Winkelbeter.nl: het internet winkelcentrum waar je ontspannen en rustig kunt winkelen van thuis uit

Mexicaanse schaaltjes 3+1 gratis.

Prachtige serviezen voor elk interieur en smaak

Servies

Servies.nl is dé plek om hoogwaardig servies, bestek, kookartikelen, keukenhulpjes, messen, (koeken)pannen en leuke cadeaus te ontdekken. Met een uitgebreid assortiment en merken zoals Rosenthal, Iittala, Le Creuset en meer, maak je van thuis eten een groot feest. Kom langs in onze winkel in Arnhem of bestel online.

Welkom bij Servies.nl, jouw ultieme bestemming voor prachtig servies en alles wat met koken en tafelen te maken heeft! Wij zijn een onderdeel van de gerenommeerde Pollmann-familie en hebben al sinds 1890 een reputatie opgebouwd voor hoogwaardige producten. Laat ons je helpen om van elke maaltijd een feestje te maken met ons uitgebreide assortiment.

Op zoek naar een servies van prachtige kwaliteit? Ontdek dan Rosenthal, een geweldig Duits merk met eigentijdse ontwerpen. De serviezen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk in gebruik. Bekijk de series zoals Rosenthal Junto, Rosenthal Mesh of Rosenthal Fleurs Sauvages, gemaakt van hoogwaardig porselein dat zelfs vaatwasserbestendig is. Kom langs in onze winkel in Arnhem om deze serviezen zelf te bewonderen, combineren en kopen!

Als je houdt van de Scandinavische stijl, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze collectie bevat lichte en zachte kleuren, en we maken vaak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout. Iittala is een bekend merk dat deze stijl perfect vertaalt naar tijdloos design.

Voor de liefhebbers van botanische schoonheid bieden we een uitgebreid assortiment botanisch servies. Op deze serviezen zie je prachtige bloemen, vogels en vlinders, en de dominante kleur is vaak groen. De natuur komt echt tot leven op je tafel. Natuurlijke producten zoals rotan en terracotta passen perfect bij deze stijl.

De kleurrijke stijl is een viering van levendige tinten en gewaagde combinaties. Onze collectie van Le Creuset servies is een uitstekend voorbeeld van deze stijl. Combineer naar hartenlust en creëer jouw perfecte combinatie.

Voor een stoere en industriële uitstraling hebben we serviezen met donkere kleuren zoals zwart en grijs. De robuuste afwerking geeft deze serviezen een stoere look en ze kunnen moeiteloos gecombineerd worden met andere stijlen zoals Modern en Design. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de serie Manufacture Rock.

Bij Servies.nl vind je altijd het servies dat past bij jouw smaak en interieur. Ontdek ons uitgebreide assortiment en maak van elke maaltijd een bijzondere ervaring. Kom gezellig langs in onze winkel in Arnhem of bestel eenvoudig online. Eet smakelijk! 

Alle serviezen!