Zwarte industriële kast, deense kwekerskast

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Industriële kasten met super uitraling, new vintage ladekast. Kast met 12 laden, zoals vroeger gebruikt door de kwekers in Denemarken. Ruige industriële kast met vintage look. Met wielen, die kun je er ook af halen. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt.

€ 459.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage ladekasten
Product
 

TV Kast industrieel

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Zwarte new vintage TV kast, let op er worden wielen bij de kast geleverd die u er nog onder kunt plaatsen! Levertijd op afspraak met u. Neem contact op met jose@rootsmann.nl.

€ 284.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage tv kasten
Product
 

Hoge industriële TV kast

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Industriële TV kast van bijna twee meter hoog. De ruimte tussen het metalen zwarte deel (met de deurtjes) en de plank daarboven is 70 cm hoog en 102 cm breed. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is 4 weken maar in veel gevallen korter.

€ 390.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage tv kasten
Product
 

Groot messing handgemaakt dressoir

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Wat een enorme eyecatcher! Deze prachtige ultra-hippe kast van messing - volledig messing, met de hand er op gespijkerd - is een enorm succes in ons nieuwe assrtiment. Hij is helemaal van nu en een warme en ambachtelijke aanwinst in jouw huis. Bekijk de details eens van de kast en val net als vele anderen als een blok voor deze beauty. De kleine spijkertjes laten zien dat hier een vakvrouw of vakman bezig is geweest, de kast wordt in de werkplaats in India gemaakt. Rootsmann is er geweest en heeft de mannen en vrouwen aan het werk gezien en bewonderd. Echte timmerlieden, creatief en technisch. Ambacht in optima forma. Foto nummer 6 is de achterkant van de kast. Hier zie een prachtige trits spijkertjes en verder is de kast mooi afgewerkt met zwart hout. Rootsmann heeft de kast zelf in huis staan als room divider. Staat prachtig! De kast wordt door Rootsmann zelf bezorgd. Het is een zware! Om de kosten te drukken - wij bezorgen ECHT gratis - rijden we met 1 man op de bestelbus. Wij zorgen dat de bus bij jou voor het huis komt rijden en je zorgt zelf voor 1 sterke man of vrouw die onze chauffeur helpt om de kast bij jou naar binnen te krijgen. (Alleen begane grond). Levertijd: onze belofte is uiterlijk 4 weken, maar vaak korter. Geef uw woonplaats door via jose@rootsmann.nl en wij komen bij u terug.

€ 1035.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage ladekasten
Product
 

Kast met zwarte en witte print

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Prachtige kast met print, helemaal met de trend van nu! Combineren van prints en motieven, verschillende teints, het kastje is helemaal up-to-date volgens de laatste styling trends. Rank en slank. De kast is 40 cm diep en dat is voor veel Nederlandse woonkamers, meer dan diep genoeg. Het is niet snel een sta-in-de-weg. Voorzien van 6 ruime opbergladen en vier ranke pootjes. Het hout is mangohout, de kast wordt gemaakt in India. De prachtige print wordt met stempels met de hand op de kast gezet. Levertijd: de kast wordt door onszelf bezorgd, onze belofte: uiterlijk zes weken. Vaak korter: Stuur een e-mail met je naam en woonplaats naar jose@rootsmann.nl  en je ontvangt een mogelijke leverdag. De kast is ook te zien en te koop bij Loods5, alleen vestging Amersfoort.

€ 499.00

lees verder

Wonen Meubels Vintage ladekasten
Product
 

Industriële lockerkast groen 3 deurs.

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Ultra hippe lockerkasten: industriële lockerkast. Locker van metaal, opbergkast. Degelijke kwaliteit, deuren sluiten mooi. De levertijd is maximaal 2 weken. Deze groene industriële lockerkast is er ook in het zwart. Het is een mooi klein maatje, maar wel met geweldig veel bergruimte. Achter ieder deurtje bevindt zich 1 legplankje.

