Rochas Man Eau de toilette 100 ml

Rochas Man Eau de toilette 100 ml voor heren. Rochas Man werd gelanceerd in 1999 door het modehuis van Rochas. Maurice Roucel is de neus achter de sprankelende compositie. De geur is oosters geinspireerd en heeft noten die doen denken aan een bosrijke omgeving. Een sprankelende mix van lavendel en bergamot opent de geur. Die vloeit over in een hart dat vooral gekenmerkt wordt door koffie tinten. In het midden komen ook zwoele noten van framboos, lelietje-van-dalen, jasmijn en ceder voor. De zwoele basis bestaat uit vanille, amber, patchouli en sandalhout.

€ 36.49

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Eau De Rochas Douchegel 500 ml

Rochas Eau De Rochas Douchegel 500 ml voor dames. Eau De Rochas is een citrus aromatische geur voor vrouwen uit 1970. De geur heeft begint met in de top noten van limoen, mandarijn, basilicum, grapefruit, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, anjer, patchoeli, jasmijn, narcissen en wilde roos. Eikenmos, sandelhout, amber en muskus vormen samen de basis. Eau de Rochas is een geur voor iedere gelegenheid.

€ 23.29

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Eau Sensuelle Eau de toilette 220 ml

Rochas Eau Sensuelle Eau de toilette 220 ml voor dames. Rochas Eau Sensuelle werd in 2009 gepresenteerd als opvolger van de Eau de Rochas. De top van de geur leid je naar een samenstelling van citrusschillen van bloedsinaasappel, bergamot en mango. Gevolgd door een bloemige golf van Indiase Sambac Jasmijn en poederachtige lis wortel naar het hart. Een romantisch en pittig parcours leidt naar de basis van gedroogd fruit, roze peper en sensuele witte muskus. De neus achter Rochas Eau Sensuelle is Jean-Michel Duriez.

€ 60.49

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Eau Sensuelle Eau de toilette 100 ml

Rochas Eau Sensuelle Eau de toilette 100 ml voor dames. Rochas Eau Sensuelle werd in 2009 gepresenteerd als opvolger van de Eau de Rochas. De top van de geur leid je naar een samenstelling van citrusschillen van bloedsinaasappel, bergamot en mango. Gevolgd door een bloemige golf van Indiase Sambac Jasmijn en poederachtige lis wortel naar het hart. Een romantisch en pittig parcours leidt naar de basis van gedroogd fruit, roze peper en sensuele witte muskus. De neus achter Rochas Eau Sensuelle is Jean-Michel Duriez.

€ 51.89

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Eau De Rochas Eau de toilette 100 ml

Rochas Eau De Rochas Eau de toilette 100 ml voor dames. Eau De Rochas is een citrus aromatische geur voor vrouwen uit 1970. De geur heeft begint met in de top noten van limoen, mandarijn, basilicum, grapefruit, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, anjer, patchoeli, jasmijn, narcissen en wilde roos. Eikenmos, sandelhout, amber en muskus vormen samen de basis. Eau de Rochas is een geur voor iedere gelegenheid.

€ 47.49

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Secret de Rochas Oud Mystere Eau de parfum 100 ml

Rochas Secret de Rochas Oud Mystere Eau de parfum 100 ml voor dames. Rochas Secret de Rochas Oud Myst?re werd in 2014 gelanceerd door Rochas. De geur is oosters en bloemig. De neus achter de geur is Jean-Michel Duriez. De geur bestaat uit saffraan, rozen, gardenia, agarhout, specerijen, patchoeli, olibanum en houtige noten.

€ 33.79

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Muse De Rochas Eau de parfum 100 ml

Rochas Muse De Rochas Eau de parfum 100 ml voor dames. Muse de Rochas is gelanceerd in 2011 door het ontwerphuis van Rochas. De geur is ontworpen door Jean-Michel Duriez. Muse de Rochas is speciaal voor vrouwen die hun parfum als een haute couture kledingstuk zien. Het is een oostere bloemengeur met frisse en levendige noten. De geur opent met aroma's van fruit en groenten van bananenblad, bergamot, sinaasappel sap, perzik en mango. In het hart bestaat uit witte bloemen, oranjebloesem, narcissen en kaneel. De basis is een samenstelling van Australisch sandelhout, Madagascar vanille, styrax, amber en witte muskus.

€ 25.59

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Eau De Rochas pour homme Eau de toilette 100 ml

Rochas Eau De Rochas pour homme Eau de toilette 100 ml voor heren. Eau De Rochas is gelanceerd in 1993 door Rochas. De geur is ontworpen door Nicolas Mamounas. Eau de Rochas is een verkwikkende frisse geur voor mannen. Top noten zijn aldehyden, limoen, mandarijn, basilicum, citroen verbena, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, anjer, viooltje, fresia, jasmijn, lelietje-van-dalen en wilde roos. De basis wordt gevormd uit amber, muskus, eikenmos, vetiver en ceder.

€ 40.39

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Tocade Eau de toilette 100 ml

Rochas Tocade Eau de toilette 100 ml voor dames. Tocade Rochas is gelanceerd in 1995. Het is een oosterse bloemige parfum van Rochas ontworpen door Marcel Roucel. Tocade Rochas is sensueel, gourmand en gepassioneerd. In de topnoten biedt Tocade Rochas verfrissende groene noten samen met bergamot, fresia en geranium. Het hart is temperament en provocerend met zuivere noten van jasmijn, iris en magnolia verweven met zachte frisse groene tinten van lelietje-van-dalen. De basis bestaat uit amber, ceder, patchoeli, warme en zachte poederachtige vanille. De zeer interessante fles van Tocade Rochas is ontworpen door Serge Mansau.

€ 36.29

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Eau De Rochas Fraiche Eau de toilette 100 ml

Rochas Eau De Rochas Fraiche Eau de toilette 100 ml voor dames. Rochas Eau De Rochas Fraiche is een vrouwengeur uit 2010. De parfumeur die deze geur heeft samengesteld is Jean-Michel Duriez. Deze geur opent met topnoten van bergamot en water noten. Hartnoten zijn witte bloemen, iris en liatris. Ten slotte sluit de geur af met basisnoten van muskus en eikenmos.

€ 42.49

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Madame Eau de toilette 100 ml

Rochas Madame Eau de toilette 100 ml voor dames. Madame Rochas werd gelanceerd door het modehuis van Rochas in 1960. Madame Rochas wordt geclassificeerd als een luxe, zachte en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van prachtige bloemen en exotische houtsoorten. Een mooie geur om te dragen bij een romantische gelegenheid. De geur is opnieuw uitgebracht 1989 door Rochas en werd ontworpen door parfumeurs Jean-Louis Sieuzac en Jacques Fraysse.

€ 28.99

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Muse De Rochas Eau de parfum 30 ml

Rochas Muse De Rochas Eau de parfum 30 ml voor dames. Muse de Rochas is gelanceerd in 2011 door het ontwerphuis van Rochas. De geur is ontworpen door Jean-Michel Duriez. Muse de Rochas is speciaal voor vrouwen die hun parfum als een haute couture kledingstuk zien. Het is een oostere bloemengeur met frisse en levendige noten. De geur opent met aroma's van fruit en groenten van bananenblad, bergamot, sinaasappel sap, perzik en mango. In het hart bestaat uit witte bloemen, oranjebloesem, narcissen en kaneel. De basis is een samenstelling van Australisch sandelhout, Madagascar vanille, styrax, amber en witte muskus.

€ 17.59

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Eau De Rochas Eau de toilette 220 ml

Rochas Eau De Rochas Eau de toilette 220 ml voor dames. Eau De Rochas is een citrus aromatische geur voor vrouwen uit 1970. De geur heeft begint met in de top noten van limoen, mandarijn, basilicum, grapefruit, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, anjer, patchoeli, jasmijn, narcissen en wilde roos. Eikenmos, sandelhout, amber en muskus vormen samen de basis. Eau de Rochas is een geur voor iedere gelegenheid.

€ 64.29

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

Rochas Eau De Rochas Eau de toilette 50 ml

Rochas Eau De Rochas Eau de toilette 50 ml voor dames. Eau De Rochas is een citrus aromatische geur voor vrouwen uit 1970. De geur heeft begint met in de top noten van limoen, mandarijn, basilicum, grapefruit, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, anjer, patchoeli, jasmijn, narcissen en wilde roos. Eikenmos, sandelhout, amber en muskus vormen samen de basis. Eau de Rochas is een geur voor iedere gelegenheid.

€ 32.79

Lees verder

Parfum Rochas
Product
 

dyson

xenos