• collectie van Hollandse souvenirs.

  collectie van Hollandse souvenirs.

  Holland Giftshop biedt de grootste online collectie aan van Hollandse souvenirs. De namen Holland en Amsterdam zijn wereldwijd een begrip, en het geven van Hollandse geschenken is iets wat al bij jaar en dag gebeurd. Online souvenirs bestellen is daarom voor veel mensen een ware uitkomst! Het bespaard je een rit naar drukke souvenirwinkels in de binnenstad van Amsterdam, of stressvol op Schiphol last minute iets moeten kopen. Binnen een paar klikken vind je hier originele Hollandse cadeautjes razend snel op de mat!

  Holland Giftshop verstuurt wereldwijd haar producten, dus je kunt ook de geschenken bij familie in het buitenland af laten leveren. De klanten komen dan ook uit alle hoeken van de wereld. Of het nu onze stroopwafels zijn die vanuit Dubai worden gekocht of een peper en zout stel voor iemand in Scherpenzeel, iedere order wordt zorgvuldig verzonden naar de aangegeven bestemming!

  Naar Holland Giftshop

  Assortiment

 • Voor typisch Nederlandse producten, is Holland at Home de grootste online supermarkt ter wereld.

  Ons uitgebreide assortiment van meer dan 4.000 speciaal geselecteerde producten bestaat uit toonaangevende Nederlandse merken en omvat zowel voedingsmiddelen als non-foodproducten. En we voegen voortdurend nieuwe producten en merken toe aan ons al uitgebreide assortiment.

   

  Assortiment Holand at Home

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook