De beste producten voor in en om het huis

Ionisator  
Raspberry-Pi-4-B  
Besproeiingsbesturing  
Luchtontvochtiger  
Gereedschap-Rolkoffer  
 

Hoe werkt de Stoov® technologie?


Een kijkje in
de technologie


Slimme, infrarood warmtetechniek. 


Een term die we regelmatig gebruiken op onze website. Klinkt heel mooi, maar wat is die infrarood warmtetechniek nou eigenlijk? Waarom is 'ie zo slim en hoe werkt dat dan?

We leggen het je uit.


Infraroodverwarming

Onzichtbaar voor het blote oog, net als de hitte van de zon: je voelt het wel, maar ziet het niet. Zo verwarmen ook je magnetron, de broodrooster en de meeste lampen met infarood.

Deze manier van verwarmen, verwarmt jou direct. Niet de ruimte en lucht eromheen, maar alleen jou. Heel efficiënt dus. Je verwarming daar in tegen, doet hard z'n best om de hele kamer op temperatuur te krijgen, terwijl jij aan het wachten bent op het resultaat. Minder efficiënt. 

Hoe werkt dat dan?

Wij maken gebruik van lange golf infraroodverwarming. De straling die uit je Stoov® komt activeert de moleculen in je huid. Doordat de moleculen gaan bewegen, warmt jouw lichaam op. Maar het gaat nog een stapje verder dan dat! Het dringt dieper je huid in, voorbij je moleculen, helemaal tot aan je spieren. 


Gezondheidsvoordelen

Doordat de infraroodverwarming zo ver je huid binnendringt, word je niet alleen lekker warm, maar ontspant je lichaam ook nog eens en verhelpt het klachten, zoals spier-, rug- en nekpijn.

Nog iets dieper de technologie in? Check de website!

Stoov®'s technologie

100% veilig

Oh! en mocht je het je afvragen, deze manier van verwarmen is helemaal veilig. Door de lange golflengte, is de straling volkomen onschadelijk. Voor de extra veiligheid, hebben we een timer en thermostaat ingebouwd. Zo kan het kussen niet te warm worden en schakelt ‘ie automatisch uit na 8 uur. 

Blijf warm
Stoov®
Facebook
Twitter
Link
 

Energie besparen met Stoov®

 

De verwarming omlaag

Stoov® verwarmt veel efficiënter dan je verwarming. Het verwarmt jou namelijk direct, in plaats van de hele kamer.

Dat gebeurt door middel van infrarood verwarming, een elektromagnetische straling die onzichtbaar is voor het blote oog. Net als bijvoorbeeld de zon: de hitte is voelbaar in je hele lichaam, maar je ziet de straling niet. Infraroodverwarming verwarmt dus niet de lucht, maar wel voorwerpen en mensen.

Interesse in de details? Bekijk dan onze infrarood verwarmingstechniek pagina, waar we je precies uitleggen hoe dat werkt.

Meer over de verwarmingstechniek de verwarmingstechniek


Geen geruzie over de thermostaat

Met een eigen Stoov® hoef je nooit meer te kibbelen over de temperatuurregeling in huis en creëer je je eigen microklimaat. En misschien kun je nog meer genieten, wetende dat de infraroodstralen ook kleine gezondheidsproblemen genezen, zoals pijnlijke spieren en gewrichten.

Hoeveel kosten bespaar je dan?

Nu ben je vast benieuwd hoeveel kosten je precies op je energierekening kunt besparen. Volgens onderzoek van de Consumentenbond is dat gemiddeld €80 per graad lager op de thermostaat. Met je Stoov® kun je de verwarming zeker twee graden lager houden. Zo bespaar je gemiddeld al €160 per jaar!

Meer lezen..
 
 
 

Betaal niet te veel voor je gordijnen!!

 
 
 
 
Waarom teveel betalen voor je gordijnen?
 
We houden allemaal van een beetje zon, maar als je wilt slapen moet het donker en stil zijn.
 
Deze prachtige Lifa Living gordijnen zullen zeker helpen bij een goede nachtrust.
 
 
 
Beschikbaar in 10 Prachtige kleuren! Met haken of ringen!
 
 
 

✔ Verkrijgbaar in: 150 cm x 250 cm
 Verkrijgbaar in: 300 cm x 250 cm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doordat de gordijnen van 3-laags geweven 100% polyester zijn gemaakt is het onmogelijk om naar binnen te kijken, zijn ze zeer goed verduisterend en geluidswerend. Ook zeer goed geschikt voor de andere ruimtes in huis zoals de woonkamer. De gordijnen zijn gemakkelijk te reinigen ze krimpen, slijten en verkleuren hierdoor niet.