Ring Spotlight Cam Wit (netvoeding)

Verbeter monitoring van je huis

De Ring Spotlight Cam laat je je thuis monitoren, waar je ook bent, zonder bedrading of extra installaties. Geavanceerde bewegingsdetectoren laten je detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld, wel wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbij loopt op straat. Deze camera werkt op netvoeding, dus je steekt de stekker in het stopcontact en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het opladen of vervangen van batterijen.


Zie en communiceer

Deze veelzijdige beveiligingscamera heeft een krachtig infrarood HD 1080p camera met 140° gezichtsveld, dus mis je geen enkel detail. Infrarood nachtvisie betekend dat je geweldig beeld hebt, hoe donker het ook is. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een melding krijgt dat beweging gedetecteerd is, of wanneer het jouw uitkomt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Spotlight Cam Wit (netvoeding) ingebouwde luidsprekers en een microfoon met ruisonderdrukking voor tweewegcommunicatie met bezoekers. Is tegen ongewenst bezoek spreken niet genoeg? Laat dan de 110dB sirene (zo luid als een ambulance of politieauto!) horen zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets niet pluis is. De felle spotlight geeft 4000k wit licht met zo'n 700 lumen. Alles gebeurt via de Ring app, welke je kunt downloaden voor Android of iOS. Let op: Windows wordt niet ondersteund.


Goed om te weten

De Ring Spotlight Cam Wit heeft een sterk wifi-signaal (802.11 b/g/n @ 2.4Ghz) nodig om correct te kunnen werken. De stekker steek je in een standaard stopcontact en er zit een 6m kabel bij het product, dus houd dit in gedachten bij installatie. De Ring heeft de volgende afmetingen: 12.6 cm x 6.91 cm x 7.59 cm (4.96 in x 2.72 in x 2.99 in). Het is weerbestendig en kan temperaturen aan van -28°C tot 48°C.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

€ 199.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel voor bestaande knop

Neem een draagbare deurbel en houd je drukknop


De ACDB-7000BC deurbel van KlikAanKlikUit is een slimme deurbel die je makkelijk koppelt aan je bestaande deurbelknop en overal in huis in het stopcontact plaatst. Handig als je aan het klussen bent in de garage of in de tuin. De deurbel is niet alleen hoorbaar; gedurende 35 seconden knippert er ook een LED-lampje als er wordt aangebeld. Ideaal voor doven en slechthorenden en voor ruimtes waar veel lawaai is. Zo loop je je bezoek of postbezorgers niet snel mis. Kies uit één van de vijf melodieën en vier volumeniveaus.


Extra gemak en beveiliging


Deze deurbel verbindt je via de bijgeleverde zender aan je bestaande drukknop. Maar je kunt de deurbel ook koppelen aan maximaal drie andere KlikAanKlikUit-zenders, zoals aan deurbelknoppen, bewegingsmelders of deur- en raamsensoren. Geef ze elk een eigen melodie en je weet precies waar er wat gebeurt in huis. Handig als je meerdere ingangen hebt of als je ramen of deuren in de gaten wil houden. Ook combineren met andere KlikAanKlikUit deurbelsets is mogelijk. Kies dus zelf hoe je het wil doen! Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs tot 70 meter.


KlikAanKlikUit domotica


KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je je apparaten en accessoires koppelt aan een ICS2000 internet control system kun je ze ook overal bedienen en monitoren via de handige KlikAanKlikUit app op je smart device. Dat geldt dus ook voor je deurbel! Bedienen en instellen via de app heeft absoluut voordelen, maar voor het koppelen van zenders aan je deurbel is de ICS2000 geen vereiste!

€ 29.99

Read on...

Meubels KlikAanKlikUit
Product
 

Ring Chime Pro

Hoor altijd je Ring Video deurbel

Hoewel het ontzettend handig is om je deurbel te horen via je smartphone, komt het wel een voor dat je geen smartphone bij de hand hebt (of deze uit staat) terwijl er wel iemand voor de deur staat. Op zo'n moment is het handig als je de Ring deurbel ook op een andere manier kan horen, waar je ook bent. De Ring Chime Pro is niet alleen een deurbel-gong, maar ook een WiFi extender: je hoort de deurbel voortaan ook op plaatsen binnenshuis waar je WiFi bereik beperkt is. De Ring Chime Pro plaats je in een stopcontact.


Ring app

Bedien al je Ring producten via de handige Ring app. Hier zijn al je producten zichtbaar en hier kan je al je instellingen wijzigen naar eigen wens. Belangrijk om te weten is dat dit een uitbreiding is op de Ring Video deurbel en dat de Chime Pro alleen functioneert via WiFi 2.4 GHz.

€ 59.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Somfy Protect Intellitag (5 pack)

Inbraken zijn verleden tijd


Wees niet bang voor inbraak met deze Somfy Protect IntelliTAG trillings- en openingsdetector. Hij herkent iedere inbraakpoging en waarschuwt je nog VOORDAT er wordt ingebroken. Hij activeert ook de Somfy sirene en schrikt inbrekers af om binnen te dringen. Deze detector is eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en de functionaliteiten zijn onmisbaar voor elk Somfy Protect alarmsysteem.


Gegarandeerd doeltreffend


Ter voorkoming van inbraak analyseert de IntelliTAG sensor de trillingen van de deur of het raam waarop deze is bevestigd. Hij reageert alleen op trillingen die kenmerkend zijn voor inbraak (door gebruik van een koevoet, moker, etc…), en niet op alledaagse situaties (iemand die op de deur klopt, gebruik van een bal…). Bij een inbraakpoging zorgen de IntelliTAGs ervoor dat de Somfy Protect 110 dB sirene afgaat en geven een melding op je smartphone, voordat de inbreker bij je binnendringt. Op deze manier worden eventuele inbrekers afgeschrikt. De sensor heeft ook een zelfbeschermd systeem, die waarschuwt als iemand probeert om de sensor los te trekken en als hij een onregelmatigheid in het functioneren detecteert (zoals een zwakker wordende batterij). Dankzij de IP54 beschermingsindex kan hij zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd.


Goed om te weten


De sensoren zijn eenvoudig, in enkele minuten te bevestigen. Ze zijn te gebruiken met alle soorten deuren of ramen (schuifpui, garagedeur, dakraam bijvoorbeeld). Ze werken op een AAA batterij (meegeleverd) en de batterij gaat bij normaal gebruik 1 jaar mee. De apparaatjes van 60 x 28 x 13,5 mm zijn onopvallend. De senor is een accessoire van het Somfy Protect veiligheidssysteem. Om hem te gebruiken heb je een Somfy hub nodig (bijvoorbeeld de Link die in de Somfy Protect Home Alarm set te vinden is, of de Somfy One en One+ systemen). Er wordt een draadloze verbinding gerealiseerd tussen de sensoren en de hub. Het bereik van de sensor gaat tot 200 m (in open veld). De Somfy Protect app is gratis en verkrijgbaar voor alle apparaten die werken met iOS 9 (of een nieuwere versie) en Android 4.4 (of nieuwer). Als je meerdere sensoren wilt installeren kun je de IntelliTAG sensoren ook per set van 5 verkrijgen bij 50five.

€ 167.99

Read on...

Meubels Somfy
Product
 

Ring Spotlight Cam Zwart (batterij)

Verbeter monitoring van je huis

De Ring Spotlight Cam op batterijen laat je je thuis monitoren, waar je ook bent, zonder bedrading of extra installaties. Geavanceerde bewegingsdetectoren laten je detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld, wel wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbijloopt op straat. Met het slimme ontgrendelsysteem verwissel je gemakkelijk de batterij om hem opnieuw op te laden, en reserve batterijen zijn te verkrijgen via Ring voor extra gemak.


Zie en communiceer

Deze veelzijdige beveiligingscamera heeft een krachtig infrarood HD 1080p camera met 140° gezichtsveld, dus mis je geen enkel detail. Infrarood nachtvisie betekend dat je geweldig beeld hebt, hoe donker het ook is. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een melding krijgt dat beweging gedetecteerd is, of wanneer het jou uitkomt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Spotlight Cam op batterij ingebouwde luidsprekers en een microfoon met ruisonderdrukking voor tweewegcommunicatie met bezoekers. Is tegen ongewenst bezoek spreken niet genoeg? Laat dan de 110dB sirene (zo luid als een ambulance of politieauto!) horen zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets niet pluis is. De felle spotlight geeft 4000k wit licht met zo'n 700 lumen. Alles gebeurt via de Ring app, welke je kunt downloaden voor Android of iOS. Let op: Windows wordt niet ondersteund.


Goed om te weten

De Ring Spotlight Cam op Batterij heeft een sterk wifi-signaal (802.11 b/g/n @ 2.4Ghz) nodig om correct te kunnen werken. Optioneel bestel je een Ring abonnement (vanaf $3 USD per maand, verkrijgbaar bij Ring) waarmee je beelden uploadt en opslaat in de Cloud. De Ring Spotlight Cam heeft geen interne opslag en met een Cloud abonnement weet je zeker dat beelden niet verdwijnen bij beschadiging of diefstal. De Ring heeft de volgende afmetingen: 12.6 cm x 6.91 cm x 7.59 cm (4.96 in x 2.72 in x 2.99 in). Het is weerbestendig en kan temperaturen aan van -28°C tot 48°C.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Waaneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

€ 199.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Ring Spotlight Cam Wit (batterij)

Verbeter monitoring van je huis

De Ring Spotlight Cam op batterijen laat je jouw huis monitoren, waar je ook bent, zonder bedrading of extra installaties. Geavanceerde bewegingsdetectoren laten je detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld, wel wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbij loopt op straat. Met het slimme ontgrendelsysteem verwissel je gemakkelijk de batterij om hem opnieuw op te laden, en reserve batterijen zijn te verkrijgen via Ring voor extra gemak.


Zie en communiceer

Deze veelzijdige beveiligingscamera heeft een krachtig infrarood HD 1080p camera met 140° gezichtsveld, dus mis je geen enkel detail. Infrarood nachtvisie betekent dat je geweldig beeld hebt, hoe donker het ook is. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een melding krijgt dat beweging gedetecteerd is, of wanneer het jouw uitkomt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Spotlight Cam op batterij ingebouwde luidsprekers en een microfoon met ruisonderdrukking voor tweewegcommunicatie met bezoekers. Is tegen ongewenst bezoek spreken niet genoeg? Laat dan de 110dB sirene (zo luid als een ambulance of politieauto!) horen zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets niet pluis is. De felle spotlight geeft 4000k wit licht met zo'n 700 lumen. Alles gebeurt via de Ring app, welke je kunt downloaden voor Android of iOS. Let op: Windows wordt niet ondersteund.


