sam radiatorkwast wit 1.5

Sam radiatorkwast met wit haar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor watergedragen verven en verkrijgbaar in maat 1 t/m 3.

€ 1.91

Lees verder

SCHILDERMATERIALEN SAM
Product
 

progold microfibre rol 18 cm

Progold microfibre rol is een verfrol van microvezels. Het absorbeert 9 x het eigen gewicht aan verf. Naast het zeer goed opnamevermogen geeft het de verf gedoseerd af waardoor minder lekkage optreedt en een veel egaler beeld ontstaat. Deze verfrol is daarom uitermate geschikt voor het opbrengen van alle dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

€ 7.61

Lees verder

SCHILDERMATERIALEN Progold
Product
 

wijzonol spacklatex wit 10 ltr

Wijzonol Spacklatex is een matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf voor binnen met een lange open tijd op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt als afwerking op plafonds en wanden voorzien van spackpleister en op onbehandeld of met acrylaat muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk en (gipskarton)plaatmateriaal. Het is makkelijk te verwerken en aanzetvrij, heeft een goede dekkracht en is spatarm en dampdoorlatend. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 2-3. Verbruik: ca. 6-9 m² per liter.

€ 124.63

Lees verder

VERF Wijzonol
Product
 

bleko terpentine 2.5 ltr

Bleko Terpentine is een verfverdunner voor synthetische lakken (beitsen, verf en lakken op basis van alkydharsen) en olieverven, alsook ontvetter van metalen. Het is schadelijk bij inslikken en bij aanraking met de huid, alsook schadelijk voor het milieu. Het is voorzien van een kinderveilige sluiting.

€ 9.50

Lees verder

VLOEISTOFFEN EN REINIGERS Bleko
Product
 

sikkens rubbol bl azura kleur 2.5 ltr

Sikkens rubbol bl azura is een hoogglanzende, krasvaste, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydemulsie. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na aanbrenging van bijvoorbeeld rubbol bl primer. Het is tevens toepasbaar over intacte alkydharsverflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

€ 124.99

Lees verder

VERF Sikkens
Product
 

sigma sigmatex superlatex matt wit 2.5 ltr

Sigma Sigmatex Superlatex Matt is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, matte muur- en plafondverf voor zowel binnen als buiten. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het is na een maand schrobvast volgens EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 7-10 m² per liter.

€ 38.97

Lees verder

Verf Sigma
Product
 

meesterhand classic patentpunt 55 16

Meesterhand classic patentpunt kwast van topkwaliteit zwart Chinees varkenshaar. Het is 90% tops en geschikt voor verf op oplosmiddelbasis.

€ 10.74

Lees verder

SCHILDERMATERIALEN Meesterhand
Product