Kunststof kettlebell set inclusief standaard

Ga voor een full-body kettlebell workout met deze prachtige set! De voordeelset bestaat uit een stevige standaard met ruimte voor 11 kettlebells en... alle kettlebells worden erbij geleverd!Eén fantastische set, ontelbaar veel trainingsmogelijkheden! De kettlebells die meegeleverd worden zijn: 1 x 2 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 12 x 12 x 16 cm, maximale greepdikte: 2 cm) 1 x 3 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 13,5 x 13,5 x 20 cm, maximale greepdikte: 3 cm) 1 x 4 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 14 x 14 x 21 cm, maximale greepdikte: 3 cm) 1 x 6 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 15 x 15 x 23 cm, maximale grijpdikte: 3,5 cm) 1 x 8 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 18 x 17 x 25,5 cm, maximale grijpdikte: 3,5 cm) 1 x 10 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 18 x 18,5 x 28,5 cm, maximale grijpdikte: 4 cm) 1 x 12 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 20 x 20 x 29,5 cm, maximale grijpdikte: 4 cm) 1 x 14 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 20 x 20 x 30 cm, maximale grijpdikte: 4 cm) 1 x 16 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 20 x 21 x 30,5 cm, maximale grijpdikte: 4,5 cm) 1 x 18 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 22 x 21,5 x 33 cm, maximale greepdikte: 6 cm) 1 x 20 kg kettlebell (breedte x diepte x hoogte: 23 x 23 x 35 cm, maximale greepdikte: 6 cm) 1 x Kettlebell-standaard in zwart (breedte x diepte x hoogte: 93 x 65 x 80 cm)

€ 329.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Set vaste halterstangen 282,5 kg inclusief standaard

Wow! Wat een mooie set hebben we weer in de aanbieding. Deze set bevat maar liefst 10 halterstangen variërend in gewicht van 10 tot en met 50 kilo. Je bergt ze allemaal netjes op op het standaard met een maximale belastbaarheid van 70 kilo per plank. Met de vaste halterstangen van rubber kun je vele oefeningen uitvoeren, waaronder bankdrukken en squats. De vaste halterstangen zijn niet verstelbaar in gewicht, waardoor ze makkelijk te hanteren zijn. Profiteer van deze setprijs!

€ 1099.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports Aerobic Halterstangen inclusief standaard

Het stevige rek is geschikt om (Aerobic) halterstangen in op te bergen. De belastbaarheid per plank is maar liefst 70 kg. De set wordt geleverd inclusief 10 Aerobic Halterstangen van 120 cm lang: • 1 kg (roze) 3 cm handvatdikte • 2 kg (geel)3 cm handvatdikte • 3 kg (oranje)3 cm handvatdikte • 4 kg (lila)3 cm handvatdikte • 5 kg (donkerblauw)3 cm handvatdikte • 6 kg (rood)3,5 cm handvatdikte • 7 kg (groen)3,5 cm handvatdikte • 8 kg (blauw) 4 cm handvatdikte • 9 kg (bruin)4 cm handvatdikte • 10 kg (zwart)4 cm handvatdikte Met de Aerobic halterstangen kan zeer flexibel getraind worden met focus op het verbeteren van de conditie. Omdat de set halterstangen bevat van 1 tot en met 10 kilo, is hier altijd in af te wisselen!

€ 399.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports Trendy Kettlebell Set incl. Standaard

Deze complete set is alles wat je nodig hebt voor een kettlebell training. Varieer in gewicht met de kettlebells van 2 tot 20 kilo en berg ze na gebruik netjes op in het rek.

€ 659.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports Foamroller 3 in 1

Een foam roller is dé manier om spierpijn te voorkomen. Het is ideaal na een paar uur zwoegen in de sportschool! Deze foam roller steunt je in het herstel van je spieren en helpt je conditie te verbeteren. Voorkom spierpijn door deze foam roller te gebruiken voor een massage na het sporten. Door de vibratiefunctie werkt deze roller ook zeer ontspannend! Met de ingebouwde luidspreker en Bluetooth verbinding kun je je favoriete muziek afspelen tijdens het sporten. De maximale speelduur wanneer volledig opgeladen, is 2,5 uur.Bij de massageroller worden massage-instructies geleverd.

€ 94.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports Multistation Power Rack met gewichten

Deze multifunctionele Smith machine maakt het mogelijk om letterlijk je gehele lichaam te trainen! Het apparaat beschikt over een Lat Pulley, een T-Bar Row, Multipress en in hoogte verstelbare kabels. Daarnaast wordt dit apparaat geleverd met verschillende handgrepen en 2 maal 90,5 kg aan gewichten voor de kabelfuncties (verstelbaar). Er zijn power bands toe te voegen voor extra weerstand. Het multistation:Dit multistation is een professioneel apparaat waarbij gewichten inbegrepen zijn. Deze gewichten zijn geschikt om de kabelfuncties perfect mee uit te voeren. Met extra gewichtsschijven is het mogelijk om alle halteroefeningenzoals squats mee uit te voeren. Het hele lichaam is uitstekend te trainen met deze geweldige smith machine!Deze multifunctionele en robuuste machine is van professionele kwaliteit en is erg duurzaam. Breid je trainingsmogelijkheden uit door gewichtsschijven, een halterbank of andere trainingsgrepen aan te schaffen.Het trainen met deze machine is onder andere geschikt voor beginnende / semi-fanatieke sporters. Je kunt namelijk de beweging van de oefeningen goed onder de knie krijgen door de geleide bewegingen. De functies kunnen namelijk alleen op en neer bewegen waardoor de oefeningen in de juiste houding uitgevoerd worden. Verder is dit apparaat ook zeker goed te gebruiken voor de fanatieke sporter. De mogelijkheden zijn eindeloos! Oefeningen die goed uit te voeren zijn met deze Smith machine zijn: • Lat pulldowns • Dead lifts • Squats • Lunges • Decline presses • Seated rows • Dips • Rows • Chin-ups • Knee-to-chest Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar voor sommige oefeningen zijn er wel extra onderdelen benodigd. Denk aan gewichtsschijven of een halterbank. Schaf deze machine nu aan en profiteer van gratis verzending!

€ 2399.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports met Olympische Halterset 140 kg

Dit professionele en kwalitatief hoogstaande Squat Rack is ideaal om thuis veilig te kunnen squatten. Door de dusdanig hoge kwaliteit is het ook mogelijk dit rek in de sportschool te gebruiken. Naast het uitvoeren van squats is het mogelijk te bankdrukken in combinatie met een halterbank. De haltersteunen zijn max. belastbaar tot 400 kg. Meer oefeningen uit te voeren met deze set zijn: • Military presses • Push presses • Deadlifts • Lunges • Diverse Olympische lifts Het Squat Rack wordt geleverd inclusief een professionele set van 10 Olympische Bumper Plates en een Olympische halterstang van 220 cm en 20 kg. De halterstand is belastbaar tot 450 kg. De volgende schijven zijn inbegrepen: 2 x 5 kg (25 cm diameter, 34 mm dikte) 4 x 10 kg (45 cm diameter, 36 mm dikte) 2 x 15 kg (45 cm diameter, 40 mm dikte) 2 x 20 kg (45 cm diameter, 50 mm dikte) De Bumper plates passen alleen op halterstangen met een doorsnede van 50/51 mm. Door de rubberen coating kunnen de bumper plates niets beschadigen en is het niet erg als de schijven bijvoorbeeld de grond raken. Door de losse opzetstukken kunnen schijven met een diameter van 30/31 mm én met een diameter van 50/51 mm worden opgeslagen op het rek. De Olympische set staat erom bekend dat het de allerhoogste kwaliteit heeft en is daarom alleen bedoeld voor het échte werk. Een bijkomend voordeel is dat deze set een leven lang meegaat. Je betaalt wat meer, maar je krijgt er topkwaliteit voor terug!

€ 1299.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports Verstelbare Kettlebell Bar (30 mm)

Met deze in gewicht verstelbare Kettlebell Bar kun je zelf de zwaarte van je Kettlebell trainingen bepalen! Je schroeft er eenvoudig gewichtsschijven op met de meegeleverde schroefsluitingen en je bent ready to go! Het maximale gewicht aan schijven wat je erop kwijt kunt is 50 kg. Ruim voldoende voor oefeningen zoals de clean, de press en de swing.Let op: dit artikel wordt geleverd zonder gewichtsschijven.

€ 22.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports Optrekstang Wit Multifunctioneel Wandmontage (Tot 350 kg)

Deze multifunctionele optrekstang (wandmontage) van sportschoolkwaliteit is geschikt voor chin ups, pull ups en leg raises (rugspieren, biceps, buikspieren).De optrekstang wordt geleverd inclusief schroeven en pluggen om het artikel aan de muur te bevestigen en is maximaal belastbaar tot 350 kg.Voor een sterk en gespierd lichaam hoef je niet per sé naar de sportschool. Een multifunctionele optrekstang biedt je de mogelijkheid om thuis de oefeningen te doen waar topatleten, turners, profboksers en het leger al decennialang bij zweren. Trainen dus, om ècht fit en sterk te worden. ‘Old school training’, of wel: trainen met je eigen lichaamsgewicht, is de laatste jaren met een ware opmars bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines en laten de gewichten links liggen. Tests tonen immers aan dat de meeste fitness fanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauteren. Neem een kijkje in een willekeurige gym, en je zult zien dat de hoek met optrekstangen vrijwel altijd leeg is. Waarom? Veel van die 'krachtpatsers' zijn simpelweg niet sterk genoeg om een degelijk setje 'pull ups' eruit te knallen! Real strength: échte functionele kracht Voorechte, functionele kracht - door atleten ook wel 'real strength' genoemd - moet je terug naar de basis. Meer en meer topatleten kiezen daarom voor de effectieve trainingsmethoden met het eigen lichaamsgewicht, oefeningen die al decennialang de basis vormen van de trainingsschema’s van bijvoorbeeld boksers of turners.Ideale hoogte Deze multifunctionele optrekstang is er één voor de echte 'die-hards', die vaak willen trainen, en het dus geen probleem vinden om het apparaat thuis aan de wand te monteren. Het voordeel van dit multifunctionele apparaat ten opzichte van een deurstang, is het feit dat je hem kunt ophangen op de voor jou ideale hoogte, zodat je zelfs als je je benen strekt, de grond niet raakt ('cheaten' bij het uitvoeren van je oefeningen, wordt daardoor onmogelijk!). Trainen Met de optrekstang train je je bovenlichaam door middel vanchin ups en pull ups . Met deze oefening vorm en versterk je de spieren in je rug, armen (biceps) en schouders. De pull up wordt door fitness experts wereldwijd gezien als de belangrijkste van alle trainingsoefeningen voor het bovenlichaam. Niet voor niets maakt de oefening ook deel uit van de fitness tests van iedere zichzelf respecterende (elite) legereenheid. De multifunctionele optrekstang biedt je de mogelijkheid om de optrek oefeningen opdrie manieren uit te voeren: middels smalle grip, wijde grip en neutrale grip. Hiermee kun je variatie in je dagelijkse training aanbrengen en je spieren blijven uitdagen. Als je eenmaal 10-15 ´dead hang wide grip pull ups´ kunt uitvoeren zonder pauze, kun je de optrekoefeningen uitdagender maken door tijdens de training eenverstelbaar gewichtsvest of enkelgewichten te dragen. En je kunt gerust 'zwaar gaan', want deze optrekstang kan een gewicht aan tot 350 kg! Door het doen van pull ups bouw je in no time kracht op en kweek je spieren. De door velen begeerde V-vorm komt, als je volhoudt, daadwerkelijk binnen handbereik. Je maakt je pull up bar workout helemaal compleet met 'hanging leg raises', je buikspieren zullen branden! Het feit dat de optrekstang lekker hoog hangt, komt dan perfect van pas. Wil jij je pull ups naar een hoger plan tillen? Grijp dan je kans en haal de multifunctionele optrekstang vandaag nog in huis!

€ 32.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports Halterstang 170 cm lang Zwart (schroefsluiting)

Deze zwarte Lange Halterstang 170 cm is gemaakt van verchroomd rondstaal, heeft een diameter van 30 mm en weegt 10 kg. De maximale belasting is 200 kg en de stang heeft aan beide kanten een opnamedeel van 30 cm. De stang is zeer geschikt voor grote oefeningen als squatten, deadliften en bankdrukken.

€ 36.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorilla Sports EZ Curl Stang 120 cm lang Zwart (schroefsluiting)

Deze EZ Curl halterstang is 120 cm lang met 2 schroefsluitingen. De stang is van verchroomd rondstaal en heeft een diameter van 30 mm. Hij weegt 8 kg en is belastbaar tot maximaal 180 kg. Het schijfopnamedeel is 2 x 20 cm en het middenstuk is 80 cm breed. Eén van de meest populaire oefeningen die met de EZ curl stang kan worden uitgevoerd is deupright row , hiermee train je de trapezius, deltoids en de biceps. Deze oefening is perfect om het hele bovenlichaam aan te pakken en leidt, mits goed uitgevoerd, tot die typische spierontwikkeling waaraan je een bodybuilder kunt herkennen. Met de EZ curl stang kun je de upright row veiliger uitvoeren dan met een rechte stang, door de unieke schuine positie waarin de handen worden geplaatst. Ook detriceps is perfect te trainen met de EZ curl stang, bijvoorbeeld met triceps extensions, ook wel 'skull crushers' genoemd vanwege het feit dat de stang erg dichtbij het hoofd in de buurt komt tijdens de oefening. Het is uiteraard niet verstandig om deze oefening met te zware gewichten uit te voeren. De 'strandspiergroep' bij uitstek, debiceps , is met de EZ curl stang zeer goed te isoleren. Doordat de beide armen tegelijkertijd getraind worden, is het mogelijk om net wat meer gewicht te pakken dan wanneer je met losse dumbells traint, zonder dat je meteen gaat forceren. Ook voorfunctionele kracht is de EZ curl stang de perfecte tool. Boksers gebruiken de stang voor het trainen van deonderarmen en polsgewrichten, middels reverse biceps curls: biceps curls, uitgevoerd met de handpalmen naar beneden gericht. Schaf vandaag de EZ Curl Stang aan met gewichten naar keuze en je kunt starten met je work-out!

€ 29.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Gorillasports Halterschijven Standaard Wandmontage 30 mm Zwart

Handig je halterschijven opbergen en er weer makkelijk mee aan de gang gaan? Dan is dit zeker iets voor jou! Mensen die sporten kennen de ergernis wel, je halterschijven blijven omvallen of je hebt er geen goede plek voor. In de sportschool is dit ook iets waarop gehamerd wordt, ruim de gewichten op die je hebt gebruikt. De voornaamste redenen hiervoor is dat de gewichten in weg liggen of om kunnen vallen en beschadiging kan veroorzaken. Halterschijven zijn meestal rond, en bij een kleine beweging kunnen deze al omvallen en mogelijke schade aan de ruimte toe richten. Voorkom dit en maak gebruik van een standaard voor halterschijven. De standaard is gemakkelijk te monteren aan de wand voor een stevige ondersteuning. Er zijn 2 punten waarop de standaard bevestigd kan worden met de bijgeleverde schroeven. Doordat de standaard een wandmontage heeft, is de structuur extra solide en houd je meer ruimte over voor andere dingen. De punten waarop de halterschijven kunnen worden gehangen zijn geschikt voor gewichten met een gat erin van minstens 30 millimeter.

€ 44.95

Lees verder

Gorilla Sports
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook