Standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) bajonetfitting B22d

De Standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) bajonetfitting B22 is verkrijgbaar in 7W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 7W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 70W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) bajonetfitting B22 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 9.26

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22d

De Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 is verkrijgbaar in 4W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 4W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 40W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp. De Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 maakt gebruik van een bajonetfitting B22, waardoor deze gewoon in een groot aantal antieke en franse armaturen past die u al heeft zitten. Uiteraard bestelt u de Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u hier snel de beschikking over heeft.

€ 4.35

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

Standaardlamp LED filament 8W (vervangt 80W) bajonetfitting B22d

De Standaardlamp LED filament 8W (vervangt 80W) bajonetfitting B22 is verkrijgbaar in 8W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 8W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 80W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 8W (vervangt 80W) bajonetfitting B22 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 11.43

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

Standaardlamp LED filament 5W (vervangt 50W) bajonetfitting B22d

De Standaardlamp LED filament 5W (vervangt 50W) bajonetfitting B22 is verkrijgbaar in 5W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 5W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 50W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 5W (vervangt 50W) bajonetfitting B22 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 8.06

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 helder

De Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 helder is verkrijgbaar in 4W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 4W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 40W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 helder kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 4.32

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

Calex standaardlamp LED filament 5.5W (vervangt 55W) grote fitting E27 helder

De Calex standaardlamp LED filament 5,5W (vervangt 55W) grote fitting E27 helder is verkrijgbaar in 5,5W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 5,5W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 55W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Calex standaardlamp LED filament 5,5W (vervangt 55W) grote fitting E27 softone kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 5.72

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

Standaardlamp LED filament 8,5W (vervangt 100W) grote fitting E27

De standaardlamp LED filament 8,5W (vervangt 100W) grote fitting E27 is verkrijgbaar in 8,5W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 8,5W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 100W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De standaardlamp LED filament 8,5W (vervangt 100W) grote fitting E27 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp. De Standaardlamp LED filament 8,5W (vervangt 100W) grote fitting E27 maakt gebruik van een grote fitting E27, waardoor deze gewoon in een groot aantal armaturen past die u al heeft zitten. Uiteraard bestelt u de Standaardlamp LED filament 8,5W (vervangt 100W) grote fitting E27 eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u hier snel de beschikking over heeft.

€ 12.63

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 goud

De Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 goud is verkrijgbaar in 4W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 4W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 40W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 goud kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp. De Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 goud maakt gebruik van een grote fitting E27, waardoor deze gewoon in een groot aantal armaturen past die u al heeft zitten. Uiteraard bestelt u de Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 goud eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u hier snel de beschikking over heeft.

€ 5.62

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

SPL standaardlamp LED filament mat 1,5W (vervangt 15W) bajonetfitting Ba22d

De SPL standaardlamp LED filament mat 1,5W (vervangt 15W) bajonetfitting Ba22d is verkrijgbaar in 1,5W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 15W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 15W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De SPL standaardlamp LED filament mat 1,5W (vervangt 15W) bajonetfitting Ba22d kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 8.67

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp SPL A
Product
 

Calex standaardlamp LED filament mat 6,5W (vervangt 60W) grote fitting E27

Met deze LED filament Standaardlamp van Calex krijgt u aangenaam warm licht. Deze versie met Mat glas is uitgevoerd in 6,5 watt. Dit is vergelijkbaar met een gloeilamp van 60-75 watt. De lamp past in armaturen met een Grote fitting E27

€ 7.41

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

Baicolour LED filament groen 4W (vervangt 40W) grote fitting E27

De Baicolour LED filament groen 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 is verkrijgbaar in 4W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 4W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 40W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Baicolour LED filament groen 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van LED filament, deze filament lamp is verkrijgbaar in de kleur groen en is daarmee de eerste filament lamp met een kleur. De Baicolour LED filament groen 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 maakt gebruik van een grote fitting E27, waardoor deze gewoon in een groot aantal armaturen past die u al heeft zitten. Uiteraard bestelt u de Baicolour LED filament groen 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u hier snel de beschikking over heeft.

€ 11.01

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

Calex standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) bajonetfitting B22d helder

De Calex standaardlamp LED filament 7W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 helder is verkrijgbaar in 7W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 7W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 70W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Calex standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) bajonetfitting B22 helder kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 5.65

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27

De Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 softone is verkrijgbaar in 4W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 4W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 40W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Calex standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 softone kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 5.62

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27

De Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 is verkrijgbaar in 4W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 4W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 40W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp. De ToLEDo RT A60 470LM E27 SL maakt gebruik van een grote fitting E27, waardoor deze gewoon in een groot aantal armaturen past die u al heeft zitten. Uiteraard bestelt u de Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) grote fitting E27 eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u hier snel de beschikking over heeft.

€ 6.54

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Sylvania A
Product
 

Standaardlamp LED filament mat 4,5W (vervangt 40W) grote fitting E27

De standaardlamp LED filament mat 4,5W (vervangt 40W) grote fitting E27 is verkrijgbaar in 4,5W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 4,5W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 40W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De standaardlamp LED filament mat 4,5W (vervangt 40W) grote fitting E27 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp. De Standaardlamp LED filament mat 4,5W (vervangt 40W) grote fitting E27 maakt gebruik van een grote fitting E27, waardoor deze gewoon in een groot aantal armaturen past die u al heeft zitten. Uiteraard bestelt u de Standaardlamp LED filament mat 4,5W (vervangt 40W) grote fitting E27 eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u hier snel de beschikking over heeft.

€ 6.58

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp SPL A
Product
 

Calex standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) grote fitting E27 helder

De Calex standaardlamp LED filament 7W (vervangt 40W) grote fitting E27 helder is verkrijgbaar in 7W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 7W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 70W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Calex standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) grote fitting E27 softone kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 5.36

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

Standaardlamp LED filament 1W (vervangt 10W) grote fitting E27

De Standaardlamp LED filament 1W (vervangt 10W) grote fitting E27 is verkrijgbaar in 1W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 1W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 10W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 1W (vervangt 10W) grote fitting E27 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 5.55

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

Standaardlamp LED filament mat 8W (vervangt 80W) grote fitting E27

De Standaardlamp LED filament mat 8W (vervangt 80W) grote fitting E27 is verkrijgbaar in 8W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 8W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 80W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament mat 8W (vervangt 80W) grote fitting E27 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 11.43

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

Bailey standaardlamp LED filament 6400 daglicht 6W (vervangt 83W) grote fitting E27

LED filament Standaardlamp van Bailey met 6 watt. Deze lamp geeft ondanks het lage wattage evenveel licht als een gloeilamp van 75-100 watt. Hierdoor krijg je een hoge lichtopbrengst met laag verbruik. Bovendien gaat de lamp lang mee met een gemiddelde levensduur van 25000 branduren. En mocht de lamp toch binnen 2 jaar kapot gaan dan valt dit gewoon onder de garantie. Deze versie heeft een kleurtemperatuur van 6400 daglicht en is uitgevoerd met Helder glas.

€ 9.04

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product