Fitting schroefdraad E27 goud

Bent u op zoek naar een E27 fitting met schroefdraad E27 in de kleur goud? Deze fitting wordt geleverd inclusief 2 ringen. Bestelt u een groot aantal? Dan kunt u rekenen op een speciale aanbieding. Wij zorgen bij iedere bestelling voor een vlotte verwerking, zodat u uw fittingen snel in huis heeft.

€ 3.25

Lees verder

E27 Huismerk
Product
 

Fitting glad E27 goud

Bent u op zoek naar een gladde E27 fitting in de kleur goud? U kunt deze eenvoudig online bij ons bestellen. Bestelt u een groot aantal? Dan kunt u rekenen op een speciale aanbieding. Wij zorgen bij iedere bestelling voor een vlotte verwerking, zodat u uw fittingen snel in huis heeft.

€ 2.50

Lees verder

E27 Huismerk
Product
 

Fitting glad E40 zwart

Bent u op zoek naar E40 fittingen? Deze fittingen zijn geschikt voor de op dit moment populaire ‘Giant’ lampen van Calex. Deze grote lampen zien er mooi uit voor bijvoorbeeld boven een eettafel. Wij hebben in ons assortiment ook de snoerpendels in E40 waarmee u zelf kunt bepalen hoe u de lampen wilt laten hangen. Natuurlijk hebben wij ook gloeilampen die u zelf aan een snoerpendel kunt vastmaken.Goedkope E40 fittingen eenvoudig online bestellenBestel de E40 fittingen eenvoudig online. Doet u dit vóór 20:30 uur, dan heeft u de producten morgen al in huis. En als u voor meer dan €49,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

€ 10.95

Lees verder

E27 Huismerk
Product
 

Fitting glad E27 zwart

Bent u op zoek naar een gladde E27 fitting in de kleur zwart? U kunt deze eenvoudig online bij ons bestellen. Bestelt u een groot aantal? Dan kunt u rekenen op een speciale aanbieding. Wij zorgen bij iedere bestelling voor een vlotte verwerking, zodat u uw fittingen snel in huis heeft.

€ 2.50

Lees verder

E27 Huismerk
Product
 

Fitting schroefdraad E27 wit

Bent u op zoek naar een E27 fitting met schroefdraad E27 in de kleur wit? Deze fitting wordt geleverd inclusief 2 ringen. Bestelt u een groot aantal? Dan kunt u rekenen op een speciale aanbieding. Wij zorgen bij iedere bestelling voor een vlotte verwerking, zodat u uw fittingen snel in huis heeft.

€ 3.25

Lees verder

E27 Huismerk
Product
 

Fitting schroefdraad E27 zwart

Bent u op zoek naar een E27 fitting met schroefdraad E27 in de kleur zwart? Deze fitting wordt geleverd inclusief 2 ringen. Bestelt u een groot aantal? Dan kunt u rekenen op een speciale aanbieding. Wij zorgen bij iedere bestelling voor een vlotte verwerking, zodat u uw fittingen snel in huis heeft. 

€ 3.31

Lees verder

E27 Huismerk
Product