Het Lichtlab No.7 spot koplamp marsala

\\nMarsala is de kleur van 2015! De kantelbare No.7 marsala kun je zowel aan de wand als aan het plafond hangen. Waar plaats jij hem? \\nDe No.7 maken we van een vintage koplamp. Je hebt dus echt een unieke lamp. De prachtige en praktische No.7 spot kun je prima alleen plaatsen, of hang er juist meerdere in een rij naast elkaar. Het is maar net hoeveel licht je wilt!

€ 112.75

lees verder

Wonen design verlichting spots
Product
 

Het Lichtlab Hanglamp no.20 printlamp by olaf weller

\\nDe Printlamp No.20 by Olaf Weller van Het Lichtlab (http://shop.houseforinterior.com/brands/het-lichtlab/) is een unieke lamp die overdag een bezienswaardigheid vormt en 's nachts zorgt voor spectaculaire verlichting. Het licht verspreidt zich vanuit de houten kooi en de witte kap uit de 3D printer. De Printlamp No.20 by Olaf Weller van Het Lichtlab combineert het karakter van een industriële lamp met de modernste technieken die er beschikbaar zijn. Net als de No.19 (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-hanglamp-no19-industrielamp.html) krijgt deze industrielamp zijn karakteristieke zwartgeblakerde randen van een laserstraal. De No.20 wordt vervolgens zonder lijm of bevestigingsmiddelen in elkaar gezet. Zodat we zo min mogelijk grondstoffen verbruiken. Ontwerper Olaf Weller keek goed naar de verspreiding van het licht en ontwikkelde met deze hanglamp een bijzondere keuze voor in een gedurfd interieur. Wordt geleverd met 150 cm zwart strijkijzersnoer.

€ 179.10

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

Het Lichtlab No.15 wandlamp zwart met bronzen kooi

\\nVoor liefhebbers van rauw en industrieel is de No.15 in brons een musthave. \\nDe bronskleur en de kooi van de wandlamp passen perfect in een industriële inrichting. Waar zou jij 'm hangen? \\nDe No.15 wandlamp brons heeft een zwarte wandsteun die is voorzien van een inbouw schakelaar.

€ 99.00

lees verder

Wonen design verlichting wandlampen
Product
 

Het Lichtlab No.15 wandlamp wit met koperen kooi

\\nZoveel liefde voor de kleurencombinatie van koper en wit! \\nDe warme uitstraling van de koperen kooi komt goed tot zijn recht tegen de cleane witte voet van deze lamp. \\nDe No.15 wandlamp koper heeft een witte wandsteun die is voorzien van een inbouw schakelaar.

€ 99.00

lees verder

Wonen design verlichting wandlampen
Product
 

Het Lichtlab No.5 hanglamp koplamp rood geschuurd

\\nIn rood doet de No.5 hanglamp denken aan ouderwetse auto's. Een speelse toevoeging aan jouw interieur. Maar hij doet het ook goed in marsala (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-marsala.html), grijs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-grijs-geschuurd.html), aqua (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-aqua-geschuurd.html), wit (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-wit-geschuurd.html), zwart (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-zwart-geschuurd.html) of rvs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rvs.html). \\nDe No.5 rood is een hanglamp die je hart steelt. Klein, maar vreselijk stoer. Deze lamp wordt gemaakt van een vintage koplamp. In ons lichtlab maken we daar een prachtige hanglamp van. De No.5 krijgt zijn vintage uitstraling door de vorm en de versleten look van de koplamp. \\nDoor de kantelbare spot is de No.5 hanglamp geschikt voor alle plekken waar je wel wat licht kunt gebruiken. Ideaal voor boven een bar, of je nachtkastje. Of hang meerdere koplampen boven je eettafel en speel met de hoogten. \\nWordt geleverd met 150 cm donkergrijs snoer.

€ 119.00

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

Het Lichtlab No.5 hanglamp koplamp zwart geschuurd

\\nWat kan er fout gaan met zwart? Het blijft een prachtige kleur, die de No.5 een mysterieuze look geeft. Maar de No.5 doet het ook goed in marsala (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-marsala.html), grijs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-grijs-geschuurd.html), rood (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rood-geschuurd.html), aqua (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-aqua-geschuurd.html), wit (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-wit-geschuurd.html) of rvs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rvs.html). \\nKlein, maar lekker robuust; de No.5 zwart is een hanglamp die je hart steelt. Deze lamp wordt gemaakt van een vintage koplamp. In ons lichtlab maken we daar een prachtige hanglamp van. De vintage uitstraling zit 'm in de vorm en de versleten look van de koplamp. \\nDe spot van de No.5 is kantelbaar, wat deze hanglamp geschikt maakt voor alle plekken waar je wel wat licht kunt gebruiken. Ideaal voor boven een bar, of je nachtkastje. Of hang meerdere koplampen boven je eettafel en speel met de hoogten. \\nWordt geleverd met 150 cm zebra snoer.

