Steigerhouten Tafel SUPERSTAR STEIGERHOUT OVAAL SPINPOOT WIT | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Industriële Eettafel SUPERSTAR STEIGERHOUT OVAAL SPINPOOT WIT is een stoere Eettafel met eenstalen spinpoot. Het bijzondere aan Eettafel SUPERSTAR STEIGERHOUT OVAAL SPINPOOT WIT is het ovale blad van steigerhout. De stevige stalen Eettafelpoten worden behandeld met een matte witte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd (onbehandeld). De Eettafel kan op verschillende manieren worden..

€ 664.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Opbergkist BUDDY STEIGERHOUT | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Opbergkist BUDDY STEIGERHOUT is gemaakt van steigerhout en staat op wielen. Een leuk detail is het touw om de kist bijvoorbeeld onder een legplank uit te trekken. Let op: Wordt in 1 geheel geleverd Afmeting: 40 (b) x 40 (l) x 47 (h) cm Hoogte is inclusief wielen ..

€ 70.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Tuintafel YKE STEIGERHOUT Y POOT ZWART | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Industriële Tuintafel YKE STEIGERHOUT Y-POOT ZWART heeft een steigerhouten blad met stoere stalen Y poten. De stevige stalen tafelpoten worden speciaal voor buiten behandeld met een dubbele poedercoating in de kleur mat wit. De stalen poten worden verzinkt en vervolgens voorzien van een poedercoating zodat de tafel buiten kan blijven staan zonder roestvorming. Heel duurzaam!  Het blad is van steigerhout. Steigerhout is ideaal voor buiten. Wil je het tafelblad een extra bescherming geven dan kan..

€ 614.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Tafel LELA | 160x80 cm tot 300x100 cm | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Industriële Eettafel LELA is een stoere Eettafel met witte stalen poten. Het blad van Eettafel LELA is van steigerhout. De stevige stalen Eettafelpoten worden behandeld met een matte witte poedercoating. De hoogte van de Eettafel is 76 cm De ruimte van grond tot aan onderkant blad is 69 cm Snelle & gratis levering Hoge kwaliteit houten & stalen meubelen Maatwerk mogelijk Kan je me uitleggen wat de behandelingen inhouden? Eettafel LELA kan op verschillende manieren worden afgewerkt..

€ 449.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Tuinbank TUBE STEIGERHOUT STEIGERBUIS FRAME | 140 cm | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Tuinbank TUBE heeft een steigerhouten blad en een onderstel gemaakt van steigerbuizen. Het bankje is hufterproof en past vrijwel in elk interieur. Daarnaast kan je altijd als optie kiezen voor een kleur / beschermende behandeling voor het hout, zoals; een white-wash, grey-wash of black-wash.  De hoogte van het bankje is 46 cm Snelle & gratis levering Hoge kwaliteit houten & stalen meubelen Let op: Wordt geleverd in 1 geheel OOG VOOR DETAIL Tuinbank TUBE wordt uiteraard..

€ 327.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Tafel URBAN STEIGERHOUT U POOT ZWART | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Eettafel URBAN STEIGERHOUT U-POOT ZWART heeft een steigerhouten blad met stoere zwarte stalen U- Eettafel poten. De stevige stalen Eettafelpoten worden behandeld met een matte zwarte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd (onbehandeld). De Eettafel kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Er kan gekozen worden voor een volledig beschermende transparante lak..

€ 496.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Tafel TUBE STEIGERHOUT BUIZEN FRAME METAAL | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Eettafel TUBE STEIGERHOUT BUIZEN FRAME METAAL heeft een blad van steigerhout en een onderstel van steigerbuizen. Een ideale combinatie! De Eettafel is zeer sterk en is zowel als eetEettafel, tuinEettafel of bureau te gebruiken. Het stevige metalen onderstel is gegalvaniseerd om roestvorming te voorkomen. Je kunt er ook voor kiezen om de poten te laten behandelen met een poedercoating, dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Deze poedercoating bieden wij aan in de kleuren..

