Mitella Heka

De mitella van Heka is makkelijk opvouwbaar tot een klein formaat en daarom heel geschikt voor in de EHBO doos. U kunt de mitella gebruiken voor immobilisatie van arm of schouder. Gemaakt van huidvriendelijk en zacht materiaal. Mitella aanleggen stap voor stap * Was uw handen met water en zeep en droog uw handen.  * Leg de mitella en de veiligheidsspeld klaar.  * Breng uw geblesseerde arm van het lichaam af en leg de mitella in de lengte van het lichaam met de korte punt naar de geblesseerde arm gericht.  * Haal de onderste punt van de mitella naar de schouder.  * Leg een knoop in de mitella op de gezonde schouder.  * Maak de mitella met een veiligheidsspeld vast aan de voorkant van de elleboog.

€ 1.00

Read on...

Product
 

CuriStay Silicone verblijfskatheter

Voor langdurig gebruik Een CuriStay siliconen verblijfskatheter is bedoeld voor langdurig verblijf in het lichaam (maximaal vijftig dagen). Deze katheter is gemaakt van 100% siliconen, waardoor het lichaamsvriendelijk is en weefselirritatie, steen- en gruisvorming voorkomt. Siliconen verblijfskatheters hebben een groter lumen (doorstroomopening aan de binnenkant) in vergelijking met latex katheters. Dit resulteert in een goede afvoer van urine, bloed, gruis en vlokken. In siliconen verblijfskatheters zitten géén weekmakers, zoals in PVC katheters. Een siliconen verblijfskatheter is bovendien latexvrij. Variaties * Ch 12, 5 - 10 ml * Ch 14, 5 - 10 ml * Ch 16, 5 - 10 ml * Ch 18, 5 - 10 ml * Ch 20, 5 - 10 ml Afwijkende levertijd Voor de CuriStay siliconen verblijfskatheter Ch12 en Ch 14 geldt een afwijkende levertijd van maximaal 8 werkdagen. Voor de overige variaties geldt de reguliere levertijd.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Wandelstok Eiffel vierpoot

Deze eiffelkruk (4-poot) is de oplossing voor als u aan een gewone wandelstok niet voldoende steun en stabiliteit heeft. De 4-poot is in hoogte verstelbaar tussen 75 en 100 cm. Het bovendeel van deze wandelstok is gebogen, de zogenaamde zwanenhals, waardoor het gewicht direct boven de steel zit. Dit geeft tijdens het lopen extra veiligheid en stabiliteit.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Balanskussen Tunturi Air Stepper

Dynamisch zitten met het balanskussen Dynamisch zitten biedt een groot aantal voordelen, met name voor de spieren in de rug en het algehele uithoudingsvermogen. Producten zoals zitballen of balanskussens zijn een aanwinst voor thuis of de werkplek.  Regelmatig zitten op dit balanskussen leidt tot sterke rug-, bil-, en bekkenbodemspieren en daarnaast een betere lichaamshouding.  Oefeningen met het balanskussen U traint uw balans het best door op de Air Stepper pad te gaan staan en verschillende bewegingen te maken. Loopbewegingen of kniebuigingen zijn goede oefeningen. Dit vergroot niet alleen uw evenwichtsgevoel, maar versterkt ook de enkels. Fysiotherapeuten en bewegingstherapeuten gebruiken deze oefeningen voor revalidatie en het vergroten van senso-motorische vaardigheden (het vermogen om te reageren op waarnemingen). U kunt bijvoorbeeld push-ups met doen met uw handen op het balanskussen of u kunt dumbbell oefeningen doen terwijl u op het wiebelkussen staat. Bloedsomloop Het kussen is voorzien van noppen die de bloedsomloop verbeteren. Het kussen helpt u met het intensief te trainen van de flexibiliteit en core.

€ 14.99

Read on...

Attributen
Product
 

Aardappelschiller Good grips

Gemakkelijk schillen Deze Good Grips aardappelschiller schilt makkelijk en vereist minimale polsbeweging. Deze aardappelschiller heeft een roestvrij stalen mes en een gat in het handvat om op te hangen. Het good grips handvat geeft u een vaste comfortabele greep, zelfs als het nat is. De ergonomische handgreep moedigt u aan om zelf te schillen. Helpt bij reuma, Parkinson en spasticiteit. Het mes is vaatwasmachinebestendig.

€ 11.99

Read on...

Bestek
Product
 

Tunturi Gymball

Versterk uw spieren met de fitnessbal De fitnessbal is ideaal voor thuis, maar wordt ook veel gebruikt in yoga- en sportscholen en revalidatiecentra. Daarnaast kunt u ook plaatsnemen op de gymball achter uw bureau of voor de televisie. Doordat het lichaam steeds weer de juiste balans moet zoeken, worden de spieren en houding onbewust verbeterd. De fitnessball is opblaasbaar en u kunt hem zo stevig oppompen als u zelf prettig vindt. Maattabel Lichaamslengte Diameter gymball Tot 155 cm Ø 45 cm 155-165 cm Ø 55 cm 166-178 cm Ø 65 cm 179-190 cm Ø 75 cm Vanaf 190 cm Ø 90 cm De zwarte gymball is anti-burst. Dit betekent dat deze niet gemakkelijk kapot gaat en belastbaar is tot wel 350kg!

€ 19.99

Read on...

Attributen
Product
 

Fitnessmat NBR

Comfortabele fitnessmat Deze fitnessmat is erg comfortabel. Het dikke materiaal zorgt voor een zachte steun bij iedere vloeroefening. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt de fitnessmat bij iedere vloeroefening gebruiken. De mat wordt inclusief opbergtas geleverd, zodat u deze gemakkelijk mee kan nemen naar bijvoorbeeld het park of de sportschool.

Read on...

Attributen
Product
 

Fitnessmat Hangclip

Wilt u dat uw fitnessmateriaal er netjes bijhangt? Zorg dan voor een ophangsysteem zoals deze. Het degelijk uitgevoerde rek biedt plaats aan 10 matjes. Nooit meer rondslingerend materiaal!

€ 37.99

Read on...

Attributen
Product
 

Swing Maxi Flex dubbele elektrische borstkolf

Snel en efficiënt Met deze Medela Swing Maxi Flex kunt u gemakkelijk, snel en efficiënt moedermelk afkolven. De dubbele, elektrische borstkolf is compact en eenvoudig mee te nemen. U kunt de borstkolf gebruiken met batterijen of op netstroom. Hier (https://www.youtube.com/watch?v=DUopLCzKP1c&feature=youtu.be) kunt u bekijken hoe u de afkolfset uit elkaar haalt en weer in elkaar kunt zetten. Nieuwe Flex technologie Door de speciale Flex technologie kunt u het borstschild van de borstkolf eenvoudig aanpassen aan de vorm van uw borst. U kunt in iedere houdig kolven met deze borstkolf. Dus uw meest comfortabele kolfhouding kunt u met deze borstkolf zeker realiseren. Door het aan te passen borstschild kolft u tot wel 11% meer melk af, en wordt uw borst tot 4% beter geleegd. Pasvorm Het borstschild van de nieuwe Medela Flex borstkolven heeft een wijdere openingshoek van 105°, wat voor een betere pasvorm zorgt. Dit helpt om te voorkomen dat de melkkanalen samengedrukt worden en daardoor wordt de melkstroom bevorderd. Daarnaast heeft het schild een ovale vorm dat 360° gedraaid kan worden. Zo kunt u het borstschild plaatsen in de positie die het beste aansluit op uw borst. Bovendien heeft het nieuwe borstschild een zachte, flexibele rand voor een natuurlijk en comfortabel gevoel. Het borstchild is siliconen-vrij en vocht/stof afstotend. Connector De Medela Swing Flex borstkolf beschikt over een eenvoudige connector. Het is gemakkelijk schoon te maken, omdat de borstkolf over weinig onderdelen beschikt. Bekijk hier (https://www.youtube.com/watch?v=QOw8Ugrav3A&feature=youtu.be) hoe u de afkolfset eenvoudig kunt reinigen. Overloopbeveiliging Door de ingebouwde overloopbeveiliging kan de melk niet teruglopen in de kolf. Zo kunt u in iedere gewenste houding kolven. Alle borstkolven van Medela beschikken over de 2-Phase Expression technologie. Dit imiteert het natuurlijke zuiggedrag van een baby. Instructievideo

€ 275.00

Read on...

Medela
Product
 

PersonalFit Flex connector (2 stuks)

De connector Deze connector voor de Medela Swing Flex en de Medela Swing Maxi Flex bestaat uit een paar grote onderdelen. Dit maakt het erg gemakkelijk om de connector schoon te maken. Overloopbeveiliging Door de overloopbeveiliging van deze connector kan de melk niet teruglopen in de slang of in de motor van de borstkolf. U kunt achterover leunen tijdens het kolven, zonder dat de melk terugloopt.

€ 21.99

Read on...

Medela
Product
 

Borstkolf Freestyle FLEX

De borstkolf die past bij uw actieve leefstijl Deze Freestyle Flex borstkolf is de meest uitgebreide en innovatieve borstkolf van Medela, die naadloos past in de actieve levensstijl van elke moeder. De Medela Freestyle Flex™ is een dubbele, elektrische borstkolf waarmee je eenvoudig en efficiënt je moedermelk afkolft. De lichte, compacte kolf past in de palm van je hand en is gemakkelijk in gebruik dankzij het verlichte  touchscreen. Met de vertraagde-start functie heb je de tijd om je borstschilden goed te plaatsen voordat de kolfsessie begint. Dit is vooral handig bij dubbelzijdig kolven! Overal kolven zonder stopcontact Door de ingebouwde oplaadbare accu en adapter met USB-kabel kun je kolven en opladen waar en wanneer je wilt. Als de ingebouwde accu volledig opgeladen is, gaat deze tot wel acht dubbelzijdige kolfsessies mee. Kolfgegevens registreren in de app De borstkolf kan bovendien worden gekoppeld aan de gratis MyMedela app, zodat je kolfgegevens automatisch geregistreerd worden. Zo wordt het eenvoudig om de voortgang van je kolfsessies te bekijken. Deze borstkolf zorgt voor een compleet nieuwe kolfervaring waardoor jij nog comfortabeler en efficiënter kunt kolven. Met dit innovatieve idee is deze borstkolf genomineerd voor de Baby Innovation Award 2020!  Past zich aan aan iedere borst Dankzij de nieuwe technologie van deze kolf kun je het borstschild van deze borstkolven eenvoudig aanpassen aan de vorm van jouw borsten en kun je kolven in een ontspannen houding. Het borstschild van de nieuwe Flex borstkolven heeft een wijdere openingshoek van 105°, wat voor een betere pasvorm zorgt. Dit helpt om te voorkomen dat de melkkanalen samengedrukt worden en daardoor wordt de melkstroom bevorderd. Hierdoor levert de Flex™ technologie 11% meer melk op en zorgt het voor 4% betere lediging van je borsten. Kolven in uw favoriete kolfpositie Daarnaast heeft het schild een ovale vorm dat 360° gedraaid kan worden. Zo kun je het borstschild plaatsen in de positie die het beste aansluit op jouw borst. Bovendien heeft het nieuwe borstschild een zachte, flexibele rand voor een natuurlijk en comfortabel gevoel. Gemakkelijk uw borstkolf onderhouden Ook beschikken de kolven over een nieuwe connector. Deze bestaat uit minder en grotere onderdelen, waardoor het makkelijker is om deze te onderhouden en schoon te maken. Bovendien heeft de connector een ingebouwde overloopbeveiliging. Dankzij deze overloopbeveiliging kan de melk, bij juist gebruik van de kolf, niet teruglopen in de kolf en kun je kolven in een ontspannen houding. Alle borstkolven van Medela beschikken over de 2-Phase Expression® technologie, welke het natuurlijke zuiggedrag van een baby imiteert. Wat zit er in de doos? * 1x Freestyle Flex motor unit * 2x Medela PersonalFit Flex borstschild maat 21 mm * 2x Medela PersonalFit Flex borstschild maat 24 mm  * 2x Medela PersonalFit Flex connector * 1x slang (U kunt hier (https://www.medipoint.nl/producten/borstkolf-slang-freestyle-flex.html) een extra slang bestellen, als reserveonderdeel) * 4x 150 ml moedermelkflesje met deksel * 2x flessenstandaard * 1x Stroomadapter met USB-kabel (U kunt hier (https://www.medipoint.nl/producten/borstkolf-adapter-freestyle-flex.html) een extra adapter bestellen, als reserveonderdeel) * 1x Draagtas * 1x Koeltas met koelelement

€ 379.00

Read on...

