10 x minder stroomverbruik met LED lamp

 

euro-tekenEen LED lamp gebruikt slechts 10% van de stroom van een gloeilamp of halogeenlamp. Dat bespaart je dus gigantisch veel geld, omdat er geen stroom wordt omgezet in warmte.

LED lamp wordt niet warm

LED lampen zetten stroom zo efficiënt om in licht, dat ze niet heet worden, slechts een beetje warm. Je kan nooit je handen branden aan zo'n lamp en ze kunnen ook geen brand veroorzaken. Ook geen donkere plekken meer op muur of plafond.

ED lamp: zeer milieu vriendelijk

Een LED lamp is zeer milieu vriendelijk. De CO2 uitstoot als gevolg van de opwekking van de stroom wordt ook 85% minder, de lamp bevat geen giftige kwikdampen zoals een spaarlamp of TL buis. Door de zeer lange levensduur van LED lampen komen de gebruikte materialen ook niet ieder jaar terug in de afvalbergen.
 
VKontakte
powered by social2s

Beterbed Singles day voor iedereen 11% korting op alles

 

Beterbed Singles day voor iedereen 11% korting op alles

 

VKontakte
powered by social2s

verwarmt de consument waar en wanneer nodig is. Verwarmde dekens, sierkussens en zitkussens

Stoov® warmtekussen voor binnen en buiten

Stoov.com verwarmt de consument waar en wanneer nodig is. Verwarmde dekens, sierkussens en zitkussens met drie warmtestanden tot 42°C en in diverse award winning designs. De consument maakt direct contact met de warmtebron in de Stoov®. Zo gaat er geen energie verloren en blijft de consument tot vijf uur lang warm.

Assortiment

VKontakte
powered by social2s

50five singles day 25% korting (maandag 11 november)

 

50five wil mensen inspireren hoe zij hun huis en leven comfortabeler kunnen maken. Een belangrijk aspect hierbij is smart home. Smart home bestaat uit producten als slimme thermostaten en Slimme verlichting. De doelgroepen zijn gepersonifieerd aan de hand van ‘life changing moments’, voorbeelden zijn jonge koppels die voor het eerst een huis kopen, een eerste baby krijgen, maar ook gepensioneerden die meer tijd te besteden hebben om hun huis en leven comfortabeler te maken.

Wat 50five uniek maakt is de expertise en support die zij leveren. Klanten kunnen kosteloos, via telefoon of email, gebruik maken van de installatie helpdesk. Deze bestaat uit experts die klanten door het installatieproces kunnen leiden. Alle producten zijn getest door 50five experts alvorens deze worden verkocht. 50five heeft de ambitie om de smart home expert te worden. Door strategische inkoop kunnen er aantrekkelijke vergoedingen worden geboden aan publishers.

Assortiment

VKontakte
powered by social2s

28 november 50five Black Friday pre-sale

50five.nl gelooft in inspiratie. 50five.nl wil mensen inspireren hoe zij hun huis comfortabeler kunnen maken. Een belangrijk aspect hierbij is home automation. Dankzij home automation is het mogelijk om op een eenvoudige manier je huis comfortabeler maken en besparen op je energierekening. 50five.nl biedt een breed assortiment aan producten en diensten en blijven continu op zoek om dit voortdurend te verbeteren. Voorbeelden zijn de slimme thermostaat en slimme lampen. 50five.nl beschikt daarnaast over de passende kennis om de klant te voorzien van advies op maat.

Assortiment 50five

VKontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook