Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland

 

 

Over Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd. Dit doen we in een van onze 60 winkels, telefonisch en via onze webshop. Behoefte aan advies op maat bij u thuis? Ook dan kan via de Medipoint Thuisservice.

Samenwerkingen
Medipoint werkt samen met o.a. gemeenten, zorgverzekeraars en ledenverenigingen. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) hulpmiddelen voor hun inwoners bij Medipoint. Via uw zorgverzekeraar kunt u gratis hulpmiddelen lenen en krijgt u korting op uw aankopen. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren wij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar.

Assortiment

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Alles op het gebied van hulpmiddelen, gezondheid en ondersteuning op het langer thuis wonen.

UwZorgshop is een online winkel waar men alles vindt op het gebied van hulpmiddelen, gezondheid en ondersteuning op het langer thuis wonen.

Zorgproducten bestaan uit rolstoelen, rollators, scootmobielen, douchekrukken, badzitjes en nog veel meer. Het aanbod wordt iedere dag ververst en bijgehouden.

UwZorgshop is een aanbieder met veel A en B merken zodat voor diverse doelgroepen een oplossing geboden kan worden. Naast de online omgeving heeft UwZorgshop ook een fysieke winkel waar men voor de 
klanten uit de omgeving extra service kan bieden; daarbij te denken aan een onderhoudsbeurt voor de scootmobiel. 

Assortiment

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Rollator, Rolstoel, sta-op stoel of andere zorgproducten kopen? Tomzorg biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid.

tomzorg

Rollator, Rolstoel, sta-op stoel of andere zorgproducten kopen? Tomzorg biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. De producten van Tomzorg lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer. Tomzorg selecteert alle producten op hoge kwaliteit, lange levensduur, veiligheid en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Dankzij de zorgproducten van Tomzorg zullen kleine beperkingen een minder grote invloed hebben op het dagelijkse leven.

Assortiment

Naar Tomzorg

 

 

Zie ook:

PuntZorg is dé specialist in Mobiliteits- en Zorghulpmiddelen voor in en rondom uw huis.

Kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van fysiotherapie, fitness en sport.

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

zorghulpmiddelen; die mensen met een beperking en ouderen kunnen ondersteunen

Zorghulpmiddelkopen.nl is een webshop gemaakt voor ouderen en mensen met een beperking. De grootte van het assortiment van Zorghulpmiddelkopen.nl maakt het mogelijk om snel de juiste producten te vinden. Bezoekers van Zorghulpmiddelkopen.nl hebben keuze uit meerdere opties van een bepaald product. Daarnaast biedt Zorghulpmiddelkopen.nl extra productinformatie en kunnen bezoekers gemakkelijk een live chat beginnen op de site om begeleid te worden in het aankoopproces.

Zorghulpmiddelkopen.nl kan gezien worden als een one-stop-shop waar ouderen en mensen met een beperking gemakkelijk het juiste product kunnen vinden om hun dagelijkse activiteiten makkelijker te maken.

Naar Zorghulpmiddelinkopen.nl

Assortiment

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van fysiotherapie, fitness en sport.

MedipreventiecentrumMedipreventiecentrum is al ruim 20 jaar een betrouwbare en degelijke leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van fysiotherapie, fitness en sport. De producten in het assortiment hebben een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het merendeel van de producten is direct vanuit de voorraad in ons distributiecentrum leverbaar.
Medipreventiecentrum, een groeiende speler op de fysiotherapie-, fitness- en sportmarkt.

Naar Medipreventiecentrum

Assortiment

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook