anza plamuurmes softgrip 50 mm

Anza roestvrijstalen plamuurmes met ergonomische softgrip.

€ 7.64

Lees verder

SCHILDERMATERIALEN Anza
Product
 

anza binnenemmer 12 liter 5 stuks

Anza binnenemmer voor de Sam verfemmer. Verpakking bevat 5 stuks.

€ 9.41

Lees verder

SCHILDERMATERIALEN Anza
Product
 

rambo pantserlak deur en kozijn hoogglans dekkend 1100 wit 750 ml

Rambo Pantserlak Deur & Kozijn Dekkend is een terpentinegedragen, kras-en slijtvaste en extra goed dekkende lak. De lak biedt jarenlange bescherming van deuren en kozijnen, waardoor deze bestand zijn tegen wind, regen en Uv-straling. Het is geschikt voor alle soorten hout. Buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. Verbruik: ca. 14 m² per liter.

€ 24.47

Lees verder

Verf Rambo
Product
 

sudwest uni grond grijs 2.5 ltr

Südwest Uni-Grond is een aromaatvrije, hoog vullende grondverf voor verschillende ondergronden buiten. Deze verf onderscheidt zich door de makkelijke streeploze verwerking, hoge laagdikte, goede dekking, goede schuurbaarheid en snelle droging (na ca. 5 uur overschilderbaar). Verbruik: ca. 9 m² per liter.

€ 94.59

Lees verder

Verf Sudwest
Product
 

sigma sigmacryl universal matt wit 5 ltr

Sigma sigmacryl universal matt is speciaal geschikt voor poreuze ondergronden van grote objecten zoals beton en gipskartonplaten. Het is uitstekend verwerkbaar en heeft geen hinderlijke geur. Met sigmacryl universal matt krijg je een fraai, mat eindresultaat. Het is na een maand goed afwasbaar volgens klasse 2. Het verbruik is 7-10 m² per liter, afhankelijk van de ondergrond. Je kunt sigmacryl universal matt op kleur laten mengen. Wij gebruiken de originele kleurpastas van Sigma waardoor je verzekerd bent van de juiste kleur. Gebruik de kleurwaaier in het winkelmandje om je kleur te selecteren.

€ 64.96

Lees verder

Verf Sigma
Product
 

kip steenband 326 professionele topkwaliteit zilver 048mm x 50m

Kip steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. Het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. Het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. Het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de PE-coating. Het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen. Het is tot 93°C temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.

€ 10.55

Lees verder

SCHILDERMATERIALEN KIP
Product
 

3m 255p production fre cut schuurrol p240 95mm x 23m

3M 255P Fre-cut schuurpapier heeft een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. Het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).

€ 22.56

Lees verder

SCHILDERMATERIALEN 3m
Product