€ 119.00

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

Het Lichtlab No.5 hanglamp koplamp wit geschuurd

\\nIn wit krijgt de No.5 hanglamp ineens een meer design uitstraling. De kleur past goed bij het zachte licht wat de lamp verspreidt. Maar de No.5 doet het ook goed in marsala (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-marsala.html), grijs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-grijs-geschuurd.html), rood (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rood-geschuurd.html), aqua (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-aqua-geschuurd.html), zwart (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-zwart-geschuurd.html) of rvs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rvs.html). \\nDe No.5 wit is een hanglamp die je hart steelt. Klein, maar vreselijk stoer. Deze lamp wordt gemaakt van een vintage koplamp. In ons lichtlab maken we daar een prachtige hanglamp van. De No.5 krijgt zijn vintage uitstraling door de vorm en de versleten look van de koplamp. \\nDoor de kantelbare spot is de No.5 hanglamp geschikt voor alle plekken waar je wel wat licht kunt gebruiken. Ideaal voor boven een bar, of je nachtkastje. Of hang meerdere koplampen boven je eettafel en speel met de hoogten.   \\nWordt geleverd met 150 cm zwart snoer.

€ 119.00

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

Het Lichtlab No.7 spot koplamp aqua

\\nZoek je een eyecatcher voor aan de wand of aan je plafond? Dan stellen wij aan je voor: de kantelbare No.7 aqua. \\nDe No.7 maken we van een vintage koplamp. Het is dus echt een unieke lamp. De prachtige en praktische No.7 spot kun je prima alleen plaatsen, of hang er juist meerdere in een rij naast elkaar. Het is maar net hoeveel licht je wilt!

€ 112.75

lees verder

Wonen design verlichting spots
Product
 

Het Lichtlab No.5 hanglamp koplamp marsala geschuurd

\\nMarsala, de kleur van 2015! In deze kleur heeft de No.5 hanglamp een extra vintage uitstraling. Een opvallende eyecatcher in jouw interieur. Maar de No.5 doet het ook goed in grijs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-grijs-geschuurd.html), aqua (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-aqua-geschuurd.html), rood (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rood-geschuurd.html), wit (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-wit-geschuurd.html), zwart (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-zwart-geschuurd.html) of rvs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rvs.html). \\nKlein, maar lekker robuust; de No.5 aqua is een hanglamp die je hart steelt. Deze lamp wordt gemaakt van een vintage koplamp. In ons lichtlab maken we daar een prachtige hanglamp van. De vintage uitstraling zit 'm in de vorm en de versleten look van de koplamp. \\nDe spot is kantelbaar, wat de No.5 hanglamp geschikt maakt voor alle plekken waar je wel wat licht kunt gebruiken. Ideaal voor boven een bar, of je nachtkastje. Of hang meerdere koplampen boven je eettafel en speel met de hoogten.  \\nWordt geleverd met 150 cm torcido linnen snoer.

€ 119.00

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

Het Lichtlab No.15 hanglamp kooi zwart

\\nDe zwarte Hanglamp Kooi No.15 van Het Lichtlab (http://shop.houseforinterior.com/brands/het-lichtlab/) vormt een uiterst stoere keuze. Het is de metalen kooi van de lamp die zorgt voor een mooi industrieel karakter, waar je bovendien de hoge kwaliteit uitstekend aan kunt afzien. De hanglamp is voorzien van een 200 cm lang strijkijzersnoer en een zwarte plafondplaat, die het eenvoudig maken om de zwarte Hanglamp Kooi No.15 van Het Lichtlab aan het plafond te bevestigen. Uiteraard passen er verschillende lichtbronnen in de hanglamp, die vanuit de kooi zorgen voor een unieke verspreiding van de lichtbundels. \\nDe No.15 is er in de kleuren mint-grijs, rood, wit, zilver, zwart en koper. \\n