€ 419.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Lectuurstandaard JOURNAL STEIGERHOUT | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Lectuurstandaard JOURNAL STEIGERHOUT is gemaakt van steigerhout en zorgt voor een georganiseerde woonkamer. Berg je tijdschriften op, maak het af met wat leuke woonaccessoires en dit lectuurstandaard is dé eye-catcher van jouw woonkamer! Het standaard wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd (onbehandeld). Het kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Er kan gekozen worden voor een volledig beschermende transparante lak (beits + lak). Indien je op zoek bent naar een..

€ 119.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Bank EOS STEIGERHOUT U POOT METAAL | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Bank EOS STEIGERHOUT U-POOT METAAL heeft twee stalen poten op de kopse kanten en een een steigerhouten blad. De stevige stalen poten worden behandeld met een matte transparante lak om roest vorming tegen te gaan. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd. Daarnaast kan je altijd als optie kiezen voor een kleur / beschermings behandeling voor het hout, zoals; een white-wash, grey-wash, black-wash of een matte transparante lak. Wil je meer uitleg over de..

€ 276.00

Lees verder

Product
 

Eikenhouten Tafel EOS EIKEN BOOMSTAMBLAD U POOT ZWART | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Eettafel EOS EIKEN BOOMSTAMBLAD U-POOT ZWART heeft een mooi onderstel met een matte zwarte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Het blad van de Eettafel EOS EIKEN BOOMSTAMBLAD U-POOT ZWART is van mooi en kwalitatief goed Frans eiken en met de hand gemaakt door de meubelmakers van Woodville. Het blad wordt standaard met een mooie, volledig beschermende matte transparante lak geleverd. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen..

€ 861.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Tafel EOS STEIGERHOUT U POOT ZWART | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Eettafel EOS STEIGERHOUT U-POOT ZWART heeft een steigerhouten blad met stoere zwarte stalen poten. De stevige stalen Eettafelpoten worden behandeld met een matte witte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd (onbehandeld). De Eettafel kan op verschillende manieren worden afgewerkt in onze werkplaats. Er kan gekozen worden voor een volledig beschermende transparante lak (beits + lak)..

€ 497.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Bank OLAV STEIGERHOUT U FRAME METAAL | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Bank OLAV STEIGERHOUT U-FRAME METAAL heeft een doorlopend frame onder het steigerhouten blad. Dit stevige stalen onderstel wordt behandeld behandeld met een matte transparante lak om roest vorming tegen te gaan. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd. Daarnaast kan je altijd als optie kiezen voor een kleur / beschermings behandeling voor het hout, zoals; een white-wash, grey-wash of transparante beits. Voor echt een goede bescherming kan je kiezen voor een ..

€ 275.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten TV Meubel RAY STEIGERHOUT | 120 cm | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

TV Meubel RAY STEIGERHOUT is gemaakt van steigerhout en heeft 2 lades en een open vak (makkelijk voor de reveiver). Hoogte kast 50 cm Verschillende breedtes mogelijk Diepte TV meubel 60 cm Absoluut goed geschuurd! Zit in de prijs. Snelle & gratis levering Let op: Wordt geleverd in 1 geheel OOG VOOR DETAIL TV Meubel RAY STEIGERHOUT wordt uiteraard met zorg gemaakt door de deskundige meubelmakers van Woodville. Al sinds 2005! Kwaliteit staat daarbij op de eerste..

€ 329.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Tuintafel ARTH STEIGERHOUT A POOT WIT | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Tuintafel ARTH STEIGERHOUT A-POOT WIT heeft een steigerhouten blad met stoere witte stalen A-poten. De stalen poten worden speciaal voor buiten behandeld met een dubbele poedercoating in de kleur mat wit. De stalen poten worden verzinkt en vervolgens voorzien van een poedercoating zodat de tafel buiten kan blijven staan zonder roestvorming. Heel duurzaam! Het blad is van steigerhout. Steigerhout is ideaal voor buiten. Wil je het tafelblad een extra bescherming geven dan kan je kiezen voor matte..

€ 617.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Tafel BAXTER | 160x80 cm tot 300x100 cm | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Eettafel BAXTER heeft een steigerhouten blad met stoere industrieel stalen Eettafelpoten. De stevige stalen Eettafelpoten worden behandeld met een matte transparante lak om roest vorming tegen te gaan. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd. Daarnaast kan je altijd als optie kiezen voor een kleur / beschermings behandeling voor het hout, zoals; een white-wash, grey-wash of transparante beits. Voor echt een goede bescherming kan je kiezen voor een nano coating voor..

€ 520.00

Lees verder

Product
 

Eikenhouten Tafel JUNO EIKEN DESIGN POOT WIT | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Een nieuw model in onze collectie is de Eettafel JUNO EIKEN DESIGN POOT WIT. Eettafel JUNO EIKEN DESIGN POOT WIT onderscheidt zich door zijn ovaalvormige poten in het mat wit. Het eiken blad heeft afgeronde hoeken en heeft een mooie facet rand. Eettafel JUNO EIKEN DESIGN POOT WIT heeft een mooi onderstel met een matte witte poedercoating dat een mooi dekkende en goed beschermende laag op het metaal aanbrengt. Het blad van de Eettafel JUNO EIKEN DESIGN POOT WIT is van mooi en kwalitatief goed Frans eiken en..

€ 686.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Bank YKE STEIGERHOUT Y POOT METAAL | 140 cm | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Bank YKE STEIGERHOUT Y-POOT METAAL heeft twee stalen Y poten en een steigerhouten blad. De stevige Y poten worden behandeld met een matte transparante lak om roest vorming tegen te gaan. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd. Daarnaast kan je altijd als optie kiezen voor een kleur / beschermings behandeling voor het hout, zoals; een white-wash, grey-wash, black-wash of een matte transparante lak. Wil je meer uitleg over de behandelingen, klik hier..

€ 261.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten TV meubel RONIN STEIGERHOUT METAAL | 120 cm | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

TV meubel RONIN STEIGERHOUT METAAL is gemaakt van steigerhout en heeft stalen hoekpoten bevestigd aan de hoeken van het tv meubel. De legplanken zijn van steigerhout. Hoogte kast 50 cm Verschillende breedtes mogelijk Diepte TV meubel 40 cm Tussenruimte 20 cm Absoluut goed geschuurd! Zit in de prijs. Let op: Wordt geleverd in 1 geheel OOG VOOR DETAIL TV meubel RONIN STEIGERHOUT METAAL met stalen hoekpoten wordt uiteraard met zorg gemaakt door de deskundige..

€ 229.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Bartafel NARROW IVO STEIGERHOUT KLOOSTER FRAME METAAL | 80x80 cm | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Bartafel NARROW IVO STEIGERHOUT KLOOSTER FRAME METAAL heeft een steigerhouten blad met een stoer industrieel stalen onderstel. Dit frame is smaller dan de normale bartafel Ivo wat de bartafel een ruimtelijke look geeft. Het stevige stalen onderstel wordt behandeld met een matte transparante lak om roest vorming tegen te gaan. Het blad is van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd. Daarnaast kan je altijd als optie kiezen voor een kleur / beschermings behandeling voor het..

€ 451.00

Lees verder

Product
 

Steigerhouten Salontafel IVO STEIGERHOUT METAAL | 60x60 cm | Geen behandeling | Extra mogelijkheden

Salontafel IVO STEIGERHOUT METAAL heeft een stalen onderstel met een steigerhouten blad. Echt een industriële look voor een salontafel. Salontafel IVO STEIGERHOUT METAAL is te verkrijgen verschillende maten. Als je maat er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. We kunnen namelijk ook alles op maat maken. Hoogte tot aan bovenkant blad 35 cm. Ruimte van grond tot aan onderkant blad 30 cm. Absoluut goed geschuurd! Zit in de prijs. Let op: Wordt geleverd in 1 geheel ..

€ 270.00

Lees verder

Product