Wat is ledverlichting?

 

led is de engelse afkorting van  'light emitting diode'. Een led is een elektronisch onderdeel dat licht geeft als er stroom doorheen gaat. Gloeilampen geven op dezelfde manier licht, maar die worden heet. Het gevolg ze gebruikenmeer energie, energie die verloren gaat aan warmte. Leds worden niet heet. Ze worden wel warm, maar veel minder. Er gaat dus minder energie verloren.
Daardoor zijn Ledlampen zijn veel energiezuiniger dan traditionele gloeilampen.
Ledlampen gebruiken 90 tot 95 procent van de stroom voor het geven van licht. Een ouderwetse gloeilamp doet dat maar voor slechts drie tot negen procent, de rest wordt afgegeven als warmte. Deze besparing van wel 90 procent merkt u ook in uw portemonnee bij de jaarlijkse energierekening. Als u alle lampen in huis zou vervangen door ledlampen, dan bespaart u maar liefst 90 procent op uw elektriciteitskosten voor verlichting.
Ledverlichting gaat ook nog eens veel langer mee; je hebt er meer dan 10 jaar geen omkijken naar.
Een gloeilamp gaat ongeveer 1.000 uur mee, een halogeenlamp 3.000 uur en een spaarlamp tussen 5.000 en 10.000 uur. Een ledlamp gaat gemiddeld 20.000 uur of langer mee. Als uw ledlamp na deze tijd stuk gaat, dan heeft u in die tijd al 20 gloeilampen moeten vervangen. Nog los van de energiebesparing verdient u de kosten voor een ledlamp dus alleen daarmee al terug.
 
Ledverlichting bij Winkelbeter:
 

Besled.nl is dé webwinkel die gespecialiseerd is in hoogwaardige LED-verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat Besled.nl een nieuw en innoverend bedrijf is, heeft de klant een ruime keuze uit het brede assortiment. Bij Besled.nl zal de klant altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij het interieur en de persoonlijke smaak aansluit.

Assortiment Besled
 

LED Inbouwspots korting tot 25%

 
Into-led.com is uitgegroeid tot de online specialist op het gebied van hoogwaardige LED-verlichting. Door middel van passie en expertise onderscheidt Into-led.com zich van haar concurrenten. 
Assortiment Into Led
 
 
 

Led strips kopen? Bezoek onze site

 

LedKoning is niet alleen specialist op het gebied van led verlichting, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs. Zowel consumenten als bedrijven zijn bij LedKoning aan het juiste adres voor goede producten tegen een scherpe prijs. In het brede assortiment vindt de consument alle mogelijke ledstrips aan met de daarbij behorende accessoires. Bij specifieke wensen bieden zij zelfs maatwerk aan.

Assortiment Ledstripkoning

Webshop in zuinige en dimbare led lampen!

 

Bent u op zoek naar led verlichting met accessoires? Dan bent u bij de webshop van Ledlampenfabriek.nl aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim assortiment led lampen van bekende A-merken zoals Philips en Verbatim. Ook alle accessoires zoals dimmers, trafo’s en schakelaars. Led verlichting wordt steeds populairder bij het grote publiek door de vele voordelen van led lampen. Het belangrijkste voordelen van led is natuurlijk het lage stroomverbruik. Hierdoor kunt u enorm besparen op de energierekening. Daarnaast gaat een led lamp wel tien keer zo lang mee.

Assortiment Ledlampenfabriek

 
Ledlampendirect

LedLampenDirect is expert op het gebied van LED verlichting. De webshop biedt LED lichtbronnen en armaturen van hoge kwaliteit en tegen de allerbeste prijs. Voor iedere ruimte, een passende LED oplossing. Met LED verlichting kunt u direct beginnen met besparen op uw energierekening. Goed voor de portemonnee en het milieu!

Waarom bij LedLampenDirect uw LED lampen kopen? Meer dan 300,000 tevreden klanten en een klantenbeoordelingscijfer van 9,3 laten zien dat LedLampenDirect een goede service hoog in het vaandel heeft. Daarnaast worden de LED lampen altijd rechtstreeks geleverd uit de ruime eigen voorraad. Én op werkdagen vóór 23.59 uur besteld? De volgende dag in huis!

Assortiment Ledlampdirect