€ 69.00

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

Het Lichtlab Hanglamp No. 37 a symmetrie

\\nIs-ie nou symmetrisch of niet? Over het ontwerp van deze kroonluchter nieuwe stijl is lang nagedacht: met precisie zijn de latten zo uitgefreesd en samengevoegd dat ze elkaar om en om overlappen. Zo geven ze elkaar steun en vormen ze een vloeiend en toch ook strak geheel. De hoeken tussen de lichtbronnen zijn nét niet overal gelijk, maar de lamp is toch symmetrisch, zodat hij speels en geordend tegelijk oogt. \\nDe No.37 A-symmetrie by Olaf Weller met A-vormig frame is een pure, ruimtelijke lamp, vervaardigd uit gelaagd Russisch berkenhout met een prachtige witte toplaag. Hij wordt compleet met de hand vervaardigd in Nederland. Bij het doorzagen van het gelaagde hout ontstaat een uniek streepjespatroon van afwisselend donker en licht. \\nDoor de hoeveelheid handwerk is deze lamp beschikbaar in een beperkte oplage. No.37 A-symmetrie wordt geleverd met fittingen in zwart porselein. Wordt standaard geleverd met 1,50 meter zwarte/witte snoer. De prijs is exclusief lichtbronnen.

€ 224.00

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

Het Lichtlab No.15 wandlamp zwart met zwarte kooi

\\nEen gevleugelde uitspraak in de mode is "I'll stop wearing black when they invent a darker color". \\nVoor alle zwartkijkers is de No.15 wandlamp er nu met zwarte kooi en zwarte voet. Stoer! \\nDe No.15 wandlamp zwart heeft een zwarte wandsteun die is voorzien van een inbouw schakelaar.

€ 99.00

lees verder

Wonen design verlichting wandlampen
Product
 

Het Lichtlab No.7 spot koplamp wit

\\nCreëer het juiste licht met de No.7 wit. Deze kantelbare spot kun je zowel aan de wand als aan het plafond hangen. Waar plaats jij hem? \\nDe No.7 maken we van een vintage koplamp. Je hebt dus echt een unieke lamp. De prachtige en praktische No.7 spot kun je prima alleen plaatsen, of hang er juist meerdere in een rij naast elkaar.

€ 112.75

lees verder

Wonen design verlichting spots
Product
 

Het Lichtlab Hanglamp no.19 industrielamp white edition

\\nDe Industrielamp No.19 White Edition van Het Lichtlab (http://shop.houseforinterior.com/brands/het-lichtlab/) combineert zwart en wit en zorgt daarmee voor een karakteristiek contrast. De lamp is net als de originele No.19 (http://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-hanglamp-no19-industrielamp.html) met de laser uitgesneden en verder volledig met de hand gemaakt. De industrielamp is onder andere goed geschikt voor een kooldraadlamp, die het licht vanuit de kooi op een bijzondere wijze zal verspreiden. Olaf Weller is de ontwerper van de Industrielamp No.19 White Edition van Het Lichtlab en keek daarvoor goed naar de combinatie van het licht en de hoogwaardige materialen waar dankzij het gebruik van de laser al direct veel karakter vanuit gaat. Dit jonge talent heeft een prachtige missie: het maken van bijzondere producten die mensenlevens verrijken en de aarde zo min mogelijk verarmen. Wordt standaard geleverd met 1,5 meter zwarte snoer.   \\nJe hoeft er alleen nog maar een mooie lichtbron in te draaien!

€ 197.10

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

Het Lichtlab No.7 spot koplamp grijs

\\nDe grijze Spot Koplamp No.7 van Het Lichtlab (http://shop.houseforinterior.com/brands/het-lichtlab/) hangt prachtig aan het plafond en laat zich bovendien eenvoudig kantelen. Dat maakt het eenvoudig om de oude en robuuste koplamp te draaien, waarmee de spot een praktisch en functioneel karakter krijgt. De grijze Spot Koplamp No7 van Het Lichtlab wordt gemaakt van een oude koplamp en is daarmee een unieke lichtbron met een uitgesproken karakter. Combineer meerdere van deze koplampen op een rij of gebruik de lamp individueel om een mooi gedeelte van de (woon)kamer uit te lichten.

€ 112.75

lees verder

Wonen design verlichting spots
Product
 

Het Lichtlab No.7 spot koplamp rood

\\nZou jij de No.7 rood aan de wand of aan het plafond hangen? Dankzij de kantelbare spot is de No.7 geschikt voor alle plekken waar je wel wat licht kunt gebruiken. \\nIn ons lichtlab toveren we vintage koplampen om tot de prachtige en praktische No.7 spots. Prima alleen te plaatsen, maar ook leuk om er meerdere in een rij naast elkaar te hangen. Creëer het juiste licht!

€ 112.75

lees verder

Wonen design verlichting spots
Product
 

Het Lichtlab Hanglamp no.19 industrielamp

\\nEen spectaculaire industrielamp van Het Lichtlab. Gemaakt uit één plaat MDF. Handgemaakt met een mooi stoer en industrieel karakter. \\nDe industrielamp No. 19 van Het Lichtlab (http://shop.houseforinterior.com/brands/het-lichtlab/) is een spectaculaire versie van de bekende industrielampen. De 15 verschillende onderdelen van de lamp zijn afkomstig uit één plaat MDF. Dankzij de laserbewerking krijgen de randen een karakteristiek zwarte afwerking. Verder is de industrielamp No19 van Het Lichtlab helemaal met de hand gemaakt en is deze vrij van schroeven of lijm. Het is een karaktervolle verschijning die je zowel individueel als naast een tweede model kunt ophangen. Of bekijk de No.19 XL industrielamp (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-hanglamp-no19-xl-industrielamp.html). De hanglamp met een industrieel karakter werd ontworpen door Olaf Weller. Als designer heeft hij een fantastische missie; het maken van bijzondere producten die mensenlevens verrijken en de aarde zo min mogelijk verarmen. Wordt standaard geleverd met 1,5 meter zwarte snoer.

€ 170.10

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product
 

FIGR1 1.5 Reflector spiegel rond koper

\\nHelemaal weg van de trendkleur koper en kan een spiegel in jouw interieur niet ontbreken?  \\nDan is deze spiegel van FIGR1 echt iets voor jou. Deze koperen spiegel heeft een rechte onderkant, zodat hij stevig staat en je hem overal kunt neerzetten. Je hoeft nooit meer te knoeien met schroefjes of spiegelsstickers, want je kunt deze spiegel op je dressoir, bureau of wandplank zetten. De spiegel is gemaakt van prachtig gekleurd spiegelglas en dit geeft een rijke uitstraling aan je interieur. De spiegel op de foto staat op een FIGR1 1.2 Surface 30 wandplank jatoba (https://shop.houseforinterior.com/figr1-surface-30-wandplank-jatoba.html). Deze is los leverbaar en wordt niet standaard bij de spiegel geleverd.

€ 32.30

lees verder

Wonen design spiegels
Product
 

Het Lichtlab No.7 spot koplamp zwart

\\nAan de wand of aan het plafond, zwart is eigenlijk altijd goed. De kantelbare No.7 spot past overal! \\nIn ons lichtlab toveren we vintage koplampen om tot de prachtige en praktische No.7 spots. Prima alleen te plaatsen, maar ook leuk om er meerdere in een rij naast elkaar te hangen. Creëer het juiste licht!

€ 112.75

lees verder

Wonen design verlichting spots
Product
 

Het Lichtlab No.5 hanglamp koplamp grijs geschuurd

\\nDe grijze geschuurde Hanglamp Koplamp No. 5 van Het Lichtlab (http://shop.houseforinterior.com/brands/het-lichtlab/) is een uiterst stoere lamp, tevens beschikbaar in marsala (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-marsala.html), rood (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rood-geschuurd.html), aqua (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-aqua-geschuurd.html), wit (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-wit-geschuurd.html), zwart (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-zwart-geschuurd.html) en rvs (https://shop.houseforinterior.com/het-lichtlab-no5-hanglamp-koplamp-rvs.html). De lamp is robuust uitgevoerd en zit lekker compact in elkaar. De lamp wordt gemaakt van een vintage koplamp en laat zich eenvoudig kantelen, waardoor deze een uiterst functioneel karakter krijgt. De grijze geschuurde Hanglamp Koplamp No. 5 van Het Lichtlab is voorzien van een strijkijzersnoer met een standaard lengte van 150 cm. Op die manier hang je de lamp op boven bijvoorbeeld een bar, nachtkastje of in de industriële woonkamer. Wordt geleverd met 150 cm rood snoer.

€ 119.00

lees verder

Wonen design verlichting hanglampen
Product