KlikAanKlikUit Draadloze LED lamp E27 (2 pack) met afstandsbediening

Genieten van warm licht in huis

Of je nou een groot feestmaal hebt voorbereid of een gezellige filmavond organiseert met vrienden, je creert de perfecte sfeer in huis met dimbare LED-lampen van KlikAanKlikUit. Vervang je bestaande E27 gloeilampen door deze energiezuinige lampen in 'warm wit'. Dim je verlichting door middel van de bijgeleverde afstandsbediening voor optimaal comfort. Het dimbereik is 10% tot 100%, de lichtintensiteit pas je eenvoudig naar wens aan.


Op afstand bestuurbaar

De KlikAanKlikUit LED-lamp kan van tot wel 30 meter afstand bestuurd worden met een draadloze KlikAanKlikUit wandschakelaar of afstandsbediening. Je kunt zelfs een stapje verder gaan door de lamp vanaf je smartphone of tablet aan- en uit te zetten en te dimmen wanneer je sfeer wil. Dit kan door jouw KlikAanKlikUit producten te koppelen aan het ICS 2000 Internet Control Station.


Bespaar geld

Bespaar energiekosten met deze energiezuinige LED-lampen! Ze hebben een A+ energielabel en gebruiken tot 90% minder energie dan een gloeilamp. De LED-lamp heeft daarnaast een lange levensduur. Bij een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag geniet je de komende 20 jaar elke dag van je verlichting. Ook handig is dat je geen extra dimmer nodig hebt om de lichtintensiteit aan te kunnen passen. Deze is ingebouwd.


Handig om te weten

Bij de aanschaf van LED lampen let je niet zozeer op wattage, maar kijk je naar het aantal Lumen. Hoe hoger het aantal Lumen, hoe meer licht de lamp geeft. Voor deze lampen is het 806 Lumen, bij een wattage van 9 watt.


KlikAanKlikUit domotica

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

€ 49.99

Read on...

Huis en tuin KlikAanKlikUit
Product
 

Dixxo Wireless Bluetooth Speaker

Gezellig chillen met vrienden

Niets is zo gezellig tijdens het chillen met vrienden dan genieten van je favoriete muziek en een lichtshow. De Trust Urban Dixxo is een compacte Bluetooth speaker die je koppelt aan je smartphone of tablet en die rondom voorzien is van gekleurde LED's. Als je de LED's inschakelt kies je voor een vast programma of voor het laten reageren op en bewegen met de muziek. Als je wilt kun je er de hele dag plezier van hebben; de accuduur is 15 uur!


Complete speaker

De speaker is erg compleet uitgerust. Naast de LED's is de Urban Dixxo uitgerust met een geintegreerde MP3-speler waarmee je muziek vanaf een micro-SD-kaart of een USB-station kunt afspelen. Verder heb je toetsen voor volume, media, verlichting en het opnemen van gesprekken. De speaker wordt geleverd met alle benodigde kabels.


Handig om te weten

De output is perfect en krachtig (10W RMS/ piekvermogen van 20W). Je vult er makkelijk je woonkamer of tuin mee. Vaak is het ook makkelijk als je je handen voor andere dingen kunt gebruiken, zoals het bladeren door je boek of het maken van aantekeningen. Koppel de speaker aan je telefoon en je belt voortaan handsfree wanneer jij dat wil. De Ambus is compleet uitgerust met volume-, media- en opnametoetsen. Als je wil kun je zelfs een 3,5 mm aux-kabel aansluiten. Trust heeft een aantal Urban Bluetooth-speakers, waaronder de Dixxo. Er zijn volop alternatieven. Als je een goedkopere speaker zoekt, neem je de Kubo. Wil je een robuuste speaker zonder LED's, kijk dan ook eens naar de Ambus. Met de Disco Fiesta speaker geef je zelfs complete partys.

€ 59.00

Read on...

Elektronica Trust
Product
 

LaMetric Time

Altijd bij de tijd

Met de LaMetric Time smart klok ben je letterlijk altijd bij de tijd. De LED-display geeft veel meer weer dan alleen de tijd. Doop de LaMetric Time om tot jouw zenuwcentrum thuis of op kantoor: je bent altijd op de hoogte van de allerlaatste stand van zaken én je bepaalt wat er moet gebeuren. De mogelijkheden zijn oneindig. Voorbeelden? Koppel je mailbox en social media aan je klok. Krijg een melding als er een nieuwe mail is binnengekomen, je een reactie op een update hebt of je een nieuwe volger hebt. Volg de ontwikkelingen op de beurs op de voet via meldingen van je klok of laat je informeren over Google Analytics.


