Hartman tuinkussen Liss 100x50x7 cm grijs

Het Hartman tuinkussen Liss 100x50x7 cm - grijs heeft een moderne uitstraling. De tuinkussens van Hartman bieden je tijdens de zomer veel comfort in je tuinstoel. Echt zomers genieten doe je met de stijlvolle kussens van Hartman. De kleurechte kussens zijn warmte isolerend en hebben een dikke vulling die voor langere periode stevig blijft. Het Hartman tuinkussen is weerbestendig en gemaakt van polyester. Het is alleen mogelijk om de tuinkussens per 1 te bestellen.

€ 29.95

lees verder

Product
 

Hartman Silk grijs 50x50x6 zitkussen

Het Hartman zitkussen Silk cm - grijs heeft een stijlvolle uitstraling. De tuinkussens van Hartman bieden je tijdens de zomer veel comfort in je tuinstoel. Het is alleen mogelijk om de tuinkussens per 1 te bestellen. Het Hartman tuinkussen is weerbestendig en gemaakt van polyester. Echt zomers genieten doe je met de stijlvolle kussens van Hartman. De kleurechte kussens zijn warmte isolerend en hebben een dikke vulling die voor langere periode stevig blijft.

€ 23.95

lees verder

Product
 

Hartman tuinkussen Casual 48x47x5 cm coral

Het Hartman tuinkussen Casual 48x47x5 cm - coral heeft een moderne uitstraling. Het is alleen mogelijk om de tuinkussens per 20 te bestellen. Echt zomers genieten doe je met de stijlvolle kussens van Hartman. De kleurechte kussens zijn warmte isolerend en hebben een dikke vulling die voor langere periode stevig blijft. De tuinkussens van Hartman bieden je tijdens de zomer veel comfort in je tuinstoel. Het Hartman tuinkussen is weerbestendig en gemaakt van polyester.

€ 16.95

lees verder

Product
 

Hartman Silk blauw 50x50x6 zitkussen

Het Hartman zitkussen Silk cm - blauw heeft een stijlvolle uitstraling. De tuinkussens van Hartman bieden je tijdens de zomer veel comfort in je tuinstoel. Het is alleen mogelijk om de tuinkussens per 1 te bestellen. Het Hartman tuinkussen is weerbestendig en gemaakt van polyester. Echt zomers genieten doe je met de stijlvolle kussens van Hartman. De kleurechte kussens zijn warmte isolerend en hebben een dikke vulling die voor langere periode stevig blijft.

€ 23.95

lees verder

Product
 

Hartman tuinkussen Jewel 100x50x7 cm groen

Het Hartman tuinkussen Jewel 100x50x7 cm - groen heeft een stijlvolle uitstraling. Het Hartman tuinkussen is weerbestendig en gemaakt van polyester. De kleurechte kussens zijn warmte isolerend en hebben een dikke vulling die voor langere periode stevig blijft. Het is alleen mogelijk om de tuinkussens per 1 te bestellen. De tuinkussens van Hartman bieden je tijdens de zomer veel comfort in je tuinstoel. Echt zomers genieten doe je met de stijlvolle kussens van Hartman.

€ 37.50

lees verder

Product
 

4 Seasons Outdoor Bray sand sierkussen 30x60

De 4 Seasons Outdoor Bray Sand all weather sierkussens hebben een zachte en rustgevende kleur. Je kan de all weather kussens voor binnen & buiten gebruiken, waarbij ze weerbestendig zijn en UV-resistant. Je kan het Bray Sand sierkussen in 3 verschillende maten krijgen.

€ 24.99

lees verder

Product
 

Hartman zitkussen Penn 46x45x4 cm blauw

Met het Hartman zitkussen Penn 46x45x4 cm - blauw kun je ultiem genieten in de zomer. Echt zomers genieten doe je met de stijlvolle kussens van Hartman. De kleurechte kussens zijn warmte isolerend en hebben een dikke vulling die voor langere periode stevig blijft. Het is alleen mogelijk om de tuinkussens per 4 te bestellen. Het Hartman tuinkussen is weerbestendig en gemaakt van polyester. De tuinkussens van Hartman bieden je tijdens de zomer veel comfort in je tuinstoel.

€ 12.95

lees verder

Product
 

Hartman zitkussen Penn 50x50x6 cm blauw

Met het Hartman zitkussen Penn 50x50x6 cm - blauw kun je ultiem genieten in de zomer. Echt zomers genieten doe je met de stijlvolle kussens van Hartman. De kleurechte kussens zijn warmte isolerend en hebben een dikke vulling die voor langere periode stevig blijft. Het is alleen mogelijk om de tuinkussens per 1 te bestellen. Het Hartman tuinkussen is weerbestendig en gemaakt van polyester. De tuinkussens van Hartman bieden je tijdens de zomer veel comfort in je tuinstoel.

€ 16.95

lees verder

Product
 

Taste by 4 Seasons Ylipse tuintafel wit 220x35 cm

De Taste By 4 Seasons tuintafel Ylipse in de kleur wit heeft een stijlvol design. Het is een eyecatcher in jouw tuin of terras. De tuintafel heeft een aluminium frame en dit heeft verschillende voordelen. Zo hoef je geen onderhoud te plegen aan de tuintafel, het roest niet en het is simpel te verplaatsen door het licht gewicht. De Ylipse heeft de volgende afmetingen: 35 cm breed, 45 cm hoog en 220 cm in de lengte. Je kunt de tuintafel van Taste bestellen in de kleuren grijs en mat carbon.

€ 199.00

lees verder

Product
 

Hartman zitkussen Havana 46x45x4 cm jute

Met het Hartman zitkussen Havana 46x45x4 cm - jute kun je heerlijk relaxen in de zon. De tuinkussens van Hartman bieden je tijdens de zomer veel comfort in je tuinstoel. De kleurechte kussens zijn warmte isolerend en hebben een dikke vulling die voor langere periode stevig blijft. Echt zomers genieten doe je met de stijlvolle kussens van Hartman. Het is alleen mogelijk om de tuinkussens per 1 te bestellen. Het Hartman tuinkussen is weerbestendig en gemaakt van outdoor textiel.

€ 17.95

lees verder

Product
 

4 Seasons Outdoor Rivoli tafelblad 220 x 95 cm wit

Het 4 Seasons Outdoor Rivoli tafelblad van 220 x 95 cm in het taupe is voorzien van aluminium planken aan de bovenkant van het tafelblad. Het blad heeft een strak design en is perfect te combineren met een Rivoli tafelframe van 4 Seasons Outdoor.

€ 299.00

lees verder

Product
 

lampen24

dyson

gewoonstijl

Waschbaer

Rebuy