polyfilla pro w110 225 gr

Polyfilla pro w110 is een lakplamuur op basis van alkydhars voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden in houten ondergronden en nieuw en bestaand schilderwerk buiten. Het hecht uitstekend, zorgt voor een zeer glad eindresultaat en is zeer geschikt om toe te passen op grote oppervlakken. De droogtijd is afhankelijk van o.a. de ondergrond en temperatuur en het is overschilderbaar na minimaal 12 uur.

€ 7.77

Lees verder

VERF Polyfilla pro
Product
 

wijzonol dekkend zijdeglans 9100 ijswit 750 ml

Wijzonol dekkend zijdeglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol dekkend grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m² per liter.

€ 29.11

Lees verder

VERF Wijzonol
Product
 

rambo grondverf hout buiten dekkend 1100 wit 750 ml

Rambo Grondverf Hout Buiten is een vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is ideaal voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het heeft een goede hechting, hoge dekkracht, goede vulling en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 13 m² per liter.

€ 12.57

Lees verder

VERF Rambo
Product
 

3m aluminiumoxide schuurrol p120 5 m x 115 mm

3m aluminiumoxide schuurrol is te gebruiken op verf, hout en metaal. Het is flexibel schuurpapier voor gebruik met de hand of met draagbare handschuurmachines op een breed scala van ondergronden. Het aluminiumoxide slijpmiddel biedt een duurzame snijwerking en gaat lang mee.

€ 9.73

Lees verder

SCHILDERSMATERIAAL 3M
Product
 

alabastine gipsplaatvuller 1 ltr

Alabastine Gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. Voor het vullen van naden tussen gipsplaten (zonder tape). Geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. Dekking: Ca. 7,5 meter gipsplaatnaad.

€ 12.56

Lees verder

VERF Alabastine
Product
 

sikkens alphatex iq donkere kleur 1 ltr

Sikkens Alphatex IQ is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 9 m² per liter.

€ 27.18

Lees verder

VERF Sikkens
Product
 

sikkens rubbol bl rezisto high gloss wit 1 ltr

Sikkens rubbol bl rezisto high hloss is een extreem sterke binnenlak op basis van watergedragen alkydemulsie. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van Rubbol BL (Rezisto) primer of over intacte alkydhars of watergedragen verflagen. Voor buitentoepassing dient altijd eerst een laag Sikkens rubbol bl primer te worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

€ 50.62

Lees verder

VERF Sikkens
Product