€ 274.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Industriële boekenkast met ladder, white wash

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Deze industriële boekenkast met ladder is een white wash variant. Foto 2: een goede weergave van de kleur. Foto 1, 3 en 4 is de kast in zijn geheel, in de kleur die we al iets langer in ons assortiment hebben. White wash is nieuw in ons assortiment. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd. Hij bestaat uit meerdere delen en is daarom overal goed te bezorgen, zelfs op zolder via een vlizo trap bijvoorbeeld. Kast is zeker niet zwaar, maar de onderdelen te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. De maximale levertijd is 4 weken maar in veel gevallen korter. Deze kast is ook in de winkel (Vestiging Amersfoort) van Loods5 te zien en te koop! Bekijk de kast even bij Loods5 of bij ons in De Kwakel: dan ziet u de exacte kleur, het is soms lastig te beoordelen op een beeldscherm.

€ 854.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële boekenkasten
Product
 

Industriële kast, instrumentenkast. Zwart

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Stoere kasten met industriële uitstraling bij Rootsmann, zoals dit kekke kastje: helemaal van metaal en met rubber doppen aan de onderkant. Gemaakt van zwart metaal met verweerde uitstraling, het kastje is nieuw. Lees verder onderaan deze pagina voor meer informatie.

€ 246.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Industriële kast, instrumentenkast. Zacht groen

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Dit zogenaamde instrumentenkastje (want afgeleid van instrumentenkasten uit de eerste helft van de 20ste eeuwe) doet het goed in een industrieel interieur. De kast is ook de zien en te koop bij de winkels van Loods5 in Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort.

€ 246.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Locker industrieel wit, new vintage.

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Geweldige witte industriële lockerkasten. Metaal met een verweerde look. Rubber onder de poten, vier deuren. Maten van de vier vakken: 31 cm breed, 26 hoog en 34 cm diep.

€ 142.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

New vintage locker zwart met 3 deuren.

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. New vintage lockerkast afgeleid van een Italiaanse personeelslocker, zoals gevonden in de kleedruimte van een oude Italiaanse schoenenfabriek. De levertijd van de kast is maximaal vier weken, maar in veel gevallen korter, informeer bij José Klijn via: jose@rootsmann.nl. Geeft u even aan in welke woonplaats de kast geleverd moet worden?

€ 274.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

New Vintage locker, vier deurtjes zwart.

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Industriële of New Vintage locker van metaal. Is 123 cm hoog en 35 cm breed en 35 cm diep. Ook in blauw verkrijgbaar. Nieuwe locker naar oud model. Maten van de vier vakken: 31 cm breed, 26 hoog en 34 cm diep.

€ 142.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Dressoir industrieel groot

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Heel brutaal en bijzonder industrieel dressoir. Zwart metaal met een houten blad. Blad en kast zijn dus van verschillende materialen, echter, de uitstraling is gelijk. Typische oude "magazijnkast". Maar dan nieuw! De afmetingen zijn: 180 cm breed, 51 cm diep en 84 hoog. De new vintage kast heeft 6 laden en twee maal, twee deuren. Achter die deuren is een plankje gemonteerd. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter.

€ 521.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Gestoffeerde sofa met houten frame

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Deze bank van organisch linnen staat prachtig in elk industrieel interieur. Wilt u toch even testen of de bank lekker zit? De bank is ook de zien en te koop bij de winkels van Loods5 in Zaandam en Amersfoort. En natuurlijk bij Rootsmann in De Kwakel.  Levertijd: onze belofte is uiterlijk 6 weken, maar vaak korter. Voor informatie over de levertijd kunt u uw woonplaats doorgeven aan jose@rootsmann.nl. Let op: onze chauffeur heeft uw hulp nodig als hij komt afleveren.

€ 1035.00

lees verder

Wonen Meubels Wijnrek industrieel, accessoires
Product
 

New vintage kast. Wordt ook als TV kast gebruikt.

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Deze schitterende industriële kast is voorzien van afneembare wielen, welke ook nog eens te blokkeren zijn. Het is een klein dressoir, maar wordt vaak gebruikt als TV kast. De opening, juist onder het bovenblad, maakt dat je daar je apparatuur kwijt kunt. En natuurlijk achter de twee deurtjes. In de acherkant zijn geen gaten geboord (voor snoeren e.d.). Omdat het vooraf niet duidelijk is waar de gaten zouden moeten komen, en, niet iedereen stelt prijs op voorgeboorde gaten aan de achterkant. U kunt dit gemakkelijk zelf doen. De levertijd van de kast is maximaal 4  weken, maar in veel gevallen korter, informeer bij José Klijn via: jose@rootsmann.nl. Geeft u wel even uw woonplaats door? De kast is ook de zien en te koop bij de winkels van Loods5 in Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort.

€ 379.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Boekenkast industrieel met ladder

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Deze industriële boekenkast met ladder is in twee kleuren verkrijgbaar: zie hem op de site in white wash en in de meutrale bruine stoere kleur. De trap schuift langs een stang boven aan de kast. Onderaan heeft de kast vier houten lades en twee opbergvakken. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis. De maximale levertijd is 4 weken maar in veel gevallen korter. Deze kast is ook in de winkels van Loods5 te zien en te koop! Bekijk de kast even bij Loods5 of bij ons in De Kwakel. Foto 4 is een foto van de kleur. Lees hier onderaan deze pagina verder over deze prachtige betaalbare kast.

€ 854.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Dressoir, mangohout met messing

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Dit hippe dressoir stond in de bijlage bij de Linda! Het is gezandstraald mangohout met messing. Met de hand er op gespijkerd, het is puut ambacht wat je hier ziet.

€ 664.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Houten retro vintage ladekast, messing

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Prachtig en chique kasten met retro uitstraling. De kast heeft 9 laden, waarvan de middelste drie in mooi messing zijn uitgevoerd. Uniek: het metaal is er - zeer dun - op vast gespijkerd. Prachtig stukje handwerk en een luxe uitstraling. Dus geen goedkope goudkleurige verf, maar puur ambachtswerk! De achterkant is ook mooi uitgevoerd, waardoor het kastje solitair kan staan en niet per se tegen een muur moet staan. De industriële kast wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is 4 weken maar in veel gevallen korter.

€ 475.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële kasten
Product
 

Industrieel wijnrek met schuifdeuren

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. En nu al een publiekslieveling, dit industriele wijnrek, drankenkast of wijnkast. Echt industrieel en toch mooi warm van sfeer. Een snoepje! Er passen 8 wijnflessen en nog veel meer natuurlijk,  achter de schuifdeuren. Veel andere spullen in de handige diepe lade.

€ 332.00

lees verder

Wonen Meubels Wijnrek industrieel, accessoires
Product
 

Roze industriële locker houten blad

KORTING! Rootsmann bestaat 5 jaar en geeft daarom 5% korting. Deze is al verwerkt in de hierboven vermelde prijs. Geldt tot 31 januari en u krijgt ook een gratis krukje bij uw bestelling. Wat een eyecatcher, deze prachtige roze industriële lockerkast! Hij heeft een houten blad en wielen. De wielen kun je er gemakkelijk onder vandaan schroeven. De kast wordt dan 6 a 7 cm lager. Verschillende laden en twee deuren met een zee aan opbergruimte. De kast wordt door onze eigen chauffeur gebracht en de levertijd is - beloofd - maximaal vier weken maar in veel gevallen korter. Stuur een e-mail naar jose@rootsmann.nl en noem hierin je woonplaats, dan hoor je zo snel mogelijk een leverdatum. De industriële locker is er ook in het wit, zie elders op deze site.

€ 284.00

lees verder

Wonen Meubels Industriële lockerkasten
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook