Fitness Elastiek Set Compleet

Fitness elastiek set compleet

Met deze set fitness elastieken kan je alle oefeningen uitvoeren. Deze oefeningen kun je uitvoeren met tientallen verschillende weerstandsniveaus, door tegelijkertijd verschillende banden te gebruiken. Deze fitness elastieken set beschikt over de sterkste elastieken en clips die beschikbaar zijn voor de fitness elastieken. Dit komt doordat wij de elastieken zelf laten produceren en hier vele jaren ervaring in hebben. Naast deze set heb je niks anders nodig, dit is de ideale set voor de beginner, maar ook voor de gevorderde en zelfs de expert! Met het ThuisfitnessXL E-book, die je bij bestelling van deze set gratis ontvangt, heb je ook direct alle informatie in huis om te beginnen met trainen. Sinds kort is de set compleet verbeterd op drie punten. De drie punten die wij hebben aangepast zijn: de enkelhouders, het deuranker en de afmetingen van de opbergzak. Benieuwd wat onze fitness sets onderscheidt van andere aanbieders? Dit lees je in ons blogartikel "Waar moet je op letten bij de aanschaf van een fitness elastiek set?"

Inhoud van de set

 • 1 Extra light fitness elastiek (geel) 5 lbs
 • 1 Light fitness elastiek (groen) 10 lbs
 • 1 Medium fitness elastiek (rood) 15 lbs
 • 1 Heavy fitness elastiek (blauw) 20 lbs
 • 1 Extra heavy fitness elastiek (zwart) 25 lbs
 • 2 Handgrepen
 • 2 Enkelhouders
 • 1 Deurhouder
 • 1 Gebruiksaanwijzing

Extra informatie over deze set fitness elastieken

De elastieken hebben een lengte van 120 cm. Je kunt tegelijkertijd meerdere elastieken gebruiken, om zwaarder te trainen. Dit alles wordt geleverd in een tas, de afmetingen van deze tas zijn slechts 20 cm * 20 cm * 5 cm. Je neemt hem dus gemakkelijk mee op reis!

Meer dan 3 sets bestellen? Vraag een offerte op!

Ben je een fitness coach of heb je een sportschool en wil je 3 of meer stuks bestellen? Klik dan hier voor een scherpe offerte

Garantie en verzending van de resistance bands

Je bestelling wordt met de pakketpost van PostNL verzonden. Dit betekent dat de zending zonder beschadigingen wordt afgeleverd en dat de zending gevolgd kan worden via de website van PostNL!. Garantie: 2 Jaar (standaard op al onze producten)

Ervaringen van klanten

De ervaring van Rosanne Wever: “Ik had geen ervaring met het trainen met fitness elastiek, maar ben via een collega op jullie site terechtgekomen. Ik ben geen echte sportvrouw en mij spiermassa was beperkt, de resistance bands set compleet leek voor mij dus de oplossing. Je kan meerdere banden tegelijkertijd gebruiken, dus weerstand genoeg! Sinds ik de fitness elastieken gebruik, voel ik me gewoon veel fitter en sterker. Een échte aanrader!” 
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 en daar zijn we trots op! Voor het verzamelen van deze reacties werken wij samen met de feedback company. Meer ervaringen lees je via deze link.

Interessante artikelen:

- Deuranker gebruiken bij fitness elastieken

- Armspieren trainen met fitness elastieken

- Word sterker met deze oefeningen!

€ 49.95

Lees verder

Product
 

Deuranker

Met het deuranker is het mogelijk om het fitness elastiek te bevestigen aan een deur. Door het deuranker achter een deur te plaatsen en de deur vervolgens te sluiten, zit het anker vastgeklemd achter de deur. Vervolgens kunnen er één of meerdere elastieken bevestigd worden aan het anker om verschillende oefeningen uit te voeren.

€ 9.95

Lees verder

Product
 

ThuisfitnessXL E Book

Vragen over een E-Book voor oefeningen

Steeds vaker ontvingen wij mails van klanten die een fitness elastiek set hadden aangeschaft. Bij deze set zit natuurlijk een handleiding waarin de verschillende onderdelen worden uitgelegd. Ook staan er enkele oefeningen in die uitgevoerd kunnen worden. Er ontbrak echter een uitgebreide omschrijving van de mogelijkheden van de sets. Ook werd er steeds vaker gevraagd naar een schema voor het uitvoeren van de oefeningen. Van deze tips hebben wij werk gemaakt. Samen met verschillende trainers uit de fitnesswereld hebben wij een E-book geschreven met meerdere oefeningen voor de borstspieren, biceps, triceps, schouders, achterkant van de schouders, bovenrug, kuitspieren en buikspieren.

Wat is het en voor wie?

In het E-Book worden ook verschillende trainingsschema's uitgelegd, met deze schema's kun je spiermassa opbouwen, afvallen of herstellen van een blessure. Het E-book is geschikt voor iedereen die met fitness elastiek traint. Of je nu traint om spieren op te bouwen, vet te verbranden of te herstellen van een blessure, in dit E-book vind je de juiste oefeningen met het juiste schema. Na bestelling wordt het E-book direct naar het ingevulde e-mailadres verstuurd.

Ervaringen van klanten

Ronald Franken: "Al maanden geleden heb ik bij jullie een complete resistance bands set gekocht en hier met veel plezier gebruik van gemaakt. Vorige week kreeg ik een mailtje dat er een E-book uit was en dat ik deze (wanneer ik dat wilde) gratis toegestuurd kon krijgen, omdat ik in het verleden een complete resistance bands set gekocht had. Ik heb meteen een mailtje teruggestuurd en kreeg het E-book, zoals beloofd, na een uur in mijn mailbox. Ik heb altijd uitstekend kunnen trainen zonder gebruik te maken van een schema met oefeningen, maar dit schema geeft mij zoveel meer variatie en orde dat ik gewoon merk dat ik hier fitter van wordt, jongens bedankt!"

€ 4.95

Lees verder

Product
 

Los Elastiek Zwart (Extra Heavy)

Extra zwaar trainen met het zwarte fitness elastiek

Het losse elastiek zwart is de band met de zwaarste weerstand van onze losse elastieken. Wil je trainen met extra veel weerstand? Door de losse band alleen of zelfs in combinatie met andere banden te gebruiken, bereik je een hoge weerstand.

 • Weerstand: 15 lbs (7 kilo)
 • Lengte: 120 cm
 • Geschikt voor de resistance bands set compleet én resistance bands set XL

€ 9.95

Lees verder

Product
 

Los Elastiek Groen (Medium)

Het groene elastiek voor de gevorderde sporter

Het losse elastiek groen is de band met medium weerstand. Is het zwarte elastiek te zwaar en de rode band te licht? Kies dan voor de middenweg en bestel het losse elastiek groen.

 • Weerstand: 15 lbs (7 kilo)
 • Lengte: 120 cm
 • Geschikt voor de resistance bands set compleet én resistance bands set XL

€ 9.95

Lees verder

Product
 

Los Elastiek Rood (Light)

Het rode elastiek geschikt voor oefeningen voor de beginnende sporter

Het losse elastiek rood is de band met de laagste weerstand. Ben je op zoek naar een elastiek om meer te kunnen combineren met verschillende weerstanden? Of ben je op zoek naar nét dat kleine beetje extra weerstand? Het losse elastiek rood helpt je hierbij!

 • Weerstand: 10 lbs (5 kilo)
 • Lengte: 120 cm
 • Geschikt voor de resistance bands set compleet én resistance bands set XL

€ 9.95

Lees verder

Product
 

Set Handgrepen

Deze handgrepen kunnen worden vastgeklikt aan de losse banden. Met deze handgrepen is het mogelijk om oefeningen uit te voeren voor het bovenste gedeelte van het lichaam.

€ 9.95

Lees verder

Product
 

Set Enkelhouders

Deze enkelhouders kunnen worden vastgeklikt aan de losse banden. Met deze enkelhouders is het mogelijk om oefeningen uit te voeren voor het onderste gedeelte van het lichaam. De enkelhouders kunnen worden vastgemaakt aan de enkels door middel van klittenband.

€ 9.95

Lees verder

Product
 

Fitness Elastiek set Benen

Fitness elastiek set speciaal voor beenoefeningen

Deze set fitness elastieken is speciaal ontwikkeld voor beenoefeningen. Van elk soort elastiek met een bepaalde weerstand worden er twee stuks geleverd. Deze elastieken kunnen vervolgens aan de meegeleverde beenhouders worden vastgemaakt door middel van de clips die zijn vastgemaakt aan de elastieken. De elastieken uit deze set zijn korter dan de elastieken uit fitness set compleet en de set XL. Hierdoor zijn deze elastieken beter geschikt om te gebruiken voor beenoefeningen. Met het ThuisfitnessXL E-Book, die je bij bestelling van deze set gratis ontvangt, heb je ook direct alle informatie in huis om te beginnen met trainen.

Inhoud van de set

 • 2 Stuks light fitness elastiek (groen) 10 lbs
 • 2 Stuks heavy fitness elastiek (rood) 25 lbs
 • 2 Beenhouders

Extra informatie over deze set fitness elastieken

De elastieken hebben een lengte van 25 cm. Je kunt tegelijkertijd meerdere elastieken gebruiken, om zwaarder te trainen. Dit alles wordt geleverd in een tas, de afmetingen van deze tas zijn slechts 20 cm * 20 cm * 5 cm. Je neemt hem dus gemakkelijk mee op reis!

Meer dan 3 sets bestellen? Vraag een offerte aan!

Ben je een fitness coach of heb je een sportschool en wil je 3 of meer stuks bestellen? Klik dan hier voor een scherpe offerte

Garantie en verzending van de fitness elastieken

Je bestelling wordt met de pakketpost van Postnl verzonden. Dit betekent dat de zending zonder beschadigingen wordt afgeleverd en dat de zending gevolgd kan worden via de website van Postnl. Garantie: 2 Jaar (standaard op al onze producten)

Ervaringen van klanten

De ervaring van Rosanne Wever: “Ik had geen ervaring met het trainen met fitness elastiek, maar ben via een collega op jullie site terechtgekomen. Ik ben geen echte sportvrouw en mij spiermassa was beperkt, de fitness elastiek set compleet leek voor mij dus de oplossing. Je kan meerdere banden tegelijkertijd gebruiken, dus weerstand genoeg! Sinds ik de fitness elastieken gebruik, voel ik me gewoon veel fitter en sterker. Een échte aanrader!” 
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 en daar zijn we trots op! Voor het verzamelen van deze reacties werken wij samen met de feedback company. Meer ervaringen lees je via deze link.

Turnvereniging DGV test de fitness elastiek set benen

Turnvereniging DGV heeft onze set getest en de oefeningen die zij hebben gedaan, kan je via onderstaande video bekijken.

€ 29.95

Lees verder

Product
 

Speed Parachute 1,40 meter Weerstandstraining

Trainingsparachute voor het verhogen van de luchtweerstand

Deze trainingsparachute heeft een doorsnee van 1,40 meter en levert daardoor een pittige weerstand tijdens het sprinten. Het is dé manier om snel en explosief sprinten te trainen. Door middel van de weerstand die wordt geboden door de parachute leer je nog snellere sprints te trekken en de maximale rensnelheid te verhogen. De weerstand die wordt geboden door de parachute is progressief. Dat betekent dat hoe harder je rent, hoe hoger de luchtweerstand is. De weerstand varieert van 7,5 kilo tot 15 kilo. De maximale sprintsnelheid wordt met deze parachute verhoogd doordat er krachtige, snelle en grote passen gemaakt moeten worden.

Wat zit er in de doos?

 • De parachute
 • Het koord waarmee de parachute aan het middel vastgemaakt kan worden
 • Een handige ruime opbergzak

€ 39.95

Lees verder

Product
 

Suspension Trainer Heavy

TRX Suspension Trainer Heavy

De suspension trainer heavy maakt het mogelijk om bijna alle spiergroepen te trainen door simpelweg jouw eigen lichaamsgewicht te gebruiken. Deze heavy suspension trainer beschikt over metalen bevestigingsklemmen (zie foto 3). De bevestigingsklemmen zijn vaak het zwakste onderdeel van een suspension trainer. Doordat de klemmen in deze variant van metaal zijn, is deze geschikt voor alle lichaamsgewichten. Net als met ons fitness elastiek bouw je hiermee eenvoudig kracht op en verbeter je stabiliteit en flexibiliteit. De suspension trainer wordt ook wel TRX genoemd. Dit komt doordat TRX een van de eerst bedrijven was welke de suspension trainer op de markt hebben gebracht. Deze merknaam TRX is inmiddels een soortnaam geworden en daarmee een synoniem voor “suspension trainer”. ThuisfitnessXL heeft een suspension trainer laten ontwikkelen omdat deze perfect past bij het assortiment, namelijk: voor iedereen geschikt, functionele bewegingen en gemakkelijk mee te nemen. Met het ThuisfitnessXL e-book, die je bij bestelling van deze set gratis ontvangt, heb je ook direct alle informatie in huis om te beginnen met trainen.

De Suspension Trainer is licht én overal te gebruiken

De TRX is super licht en gemakkelijk mee te nemen, er wordt namelijk een draagtas meegeleverd. De trainer maak je gemakkelijk vast aan een boom, plafond, deurpost of muur en het is daarom mogelijk om overal te trainen. Door het trainen met de suspension trainer vergroot je jouw kracht en uithoudingsvermogen en verhoog je de lenigheid. Het is gemakkelijk om het product in te stellen voor verschillende lengtes, doordat de lengte van de riemen aangepast kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van een goede kwaliteit metalen bevestigingsklemmen en nylon.

Wat zit er in de doos?

 • De TRX Suspension Trainer
 • Deuranker
 • Bevestigingslus
 • Handige opbergzak

€ 59.95

Lees verder

Product
 

Powerband Extra Light

Powerbands verhogen de flexibiliteit, balans, kracht en het uithoudingsvermogen. Met één band kan een complete workout uitgevoerd worden waarmee onder andere benen, armen, schouders en buikspieren getraind kunnen worden. Het uiteinde van de band kan aan een voorwerp of lichaamsdeel vastgemaakt worden en door het andere gedeelte van de band uit te rekken, wordt er weerstand opgebouwd. De weerstand wordt erg gelijkmatig opgebouwd zodat intensiteit van de training eenvoudig aangepast kan worden. De totale lengte van al onze powerbands is 208 centimeter. Wanneer de band plat ligt is de lengte dus 104 cm. Naast het opbouwen van weerstand, kunnen de banden ook gebruikt wordt om juist een handje te helpen bij het uitvoeren van bijvoorbeeld pull-ups of het optrekken.

De voordelen van powerbands

 • Duurzaam: De powerbands van Specifit kunnen jarenlang gebruikt worden doordat er gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit meerlaags latex.
 • Kwaliteit: De kwaliteit van het gebruikte latex is hoog. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijk latex.
 • Garantie: Op alle powerbands zit maar liefst 10 jaar garantie.
 • Multifunctioneel: Met onze banden kan een complete workout worden uitgevoerd waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Specificaties van de Extra Light Powerband (rood)

 • Lengte: 208 cm
 • Breedte: 13 mm
 • Dikte: 4,5 mm
 • Weerstand: 3 kg (25%) - 11 kg (150%)
 • Garantie: 10 jaar

Het verschil in weerstand tussen de verschillende banden ontstaat door het verschil in breedte van de banden. De dikte van het latex is voor elke band gelijk. De weerstand is afhankelijk van hoe ver de band wordt uitgerekt. Daarom staat er een minimumweerstand en maximumweerstand weergegeven. De minimumweerstand wordt bereikt wanneer de band 25% wordt uitgerekt. De maximumweerstand wordt bereikt wanneer de band 150% wordt uitgerekt.

€ 9.95

Lees verder

Product
 

Powerband Light

Powerbands verhogen de flexibiliteit, balans, kracht en het uithoudingsvermogen. Met één band kan een complete workout uitgevoerd worden waarmee onder andere benen, armen, schouders en buikspieren getraind kunnen worden. Het uiteinde van de band kan aan een voorwerp of lichaamsdeel vastgemaakt worden en door het andere gedeelte van de band uit te rekken, wordt er weerstand opgebouwd. De weerstand wordt erg gelijkmatig opgebouwd zodat intensiteit van de training eenvoudig aangepast kan worden. De totale lengte van al onze powerbands is 208 centimeter. Wanneer de band plat ligt is de lengte dus 104 cm. Naast het opbouwen van weerstand, kunnen de banden ook gebruikt wordt om juist een handje te helpen bij het uitvoeren van bijvoorbeeld pull-ups of het optrekken.

De voordelen van powerbands

 • Duurzaam: De powerbands van Specifit kunnen jarenlang gebruikt worden doordat er gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit meerlaags latex.
 • Kwaliteit: De kwaliteit van het gebruikte latex is hoog. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijk latex.
 • Garantie: Op alle powerbands zit maar liefst 10 jaar garantie.
 • Multifunctioneel: Met onze banden kan een complete workout worden uitgevoerd waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Specificaties van de Light Powerband (zwart)

 • Lengte: 208 cm
 • Breedte: 21 mm
 • Dikte: 4,5 mm
 • Weerstand: 5,5 kg (25%) - 18,5 kg (150%)
 • Garantie: 10 jaar

Het verschil in weerstand tussen de verschillende banden ontstaat door het verschil in breedte van de banden. De dikte van het latex is voor elke band gelijk. De weerstand is afhankelijk van hoe ver de band wordt uitgerekt. Daarom staat er een minimumweerstand en maximumweerstand weergegeven. De minimumweerstand wordt bereikt wanneer de band 25% wordt uitgerekt. De maximumweerstand wordt bereikt wanneer de band 150% wordt uitgerekt.

€ 14.95

Lees verder

Product
 

Powerband Medium

Powerbands verhogen de flexibiliteit, balans, kracht en het uithoudingsvermogen. Met één band kan een complete workout uitgevoerd worden waarmee onder andere benen, armen, schouders en buikspieren getraind kunnen worden. Het uiteinde van de band kan aan een voorwerp of lichaamsdeel vastgemaakt worden en door het andere gedeelte van de band uit te rekken, wordt er weerstand opgebouwd. De weerstand wordt erg gelijkmatig opgebouwd zodat intensiteit van de training eenvoudig aangepast kan worden. De totale lengte van al onze powerbands is 208 centimeter. Wanneer de band plat ligt is de lengte dus 104 cm. Naast het opbouwen van weerstand, kunnen de banden ook gebruikt wordt om juist een handje te helpen bij het uitvoeren van bijvoorbeeld pull-ups of het optrekken.

De voordelen van powerbands

 • Duurzaam: De powerbands van Specifit kunnen jarenlang gebruikt worden doordat er gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit meerlaags latex.
 • Kwaliteit: De kwaliteit van het gebruikte latex is hoog. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijk latex.
 • Garantie: Op alle powerbands zit maar liefst 10 jaar garantie.
 • Multifunctioneel: Met onze banden kan een complete workout worden uitgevoerd waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Specificaties van de Medium Powerband (paars)

 • Lengte: 208 cm
 • Breedte: 32 mm
 • Dikte: 4,5 mm
 • Weerstand: 7 kg (25%) - 23 kg (150%)
 • Garantie: 10 jaar

Het verschil in weerstand tussen de verschillende banden ontstaat door het verschil in breedte van de banden. De dikte van het latex is voor elke band gelijk. De weerstand is afhankelijk van hoe ver de band wordt uitgerekt. Daarom staat er een minimumweerstand en maximumweerstand weergegeven. De minimumweerstand wordt bereikt wanneer de band 25% wordt uitgerekt. De maximumweerstand wordt bereikt wanneer de band 150% wordt uitgerekt.

€ 19.95

Lees verder

Product
 

Powerband Heavy

Powerbands verhogen de flexibiliteit, balans, kracht en het uithoudingsvermogen. Met één band kan een complete workout uitgevoerd worden waarmee onder andere benen, armen, schouders en buikspieren getraind kunnen worden. Het uiteinde van de band kan aan een voorwerp of lichaamsdeel vastgemaakt worden en door het andere gedeelte van de band uit te rekken, wordt er weerstand opgebouwd. De weerstand wordt erg gelijkmatig opgebouwd zodat intensiteit van de training eenvoudig aangepast kan worden. De totale lengte van al onze powerbands is 208 centimeter. Wanneer de band plat ligt is de lengte dus 104 cm. Naast het opbouwen van weerstand, kunnen de banden ook gebruikt wordt om juist een handje te helpen bij het uitvoeren van bijvoorbeeld pull-ups of het optrekken.

De voordelen van Powerbands

 • Duurzaam: De powerbands van Specifit kunnen jarenlang gebruikt worden doordat er gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit meerlaags latex.
 • Kwaliteit: De kwaliteit van het gebruikte latex is hoog. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijk latex.
 • Garantie: Op alle powerbands zit maar liefst 10 jaar garantie.
 • Multifunctioneel: Met onze banden kan een complete workout worden uitgevoerd waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Specificaties van de Heavy Powerband (groen)

 • Lengte: 208 cm
 • Breedte: 45 mm
 • Dikte: 4,5 mm
 • Weerstand: 14 kg (25%) - 40 kg (150%)
 • Garantie: 10 jaar

Het verschil in weerstand tussen de verschillende banden ontstaat door het verschil in breedte van de banden. De dikte van het latex is voor elke band gelijk. De weerstand is afhankelijk van hoe ver de band wordt uitgerekt. Daarom staat er een minimale weerstand en maximale weerstand weergegeven. De minimale weerstand wordt bereikt wanneer de band 25% wordt uitgerekt. De maximale weerstand wordt bereikt wanneer de band 150% wordt uitgerekt.

€ 24.95

Lees verder

Product
 

Powerband Extra Heavy

Powerbands verhogen de flexibiliteit, balans, kracht en het uithoudingsvermogen. Met één band kan een complete workout uitgevoerd worden waarmee onder andere benen, armen, schouders en buikspieren getraind kunnen worden. Het uiteinde van de band kan aan een voorwerp of lichaamsdeel vastgemaakt worden en door het andere gedeelte van de band uit te rekken, wordt er weerstand opgebouwd. De weerstand wordt erg gelijkmatig opgebouwd zodat intensiteit van de training eenvoudig aangepast kan worden. De totale lengte van al onze powerbands is 208 centimeter. Wanneer de band plat ligt is de lengte dus 104 cm. Naast het opbouwen van weerstand, kunnen de banden ook gebruikt wordt om juist een handje te helpen bij het uitvoeren van bijvoorbeeld pull-ups of het optrekken.

De voordelen van Powerbands

 • Duurzaam: De powerbands van Specifit kunnen jarenlang gebruikt worden doordat er gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit meerlaags latex.
 • Kwaliteit: De kwaliteit van het gebruikte latex is hoog. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijk latex.
 • Garantie: Op alle powerbands zit maar liefst 10 jaar garantie.
 • Multifunctioneel: Met onze banden kan een complete workout worden uitgevoerd waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Specificaties van de Extra Heavy Powerband (blauw)

 • Lengte: 208 cm
 • Breedte: 64 mm
 • Dikte: 4,5 mm
 • Weerstand: 20 kg (25%) - 54 kg (150%)
 • Garantie: 10 jaar

Het verschil in weerstand tussen de verschillende banden ontstaat door het verschil in breedte van de banden. De dikte van het latex is voor elke band gelijk. De weerstand is afhankelijk van hoe ver de band wordt uitgerekt. Daarom staat er een minimale weerstand en maximale weerstand weergegeven. De minimale weerstand wordt bereikt wanneer de band 25% wordt uitgerekt. De maximale weerstand wordt bereikt wanneer de band 150% wordt uitgerekt.

€ 29.95

Lees verder

Product
 

Dynaband light

Dynbabands zijn geschikt voor lichte oefeningen. De banden bieden veel vrijheid en variatie aan trainingen. De dynaband wordt veelal gebruikt voor fitness, blessureherstel, yoga en pilates. Het product is dus voor verschillende doeleinden te gebruiken, waardoor je zeer gericht kunt tranen. De dynaband verbetert je kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie en zorgt voor een goede samenhang tussen je spieren. De banden zijn gemaakt van hoog kwalitatief latexmateriaal en zijn bestand tegen intensieve trainingen. Een bijkomende voordeel is dat de banden ook elastisch en flexibel zijn. De dynaband is klein, compact en zorgt voor gemak. Kortom: het is ideaal voor thuisgebruik. Ben je op zoek naar een product dat geschikt is voor het opbouwen van spiermassa of het verbranden van vet? Dan zijn de fitness elastiek sets en powerbands meer geschikt. De dynabands hebben een lichtere weerstand waardoor deze vooral geschikt zijn om te herstellen van een blessure of het uitvoeren van lichte oefeningen. Ben je op zoek naar een product dat geschikt is voor het opbouwen van spiermassa of het verbranden van vet? Dan zijn de fitness elastiek sets en powerbands meer geschikt. De weerstand hiervan is hoger en de oefeningen die uitgevoerd kunnen worden zijn diverser.

Voordelen van dynabands

 • Duurzaam: De dynabands van ThuisfitnessXL.nl kunnen jarenlang gebruikt worden doordat er gebruik wordt gemaakt van een hoge kwaliteit meerlaags latex. 
 • Kwaliteit: De kwaliteit van het gebruikte latex is hoog. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijk latex. 
 • Garantie: Op alle dynabands zit maar liefst 10 jaar garantie. 
 • Multifunctioneel: Met de dynabands kunnen verschillende oefeningen worden gedaan. Het is geschikt voor lichte oefeningen zoals: pilates, yoga, steps en blessureherstel. 

Specificaties Dynaband Light (Rood)

 • Lengte: 150 cm
 • Breedte: 15 cm
 • Dikte (bepaalt de weerstand): 0,20 mm
 • Garantie: 10 jaar
 • Kleur: Rood
 • Merk: Specifit

€ 7.95

Lees verder

Product
 

Battle Rope Marcy 12 m

Trainen met de Battle Rope Marcy is een unieke vorm van fitness. Steeds meer sportscholen, bootcamps en consumenten maken gebruik van dit trainingsmiddel. Dit komt doordat de battle rope veel unieke mogelijkheden biedt voor elke sporter. Het touw is namelijk uitermate geschikt om te werken aan conditie en spieropbouw. Deze twee aspecten gaan namelijk goed samen tijdens een work out. Door intensief gebruik te maken van het de battle rope zal je op de lange termijn werken aan een sterker en een fitter lichaam. De 12 meter variant is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Naast de 12 meter variant hebben wij ook de beschikking over de 9 meter en 15 meter variant.

Train je conditie, kracht en core stability met de Battle Rope Marcy

Het trainen met de Battle Rope Marcy kan op verschillende manieren. Veel mensen gebruiken het touw vaak na de ‘reguliere workout’. Dit is een gemiste kans, aangezien het trainingsmiddel snel kan worden toegevoegd aan je reguliere work out. Zo is het touw uitermate geschikt om bijvoorbeeld squats en compound oefeningen mee uit te voeren. De battle rope is namelijk goed voor je benen, core stability en armspieren.

Battle Rope Marcy kopen voor de scherpste prijs?

Doordat wij het touw voor een goedkope prijs aanbieden ben je altijd voorzien van de scherpste prijs. Als je veel en intensief gebruik maakt van dit trainingsmiddel zal je merken dat je zal toewerken naar een fit lichaam. Heb je vragen over deze vorm van fitness en wil je meer weten over dit trainingsmiddel? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen je altijd helpen en voorzien van de juiste informatie.

€ 119.95

Lees verder

Product
 

Battle Rope Marcy 15 m

Trainen met de Battle Rope Marcy is een unieke vorm van fitness. Steeds meer sportscholen, bootcamps en consumenten maken gebruik van dit trainingsmiddel. Dit komt doordat de battle rope veel unieke mogelijkheden biedt voor elke sporter. Het touw is namelijk uitermate geschikt om te werken aan conditie en spieropbouw. Deze twee aspecten gaan namelijk goed samen tijdens een work out. Door intensief gebruik te maken van het de battle rope zal je op de lange termijn werken aan een sterker en een fitter lichaam. De 15 meter variant is de grootste variant binnen onze webshop. Naast 15 meter hebben wij ook de beschikking over 9 en 12 meter.

Train je conditie, kracht en core stability met de Battle Rope Marcy

Het trainen met de Battle Rope Marcy kan op verschillende manieren. Veel mensen gebruiken het touw vaak na de ‘reguliere workout’. Dit is een gemiste kans, aangezien het trainingsmiddel snel kan worden toegevoegd aan je reguliere work out. Zo is het touw uitermate geschikt om bijvoorbeeld squats en compound oefeningen mee uit te voeren. De battle rope is namelijk goed voor je benen, core stability en armspieren.

Battle Rope Marcy kopen voor de scherpste prijs?

Doordat wij het touw voor een goedkope prijs aanbieden ben je altijd voorzien van de scherpste prijs. Als je veel en intensief gebruik maakt van dit trainingsmiddel zal je merken dat je zal toewerken naar een fit lichaam. Heb je vragen over deze vorm van fitness en wil je meer weten over dit trainingsmiddel? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen je altijd helpen en voorzien van de juiste informatie.

€ 129.95

Lees verder

Product
 

Battle Rope Marcy Grondhaak

De Battle Rope Marcy Grondhaak wordt gebruikt om het touw te bevestigen met de grond. De grondhaak heeft een extra groot bovenvlak van 10 x 10 cm. Hierdoor kun je de Battle Rope Marcy gemakkelijk aandrukken. De totale lengte van de grondhaak is 35,5 cm.

€ 16.95

Lees verder

Product