Tal van opties

Er kan nog veel meer. Integreer de LaMetric Time in je smart home domotica-systeem en de klok vertelt je wat er in huis gebeurt. Variërend van de luchtvochtigheid tot aan het signaleren van een verdachte beweging. Scroll door je meldingen en neem met een enkele druk op de knop beslissingen over wat er moet gebeuren. Nog een stap verder: laat je Hue-verlichting automatisch aangaan als je wekker gaat of schakel je thermostaat in bij een bepaalde buitentemperatuur!


Indeling zoals jij het wilt

De LED-display heeft een vaste indeling die op een aantal manieren gebruikt kan worden. Tekst kan over de volle breedte worden weergegeven, zowel statisch als knipperend en scrollend. Tekst is altijd monochroom van kleur (wit). Aan de linkerzijde kunnen kleureniconen verschijnen, zowel statisch als geanimeerd. Via de app kies je zelf teksten en iconen en maak je zelfs je eigen iconen aan. LaMetric heeft een eigen 'appstore' waarin je alle apps vindt die je kunt koppelen aan je klok en waarin je een geheel eigen invulling geeft aan IFTTT-scenario's (If This Than That). Staat de app die je nodig hebt er niet bij? LaMetric is heel toegankelijk: Je mag je eigen app ontwikkelen! Natuurlijk kun je ook gebruik maken van meer basic functionaliteiten. In de basis maak je gebruik van de klok, de radio, weermeldingen en bijvoorbeeld stopwatch en timer. Je weet altijd hoe laat het is, welke datum, wat voor weer het is en je wordt gewekt door jouw favoriete muziek. De radio geeft je station weer en laat een equalizer zien. Vijf minuten aftellen terwijl je een eitje kookt? Natuurlijk kan dat! De LaMetric Time is ontzettend eenvoudig te bedienen, via 3 knoppen of via de gebruiksvriendelijke LaMetric app. Wil je 's-nachts even nergens over geïnformeerd worden? Dan zet je 'm gewoon in de ruststand. LaMetric werkt samen met heel veel smart home oplossingen die IFTTT ondersteunen, zoals bijvoorbeeld Amazon Echo, Nest, Philips Hue, Netatmo en Ring. De mogelijkheden groeien dagelijks. Een stabiele internet-verbinding is belangrijk.

€ 199.95

Read on...

Elektronica LaMetric
Product
 

MiPow Playbulb GARDEN Buitenlamp 3 pack

Kleur in je tuin!

Geef je barbecue, kampeervakantie of tuinfeest extra sfeer met deze slimme buitenverlichting! De MiPow Playbulb Garden is de eerste slimme buitenlamp met lichtsensor. Op zonne-energie, dus geen zorgen over stroomkabels of stopcontacten in de tuin.


Zoals jij het wilt

Zet de sfeer naar je hand. Met de speciale app voor Android of iOS bedien je de MiPow Playbulb buitenlamp eenvoudig op afstand. Verander de helderheid en kleur of creëer verbluffende lichteffecten met je slimme tuinverlichting. Van subtiele avondstemming tot flitsende discolichten voor je tuinfeest.


Sensoren

De MiPow Playbulb Garden geeft licht als dat nodig is. Deze buitenlamp met lichtsensor gaat automatisch aan als het donker wordt en weer uit zodra het licht genoeg is.


Zonne-energie

Deze slimme buitenlamp werkt op zonne-energie en gebruikt energiezuinige LED-verlichting. Daarmee is de Playbulb Garden de meest milieuvriendelijke slimme verlichting voor je tuin. De playbulb is tevens waterproof.

€ 59.00

Read on...

Huis en tuin MiPow
Product
 

MiPow Solar Garden Pool Buitenlamp

Sfeervolle verlichting in je tuin of zwembad

Heerlijk samen genieten in een sfeervolle tuin of een verlicht zwembad, samen met familie en vrienden. Creëer gezellige plekjes in je tuin, ook waar je geen stroombronnen hebt. De Playbulb Solar is een mooi vormgegeven en handzame lamp op zonne-energie die je bedient met je smartphone. Bepaal zelf de sfeer via de app: zowel de kleur als helderheid stel je volledig naar wens in, net als een eventuele eindtijd.


Veilig gevoel

De lamp laadt overdag op en schakelt bij het invallen van de schemer automatisch in. Door de ingebouwde bewegingssensor kun je er ook voor kiezen de lamp te laten inschakelen als er beweging is. Dat is niet alleen gezellig, maar geeft ook een heel veilig gevoel.


Handig om te weten

Plaats de lamp door middel van een pin in de grond of laat 'm gewoonweg drijven in je zwembad. De Playbulb Solar is IP68-gecertificeerd (stofvrij en waterdicht). Bovendien wordt de lamp opgeladen door zonne-energie!