Medela
Product
 

Trebs torenventilator

Stil in gebruik Geniet van extra verkoeling, zonder storend geluid. Deze ventilator is namelijk stil in gebruik. Dit maakt de ventilator ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor.  Monteren Deze ventilator is zeer gemakkelijk te monteren en is door zijn lichte gewicht ook eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen. Draaifunctie Deze functie zorgt ervoor dat de ventilator in een boog van 70 graden van links naar rechts draait, waardoor hij de koele lucht nog beter door de ruimte verspreidt. Torenventilator Wat een torenventilator zo handig maakt, is dat hij zeer smal is. Hierdoor neemt de torenventilator minder ruimte in dan een gewone ventilator. Deze ventilator past dus in iedere kleine ruimte

€ 39.99

Read on...

Ventilatoren
Product
 

Dumbbell Tunturi neopreen

Work-out voor het hele lichaam Met deze neopreen dumbbell kunt u spieren in uw hele lichaam versterken. Wist u dat er meer dan 75 oefeningen te doen zijn met dubbells? Bijvoorbeeld voor uw rug, armen, benen, buik en shouders.  De varianten van de dumbbells De dumbbells zijn in verschillende gewichten en kleuren verkrijgbaar: * 0,5kg: roze * 1,0kg: oranje * 1,5kg: geel * 2,0kg: rood * 3,0kg: paars * 4,0kg: groen * 5,0kg: blauw Ga voor een knallende work-out en bestel deze opvallende Tunturi Dumbbells! Grip De dumbbells beschikken over een stroeve toplaag. Dit zorgt voor een stevige, comfortabele grip.

Read on...

Bewegingstrainer
Product
 

Dumbbell Tuntutri vinyl

Work-out voor het hele lichaam Met dumbbells kunt u spieren in uw hele lichaam versterken. Wist u dat er meer dan 75 oefeningen te doen zijn met dubbells? Bijvoorbeeld voor uw rug, armen, benen, buik en shouders.  De varianten van de dumbbells De dumbbells zijn in verschillende gewichten en kleuren verkrijgbaar: * 0,5kg: roze * 1,0kg: paars * 1,5kg: geel * 2,0kg: groen * 3,0kg: rood * 4,0kg: blauw * 5,0kg: zwart Ga voor een knallende work-out en bestel deze opvallende Tunturi Dumbbells! Grip De dumbbells beschikken over een stroeve toplaag. Dit zorgt voor een stevige, comfortabele grip. Verder zijn de dumbbells eenvoudig schoon te maken na een training.

€ 29.99

Read on...

Bewegingstrainer
Product
 

Weerstandstrainer Tunturi

Borst, benen, armen en schouders U kunt kiezen voor een lichte, medium of heftige weerstand. Iedere set bestaat uit drie modellen. De set is goed te gebruiken voor het trainen van de arm-, borst- en schouderspieren. Denk aan oefeningen als de biceps curl, shoulder raise en triceps extension. De beenspieren kunnen worden getraind door het uitvoeren van bijvoorbeeld overhead lunges of overhead split squats. De tubing set is makkelijk mee te nemen.  Kleuren en gewichten van de Tubing sets De Tubing sets zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden, namelijk light, medium en heavy. De light tubing set is geel, de medium tubing set is groen en de heavy tubing set is rood.

€ 9.99

Read on...

Attributen
Product
 

Weerstandsbanden

Oneindige mogelijkheden De weerstandsbanden nemen nauwelijks ruimte in, waardoor u ze gemakkelijk thuis kunt opbergen, in een reistas stoppen of meenemen naar het park. Nog veel belangrijker: de banden zijn ongelooflijk veelzijdig! Ze zijn gemaakt van flexibele latex, met een kleurcode op basis van de grootte van de weerstand. Grootte van de weerstand De lichtere banden worden gebruikt om oefeningen, waarbij je alleen je lichaamsgewicht inzet, te verzwaren of complexer te maken. De grotere banden kun je gebruiken ter vervanging van gewichten of je kunt ze verankeren om er trekkende of duwende bewegingen mee te maken. Geel: lichte weerstand Groen: medium weerstand Blauw: zware weerstand Als het gaat om trainen met weerstandsbanden, dan is de werkwijze vrij simpel: beginners pakken een lichtere band die minder weerstand biedt en bouwen dat vervolgens op naarmate hun kracht toeneemt. Gevorderde sporters kunnen zichzelf uitdagen met de dikkere, zwaardere banden. Zwaarder en intensiever trainen Bestel de Tunturi Weerstandsband vandaag nog en geef uw training een extra impuls!

Read on...

Attributen
Product
 

Weerstandsband set

Oneindige mogelijkheden De weerstandsbanden nemen nauwelijks ruimte in, waardoor u ze gemakkelijk thuis kunt opbergen, in een reistas stoppen of meenemen naar het park. Nog veel belangrijker: de banden zijn ongelooflijk veelzijdig! Ze zijn gemaakt van flexibele latex, met een kleurcode op basis van de grootte van de weerstand. Grootte van de weerstand De lichtere banden worden gebruikt om oefeningen, waarbij je alleen je lichaamsgewicht inzet, te verzwaren of complexer te maken. De grotere banden kun je gebruiken ter vervanging van gewichten of je kunt ze verankeren om er trekkende of duwende bewegingen mee te maken. * Geel: extra lichte weerstand * Rood: lichte weerstand * Groen: medium weerstand * Blauw: zware weerstand * Zwart: extra zware weerstand Let op! Met de set van 4 stuks krijgt u de gele, groene, blauwe en zwarte band. Met de set van 5 stuks ontvangt u de gele, rode, groene, blauwe en zwarte band. Wilt u de banden liever apart bestellen? Klik dan hier. (https://www.medipoint.nl/producten/weerstandsbanden.html) Als het gaat om trainen met weerstandsbanden, dan is de werkwijze vrij simpel: beginners pakken een lichtere band die minder weerstand biedt en bouwen dat vervolgens op naarmate hun kracht toeneemt. Gevorderde sporters kunnen zichzelf uitdagen met de dikkere, zwaardere banden.  Zwaarder en intensiever trainen Bestel de Tunturi Weerstandsband vandaag nog en geef uw training een extra impuls!

Read on...

Attributen
Product
 

Fitnessmat XPE

Comfortabele fitnessmat Deze fitnessmat is erg comfortabel. Het dikke materiaal zorgt voor een zachte steun bij iedere vloeroefening. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt de fitnessmat bij iedere vloeroefening gebruiken. 

Read on...

Attributen
Product
 

Verstelbare handknijper

De weerstand De weerstand van de verstelbare handknijper is van 5 kg tot 20 kg aan te passen bij de Light variant. De Heavy variant kan van 10 kg tot 40 kg worden aangepast. Zo kunt u meer gewicht selecteren bij pull-oefeningen, maar ook uw trainingen opbouwen. Revalidatie De verstelbare handgreep is ook ideaal geschikt voor revalidatie doeleinden. Door de aan te passen weerstand is dit artikel voor zowel beginners als voor geavanceerde gebruikers ideaal.  Wat levert het trainen van uw handen op? Het trainen van uw handen heeft meerdere voordelen. Ten eerste zijn de handgrepen erg geschikt voor revalidatie en therapie. Daarnaast versterkt het de spieren in uw handen en onderarmen. U kunt uw gripkracht vergroten én de mobiliteit van de vingers verhogen. Het ideale hulpmiddel voor uw handen!

Read on...

Attributen
Product
 

Soft Dumbbells

Work-out voor het hele lichaam Met deze zachte dumbbells kunt u spieren in uw hele lichaam versterken. Wist u dat er meer dan 75 oefeningen te doen zijn met dubbells? Bijvoorbeeld voor uw rug, armen, benen, buik en shouders.  Grip De soft dumbbells beschikken over een rubberen toplaag. Dit zorgt voor een stevige, comfortabele grip. Verder zijn de dumbbells eenvoudig schoon te maken na een training.

€ 13.99

Read on...

Bewegingstrainer
Product
 

lampen24

dyson

gewoonstijl

Waschbaer

Rebuy