Winkelbeter.nl: Uw internet winkelcentrum

Software & hardware

 1. !--
   
  -->

  !--

 2. Deals op laptops, desktops, monitoren en meer

  Paradigit.nl biedt een breed scala aan notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur in vier winkels in Nederland en online. Bestel nu en geniet zorgeloos van deskundig advies en klantvriendelijke service!

  Paradigit.nl is de beste computerspeciaalzaak van Nederland, met een uitgebreid assortiment notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur, dat zowel online als in vier winkels in het land verkrijgbaar is. Volgens onderzoek van ING Retail heeft het Nederlandse publiek Paradigit Computers negen jaar op rij uitgeroepen tot de 'Beste Computerspeciaalzaak'.

  Meer over en van Paradigit

 3. De Samsung Galaxy S21 FE positioneert zich als een meer betaalbare variant van de S21, waarbij Samsung enkele compromissen heeft gesloten om de prijs te verlagen. Ondanks deze concessies biedt de smartphone nog steeds indrukwekkende functies, waardoor het de moeite waard is om te overwegen.

  Design

  De behuizing van de Galaxy S21 FE vertoont gelijkenissen met de eerdere S21-modellen, met een plastic achterkant en een aluminium frame. Het camera-eiland dat doorloopt in de behuizing geeft de smartphone een eigentijdse uitstraling. De matte afwerking en beschikbare kleuropties dragen bij aan een luxe uitstraling. Met een IP68-certificatie is de S21 FE stof- en waterdicht, wat bijdraagt aan de duurzaamheid.

  Display

  Het 6,4-inch scherm van de Galaxy S21 FE valt qua grootte tussen de S21 en de S20 FE in en biedt een scherpe resolutie van 2400 bij 1080 pixels. De kleurweergave is uitstekend, met heldere en diepe kleuren. De 120Hz verversingssnelheid zorgt voor vloeiende animaties en beelden, maar het ontbreken van adaptieve verversingssnelheid is een minpunt. Desondanks biedt de mogelijkheid om te schakelen naar 60Hz een batterijbesparende optie.

  Prestaties

  Met de krachtige Snapdragon 888-processor levert de Galaxy S21 FE snelle prestaties. Hoewel niet de nieuwste chip, voldoet hij ruimschoots aan de eisen voor soepel gebruik en gaming. Het 6GB werkgeheugen is misschien minder dan sommige concurrenten, maar het lijkt geen significante invloed te hebben op de algehele prestaties.

  De vingerafdrukscanner onder het scherm biedt een betrouwbare ontgrendelingsmethode, hoewel het een optische scanner is in plaats van een ultrasone variant. In de praktijk presteert de scanner goed en weigert zelden dienst.

  Camera

  De Galaxy S21 FE overtreft zijn voorganger met een verbeterde camera. Hoewel de specificaties niet op het niveau van de duurdere S21-modellen liggen, levert de camera nog steeds indrukwekkende resultaten. Voor gebruikers die waarde hechten aan fotografie, is de S21 FE een solide keuze.

  Prijsoverweging

  Het belangrijkste struikelblok voor potentiële kopers is mogelijk de prijs. Op het moment van schrijven concurreert de S21 FE qua prijs met de luxere S21. Met de S22 in het vooruitzicht, zou het verstandig kunnen zijn om de prijsontwikkelingen af te wachten voordat een definitieve beslissing wordt genomen.

  Conclusie

  De Samsung Galaxy S21 FE is een geslaagde 'flagship lite' met aantrekkelijke functies ondanks enkele compromissen. Het toestel biedt een elegant design, een scherp display, krachtige prestaties en een verbeterde camera-ervaring. Voor wie bereid is de prijsafweging te maken, is de S21 FE een solide keuze in het middensegment.

   
 4. Acer for Business Special Offers

  De officiële Acer Store; notebooks, convertibles, 2-in-1-apparaten, Chromebooks, tablets, desktops en monitoren.

  Acer

  Ontdek de officiële Acer Store. Gratis verzending en retourneren! Bespaar nu op de nieuwste technologie van Acer: notebooks, convertibles, 2-in-1-apparaten, Chromebooks, tablets, desktops en monitoren.

  Meer over de Acer store

   

blokker prijspakkers !