Goed om te weten

De Ring Spotlight Cam op Batterij heeft een sterk wifi-signaal (802.11 b/g/n @ 2.4Ghz) nodig om correct te kunnen werken. De Ring heeft de volgende afmetingen: 12.6 cm x 6.91 cm x 7.59 cm (4.96 in x 2.72 in x 2.99 in). Het is weerbestendig en kan temperaturen aan van -28°C tot 48°C.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

€ 199.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Ring 2 Video Deurbel Chime

Voordeelbundel

Wil je weten wie er aan je deur staat en wil je kunnen communiceren met je bezoek, waar je ook bent? Ben je het beu om bezoek van geliefden of de bezorger te missen omdat je de bel weer eens niet hebt gehoord? Met deze speciale 50five voordeelbundel zijn deze ongemakken verleden tijd. Deze bundel bevat de Ring 2 video deurbel en de Ring Chime. Met de combinatie van deze twee producten hoor je vanaf nu altijd, overal je deurbel. Waar je ook bent. Laten we samen ontdekken wat ze voor je kunnen betekenen.


Meer dan alleen een deurbel

Deurbel, beveiligingscamera, bewegingsdetector... de Ring 2 is een extreem veelzijdig apparaat. Met High Definition beelden van zeer goede kwaliteit zie je zowel overdag als 's nachts met infrarood nightvision wie er voor je deur staat. Je kunt video's bekijken wanneer je maar wilt. Wanneer je een momentje tijd hebt, live wanneer iemand aanbelt, of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De video's bekijk je op je pc, smartphone of tablet. De Ring 2 heeft een bewegingsdetector die je zelf helemaal naar wens kunt aanpassen. Zo kun je sturen naar bepaalde gebieden, of ervoor kiezen geen berichten te ontvangen bij elke auto die op straat voorbijrijdt. Net als de voorganger is de Ring 2 uitgerust met tweewegcommunicatie en ruisonderdrukking, zodat je je bezoekers goed kunt verstaan en met hen kan praten. De bezorger levert het pakketje waar jij zo naar uitkeek niet omdat jij niet thuis bent? Geen paniek, je krijgt een melding op je smartphone, je pc of tablet wanneer iemand aanbelt. Geef instructies op afstand en je weet zeker dat je pakketje op je ligt te wachten bij thuiskomst. Ring 2 is ook erg handig wanneer ondeugende bezoekers aanbellen om te controleren of je thuis bent; je kunt gemakkelijk doen alsof en zij weten nooit beter. Het volgende pluspunt; de batterij van de Ring 2 kan eenvoudig in en uitgenomen worden waardoor je de hem gemakkelijker kunt opladen. Je hoeft niet de hele deurbel van de muur af te halen hiervoor, zoals voorheen het geval wel eens was. Koop je er een extra reservebatterij bij? Dan is je Ring 2 nooit meer offline. Wil je liever niets te maken hebben met batterijen en het opnieuw opladen hiervan? Sluit Ring 2 dan aan op je stroomnetwerk. Dit alles kun je besluiten tijdens installatie.


De essentiële uitbreiding

De Ring Chime is de perfecte uitbreiding op de Ring 2 video deurbel. Steek de stekker in het stopcontact, stel het volume in en je deurbel is vanaf dan overal in huis te horen, zelfs wanneer je even geen mobiel bij de hand hebt. In de Ring app kun je het volume aanpassen, je favoriete melodie kiezen uit 11 beschikbare opties (van een klassieke deurbel tot een blaffende hond, er is er altijd een voor jou). Heb je even geen zin in een deurbel? Zet dan hem dan op "niet storen". Je mist nooit meer bezoek, ook wanneer je stofzuigt of even op zolder aan het werken bent.


Goed om te weten

Voor het correct functioneren van de Ring 2 heb je een goed, stabiel wifi-netwerk nodig. De minimale vereiste is 1 Mpbs upload, maar wij raden een uploadsnelheid van 2 Mpbs aan voor optimaal gebruik. De Ring 2 werkt prima samen met smartphones of tablets met iOS en Android. Ook kun je de app installeren op je Mac. Let op: de Ring App wordt niet ondersteund door Windows. Er zit geen interne opslagruimte in de Ring 2.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

€ 209.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Somfy Protect Keyfob

Klein maar praktisch

Het is geen probleem meer om bepakt en bezakt thuis te komen, waardoor je het alarmsysteem niet meer kunt deactiveren. De Somfy Protect Keyfob badge voor handsfree deactivering schakelt je Somfy Protect alarmsysteem automatisch uit als je thuiskomt. Het risico dat het alarm per ongeluk afgaat wordt dus beperkt. Ook wordt het alarm ingeschakeld als je de deur uit gaat. Praktisch toch?


Overige handige functionaliteiten

Deze badge heeft vier knoppen, voor vier verschillende functionaliteiten. Naast het uitschakelen van je alarmsysteem kan hij deze ook activeren, een scenario creëren, de sirene inschakelen of een melding per e-mail of SMS verzenden in spoedgevallen.Je kunt desgewenst je familieleden een Somfy badge geven en alle gebruikers beschikken over bovengenoemde functionaliteiten. Aangezien deze badges persoonlijk zijn weet je wie er bij je binnenkomt of weggaat, en weet je dus wie het alarmsysteem activeert of deactiveert!


Goed om te weten

Deze badge is een speciaal ontworpen accessoire voor Somfy Protect alarmsystemen. Het is dus noodzakelijk om gebruik te maken van een Home Alarm set, Somfy One of One+ systeem. Het radiobereik tussen deze badge en de centrale hub van je systeem gaat tot 50 meter met vrij zicht. De centrale herkent de badge automatisch bij het installeren.De Somfy Protect Keyfob maakt gebruik van Bluetooth om het alarm te (de)cativeren en werkt op een batterij (CR2032, meegeleverd) met een levensduur van een jaar. Je wordt automatisch geïnformeerd wanneer de batterij vervangen moet worden.Hij is klein en discreet (34 x 10 mm) en met de bijbehorende ring kun je hem als sleutelhanger gebruiken. Voor het installeren en configureren van de Somfy Protect Keyfob badge dien je de Somfy Protect app te downloaden. Deze is te gebruiken met smartphones die werken met Android (versies 4.4 of nieuwer) of iOS (versies 9 en nieuwer).

€ 27.49

Read on...

Meubels Somfy
Product
 

FIBARO Z Wave motion sensor ZW5

Multi functioneel

De FIBARO Motion Sensor is de slimme waakhond van je huis: het kan de kleinste beweging detecteren, maar zit ook boordevol slimme functies. Deze bewegingsmelder kan ook de temperatuur in de kamer meten en met een gekleurd lichtsignaal laten weten hoe warm het is als je de kamer binnenkomt. De sensor 'voelt' de kleinste verplaatsing of zelfs een aardbeving. Hij kan zelfs de hoeveelheid licht meten en automatisch de lampen inschakelen! Wil je in de gaten houden hoeveel mensen er binnenkomen of weggaan? Plaats dan twee bewegingssensoren aan weerszijde van de deur.


Compact

De FIBARO Motion Sensor is verrassend compact: met een diameter van slechts 44 mm, kun je hem overal kwijt en in no-time verplaatsen. Deze nieuwste versie van de FIBARO Motion Sensor is uitgerust met de laatste draadloze Z-Wave technologie (ZW5). Dit betekent een beter bereik, langere levensduur van de batterij en ondersteuning voor data-encryptie. Door middel van de app heb je ook altijd en overal toegang tot de gegevens en realtime zicht op de situatie.


Voorbeelden van functies

Door het lezen van lichtniveau's in een kamer kan FIBARO de verlichting gedurende de gehele dag aanpassen aan de lichtintensiteit buiten en voor een optimaal comfort en efficënt met energie omgaan. Als er geen beweging in een kamer is en FIBARO detecteert dat een strijkijzer nog aan staat dan kan het systeem het strijkijzer uitschakelen en een brand voorkomen. De bewegings sensor beschikt over een interne versnellingsmeter die trillingen traceert en het alarm kan activeren als er geknoeid wordt met het apparaat.


Uitbreiding

De FIBARO Z-Wave motion sensor ZW5 vormt een extensie op de Fibaro Home Center Lite. Verbindt de sensor met de FIBARO Home Center Lite en profiteer van alle voordelen die deze bewegingssensor te bieden heeft.

€ 57.95

Read on...

Meubels Fibaro
Product
 

Nanoleaf Aurora Rhythm Muziekmodule

Licht, muziek en sfeer

De Aurora Rhythm is een slimme module die je op je bestaande Nanoleaf Aurora klikt. De module zorgt ervoor dat alle lichten meebewegen met jouw favoriete muziek. Zo geef je de designs en kunstwerken die je hebt aangebracht met Aurora nóg meer sfeer. De mogelijkheden zijn oneindig. De module is speciaal ontworpen om niet op te vallen, zodat de designs nog volledig tot recht komen.


Plug en play

Geen moeilijke installatie. Klik de Aurora Rhythm erin en zet jouw favoriete plaat op! De Rhythm is perfect voor kinderkamers, lounge area's en feesten!

€ 29.00

Read on...

Meubels Nanoleaf
Product
 

Somfy Protect Home Alarm

Een compleet alarmsysteem

Wil je je huis tegen inbrekers beschermen? Zelfs als je nog nooit slachtoffer bent geweest van inbraak ben je wellicht bang dat het je ook overkomt, dat is logisch. Wees gerust, want Somfy biedt een complete oplossing om je woning te beschermen. De Somfy Protect Home Alarm set bevat namelijk alle nodige onderdelen voor het creëren van een doeltreffend veiligheidssysteem: 3 IntelliTAG sensoren voor ramen en deuren die pogingen tot inbraak herkennen, 1 bewegingsdetector, 1 sirene, 1 bridge voor de WiFi verbinding en 2 badges om het systeem te deactiveren.Met Somfy Protect Home Alarm zorg je voor een veilige plek voor u en de rest van het gezin.


Voorkom inbraak

De Somfy Protect Home Alarm set bevat 3 IntelliTAG sensoren: IntelliTAG is een gepatenteerde technologie van Somfy waarmee sensoren trillingen van de ramen en deuren kunnen analyseren. In geval van inbraak wordt je ter plaatse gewaarschuwd door de sirene (meegeleverd met de set) die de inbrekers afschrikt en, als je niet thuis bent, door meldingen op je smartphone.Als het een inbrekers ondanks de IntelliTAG toch lukt om binnen te dringen, wordt de bewegingsdetector ingeschakeld zodat je melding krijgt van iedere verdachte activiteit in de woning. Ook dan gaat de sirene af en ontvang je een notificatie op je smartphone. Deze detector detecteert geen dieren van minder dan 25 kilo, dus je ontvangt geen vals alarm als de hond zich uitleeft in het detectiegebied.Met de 2 badges kunnen 2 gebruikers het systeem deactiveren bij thuiskomst. Je kunt er dus een zelf houden en een aan je partner geven.Activeer de 'Kids' functie om ervan op de hoogte te zijn als de kinderen thuiskomen van school.


Goed om te weten

Deze set werkt met Somfy telemonitoring-services (meer informatie op hun site). Om gebruik te maken van het systeem heb je een Android of iOS smartphone met Internetabonnement nodig.De sirene, IntelliTAG sensoren, badges en bewegingsdetecor werken op batterijen (4 LR20 alcaline batterijen, 1 AAA, 1 CR2032 per badge + 1 voor de bewegingsdetector, alles meegeleverd). De sirene (110 dB), IntelliTAGs en bewegingsdetector zijn uitgerust met een bescherming, waardoor het alarm afgaat als ze worden verplaatst (indien het alarmsysteem is geactiveerd: vergeet dus niet om het te deactiveren als je de apparaten wllt verplaatsen). De batterijen van de sirene en bewegingsdetector hebben een levensduur van 2 jaar en de IntelliTAgs en badge van een jaar.De IntelliTAGs sensoren voor deuren en ramen kunnen binnen worden gebruikt en, dankzij de IP54 beschermingsindex, ook buiten. De Link interface Link vormt de basis van het Somfy Protect Home Alarm veiligheidssysteem en verzorgt de WiFi verbinding van alle apparaten van de set. Het radiobereik tussen de Link en de andere onderdelen is 200 m in het vrije veld, behalve voor de badges, die een bereik van 50 m hebben.De interface (ook wel bridge genoemd) is verbonden via de WiFi en werkt op een geïntegreerde accu met een accuduur van 6 uur in het geval van een stroomstoring.Het Somfy Protect Home Alarm systeem is compleet : je hebt niets anders nodig om het te installeren en te laten functioneren en is tevens gemakkelijk uit te breiden. Je kunt namelijk tot 50 IntelliTAGs, 2 binnensirenes, 4 camera's (Somfy veiligheidscamera's, Somfy One en One+ systemen) en 2 andere Link interfaces verbinden aan de Link. Met Somfy Protect Home Alarm kun je ook andere familieleden, vrienden of buren uitnodigen om je huis in de gaten te houden.Er zijn vele mogelijkheden, waar wacht je nog op?

€ 375.00

Read on...

Meubels Somfy
Product
 

Somfy Protect Intellitag

Inbraken zijn verleden tijd

Wees niet bang voor inbraak met deze Somfy Protect IntelliTAG trillings- en openingsdetector. Hij herkent iedere inbraakpoging en waarschuwt je nog VOORDAT er wordt ingebroken. Hij activeert ook de Somfy sirene en schrikt inbrekers af om binnen te dringen. Deze detector is eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en de functionaliteiten zijn onmisbaar voor elk Somfy Protect alarmsysteem.


Gegarandeerd doeltreffend

Ter voorkoming van inbraak analyseert de IntelliTAG sensor de trillingen van de deur of het raam waarop deze is bevestigd. Hij reageert alleen op trillingen die kenmerkend zijn voor inbraak (door gebruik van een koevoet, moker, etc…), en niet op alledaagse situaties (iemand die op de deur klopt, gebruik van een bal…). Bij een inbraakpoging zorgen de IntelliTAGs ervoor dat de Somfy Protect 110 dB sirene afgaat en geven een melding op je smartphone, voordat de inbreker bij je binnendringt. Op deze manier worden eventuele inbrekers afgeschrikt.De sensor heeft ook een zelfbeschermd systeem, die waarschuwt als iemand probeert om de sensor los te trekken en als hij een onregelmatigheid in het functioneren detecteert (zoals een zwakker wordende batterij).Dankzij de IP54 beschermingsindex kan hij zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd.


Goed om te weten

De sensoren zijn eenvoudig, in enkele minuten te bevestigen. Ze zijn te gebruiken met alle soorten deuren of ramen (schuifpui, garagedeur, dakraam bijvoorbeeld). Ze werken op een AAA batterij (meegeleverd) en de batterij gaat bij normaal gebruik 1 jaar mee.De apparaatjes van 60 x 28 x 13,5 mm zijn onopvallend. De senor is een accessoire van het Somfy Protect veiligheidssysteem. Om hem te gebruiken heb je een Somfy hub nodig (bijvoorbeeld de Link die in de Somfy Protect Home Alarm set te vinden is, of de Somfy One en One+ systemen). Er wordt een draadloze verbinding gerealiseerd tussen de sensoren en de hub. Het bereik van de sensor gaat tot 200 m (in open veld). De Somfy Protect app is gratis en verkrijgbaar voor alle apparaten die werken met iOS 9 (of een nieuwere versie) en Android 4.4 (of nieuwer). Als je meerdere sensoren wilt installeren kun je de IntelliTAG sensoren ook per set van 5 verkrijgen bij 50five.

€ 44.94

Read on...

Meubels Somfy
Product
 

Honeywell Evohome Advanced alarmsysteem

Het evohome-beveiligingssysteem is eenvoudig te installeren en biedt zelfs de optie van een schroefvrije montage. Elke accessoire werkt op batterijen, waardoor makkelijk de perfecte locatie wordt gevonden. De betrouwbare, draadloze 868 MHz technologie is speciaal ontworpen om storingen en onderbrekingen te elimineren en valse alarmen uit te filteren. Eenvoudig uit te breiden.

€ 334.00

Read on...

Meubels Honeywell
Product
 

Somfy Afstandbedienbare Lamphouder (Aan Uit)

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma box die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je 'wat-als-scenario's op'. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.


Scenario's instellen

Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan zodra er iets in huis gebeurt. De Somfy lamphouder verandert je bestaande lamp in slimme verlichting, waardoor je deze niet alleen op afstand handmatig kunt bedienen, maar ook kunt reageren op bepaalde situaties, samen met andere apparaten. Dat levert naast een gevoel van veiligheid een gevoel van comfort op.


Premium

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. De Somfy lamphouder is een (draadloze) uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo'n systeem is de TaHoma box, die je altijd nodig hebt. Let op dat de lamp wat hoger komt te zitten dan normaal, waardoor niet elk armatuur geschikt is.

€ 34.99

Read on...

Meubels Somfy
Product
 

FIBARO Smoke Sensor 3 pack

High-tech

De Fibaro Z-Wave Smoke sensor 2 is een high-tech brandalarm (rookmelder) met zowel foto-elektrische- als temperatuursensoren die jou en je gezin maximale bescherming bieden tegen vlammende en smeulende branden. Deze rookmelder combineert veiligheid met functionaliteit en een oogstrelend design. De multicolour RGB-led en ingebouwde sirene laten jou weten wanneer er gevaar dreigt.


Fibaro Home Center

Sluit deze rookmelder aan op je Fibaro Home Center en bepaal welke acties ondernomen dienen te worden bij brand, rook en andere bedreigingen. Wanneer de rookmelder rook detecteert, kan je bijvoorbeeld automatisch de ramen en garagedeur laten openen om vervolgens de vluchtroute te doen oplichten. Daarboven kan je de nauwkeurigheid van de sensor instellen. Zo kan je de keukensensor minder gevoelig instellen zodat de sensor niet tijdens het koken afgaat. In andere kamers waar doorgaans minder rookontwikkeling is, kan je de sensor maximaal afstellen voor een optimale beveiliging.


Z-wave

De rookmelder heeft een ingebouwd Z-Wave testbereik en bevat een elektronisch opnameapparaat die de oorzaak van een brand opspoort. Daarboven kan je de nauwkeurigheid van de sensor instellen. Zo kan je de keukensensor minder gevoelig instellen zodat de sensor niet tijdens het koken afgaat. In andere kamers waar doorgaans minder rookontwikkeling is, kan je de sensor maximaal afstellen voor een optimale beveiliging. De rookmelder heeft een ingebouwd Z-Wave testbereik en bevat een elektronisch opnameapparaat die de oorzaak van een brand opspoort.

€ 185.10

Read on...

Meubels Fibaro
Product
 

Ring 2 Video Deurbel

Weet altijd wat er thuis gebeurt

Heb je je weleens afgevraagd of je bestelling wordt bezorgd als je niet thuis bent? Of moet je er niet aan denken dat iemand je deurbel gebruikt om te controleren of je weg bent?Met de Ring V2 video deurbel is dat allemaal verleden tijd: dankzij de geïntegreerde camera, die beschikt over 1080p, zie je op je smartphone live-beelden van iedereen die bij je aanbelt, waar je ook bent! Voortaan kun je op iedere bezoeker reageren en ze te woord staan of negeren. Je hoeft je voordeur niet te openen, je hoeft zelfs niet thuis te zijn - en niemand zal het merken.Stel een bewegingsdetector in en ontvang meldingen zodra iemand je huis nadert of wanneer de deurbel gebruikt wordt.


Zien en communiceren

De Ring 2 video deurbel is meer dan alleen een deurbel. Het is ook een fantastische bewakingscamera. Het geeft je 1080p HD-beelden en video, dag en nacht, dankzij het infrarood nachtzicht en het gezichtsveld van 160°. Bekijk wie er voor je deur staat wanneer beweging wordt gedetecteerd of kijk wanneer je wil op je pc, smartphone of tablet. Pas ook de gebieden aan waar binnen beweging gedetecteerd wordt, zodat je meldingen krijgt bij relevante beweging aan je deur maar niet wanneer er verderop in de straat een auto voorbij rijdt. De Ring 2 video deurbel is net als de eerste versie Ring deurbellen uitgerust met microfoon en luidspreker. Tevens met ruisonderdrukking, zodat je prima je bezoekers kunt horen en met hen kan praten.


Verbeterde batterij

De Ring 2 video deurbel heeft een gemakkelijk verwisselbare batterij met lange levensduur. Afhankelijk van hoe vaak je hem gebruikt en hoe de gebruiksomgeving is gaat hij tussen de 6 en 12 maanden mee. Koop je er een reservebatterij bij? Dan zit je nooit zonder. Wil je je echt nooit zorgen maken over lege batterijen? Sluit je Ring 2 dan aan op je stroomnetwerk met de bekabelde voeding van 8-24 V.


Goed om te weten

Voor goed functioneren van de Ring 2 heb je een goed, stabiel wifi-netwerk nodig. De minimale vereiste is 1 Mpbs upload, maar wij raden een uploadsnelheid van 2 Mpbs aan voor optimaal gebruik. De Ring 2 werkt prima samen met smartphones of tablets met iOS en Android. Ook kun je de app installeren op je Mac.Let op: de Ring 2 Video Deurbel werkt niet met Windows!Er zitten twee verwisselbare frontjes bij de Ring 2, zodat er altijd eentje is die goed past bij je deur of je tuin. Kies uit Satin Nickle of Venetiaans brons. De deurbel is waterdicht, weerbestendig en werkt het best bij temperaturen tussen -20 ° C en + 48 ° C. De afmetingen zijn 12,83 x 6,35 x 2,74.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

€ 169.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Trust ZigBee Draadloze Bewegingssensor ZPIR 8000

Bewegingsdetectie

De Trust ZigBee Draadloze Bewegingssensor maakt gebruik van het ZigBee-communicatieprotocol, dus het kan worden verbonden met andere ZigBee-compatible apparaten van Trust of andere merken, zoals Philips Hue en Ikea Trådfri. Gebruik een ZigBee-compatibel knooppunt/overbrugging en de Trust Smart Home-app (of een app van derden) om de sensor te configureren en te verbinden met je andere apparaten.


Goed om te weten

Deze Trust bewegingssensor is draadloos en kan vrijwel overal binnenshuis worden bevestigd. Hij is niet geschikt voor gebruik buitenshuis. Hij werkt op 2x AAA-batterijen (niet meegeleverd). De sensor heeft een brede, 120° horizontale detectiehoek. Om dit apparaat te kunnen gebruiken heb je een ZigBee-compatibel control station/netwerk nodig, bijvoorbeeld de Trust Z1 ZigBee-overbrugging of Trust Octopus ICS-2000, evenals een internetverbinding.

€ 27.99

Read on...

Meubels Trust
Product
 

Netatmo Presence Bewakingsscamera voor buiten

Bescherm uw tuin

Kent u het gezegde: voorkomen is beter dan genezen? Het beschermen van uw woning tegen inbraak begint bovenal met het beschermen van wat eromheen ligt; uw tuin. De veelzijdige, preventieve Netatmo Presence Bewakingsscamera voor buiten heeft intelligente functionaliteiten (hij herkent bijvoorbeeld een auto of persoon die bij u binnenkomt) en vervult deze rol uitstekend. Deze complete camera beschikt over een geïntegreerde aanwezigheidsprojector en -detector. De beelden zijn, zowel overdag als 's nachts, van hoogwaardige kwaliteit en gratis op te slaan op de manier die u wenst: meegeleverde micro SD kaart, uw cloud Dropbox of FTP-server. U kunt ieder moment en vanaf elk soort apparaat (telefoon, tablet, laptop…) live zien wat er bij u gebeurt of de video's aan het eind van de dag bekijken.


Intelligente functionaliteiten

De Presence is een compleet apparaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.Met de functionaliteit Smart-sight herkent en signaleert hij dieren, voertuigen of onbekende personen binnen zijn gezichtsveld. U wordt live geïnformeerd over specifieke meldingen. De detector heeft een bereik van 20 m en een gezichtsveld van 100°. Verdenkt u de hond van de buren ervan uw hortensia's te verwoesten? U kunt deze theorie nu checken!


Personaliseer uw camera al naargelang uw behoeften

De geïntegreerde projector verlicht uw pad als u 's avonds thuis komt en zorgt ervoor dat inbrekers op de vlucht slaan. Deze camera is verder heel eenvoudig te installeren als tuinverlichting en kan eventueel uw huidige verlichting vervangen.De camera maakt beelden van uitzonderlijke kwaliteit (1080 p), ongeacht de lichtsterkte. Hij beschikt over een infraroodbeeld met bereik van 15 m.Presence maakt alleen opnamen als er iets gebeurt. U bent dus geen uren bezig met het bekijken van video's als u van uw werk komt.


Goed om te weten

Uw video's worden automatisch opgeslagen op de meegeleverde micro SD kaart van 8 GB. U kun er ook voor kiezen om ze op uw cloud Dropbox of persoonlijke FTP-server op te slaan.Als de geheugenkaart met 8 GB niet voldoende is - al is er ruimte voor ongeveer honderd opnames! -, dan heeft u de mogelijkheid om van micro SD kaart te wisselen (de camera is compatibel met kaarten van maximum 32 GB).Er bestaat ook een Netatmo cloud, maar die slaat alleen screenshots op die de Presence van de toestand in uw woning maakt (de camera maakt een screenshot per gebeurtenis).
U heeft altijd en overal toegang tot uw video's, vanaf elk soort apparaat (iPad, tablet, iPhone, laptop of Mac) en u kunt zelfs notificaties op uw Apple watch ontvangen).Met één klik heeft u toegang tot de live streaming via de Netatmo security app en u vindt daar de historiek van uw video's. U kunt uw video's ook bekijken als u aan het eind van de dag thuiskomt en dankzij de versnelde functie kunt u in enkele minuten zien wat er in uw afwezigheid gebeurd is.U kunt zelfs stembediening gebruiken: «Siri, doe de projector aan! » of messenger gebruiken om uw camera een bericht te sturen.
De Netatmo security app biedt vele mogelijkheden om de functionaliteiten van uw Presence camera aan uw persoonlijke voorkeur aan te passen.Het is uiteraard mogelijk om de videobewaking te (des)activeren, maar u kunt ook tot 4 zones selecteren die bewaakt moeten worden. Zo voorkomt u dat u de straat in de gaten houdt en gestoord wordt als er een auto langsrijdt!U kunt de meldingen die u ontvangt ook aanpassen: Wilt u notificaties ontvangen als er een auto uw tuin binnenrijdt? Dieren? Personen, of alle drie? Alle combinaties zijn mogelijk.
En als u geen meldingen wilt ontvangen voor bepaalde gebeurtenissen, maar deze wel wilt terugzien in de lijst, is dit ook mogelijk.Dat is niet alles: Via de app kunt u de projector instellen. U bepaalt de sterkte van de lichtstraal en het moment waarop deze moet aangaan.Het aantal personen dat via de app toegang heeft tot de camera is onbeperkt. U kunt dus al uw familieleden toegang geven als u dat wenst.
Deze elegante camera werkt op stroom (met 2 kabels van 100 V of 240 V, al naargelang uw woonplaats), maar gebruikt wifi (802.11 b/g/n) om te communiceren. Een minimum snelheid van 25 kb/s is noodzakelijk.U wordt geïnformeerd bij een stroomstoring van de camera of het wegvallen van de internetverbinding. In het laatste geval gaat de camera door met het maken van opnames, maar de gemaakte video's worden pas naar de app gestuurd als de verbinding weer is hersteld. De camera verbruikt weinig stroom: 5 W overdag en 15 's nachts (door het gebruik van de projector).Het betreft een buitencamera. Presence is dus waterdicht. Een speciale nano-laag (HZD-technologie) beschermt hem tegen weersomstandigheden en vuil.
De Netatmo Security app werkt met Android (versie 5 of nieuwer) en iOS apparaten (versie 10 of nieuwer) en is te gebruiken met IFTTT en Apple Watch.Er is ook een webapp beschikbaar die samengaat met de twee laatste versies van Safari, Chrome, Firefox en Internet Explorer.

€ 299.00

Read on...

Meubels Netatmo
Product
 

Ring Solar Panel voor Spotlight Cam Battery Zwart

Maak je Ring Spotlight Cam energiebesparend

Klein maar erg fijn; dit zonnepaneel is speciaal ontworpen voor de Ring Spotlight Cam, zodat deze niet alleen een oogje voor je in het zeil houdt, maar ook energie- en kostenbesparend wordt.


Efficiënte, stabiele stroomvoorziening

Je hebt slechts een paar uur zon per dag nodig om de Ring Spotlight Cam 24 uur te laten werken, en daarmee is zonne-energie niet alleen een besparende maar ook een efficiënte continu voorziening van stroom. Je zit nooit zonder.


Goed om te weten

Installeren is eenvoudig. Alle benodigde materialen zijn bijgeleverd, inclusief schroevendraaier en USB-kabel. Het zonnepaneel zelf is uitgerust met een handige montagehaak.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voorjou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer datjou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keerinstalleert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarnakan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op https://nl-nl.ring.com/pages/protect-plans.

€ 59.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Ring Spotlight Cam Zwart (batterij) 2 pack

Verbeter monitoring van je huis

De Ring Spotlight Cam op batterijen laat je je huis monitoren, waar je ook bent, zonder bedrading of extra installaties. Geavanceerde bewegingsdetectoren laten je detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld, wel wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbijloopt op straat. Met het slimme ontgrendelsysteem verwissel je gemakkelijk de batterij om hem opnieuw op te laden, en reserve batterijen zijn te verkrijgen via Ring voor extra gemak.


Zie en communiceer

Deze veelzijdige beveiligingscamera heeft een krachtig infrarood HD 1080p camera met 140° gezichtsveld, dus mis je geen enkel detail. Infrarood nachtvisie betekend dat je geweldig beeld hebt, hoe donker het ook is. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een melding krijgt dat beweging gedetecteerd is, of wanneer het jou uitkomt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Spotlight Cam op batterij ingebouwde luidsprekers en een microfoon met ruisonderdrukking voor tweewegcommunicatie met bezoekers. Is tegen ongewenst bezoek spreken niet genoeg? Laat dan de 110dB sirene (zo luid als een ambulance of politieauto!) horen zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets niet pluis is. De felle spotlight geeft 4000k wit licht met zo'n 700 lumen. Alles gebeurt via de Ring app, welke je kunt downloaden voor Android of iOS.


Goed om te weten

In deze voordeelbundel zitten twee zwarte Spotlight Camera's. De Ring Spotlight Cam op Batterij heeft een sterk wifi-signaal (802.11 b/g/n @ 2.4Ghz) nodig om correct te kunnen werken. De Ring heeft de volgende afmetingen: 12.6 cm x 6.91 cm x 7.59 cm (4.96 in x 2.72 in x 2.99 in). Het is weerbestendig en kan temperaturen aan van -28°C tot 48°C.


Ring Protect Plans

Een Ring Protect Plan is een optionele service waarmee alle livebeelden en de beelden van elke melding voor jou worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze terug kan kijken wanneer dat jou goed uit komt. Wanneer je een Ring deurbel of camera voor de eerste keer installeert krijg je een proefperiode voor het Ring Protect Plan van 30 dagen. Daarna kan je er voor kiezen om je te abonneren op de service. Kijk voor meer informatie op de Ring Protect Plans Homepage.

€ 399.00

Read on...

Meubels Ring
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook