Innr RB 285 C Colour LED lamp E27

De juiste verlichting voor elk moment

Met kleurverlichting kun je alle kanten op. In het geval van de Innr E27 LED kleurenlamp zijn dat er 16 miljoen! Dat is namelijk het aantal kleuren dat deze lamp kan uitstralen. Je kan met de Innr app je verlichting volledig afstemmen op je interieur of de activiteit die je op dat moment aan het ondernemen bent. Kies bijvoorbeeld voor een koele, zacht blauwe kleur om te ontspannen, een rode kleur om je op te peppen of zet de lamp op warm wit voor normale verlichting.


Kwaliteit in kleur

Deze Innr lamp heeft een E27 fitting. De lamp heeft een vermogen van 9,5 W en een lichtopbrengst van 806 lumen. Daarmee is de lamp gelijk aan een gloeilamp van 60 W. Je kan deze lamp eenvoudig bedienen via de Innr app, of via de Philips Hue app. De lamp werkt namelijk ook met Hue en de Hue Bridge.


Goed om te weten

Om deze lamp de gebruiken heb je een Innr bridge of Hue bridge nodig. De lamp communiceert via ZigBee 3.0.

€ 29.99

Read on...

Huis en tuin Innr
Product
 

Gardena Smart Sileno Robotmaaier

Altijd de gewenste graslengte

De robotmaaier Silone maait je gazon precies op de gewenste hoogte en zonder dat je je hoeft te verplaatsen. De SensorCut-technologie verzekert je dat er geen maailijnen zichtbaar zullen zijn, terwijl de EasyPassage-functie hem toestaat om de moeilijk toegankelijke delen van je tuin te onderhouden.


Vereenvoudigt je leven

De robot zal automatisch terugkeren naar zijn laadstation wanneer de batterijen leeg zijn. De maai-uren kunnen makkelijk worden ingesteld via de app, en kunnen worden aangepast volgens de uren van de irrigatie. De robotmaaier kan tuinen onderhouden tot 1000 vierkante meter. Dankzij zijn ingebouwde alarm word je gewaarschuwd voor elke poging tot diefstal zodra de Sileno zijn zone verlaat. Hij laat het gras fijngehakt op het gazon liggen, en vervult daarmee een natuurlijke meststoffunctie voor je gazon.


Laadstation

Zijn krachtige aandrijfsysteem staat hem toe om je gras te maaien, zelfs op oneffen oppervlakken of hellingen tot 35%. Zijn beschermkap van hoogwaardig kunststof beschermt hem tegen schokken en maakt het ook mogelijk om in de regen te functioneren. Hij is zo stil dat j hem niet hoort werken: geen probleem dus om je te ontspannen in de zon terwijl je gazon zich laat onderhouden!


Past zich aan

Je kan het controlestation gemakkelijk bij je thuis plaatsen en het verbinden met jouw router om controle te behouden over al je draadloze apparaten. De verbinding tussen het controlestation en de draadloze apparaten is volledig beveiligd. De robotmaaier en het controlestation zijn voorzien van krachtige antennes: je hoeft je dus geen zorgen te maken wat betreft de gegevens- en opdrachtentransmissie.

€ 1359.99

Read on...

Huis en tuin Gardena
Product
 

Click And Grow navulling Tuinkers

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat tuinkers zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

KlikAanKlikUit Outdoor Dubbele Muurschakelaar zwart

Bedien ook buiten je apparaten met een druk op de knop

Bepaal zelf vanaf welke plek in de tuin jij je apparaten bedient. De KlikAanKlikUit AGST-8802 wandschakelaar bevestig je op de wand of leg je op tafel onder je afdak. Koppel de schakelaar aan je verlichting en andere apparaten en bedien ze voortaan op afstand met een druk op de knop. Deze schakelaar heeft zelfs twee knoppen, waarmee je twee groepen onafhankelijk van elkaar in- of uitschakelt.


Ideaal concept

De wandschakelaar werkt op batterijen (is volledig draadloos) en schroef je op een geschikte plek of je bevestigt met dubbelzijdige tape. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter. Omdat bedienen je zo makkelijk wordt gemaakt, bespaar je al gauw op je energierekening.


Andere ontvangers

Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een wandschakelaar is een 'zender', net als een afstandsbediening of een bewegingsmelder. Koppel meerdere 'ontvangers' aan je schakelaar en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld je rolluiken. Als je apparaten gekoppeld hebt aan een schemerschakelaar, dan is dat geen probleem. De AGST-8802 gebruik je gewoon in combinatie met je schemerschakelaar: als je tussentijds handmatig een apparaat aan of uit hebt gezet, pakt de schemerschakelaar de draad daarna weer op alsof er niks gebeurd is. De wandschakelaar is een 'zender'. Een lamp is een 'ontvanger'. Koppel ze aan elkaar en je lamp gaat aan als je op de schakelaar drukt. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De AGST-8802 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen.


KlikAanKlikUit domotica

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

€ 16.99

Read on...

Huis en tuin KlikAanKlikUit
Product
 

Somfy Protect bewegingssensor

Bescherm jouw huis

Wil je jouw huis veiliger maken, je Somfy Protect systeem uitbreiden en een veilig gevoel hebben? De Somfy Protect bewegingssensor voor binnengebruik is een compleet beveiligingsaccessoire voor je Somfy Protect alarmsysteem. Hij signaleert elke vorm van inbraak, stuurt meldingen naar je smartphone, herkent huisdieren en detecteert temperatuursveranderingen. Inbrekers hebben dus geen kans van slagen!


Een compleet accessoire

De Somfy Protect bewegingssensor is meer dan een eenvoudige bewegingsdetector oovr jouw huis. Uiteraard zet deze sensor je Somfy alarm in gang zodra hij een beweging detecteert, maar hij stuurt je ook een melding op je smartphone. De gevoeligheid van de sensor kan worden ingesteld via de Somfy Protect app. De sirene is uitgerust met een temperatuursensor en wordt ingeschakeld bij iedere plotselinge verandering van de binnentemperatuur. Als een raam wordt geopend en de temperatuur daalt plotseling: is het de schoonmaakster die het huis lucht of een inbreker die is binnengedrongen? Je kunt er van op aan dat je huisdier de detecteert niet onnodig zal activeren, want de sensor herkent huisdieren van maximaal 25 kg. Als je een sint-bernard hebt, is het uiteraard een ander verhaal. Dan moet je hem uit de buurt van de sensor houden of de sensor ergens plaatsen waar de huisdieren niet komen. Een andere interessante functionaliteit: hoewel de detector onopvallend is, is het altijd mogelijk dat eventuele inbrekers hem opmerken en proberen om hem te deactiveren. Geen paniek, hij beschermt zichzelf. Dieven kunnen de sensor niet verplaatsen zonder de sirene van het alarmsysteem in te schakelen.


Goed om te weten

Het installeren van de bewegingsdetector is heel eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Hij heeft een detectiebereik van 7 meter onder een kijkhoek van 130 graden. De sensor werkt op een meegeleverde batterij met een levensduur van 2 jaar, en geeft een waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is. De Somfy Protect bewegingsmelder is een accessoire dat alleen samenwerkt met het Somfy Protect alarmsysteem. Om er gebruik van te maken heb je een hub of bridge nodig voor de WiFi-verbinding, zoals de Link of de Somfy One. Het radiobereik tussen de hub en de sensor gaat tot 200 meter met vrij zicht. De bewegingssensor kan worden geconfigureerd met de gratis Somfy Protect app.

€ 69.99

Read on...

Huis en tuin Somfy
Product
 

Arlo Pro Camerahoezen Groen Camouflage (3 pack)

Arlo Pro UV- en waterbestendige hoesjes met ingebouwde bescherming tegen de zon zijn ideaal voor gebruik binnen en buiten. Arlo Pro-hoesjes zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam siliconen en hebben een handig ontwerp om ze gemakkelijk te bevestigen. Met deze hoesjes kun je gemakkelijk je camera's verbergen of je persoonlijke stijl eraan toevoegen.

€ 39.99

Read on...

Huis en tuin NETGEAR
Product
 

Click And Grow navulling Kattenkruid

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat kattenkruid zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Click And Grow navulling Groene Sla

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat groene sla zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Gigaset Climate Temperatuur en vochtsensor

Gigaset Climate

Met de Gigaset Climate heb je op elk moment de volledige controle: de klimaatsensor meet de exacte kamertemperatuur op een centrale plek in de ruimte - zo kan het ruimteklimaat zeer nauwkeurig worden bepaald en gericht worden aangepast. Met name in woningen van vóór 1949 is een te hoge luchtvochtigheid vaak een probleem.


Voorkom schade

Pas je verwarming- en ventilatiegedrag met behulp van de Gigaset Climate systematisch aan om schade, bijvoorbeeld door schimmelvorming, te voorkomen. De sensor meet de luchtvochtigheid in de ruimte en stuurt ventilatieadviezen via de Elements App rechtstreeks naar je smartphone. In combinatie met de slimme Gigaset Thermostaat wordt de verwarmingsbesturing zelfs helemaal via de app geregeld.

€ 49.99

Read on...

Huis en tuin Gigaset
Product
 

Philips Hue Bloom Smart Lamp

Bloom smart lamp

Deze op zichzelf staande lamp is een prachtige uitbreiding op elke Philips HUE starter kit. Je hebt dus wel een starter kit nodig om deze lamp kunnen gebruiken. Deze BLOOM lamp is aan te sluiten op het HUE systeem, met vele 'connected' functionaliteiten en vele kleuren. Zet de lamp in je huiskamer om een kleurrijke ambiance the creëren. Of op je nachtkastje om geleidelijk wakker te worden. Je hebt genoeg aan je smartphone om continu de ambiance van je huiskamer, eetkamer of slaapkamer te wijzigen. Click op een van de afbeeldingen: sunset, bright forest, deep ocean en breng deze ambiance in je huis.


Nooit meer hetzelfde

Samen veranderen de lampen, de bridge en de app de manier waarop je met licht omgaat. Voor altijd. Experimenteer met tinten wit, van energiek blauwwit naar gemoedelijk geelwit. Of kies je favoriete tint in het hue spectrum.


Multifunctioneel

Hue kan je wekken. Je huis beschermen. De mooiste herinneringen oproepen. Of je stemming verbeteren. Hue kan je zelfs op de hoogte houden van het weer. Hue is niet alleen verbazingwekkend, maar ook slim. En het is op jouw maat gemaakt.


Makkelijk uit te breiden

Denk eraan dat je je hue-familie altijd kunt laten groeien. Zodra je de starterkit geinstalleerd hebt, kan je er tot maximum van 50 lampen en of armateuren aan toevoegen. Plaats de lampen op de juiste plek net zoals de eerste lampen en herken de nieuwe lampen met de app. Voeg ook andere producten toe zoals de Lux, Bloom of andere Hue lampen. Op dezelfde manier vind de centrale bridge ook Lightstrips, Bloom en Iris. Deze zijn allemaal te vinden op www.50five.com! Hou er rekening mee dat je een wifi netwerk nodig hebt en een smartphone (iOS 6.0 of nieuwer, of Android 2.3 of nieuwer) om het systeem te kunnen gebruiken.

€ 55.00

Read on...

Huis en tuin Philips
Product
 

Arlo indoor netvoedingskabel en adapter voor Pro, Pro2 en beveiligingslamp

Nooit meer een lege camera

De Arlo netvoedingskabel- en adapter is speciaal voor de Arlo Pro-camera, Arlo Pro 2-camera en Arlo beveiligingslamp ontworpen. Met deze kabel blijft de batterij van je camera ononderbroken opgeladen in iedere situatie binnen je huis.

€ 24.99

Read on...

Huis en tuin NETGEAR
Product
 

Click And Grow navulling Koriander

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat koriander zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Click And Grow navulling Dwerg Erwten

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat dwerg erwt zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Click And Grow navulling Franse Goudsbloem

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat franse goudsbloem zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Click And Grow navulling Tuinsalie

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat tuinsalie zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Click And Grow navulling Zuring

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat zuring zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Click And Grow navulling Mosterdblad

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat mosterdblad zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Click And Grow navulling Gele Mini Tomaatjes

Kweek je eigen kruiden en plantjes

Niets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat gele mini tomaat zaadjes.

€ 9.99

Read on...

Huis en tuin Click Grow
Product
 

Gigaset Smart Home Universele Contactsensor

Gigaset contactsensor

Met de Gigaset universele contactsensor houd jij ten alle tijden de status van jouw deur of raam in de gaten. De sensor is universeel en past op de meeste ramen en deuren. Deze slimme sensor registreert niet alleen wanneer een deur of raam geopend wordt, maar kan zelfs onderscheid maken tussen het normaal openen of forcering. Je ontvangt meldingen op je smartphone of tablet, zodat je onmiddelijk op de hoogte bent van wat er in jouw huis gebeurt. In tegenstelling tot de Gigaset deursensor en raamsensor meet deze sensor ook de luchtdruk en temperatuur in huis.


Goed om te weten

Je bedient de Gigaset universele contactsensor via de gratis Gigaset Elements app of je smartphone of tablet. Via de app kan je zelfs een extra persoon, zoals een buurman, instellen om ook meldingen te ontvangen. Zo kan er bij inbraak alsnog actie worden ondernomen, zelfs als jij op vakantie bent. De sensor werkt op batterijen die afhankelijk van het gebruik 1 tot 2 jaar mee gaan. De Gigaset raamsensor is een uitbreiding op een Gigaset alarmsysteem en werkt alleen in combinatie met een Gigaset basisstation.

€ 69.99

Read on...

Huis en tuin Gigaset
Product
 

Arlo Ultra 4K UHD Wire Free Security Camera (uitbreiding)

Superscherp beeld

Houd je huis of bedrijf dag en nacht in de gaten met Arlo Ultra. De camera's beschikken over nachtzicht in kleur, waardoor je geen korrelig, wazig of zwart-wit beeld meer hebt. De opnames worden bewaard in 4K HDR kwaliteit, waardoor je superscherpe beelden hebt.


Draadloos

De camera's volledig draadloos, waardoor je geen vervelende kabels hoeft te trekken. Het is alleen belangrijk dat de camera's verbonden zijn met het basisstation. Opladen van de camera's is eenvoudig met de meegeleverde magnetische oplaadkabel. 


Goed om te weten

De camera's beschikken over een hele goede geluidskwaliteit, waardoor je bezoekers hoort praten en door 2-weg audio ook terug kunt praten. Ook kun je op afstand een ingebouwde sirene laten afgaan of deze automatisch laten activeren bij bepaalde gebeurtenissen. 

€ 379.99

Read on...

Huis en tuin Arlo
Product
 

lampen24

dyson

gewoonstijl

Waschbaer

Rebuy