€ 29.99

Read on...

Huis en tuin MiPow
Product
 

MiPow Solar Garden Pool Buitenlamp 3 Pack

Sfeervolle verlichting in je tuin of zwembad

Heerlijk samen genieten in een sfeervolle tuin of een verlicht zwembad, samen met familie en vrienden. Creëer gezellige plekjes in je tuin, ook waar je geen stroombronnen hebt. De Playbulb Solar is een mooi vormgegeven en handzame lamp op zonne-energie die je bedient met je smartphone. Bepaal zelf de sfeer via de app: zowel de kleur als helderheid stel je volledig naar wens in, net als een eventuele eindtijd.


Veilig gevoel

De lamp laadt overdag op en schakelt bij het invallen van de schemer automatisch in. Door de ingebouwde bewegingssensor kun je er ook voor kiezen de lamp te laten inschakelen als er beweging is. Dat is niet alleen gezellig, maar geeft ook een heel veilig gevoel.


Handig om te weten

Plaats de lamp door middel van een pin in de grond of laat 'm gewoonweg drijven in je zwembad. De Playbulb Solar is IP68-gecertificeerd (stofvrij en waterdicht). Bovendien werkt de lamp op zonne-energie. Je hebt dus geen ander stroompunt nodig!

€ 139.99

Read on...

Huis en tuin MiPow
Product
 

Philips Hue Bloom Smart Lamp

Bloom smart lamp

Deze op zichzelf staande lamp is een prachtige uitbreiding op elke Philips HUE starter kit. Je hebt dus wel een starter kit nodig om deze lamp kunnen gebruiken. Deze BLOOM lamp is aan te sluiten op het HUE systeem, met vele 'connected' functionaliteiten en vele kleuren. Zet de lamp in je huiskamer om een kleurrijke ambiance the creëren. Of op je nachtkastje om geleidelijk wakker te worden. Je hebt genoeg aan je smartphone om continu de ambiance van je huiskamer, eetkamer of slaapkamer te wijzigen. Click op een van de afbeeldingen: sunset, bright forest, deep ocean en breng deze ambiance in je huis.


Nooit meer hetzelfde

Samen veranderen de lampen, de bridge en de app de manier waarop je met licht omgaat. Voor altijd. Experimenteer met tinten wit, van energiek blauwwit naar gemoedelijk geelwit. Of kies je favoriete tint in het hue spectrum.


Multifunctioneel

Hue kan je wekken. Je huis beschermen. De mooiste herinneringen oproepen. Of je stemming verbeteren. Hue kan je zelfs op de hoogte houden van het weer. Hue is niet alleen verbazingwekkend, maar ook slim. En het is op jouw maat gemaakt.


Makkelijk uit te breiden

Denk eraan dat je je hue-familie altijd kunt laten groeien. Zodra je de starterkit geinstalleerd hebt, kan je er tot maximum van 50 lampen en of armateuren aan toevoegen. Plaats de lampen op de juiste plek net zoals de eerste lampen en herken de nieuwe lampen met de app. Voeg ook andere producten toe zoals de Lux, Bloom of andere Hue lampen. Op dezelfde manier vind de centrale bridge ook Lightstrips, Bloom en Iris. Deze zijn allemaal te vinden op www.50five.com! Hou er rekening mee dat je een wifi netwerk nodig hebt en een smartphone (iOS 6.0 of nieuwer, of Android 2.3 of nieuwer) om het systeem te kunnen gebruiken.

€ 55.00

Read on...

Huis en tuin Philips
Product
 

KlikAanKlikUit Outdoor Dubbele Muurschakelaar zwart

Bedien ook buiten je apparaten met een druk op de knop

Bepaal zelf vanaf welke plek in de tuin jij je apparaten bedient. De KlikAanKlikUit AGST-8802 wandschakelaar bevestig je op de wand of leg je op tafel onder je afdak. Koppel de schakelaar aan je verlichting en andere apparaten en bedien ze voortaan op afstand met een druk op de knop. Deze schakelaar heeft zelfs twee knoppen, waarmee je twee groepen onafhankelijk van elkaar in- of uitschakelt.


Ideaal concept

De wandschakelaar werkt op batterijen (is volledig draadloos) en schroef je op een geschikte plek of je bevestigt met dubbelzijdige tape. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter. Omdat bedienen je zo makkelijk wordt gemaakt, bespaar je al gauw op je energierekening.


Andere ontvangers

Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een wandschakelaar is een 'zender', net als een afstandsbediening of een bewegingsmelder. Koppel meerdere 'ontvangers' aan je schakelaar en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld je rolluiken. Als je apparaten gekoppeld hebt aan een schemerschakelaar, dan is dat geen probleem. De AGST-8802 gebruik je gewoon in combinatie met je schemerschakelaar: als je tussentijds handmatig een apparaat aan of uit hebt gezet, pakt de schemerschakelaar de draad daarna weer op alsof er niks gebeurd is. De wandschakelaar is een 'zender'. Een lamp is een 'ontvanger'. Koppel ze aan elkaar en je lamp gaat aan als je op de schakelaar drukt. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De AGST-8802 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen.


KlikAanKlikUit domotica

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

€ 16.99

Read on...

Huis en tuin KlikAanKlikUit
Product
 

Foscam C1 B Indoor HD camera

Past overal!

De Foscam C1 IP-camera heeft een geweldig design die overal in huis past. De IP-camera heeft een 1 megapixel camera en is bedoeld voor binnenshuis. Deze camera beschikt ook over infraroodverlichting, met een nachtzicht tot 8 meter ver. De meeste IP-camera hebben een kijkhoek van 80 tot 90 graden, de Foscam C1 heeft een extra brede kijkhoek van 115 graden die een groter gebied kan zien.


Opname en opslag

De Foscam C1 is via WiFi te verbinden met het thuisnetwerk of bekabeld aan te sluiten via de LAN-poort. De camera maakt opnames naar een micro SD-kaart van maximaal 32 GB (niet meegeleverd) of via FTP naar een netwerklocatie (bijvoorbeeld een NAS). Via de myFoscam omgeving kun je ook via een beveiligde omgeving de camerabeelden via internet bekijken, bijvoorbeeld wanneer je niet thuis bent.

€ 54.00

Read on...

Huis en tuin Foscam
Product
 

Gardena Smart Pressure Pomp

Water besparen met Gardena

Op zoek naar een slimme en complete oplossing om water te besparen? Of heb je geen tijd om je favoriete bloemen te onderhouden? Of het nu gaat om de consumptie van je huishoudapparaten te controleren of om tot optimale besproeiing van je planten te komen, de intelligente pomp van Gardena laat je toe om de controle te behouden vanaf je smartphone. Druk, debiet, enz. - consulteer de verzamelde gegevens van de pomp in real time met de Gardena app, en neem de nodige maatregelen in het geval van een probleem.


Laag verbruik, maar krachtig!

Haar pomp van 1300 watt kan een debiet bereiken van 5000 liter water per uur en beschikt over een zelfaanzuighoogte van 8 meter. Dankzij haar innovatieve terugslagklep, garandeert de intelligente pomp een optimale water-aspiratie, terwijl het lage stroom-programma haar in staat stelt om te zorgen voor een verdeling die afgestemd is op apparaten waarvoor slechts weinig water nodig is. Naast de waterbesparing, verbruik je ook minder elektriciteit - de pomp wordt automatisch uitgeschakeld zodra ze niet meer gebruikt wordt, en treedt terug in werking, wanneer het nodig is.


Ontworpen om praktisch te zijn

Haar eenvoudige en compacte vormgeving staat toe om discreet te worden geïnstalleerd op de locatie van je keuze. De intelligente pomp beschikt ook over een opvouwbaar en discreet handvat, zodat je haar gemakkelijk kunt meenemen en opbergen bij vorst.


Flexibele compatibiliteit

De intelligente pomp van Gardena wordt verkocht met het Gardena controlestation - het centraliseert al je intelligente apparaten en laat je toe om deze te controleren en rechtstreeks toegang te hebben tot de verschillende analyses vanop je smartphone of tablet. Het kan gemakkelijk binnen geïnstalleerd worden en - eenmaal verbonden met het Internet via je huidige router - zorgt voor een draadloze verbinding met je verschillende aangesloten apparaten.

€ 489.00

Read on...

Elektronica Gardena
Product
 

Gardena Smart Sileno Robotmaaier

Altijd de gewenste graslengte

De robotmaaier Silone maait je gazon precies op de gewenste hoogte en zonder dat je je hoeft te verplaatsen. De SensorCut-technologie verzekert je dat er geen maailijnen zichtbaar zullen zijn, terwijl de EasyPassage-functie hem toestaat om de moeilijk toegankelijke delen van je tuin te onderhouden.


Vereenvoudigt je leven

De robot zal automatisch terugkeren naar zijn laadstation wanneer de batterijen leeg zijn. De maai-uren kunnen makkelijk worden ingesteld via de app, en kunnen worden aangepast volgens de uren van de irrigatie. De robotmaaier kan tuinen onderhouden tot 1000 vierkante meter. Dankzij zijn ingebouwde alarm word je gewaarschuwd voor elke poging tot diefstal zodra de Sileno zijn zone verlaat. Hij laat het gras fijngehakt op het gazon liggen, en vervult daarmee een natuurlijke meststoffunctie voor je gazon.


