Planten & tuinmarkt tot 80% korting | voordeelvanger

 

Planten & tuinmarkt tot 80% korting

 

Voordeelvanger.nl is een 'dagdeal' site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

Assortiment Voordeelvanger

Led tuinverlichting: led lampen verbruiken tot 90 procent minder energie dan een gloeilamp met een gelijke lichtopbrengst.

led.jpg

De meest zuinige led lampen verbruiken tot 90 procent minder energie dan een gloeilamp met een gelijke lichtopbrengst. Naast dat led lampen minder energie verbruiken hebben led lampen ook een langere levensduur. ... Voldoende reden om de overstap te maken van gloei- of spaarlampen naar duurzame led verlichting.
Nostalux heeft de mooiste armaturen voor Ledlampen.
Het assortiment Led tuinverlichting

 

Mooi, maak van de nood een deugd en ga de tuin doen!

Tuingereedschap

 

We moeten er maar het beste van maken toch, de hele dag binnen is het ook niet. Een mooie aanleiding om de tuin eens flink onder handen te nemen. Bekijk alle tuingereedschappen

 

20% korting op alle werkschoenen en werklaarzen | Welkoop

 

20% korting op alle werkschoenen en werklaarzen

 

Welkoop, winkels met verstand van tuin & dier

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. En altijd met een glimlach. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je.

De winkelformule

Ons assortiment sluit naadloos aan bij alles wat klanten nodig hebben voor tuin en dier. We hebben vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn:  Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. We voeren in al deze categorieën producten van A-merken én van onze huismerken Welkoop en Kenner, huismerken die garant staan voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Dat unieke assortiment is, samen met ons deskundige advies, de basis van onze formule.

Assortiment Welkoop

Vind alles wat je nodig hebt om je tuin herfstklaar te maken .

 

 

vidaXL is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, garage en klussen. Onze kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten, om zo voor al onze klanten 'groots leven voor weinig' mogelijk te maken.

Assortiment

lampen24

dyson

gewoonstijl