Mitella Heka

De mitella van Heka is makkelijk opvouwbaar tot een klein formaat en daarom heel geschikt voor in de EHBO doos. U kunt de mitella gebruiken voor immobilisatie van arm of schouder. Gemaakt van huidvriendelijk en zacht materiaal. Mitella aanleggen stap voor stap * Was uw handen met water en zeep en droog uw handen.  * Leg de mitella en de veiligheidsspeld klaar.  * Breng uw geblesseerde arm van het lichaam af en leg de mitella in de lengte van het lichaam met de korte punt naar de geblesseerde arm gericht.  * Haal de onderste punt van de mitella naar de schouder.  * Leg een knoop in de mitella op de gezonde schouder.  * Maak de mitella met een veiligheidsspeld vast aan de voorkant van de elleboog.

€ 1.00

Read on...

Product
 

CuriStay Silicone verblijfskatheter

Voor langdurig gebruik Een CuriStay siliconen verblijfskatheter is bedoeld voor langdurig verblijf in het lichaam (maximaal vijftig dagen). Deze katheter is gemaakt van 100% siliconen, waardoor het lichaamsvriendelijk is en weefselirritatie, steen- en gruisvorming voorkomt. Siliconen verblijfskatheters hebben een groter lumen (doorstroomopening aan de binnenkant) in vergelijking met latex katheters. Dit resulteert in een goede afvoer van urine, bloed, gruis en vlokken. In siliconen verblijfskatheters zitten géén weekmakers, zoals in PVC katheters. Een siliconen verblijfskatheter is bovendien latexvrij. Variaties * Ch 12, 5 - 10 ml * Ch 14, 5 - 10 ml * Ch 16, 5 - 10 ml * Ch 18, 5 - 10 ml * Ch 20, 5 - 10 ml Afwijkende levertijd Voor de CuriStay siliconen verblijfskatheter Ch12 en Ch 14 geldt een afwijkende levertijd van maximaal 8 werkdagen. Voor de overige variaties geldt de reguliere levertijd.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Wandelstok Eiffel vierpoot

Deze eiffelkruk (4-poot) is de oplossing voor als u aan een gewone wandelstok niet voldoende steun en stabiliteit heeft. De 4-poot is in hoogte verstelbaar tussen 75 en 100 cm. Het bovendeel van deze wandelstok is gebogen, de zogenaamde zwanenhals, waardoor het gewicht direct boven de steel zit. Dit geeft tijdens het lopen extra veiligheid en stabiliteit.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Aardappelschiller Good grips

Gemakkelijk schillen Deze Good Grips aardappelschiller schilt makkelijk en vereist minimale polsbeweging. Deze aardappelschiller heeft een roestvrij stalen mes en een gat in het handvat om op te hangen. Het good grips handvat geeft u een vaste comfortabele greep, zelfs als het nat is. De ergonomische handgreep moedigt u aan om zelf te schillen. Helpt bij reuma, Parkinson en spasticiteit. Het mes is vaatwasmachinebestendig.

€ 11.99

Read on...

Bestek
Product
 

Easy Slide aantrekhulpmiddel

Easy-Slide aantrekhulpmiddel Het aantrekhulpmiddel Easy-Slide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. Deze eigenschap vormt samen met de dubbel laagse toepassing een glad eindproduct met een zeer hoge wrijvingsreductie. Minimale fysieke belasting De wrijvingsreductie van de Easy-Slide zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en patiënten tot een minimum wordt beperkt. Dit heeft tevens een positief effect op de therapietrouw bij patiënten. Hiernaast kan de patiënt door de eenvoudige en duidelijke gebruiksaanwijzingen nog lange tijd onafhankelijk therapeutische elastische kousen, panty’s aantrekken. Maten De Easy-Slide is verkrijgbaar in de maten. De maat kunt u aangeven bij uw bestelling. * S (schoenmaat 34-37) * M (schoenmaat 38-41) * L (schoenmaat 42-45) * XL (schoenmaat groter dan 45)

€ 24.99

Read on...

Aan en uittrekhulpmiddelen
Product
 

Handschoenen 'The Slide Solution'

Dagelijks hulpmiddel The Slide Solution Gloves vormen een ideaal hulpmiddel voor alle kousendragers en zorgverleners die dagelijks compressiekousen aan- en uittrekken. Dit is zowel voor de kousendragers als de zorgverleners een dagelijksterugkerende en moeizame handeling. Hierbij kunnen gewrichten in de handen en zelfs de ellebogen en schoudersbehoorlijk worden belast. Vooral bij zorgverleners die dagelijks meerdere malen kousen aan- en uittrekken kunnen op den duurvervelende klachten ontstaan. Fysieke belasting wordt beperkt The Slide Solution (TSS) producten zijn ontwikkeld om de fysieke belasting bij het aan- en uittrekken van compressiekousen tot een minimum te beperken. Het gebruik van de juiste speciale handschoenen kan deze fysieke belasting nog verder reduceren. TSS gloveszorgen voor een optimale grip, waardoor de kous gemakkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder hierbij aan dekous te hoeven trekken. Beschermt tegen beschadigingen Deze wijze van aan- en uittrekken draagt bij aan het behoud van de juiste druk dat door de kousen geboden wordt. Daarnaast beschermen de handschoenen de kous tegen mogelijke beschadigingen door nagels en sieraden. TSS Gloves zijn daarom onmisbaar bij het aan- en uittrekken van compressiekousen. Maten De handschoenen zijn verkrijgbaar in vier maten. Meet voor de juiste maat de afstand tussen uw pink en wijsvinger. * S - kleur oranje, handmaat < 7,5 cm * M - kleur groen, handmaat 7,5 - 8,5 cm * L - kleur blauw, handmaat 8,5 - 9,5 cm * XL - kleur zwart, handmaat > 9,5 cm

€ 4.99

Read on...

Aan en uittrekhulpmiddelen
Product
 

HandyLegs aan uittrekhulpmiddel incl. accessoire pakket

De HandyLegs is een innovatief hulpmiddel voor het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen. HandyLegs is samengesteld uit aluminium buizen met kunststof onderdelen. De handvaten zijn gemaakt van zacht rubber en liggen goed en zacht in de hand. HandyLegs zorgt ervoor dat door de scharnierende werking de kous op een comfortabele manier aan- en uitgetrokken kan worden. Voorwaarde voor gebruik van HandyLegs is wel dat u tot net onder de knie kunt reiken en er tevens enige kracht in beide handen is. U moet ook uw been en voet actief kunnen strekken. De voordelen van HandyLegs: • U hoeft niet (diep) te bukken. • U kunt zittend uw kousen aan- en uittrekken. • Er is weinig tot geen kracht nodig. • HandyLegs is licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar. Maten De HandyLegs is verkrijgbaar in 3 maten. De maatvoering wordt bepaald op basis van uw lichaamslengte: Small: < 1.60 m Medium: < 1.85 m Large: > 1.85 m Accessoire pakket De HandyLegs wordt geleverd inclusief anti-slipmatje en gebruiksaanwijzing.

€ 144.00

Read on...

Aan en uittrekhulpmiddelen
Product
 

Slide X aan uittrekhulpmiddel

Slide X aan-/ uittrekhulpmiddel Het aan- en uittrekken van steunkousen is fysiek belastend voor u en de zorgverlener. Hiervoor zijn er aan- en uittrekhulpmiddelen te verkrijgen, die u helpen bij het aan- en uittrekken van steunkousen en panty's. Gebruik als verlening Speciaal voor het aan- en uittrekken van steunkousen tot aan de knie- of lies is er de Slide X. Deze Slide X verlengd de Easy- Slide, Sim- Slide of Magnide, waardoor de steunkousen ook bij de knie of  het bovenbeen gemakkelijker aan- en uit kan worden getrokken. Maten De Slide X is verkrijgbaar in de drie maten. Meet voor de juiste maat de omvang van uw been: * Maat M: < 40 cm * Maat L: < 60 cm * Maat XL: < 100 cm

€ 17.99

Read on...

Aan en uittrekhulpmiddelen
Product
 

Rolstoelkussen Vicair Active O2 (6cm dik)

Goede zithouding De rolstoelkussens van Vicair Academy Active bieden comfort en bewegingsvrijheid en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft niet bang te zijn voor doorligplekken: het rolstoelkussen Vicair Active O2 verdeelt de druk van uw lichaam.  Lichtgewicht De rolstoelkussens zijn licht in gewicht en daardoor eenvoudig mee te nemen. En u kunt ze gemakkelijk reinigen in de wasmachine op 60 graden. Dit kussen is 6 centimeter dik. Heeft u liever een kussen van 9 centimeter dik? Klik dan hier (https://www.medipoint.nl/producten/vicair-academy-active-9cm-45x45cm.html?channable=e44605.NDc4Ng&sqr=rolstoelkuss&).

€ 585.00

Read on...

Rolstoel accessoires
Product
 

Rolstoelkussen Vicair Active O2 (9cm)

Goede zithouding De rolstoelkussens van Vicair Academy Active bieden comfort en bewegingsvrijheid en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft niet bang te zijn voor doorligplekken: het rolstoelkussen Vicair Active O2 verdeelt de druk van uw lichaam.  Lichtgewicht De rolstoelkussens zijn licht in gewicht en daardoor eenvoudig mee te nemen. En u kunt ze gemakkelijk reinigen in de wasmachine op 60 graden. Dit kussen is 9 centimeter dik. Heeft u liever een kussen van 6 centimeter dik? Klik dan hier (https://www.medipoint.nl/producten/vicair-academy-active-6-45-x-45-cm.html?channable=e44605.NDc4NQ&sqr=rolstoelkuss&).

€ 585.00

Read on...

Rolstoel accessoires
Product
 

Zitkussen Vicair Adjuster O2

Zitkussen Vicair Adjuster O2 Of het nu gaat om hardnekkige, recidiverende decubitus, een grote behoefte aan comfort en bewegingsvrijheid, symmetrie of asymmetrie of de zekerheid dat er vrijwel geen onderhoud nodig is. Voor iedere situatie biedt de Vicair Adjuster O2 een gelegenheid. Vicair kenmerken Zitkussens met de unieke combinatie van hoogwaardige drukverdeling en optimale positionering. Voor welk Vicair kussen u ook kiest, alle zitkussens beschikken over de unieke Vicair kenmerken: * Superieure drukverdeling * Voorkomen van decubitus * Hoogwaardige toevoeging bij een decubitus behandelplan * Stabiele lichaamsondersteuning, tegengaan van onderuit schuiven * Raakt niet lek, veilig in gebruik * Waardoor ook geen dagelijkse of wekelijkse controles nodig zijn * Laag gewicht, makkelijk in vervoer en makkelijk te reinigen * Te gebruiken tot een lichaamsgewicht van 250 kilogram * Unieke Nederlandse technologie die inmiddels wereldwijd wordt toegepast. Bewezen door onderzoek in binnen- en buitenland. Productkenmerken Vicair Adjuster O2 * Anti-decubitus kussen * Hoogwaardige toevoeging bij een decubitus behandelplan * Geschikt bij asymmetrie, zelfs in extreme situaties * Unieke vak indeling, individueel aanpasbaar voor stabiel zitten en goed positioneren * Standaard beschikbaar in twee hoogtes De Vicair Adjuster is uitermate geschikt bij gebruik in rolstoelen. Bijvoorbeeld bij hemiplegie (CVA), amputatie, Spina Bifida en gebruik bij trippelen.

€ 679.00

Read on...

Stoelkussens
Product
 

Zitkussen Vicair Vector O2

Zitkussen Vicair Adjuster O2 Of het nu gaat om hardnekkige, recidiverende decubitus, een grote behoefte aan comfort en bewegingsvrijheid, symmetrie of asymmetrie of de zekerheid dat er vrijwel geen onderhoud nodig is. Voor iedere situatie biedt de Vicair Vector O2 een gelegenheid. Vicair kenmerken Zitkussens met de unieke combinatie van hoogwaardige drukverdeling en optimale positionering. Voor welk Vicair kussen u ook kiest, alle zitkussens beschikken over de unieke Vicair kenmerken: * Superieure drukverdeling * Voorkomen van decubitus * Hoogwaardige toevoeging bij een decubitus behandelplan * Stabiele lichaamsondersteuning, tegengaan van onderuit schuiven * Raakt niet lek, veilig in gebruik * Waardoor ook geen dagelijkse of wekelijkse controles nodig zijn * Laag gewicht, makkelijk in vervoer en makkelijk te reinigen * Te gebruiken tot een lichaamsgewicht van 250 kilogram * Unieke Nederlandse technologie die inmiddels wereldwijd wordt toegepast. Bewezen door onderzoek in binnen- en buitenland. Productkenmerken Vicair Vector O2 * Anti-decubitus kussen * Anatomisch voorgevormd zitoppervlak voor optimale immersie en functionele stabiliteit * Comfortabel en drukontlastend * Extra bekkenstabiliteit * Standaard beschikbaar in twee hoogtes Druk weghalen waar het riscio groot is Soms is het nodig de druk, juist daar waar de risico's het grootst zijn, heel bewust weg te halen. De Vector biedt niet alleen ondersteuning aan de dijbeenknobbels, maar ook een geïntegreerde abductie. Door het ontwerp ontstaat een effectieve drukverdeling onder het bekken en de bovenbenen. Zo zakt de gebruiker middenachter dieper weg, terwijl de bovenbenen op de juiste plek blijven liggen. Met zoveel stabiliteit dat het bovenlichaam beter te gebruiken is en de armen verder reiken. Met de Vector krijgt men veel stabiliteit en er kan goed mee worden gepositioneerd. De Vicair Vector O2 is uitermate geschikt bij aandoeningen zoals A.L.S., dwarslaesie, spasme en MS (Multiple Sclerose).

€ 715.00

Read on...

Stoelkussens
Product
 

Rolstoel Universele Handvat Verhogers

Rolstoel Universele handvat verhogers Doordat de draaihoek ook traploos instelbaar is, kan de ideale fietsstuurstand worden gecreëerd. Het verstelsysteem monteert u zeer eenvoudig op uw rolstoel zonder het orginele frame te beschadigen. Let er wel op dat uw rolstoel uitgerust moet zijn met vaste duwstangen van 22 mm. De maximale verhoging betreft 10 cm.

€ 143.00

Read on...

Rolstoel accessoires
Product
 

Beenbekleding voor rolstoel of scootmobiel

Het hele jaar door bescherming De beenbekleding voor rolstoel of scootmobiel zorgt er voor dat uw benen worden beschermd tegen wind, regen, warmte en kou. Zo gaat u een stuk comfortabeler naar buiten. Eenvoudig te openen De beenbekleding sluit voorbij de buik en de beenhoezen zijn te openen met een onopvallende rits. Makkelijk te bevestigen  U bevestigt de bekleding met behulp van klittenband aan de handvatten van uw rolstoel of leuning van de scootmobiel.

€ 89.99

Read on...

Rolstoel accessoires
Product
 

Regenponcho voor scootmobiel

Dit is een waterdichte regenponcho die u snel en eenvoudig aan- en uit trekt op uw scootmobiel. Zo blijft u warm en heeft u geen last van wind of regen. De regenponcho is voorzien van een rits over de hele lengte. Dit maakt het voor u zeer eenvoudig om de scoomobiel regenponcho aan- en uit te trekken. Verkrijgbaar in een universele maat.

€ 72.99

Read on...

Accessoires
Product
 

Scootmobiel tas Deluxe

Dit is een universele scootmobiel tas met drie ruime vakken. De vakken kunt u afsluiten met een rits. Aan één zijde is de tas voorzien van een houder voor uw loopkruk of wandelstok. * Afmeting: 40 x 45 x 14  cm * Inhoud: 27 liter * Maximale laadcapaciteit: 7 kg

€ 49.99

Read on...

Accessoires
Product
 

Scootmobiel zittingbeschermer

Met deze regenhoes blijft de zitting van uw scootmobiel gegerandeerd droog. De elastische regenhoes trekt u over de zitting en rugleuning van uw scootmobiel. Met klittenband is de hoes gemakkelijk te bevestigen. De hoes is volledig waterdicht en universeel toepasbaar.

€ 36.99

Read on...

Accessoires
Product
 

Accubak voor scootmobiel Brio

Accubak voor scootmobiel Brio Ervaar nog langer rijplezier met een extra accubak. Zo kunt u langere afstanden afleggen, bij afwezigheid van een oplaadpunt. Onder ideale omstandigheden wordt de actieradius van de scootmobiel verdubbeld ( 2 x 20 km bij volle lading). Batterijen De lithium batterijen (11,5 Ah) zijn krachtig en licht van gewicht (minder dan 3 kg). U neemt de accu snel en gemakkelijk uit de scootmobiel zonder gereedschap. Beveiliging De accubak voor scootmobiel Brio is beveiligd tegen oververhitting en diefstal. De sleutels worden niet standaard bij de accubak geleverd. De accu kan met dezelfde sleutel als de scootmobiel op slot gezet worden.

€ 419.00

Read on...

Accessoires
Product
 

Stokhouder voor scootmobiel Brio

Stokhouder voor scootmobiel Brio Met deze stokhouder heeft u plek voor een wandelstok of 2 loopkrukken. De adapter is eenvoudig te monteren op de buis achter de zitting. De stokhouder is middels de sterknop uitneembaar en past zowel links als rechts. Het voordeel van deze stokhouder is dat uw Brio scootmobiel nog steeds opklapbaar en als koffer verrijdbaar is. Handige items voor de scootmobiel Brio Bent u op zoek naar verschillende handige items voor uw scootmobiel Brio? Wij bieden onder andere een terugkijkspiegel, opberghoes en rugleuningtas aan speciaal voor de scootmobiel Brio. U kunt deze producten vinden in onze webshop.

€ 69.99

Read on...

Accessoires
Product
 

lampen24

dyson

gewoonstijl

Waschbaer

Rebuy