Laadstation

Zijn krachtige aandrijfsysteem staat hem toe om je gras te maaien, zelfs op oneffen oppervlakken of hellingen tot 35%. Zijn beschermkap van hoogwaardig kunststof beschermt hem tegen schokken en maakt het ook mogelijk om in de regen te functioneren. Hij is zo stil dat j hem niet hoort werken: geen probleem dus om je te ontspannen in de zon terwijl je gazon zich laat onderhouden!


Past zich aan

Je kan het controlestation gemakkelijk bij je thuis plaatsen en het verbinden met jouw router om controle te behouden over al je draadloze apparaten. De verbinding tussen het controlestation en de draadloze apparaten is volledig beveiligd. De robotmaaier en het controlestation zijn voorzien van krachtige antennes: je hoeft je dus geen zorgen te maken wat betreft de gegevens- en opdrachtentransmissie.

€ 1499.00

Read on...

Huis en tuin Gardena
Product
 

HerQs Easy BBQ PRO

Altijd mals barbecuevlees

Mensen houden van barbecueën. Zodra het weer het toelaat gaan we massaal de tuin in en bereiden we daar onze maaltijd. Lekker mals vlees bereiden op de barbecue lijkt makkelijker dan het is en dat merken we maar al te vaak. De HerQs EasyBBQ Pro vleesthermometer maakt het je makkelijk. Je hoeft nooit meer te raden of je vlees goed is. En…. Voortaan haal je je vlees op precies het juiste moment van de barbecue. Zo rood, zo gaar en zo warm als jij wil.


Voorkeuren

Zorg om te beginnen dat je barbecue op temperatuur is. Dat monitor je door middel van een thermometer (sonde) en de meegeleverde klem. De vleesthermometer staat via Bluetooth in verbinding met jouw smartphone. Via de gratis app kies je welk vlees je gaat bereiden en hoe je het bereid wil hebben: welke temperatuur of bijvoorbeeld 'rood' of 'medium'. Vervolgens doen jouw thermometer en app de rest. Het enige wat jij hoeft te doen is binnen een straal van tien meter van je BBQ blijven en het vlees er weer afhalen zodra je een push-bericht krijgt. Zo eenvoudig is dat! Heb je meer stukjes vlees op de barbecue liggen? Via de app houd je zes thermometers gelijktijdig in de gaten.


Handig om te weten

De vleesthermometers zijn professionele sensoren, uitgevoerd in RVS. Ze kunnen hogere temperaturen aan dan veel siliconen versies. Met de batterijen is het mogelijk om zo'n tweehonderd uur te grillen voordat ze leeg zijn. Het LCD-scherm is verlicht en duidelijk leesbaar. De thermometers kun je ook in de oven gebruiken!

€ 49.99

Read on...

Huis en tuin HerQs
Product
 

HerQs EasyBBQ Probes (2 pack)

Makkelijk terwijl jij het naar je zin hebt

De extra probes voor de easy BBQ zorgen er voor dat je gebruik kunt maken van de in totaal 6 ingangen op je thermometer. Zo kun je dus 6 verschillende temperaturen in vis vlees of groenten meten. Even een glimp op je telefoon of de slimme thermometer en je weet precies hoe het met de gaarheid van je eten staat. De alarmfuncties zorgen ervoor dat jij lekker ontspannen kan genieten van de momenten met je familie of vrienden en heb je dus nooit meer zo'n 'oeps, het eten' moment.


Professioneel

Gebruik de meegeleverde klem om met een sonde de temperatuur van je barbecue zelf te meten om op het perfecte moment de bereiding te starten. De professionele RVS temperatuur sensoren kunnen hogere temperaturen aan dan de meeste silicone versies, tot aan piek temperaturen van 350°C. Dus gebruik je EasyBBQ ook eens bij je kookkunsten in de oven. Met de geïntegreerde magneet aan de achterkant kun je de EasyBBQ kan ophangen waar het jou het beste uitkomt.


EasyBBQ app

Hiermee bepaal jij welke vooraf ingestelde grill tijd je nodig hebt voor jouw eten. Of je bepaalt de gewenste tijden en temperaturen natuurlijk helemaal zelf. De EasyBBQ app laat je de actuele en doel temperatuur zien maar je kan ook de voortgang in de gaten houden via de temperatuurverloop grafieken. Je kan op deze manier tot wel 6 verschillende temperatuur sondes tegelijkertijd in de gaten houden. Om het je nog makkelijker te maken kan je bepalen wanneer je welke notificaties wilt ontvangen. Ontdek zelf wat er allemaal nog meer met de EasyBBQ app mogelijk is. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de app gratis blijft en altijd up to date is.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin HerQs
Product
 

KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station ICS 2000

Slimme bediening

Het KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station ICS-2000 is een slim thuisnetwerk waarmee je alles vanaf je smartphone of tablet kunt regelen en beheren. Verbind je verlichting, apparaten en huisbeveiliging vanuit een scala aan communicatieprotocollen, waaronder ZigBee.


Slimme features

De KlikAanKlikUit ICS-2000 geeft je de mogelijkheid om timers en situaties te programmeren voor al je slimme apparaten, om zo het automatiseringssysteem van je huis te optimaliseren. Met de intuïtieve rules editor in de KlikAanKlikUit-app kun je eenvoudig situaties ontwerpen die getriggerd worden bij verschillende gebeurtenissen, waaronder zonsopkomst- en zonsondergangherkenning. Iedereen in jouw huishouden kan zijn/haar smartphone verbinden voor volledig beheer over verlichting en apparaten. Je kunt zelfs je Philips Hue-verlichting verbinden en regelen, evenals andere verlichting die gebruikmaakt van het ZigBee-communicatieprotocol.


Goed om te weten

De KlikAanKlikUit ICS-2000 is toekomstbestendig en ondersteunt diverse platforms, waaronder Smart Home 433/868 MHz, ZigBee HA/LL, en Somfy RTS-zonwering. Om gebruik te kunnen maken van de ICS-2000, heb je een smartphone nodig die werkt met iOS9+ of Android 4.0+. De ICS-2000 is compatibel met alle KlikAanKlikUit slimme apparaten en huisbeveiligingsproducten met behulp van het automatische codesysteem (op deze producten is "A" de eerste letter van het model nummer, bijv. "AYCT-202"). Ook is het compatibel met KlikAanKlikUit Smart Home ZigBee-producten, evenals andere ZigBee-producten zoals Philips Hue. De ICS-2000 is veilig, door gebruik van AES-encryptie en SSL. Voor het beste resultaat plaats je de ICS-2000 op een centrale plek, weg van muren, metalen voorwerpen en andere elektronische apparaten.

€ 95.99

Read on...

Huis en tuin KlikAanKlikUit
Product
 

KlikAanKlikUit WiFi Beveiligingscamera met Nachtzicht IPCAM 2000

HD-camera met communicatieopties

De KlikAanKlikUit wifi IP-camera zorgt dat je niets hoeft te missen van wat er rondom je huis gebeurt. Het ingebouwde nachtzicht geeft een helder beeld, zelfs wanneer het pikdonker is. Je kunt de opnamen real-time volgen, 24 uur per dag. Naast kijk- en luistermogelijkheden biedt deze camera ook de mogelijkheid om te communiceren met je gasten. Gebruik deze optie om te praten met bekenden of om onbekenden af te schrikken.


Opslag

De wifi IP-camera is eenvoudig te installeren. Je kunt hem overal plaatsen. De groothoek lens levert een helder en breed beeld van het gebied dat je wilt controleren. Met behulp van de app kun je de opnamen controleren, waar je je ook bevindt.


Maak het je gemakkelijk met slimme technologie

Of je nu op vakantie bent, of op het werk, je hoeft niets te missen. Bewaar de opnamen op je SD-kaart. Je kunt tot wel 64 Gb opslaan.


Goed om te weten

Wanneer de bewegingsdetector een beweging signaleert, krijg je een melding op je smartphone of tablet. Je kunt de gevoeligheid van de bewegingssensor configureren. Je kunt er ook voor kiezen om voortdurend op te nemen, of alleen wanneer er beweging plaatsvindt. Je kunt nu rustig je huis verlaten, wetende dat de camera het beveiligt. Deze camera is compatibel met het KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station - ICS-2000.

€ 59.00

Read on...

Huis en tuin KlikAanKlikUit
Product
 

KlikAanKlikUit Motion Sensor Outdoor

Een warme ontvangst

Heerlijk als de buitenverlichting al inschakelt terwijl jij je auto nog parkeert en de sleutels pakt. In het donker zoeken naar het sleutelgat is er niet meer bij, als je de KlikAanKlikUit APIR-2150 bewegingsmelder monteert en koppelt aan je buitenverlichting. Natuurlijk kun je deze ook aan andere KlikAanKlikUit-apparaten koppelen. Zorg niet alleen voor comfort voor jezelf en voor je gasten, maar schrik ook inbrekers af. Ook zij staan vol in het licht terwijl ze eigenlijk niet gezien willen worden.


Gebruiksvriendelijk

Deze bewegingsmelder werkt op batterijen en bevestig je met dubbelzijdige tape. Dat betekent monteren zonder schroeven en volledig draadloos! De APIR-2150 is IP64-gecertificeerd: spatwaterdicht en ideaal om buiten te gebruiken. Het detectiegebied van de melder is maximaal 6 meter. Zo voorkom je dat je verlichting onnodig gaat branden. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter.


Combineer oneindig

Er zijn allerlei instellingen mogelijk. Heeft je bewegingsmelder apparaten ingeschakeld? Je bepaalt vooraf hoe lang ze ingeschakeld moeten blijven, zoals bijvoorbeeld vijf seconden of tien minuten! Ook de lichtgevoeligheid instellen is heel eenvoudig. Bepaal of je bewegingsmelder alleen 's-avonds en 's-nachts apparaten inschakelt, of ook overdag. Bespaar op je energierekening met verlichting die brandt als het nodig is! Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een bewegingsmelder is een 'zender', net als een afstandsbediening of een wandschakelaar. Koppel meerdere 'ontvangers' aan je sensor en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen zodra er beweging gedetecteerd wordt. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene. Ondertussen blijft het gewoon mogelijk om handmatig lampen of andere apparaten ('ontvangers') te bedienen met een andere schakelaar of afstandsbediening.


KlikAanKlikUit domotica

De bewegingsmelder is een 'zender'. Een lamp is een 'ontvanger'. Koppel ze aan elkaar en je lamp gaat aan als er beweging gedetecteerd wordt. Batterijen gaan lang mee. Als de batterij bijna leeg is gaat er om de 3 seconden een rode LED sensor knipperen. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De APIR-2150 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen. KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

€ 25.00

Read on...

Huis en tuin KlikAanKlikUit
Product
 

My Smart Blinds Solar panel

Gebruik de zon in je voordeel

Met de My Smart Blinds automation kit kantel je je jaloezieën en luxaflex met een druk op de knop of via je smartphone. Hoewel dat al veel luxe oplevert kan het nog beter. Met de Solar panel zorg je ervoor dat de batterij in je automation kit altijd geladen is via zonne-energie! Dat levert niet alleen zekerheid op, op deze manier ben je milieubewust bezig en bespaar je energie.

€ 45.00

Read on...

Elektronica MySmartBlinds
Product
 

Neato Botvac Connected Robotstofzuiger

Altijd schone vloeren

Of je het nou druk hebt of niet, wanneer je thuis komt is je vloer schoon. De Neato Botvac Connected Robotstofzuiger zuigt dagelijks je vloeren en tapijten en maakt korte metten met haar, stof en vuil. Ook groter vuil zoals kruimels komen zonder probleem terecht in de extra grote stofzak.


Anti-allergie

Heb je last van huismijtallergie of kun je in het algemeen niet goed tegen stof? De Neato Botvac Connected Robotstofzuiger heeft een extra fijne filter, waardoor er grondiger gezogen kan worden. De filter is gemakkelijk te vervangen en houdt het vuil waar het hoort; in de stofzuigzak.


Een zelfdenkende alleskunner

Neato Botvac Connected Robotstofzuiger is geschikt voor alle vloertypen, zowel harde of zachte vloeren en tapijten, en rijdt zichzelf naar het oplaadpunt zodat jij je niet hoeft af te vragen of hij het nog wel doet. Met de ingebouwde lasertechnologie weet hij waar hij al geweest is en waar hij nog moet zijn wat zorgt voor een efficiënte schoonmaak.


Rechthoekig

Omdat de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger een rechthoekige voorkant heeft komt hij op tot op 14mm van je muren en meubels. Veel dichterbij dan een ronde stofzuiger zal kunnen. De hoofdborstel loopt helemaal onder het apparaat door, waardoor het ook aan de zijkanten niets mist.


Zijborsteltjes voor hoekjes en plinten

Omdat er kleinere borsteltjes aan de zijkant van de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger zitten, komt hij ook op de moeilijker te bereiken plekjes in je huis. Zonder de muur te raken komt hij dichterbij muren, dus worden plinten ook meegenomen.


Eco of Turbo modus

Met de Eco modus neemt de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger de tijd om je huis aan kant te krijgen op een stillere manier. Heb je maximale zuigkracht nodig voor het stevige werk? Kies dan voor de Turbo modus.


Vriendelijk voor je interieur

Hoewel de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger dichterbij je muren en meubels komt, zorgt de CornerCleverTM technologie ervoor dat hij ze niet raakt. Hij komt dus dichterbij dan ronde stofzuigers, maar gaat ook erg voorzichtig om met je interieur. Zijn er plekken waar je liever niet wilt dat de stofzuiger komt? Dit kun je ook instellen, in de app.


Stofzuigen op afstand

Start, stop of pauzeer het stofzuigen met de Neato app voor iOS en Android smart devices - ook wanneer je niet thuis bent. Je kunt tot wel 7 verschillende schema's instellen, zien waar de robotstofzuiger al is geweest en hoe ver hij nog moet, en rekenen op het secuur dagelijks bijhouden van je huis.

€ 589.00

Read on...

Huis en tuin NEATO
Product
 

Neato Botvac D3 Connected Robotstofzuiger

Altijd een schone vloer

Of je het nou druk hebt of niet, wanneer je thuis komt is je vloer schoon. De Neato Botvac D3 zuigt dagelijks je vloeren en tapijten en maakt korte metten met haar, stof en vuil. Ook groter vuil, zoals kruimels, komen zonder probleem terecht in de extra grote stofzak van Neato Botvac D3.


Een zelfdenkende alleskunner

Neato Botvac D3 is geschikt voor alle vloertypen, zowel harde of zachte vloeren en tapijten, en rijdt zichzelf naar het oplaadpunt zodat jij je niet hoeft af te vragen of hij het nog wel doet. Met de ingebouwde lasertechnologie weet de Neato Botvac D3 waar hij al geweest is en waar hij nog moet zijn wat zorgt voor een efficiënte schoonmaak.


Rechthoekig

Omdat de Neato Botvac D3 een rechthoekige voorkant heeft, komt hij tot op 14mm van je muren en meubels. Veel dichterbij dan een ronde stofzuiger zal kunnen. De hoofdborstel loopt helemaal onder het apparaat door, waardoor het ook aan de zijkanten niets mist.


Vriendelijk voor je interieur

Hoewel de Neato Botvac D3 dichterbij je muren en meubels komt, zorgt de CornerCleverTM technologie ervoor dat hij ze niet raakt. Hij komt dus dichterbij dan ronde stofzuigers, maar gaat ook erg voorzichtig om met je interieur. Zijn er plekken waar je liever niet wilt dat de stofzuiger komt? Dit kun je ook instellen, in de app.


Stofzuigen op afstand

Start, stop of pauzeer het stofzuigen met de Neato app voor iOS en Android smart devices - ook wanneer je niet thuis bent. Je kunt tot wel 7 verschillende schema's instellen, zien waar de robotstofzuiger al is geweest en hoe ver hij nog moet, en rekenen op het secuur dagelijks bijhouden van je huis.

€ 369.00

Read on...

Huis en tuin NEATO
Product
 

Nest Cam Indoor

Altijd up-to-date

Je moet op je beveiligingscamera kunnen vertrouwen. Het laatste wat je wil is dat je niets kunt terugkijken, omdat de batterijen toevallig net leeg zijn. De Nest Cam Indoor sluit je aan op een stopcontact zodat hij altijd op betrouwbare manier een oogje in het zeil houdt.


Alleen meldingen als er echt iets is

Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van jouw huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Indoor je meldingen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je huis rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je smartphone of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus je kan deze gerust terugkijken via de Nest app.


Luisteren en praten op afstand

De Nest Cam Indoor heeft een ingebouwde microfoon, zodat je in de app en op de opgeslagen beelden kan horen wat er voor de camera gebeurt. Met de ingebouwde luidspreker kan je ongewenst bezoek de deur wijzen, je kinderen toespreken, of de hond of kat van de bank jagen.


Haarscherp Full HD

De beelden kan je live volgen in haarscherp Full HD, in daglicht maar ook 's nachts met de nachtzicht-functie. De groothoeklens met een kijkhoek van 130 graden toont de hele ruimte met de mogelijkheid om in te zoomen voor een close-up.


Samen sterker met Nest

De Nest Cam Indoor werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het 'works with Nest' logo. Zo kan je met apps de Nest Cam Indoor verbinden met lampen, huishoudelijke apparaten, fitnesstrackers en zelfs auto's. Verbind de Nest Cam Indoor en Outdoor met de verlichting zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Of stel geofencing in, zodat je Nest Cam Indoor weet wanneer jij bijna thuis bent.


Meer intelligentie met Nest Aware

Je kan de Nest Cam Indoor gebruiken zonder abonnement, maar voor 10 euro per maand extra wordt je Nest Cam Indoor een extra intelligente beveiligingscamera. Dankzij geavanceerde algoritmen in de Cloud krijg je nog slimmere meldingen en een uitgebreide videogeschiedenis waar je gemakkelijk doorheen kan scrollen, en die ook nog eens 30 dagen lang opgeslagen wordt in plaats van 3 uur. Als je kiest om geen Nest Aware abonnement aan te schaffen kan je snapshots tot 3 uur terug bekijken.

€ 159.00

Read on...

Huis en tuin Nest
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook