Kogellamp ECO flame 18W (vervangt 25W) grote fitting E27

De kogellamp ECO flame 18W (vervangt 25W) grote fitting E27 is dimbaar en gaat dankzij zijn 2000 branduren lang mee. Deze gloeilamp is een traditioneel exemplaar die u nog van vroeger kent. Breng de bekende uitstraling van de oude Philips flame kleur terug in bijvoorbeeld een café of restaurant, of maak hier thuis gebruik van. Bestel uw kogellamp ECO flame 18W (vervangt 25W) grote fitting E27 eenvoudig online. Profiteer van onze scherpe staffelprijzen en laat uw bestelling vanaf €49 gratis thuisbezorgen. Wij zorgen gemiddeld binnen 1 werkdag voor de bezorging van uw kogellamp flame, waardoor u hier vlot de beschikking over heeft en u er direct gebruik van kunt maken.

€ 2.85

Lees verder

Gloeilampen Kogel gloeilampen Kogel gloeilampen flame SPL C
Product
 

Sylvania kaarslamp LED mat 6,5W (vervangt 40W) kleine fitting E14

De Sylvania kaarslamp LED mat 6,5W (vervangt 40W) kleine fitting E14 bestelt u eenvoudig online, bij Gloeilampgoedkoop.nl. De ToLEDo Kaars Mat 6,5W 470LM E14 maakt gebruik van een laag vermogen, wat aan de andere kant toch voldoende is om voor een prettige vorm van verlichting te zorgen. Een Sylvania kaarslamp LED mat 7W (vervangt 40W) kleine fitting E14  is bijvoorbeeld vergelijkbaar met een regulier model dat 40W aan vermogen biedt. Wat dat betreft heeft u minder vermogen nodig, waardoor uw energieverbruik af zal nemen. De Sylvania kaarslamp LED mat 6,5W (vervangt 40W) kleine fitting E14  kunt u eenvoudig online bestellen, waarna wij binnen gemiddeld 1 werkdag al zorgen voor de bezorging. Bestel uw lampen daarom online, waar u bovendien kunt profiteren van de scherpe prijzen die we rekenen. Bestelt u voor minimaal €49? Dan brengen we u geen verzendkosten in rekening.

€ 6.78

Lees verder

LED lampen Kaarslampen LED Kaarslampen LED mat Sylvania A
Product
 

Philips CorePro Reflectorlamp R39 LED 2,2W (vervangt 30W) kleine fitting E14

De Philips CorePro Reflectorlamp R39 LED 2,2W (vervangt 30W) kleine fitting E14 is verkrijgbaar in 2,2W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een reflectorlamp met 2,2W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 30W aan vermogen. De reflectorlamp LED levert een enorme energiebesparing op ten opzichte van een normale reflectorlamp, waardoor het meer dan de moeite waard is om deze te vervangen. U zorgt voor een besparing van 80% aan energie.  Uiteraard bestelt u de Philips CorePro Reflectorlamp R39 LED 2,2W (vervangt 30W) kleine fitting E14 eenvoudig online. We zorgen binnen gemiddeld 1 werkdag voor de bezorging op uw adres, waardoor u daar snel de beschikking over heeft.

€ 4.54

Lees verder

LED lampen Reflectorlampen LED Reflectorlampen LED R39 Philips A
Product
 

Calex kogellamp LED mat 1W (vervangt 10W) bajonetfitting B22d

De Calex kogellamp LED mat 1W (vervangt 10W) bajonetfitting B22 is beschikbaar met een vermogen van 1,0W. Dat lijkt wellicht weinig, maar een LED lamp met 1W aan vermogen is vergelijkbaar met een regulier exemplaar met 10W aan vermogen. Dit betekent dat u veel minder vermogen nodig heeft en u de mogelijkheid heeft om flink op uw energieverbruik te besparen. Daarnaast gaat een Calex kogellamp LED mat 1W (vervangt 10W) bajonetfitting B22, afhankelijk van het model waar u naar op zoek bent. Blader door ons uitgebreid aanbod, of ga specifiek op zoek. Wij zorgen voor een bezorging binnen gemiddeld 1 werkdag, waardoor u hier altijd snel de beschikking over heeft.

€ 3.35

Lees verder

LED lampen Kogellampen LED Kogellampen LED bajonet Calex N.v.t.
Product
 

Standaardlamp mat 60W bajonetfitting B22d

De standaardlamp mat 60W bajonetfitting B22 is dimbaar en gaat dankzij zijn 1500 branduren lang mee. De standaardlamp bajonet kennen we ook wel als een van de ouderwetse lampen of de Franse lampen, waar we vandaag de dag in de meer bijzondere gevallen gebruik van maken. Bestel uw standaardlamp mat 60W bajonetfitting B22 eenvoudig online. Profiteer van onze scherpe staffelprijzen en laat uw bestelling vanaf €49 gratis thuisbezorgen. Wij zorgen gemiddeld binnen 1 werkdag voor de bezorging van uw standaardlamp mat, waardoor u hier vlot de beschikking over heeft en u er direct gebruik van kunt maken.

€ 2.95

Lees verder

Gloeilampen Standaard gloeilampen Standaard gloeilampen Huismerk gloeilamp E
Product
 

Sylvania kaarslamp LED helder 6,5W (vervangt 40W) kleine fitting E14

Koop online een Sylvania kaarslamp LED helder 6,5W (vervangt 40W) kleine fitting E14, die in de meeste gevallen zelfs dimbaar is. Dit betekent dat u met behulp van een dimmer zelf de gewenste lichtsterkte kunt bepalen. De lamp is verkrijgbaar met een vermogen van 6,5W. Dit lijkt weinig, maar is voldoende aangezien een Sylvania kaarslamp LED helder 6,5W (vervangt 40W) kleine fitting E27 veel minder vermogen nodig heeft dan een traditioneel exemplaar, om toch voldoende licht uit te kunnen stralen en voor de gewenste sfeer te kunnen zorgen. De Sylvania kaarslamp LED helder 6,5W (vervangt 40W) kleine fitting E14 maakt bovendien gebruik van de bekende grote fitting E14. Dit betekent dat u de lamp gewoon in de bestaande armaturen kunt gebruiken. Bestelt u de lamp online? Wij zorgen gemiddeld al binnen 1 werkdag voor de bezorging, waardoor u er vlot de beschikking over heeft.

€ 14.55

Lees verder

LED lampen Kaarslampen LED Kaarslampen LED helder Sylvania A
Product
 

Philips LED reflector 230V 5,5W (vervangt 50W) GU10 50mm 2700 warm wit

De Philips LED reflector 230V 5,5W (vervangt 50W) GU10 50mm 2700 warm-wit is verkrijgbaar in 5,5W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 5,5W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 50W aan vermogen. Uiteraard kunt u rekenen op dezelfde hoeveelheid licht, maar is ook het aantal branduren van de LED lamp een stuk groter dan van het origineel. De Philips CLALEDspot 5.5-50W GU10 827 36D maakt gebruik van een GU10 fitting. Uiteraard bestelt u de Philips LED reflector 230V 5,5W (vervangt 50W) GU10 50mm 2700 warm-wit eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u hier snel de beschikking over heeft.

€ 7.16

Lees verder

LED lampen LED spots 230V LED reflectoren 230V GU10 50m Philips A
Product
 

Philips standaardlamp LED mat 7W (vervangt 60W) grote fitting E27

De Philips Classic LEDbulb 7-60W E27 827 is verkrijgbaar in vermogen van 7W. Dit lijkt wellicht weinig, maar is op basis van LED voldoende om voor verlichting van een 60W gloeilamp te zorgen. Wat dat betreft kunt u met de standaardlamp LED mat 7W (vervangt 60W) grote fitting E27 veel energie besparen en zorgt u er aan de andere kant voor dat u de verlichting op een energiezuinige manier kunt vormgeven. Uiteraard zorgt de lamp dankzij het matte glas voor een mooie verspreiding van het licht, op een diffuse wijze. De Philips Classic LEDbulb 7-60W E27 827 kent een zeer groot aantal branduren, waardoor de lamp veel langer mee zal gaan dan een regulier exemplaar. Dankzij de 2700K warm-witte kleur zorgt u met de Philips Classic LEDbulb 7-60W E27 827 voor een prettige sfeer.

€ 3.82

Lees verder

LED lampen Standaardlampen LED Standaardlampen LED mat Philips A
Product
 

Megaman standaardlamp LED lichtsensor mat 6W (vervangt 50W) grote fitting E27

Wilt u gebruik maken van verlichting met een schemerschakelaar? U heeft daar geen aparte apparatuur meer voor nodig, u kunt in plaats daarvan gebruik maken van de standaardlamp LED infrasensor mat 6W (vervangt 50W) grote fitting E27 LED CLASSIC MM07265. U zorgt daarmee voor een ingebouwde schemerschakelaar, die in de gaten houdt of het buiten al donker is. De lamp schakelt automatisch in als het  donker wordt. Dit is allemaal in de lamp ingebouwd, zodat het voldoende is om de LED lampen met nacht-dag lichtsensor op te hangen. De LED lampen met nacht-dag infrasensor maken het u zo gemakkelijk mogelijk, terwijl ze er dankzij hun lage verbruik daarnaast voor zorgen dat u met een 6W LED lamp bijvoorbeeld een 50W traditioneel lamp kunt vervangen. U kunt de LED lampen met nacht-dag infrasensor eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u hier zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

€ 24.07

Lees verder

LED lampen Standaardlampen LED Standaardlampen LED sens Megaman A
Product
 

Standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) bajonetfitting B22d

De Standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) bajonetfitting B22 is verkrijgbaar in 7W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 7W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 70W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 7W (vervangt 70W) bajonetfitting B22 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 9.26

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

Standaardlamp helder 15W bajonetfitting B22d

De standaardlamp helder 15W bajonetfitting B22 is dimbaar en gaat dankzij zijn 1500 branduren lang mee. De standaardlamp bajonet kennen we ook wel als een van de ouderwetse lampen of de Franse lampen, waar we vandaag de dag in de meer bijzondere gevallen gebruik van maken. Bestel uw standaardlamp helder 15W bajonetfitting B22 eenvoudig online. Profiteer van onze scherpe staffelprijzen en laat uw bestelling vanaf €49 gratis thuisbezorgen. Wij zorgen gemiddeld binnen 1 werkdag voor de bezorging van uw standaardlamp helder, waardoor u hier vlot de beschikking over heeft en u er direct gebruik van kunt maken.

€ 3.45

Lees verder

Gloeilampen Standaard gloeilampen Standaard gloeilampen Huismerk gloeilamp E
Product
 

Kogellamp ECO flame 28W (vervangt 40W) kleine fitting E14

De kogellamp ECO flame 28W (vervangt 40W) kleine fitting E14 is dimbaar en gaat dankzij zijn 2000 branduren lang mee. Deze gloeilamp is een traditioneel exemplaar die u nog van vroeger kent. Breng de bekende uitstraling van de oude Philips flame kleur terug in bijvoorbeeld een café of restaurant, of maak hier thuis gebruik van. Bestel uw kogellamp ECO flame 28W (vervangt 40W) kleine fitting E14 eenvoudig online. Profiteer van onze scherpe staffelprijzen en laat uw bestelling vanaf €49 gratis thuisbezorgen. Wij zorgen gemiddeld binnen 1 werkdag voor de bezorging van uw kogellamp flame, waardoor u hier vlot de beschikking over heeft en u er direct gebruik van kunt maken.

€ 2.85

Lees verder

Gloeilampen Kogel gloeilampen Kogel gloeilampen flame SPL C
Product
 

Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22d

De Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 is verkrijgbaar in 4W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 4W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 40W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp. De Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 maakt gebruik van een bajonetfitting B22, waardoor deze gewoon in een groot aantal antieke en franse armaturen past die u al heeft zitten. Uiteraard bestelt u de Standaardlamp LED filament 4W (vervangt 40W) bajonetfitting B22 eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat u hier snel de beschikking over heeft.

€ 4.35

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Calex A
Product
 

Dulux F 18W 4P 830 warm wit

Dulux F 18W 4P 830 warm-wit

€ 11.64

Lees verder

Merken Osram Osram A
Product
 

Megaman standaardlamp LED lichtsensor mat 9,5W (vervangt 80W) grote fitting E27

Wilt u gebruik maken van verlichting met een schemerschakelaar? U heeft daar geen aparte apparatuur meer voor nodig, u kunt in plaats daarvan gebruik maken van de standaardlamp LED infrasensor mat 9,5W (vervangt 80W) grote fitting E27 LED CLASSIC MM07267. U zorgt daarmee voor een ingebouwde schemerschakelaar, die in de gaten houdt of het buiten al donker is. De lamp schakelt automatisch in als het  donker wordt. Dit is allemaal in de lamp ingebouwd, zodat het voldoende is om de LED lampen met nacht-dag lichtsensor op te hangen. De LED lampen met nacht-dag infrasensor maken het u zo gemakkelijk mogelijk, terwijl ze er dankzij hun lage verbruik daarnaast voor zorgen dat u met een 9,5W LED lamp bijvoorbeeld een 80W traditioneel lamp kunt vervangen. U kunt de LED lampen met nacht-dag infrasensor eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u hier zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

€ 24.77

Lees verder

LED lampen Standaardlampen LED Standaardlampen LED sens Megaman A
Product
 

Striplitelamp LED 9W (vervangt 60W) opaal S19

Deze striplitelamp LED opaal met S19 fitting heeft een vermogen van 9W, dit staat gelijk aan een oude Striplitelamp met een vermogen van 60W. Deze slank vormgegeven lamp bevat 2 contactpunten en wordt veel gebruikt bij bijvoorbeeld spiegels en in designarmaturen. Bestel de Striplitelamp LED 9W (vervangt 60W) opaal S19 eenvoudig en snel bij ons online. Bestelt u een groot aantal? Dan zorgen wij voor een passende aanbieding.

€ 19.81

Lees verder

LED lampen Buislampen LED Striplite LED Osram A
Product
 

Standaardlamp LED filament 8W (vervangt 80W) bajonetfitting B22d

De Standaardlamp LED filament 8W (vervangt 80W) bajonetfitting B22 is verkrijgbaar in 8W. Dit lijkt wellicht weinig, maar een lamp met 8W aan vermogen staat gelijk aan een regulier exemplaar met 80W aan vermogen, waardoor u daar voldoende aan heeft om een ruimte op een mooie wijze te verlichten. De Standaardlamp LED filament 8W (vervangt 80W) bajonetfitting B22 kent daarnaast een bijzondere uitstraling, op basis van het nostalgische effect dat er ontstaat. Dit zorgt ervoor dat u als het ware even terug in de tijd kunt gaan met deze lamp.

€ 11.43

Lees verder

LED Filament Standaardlampen LED filament Standaardlamp Bailey A
Product
 

lampen24

dyson

gewoonstijl