Nina Ricci Premier Jour Eau de parfum 100 ml

Nina Ricci Premier Jour Eau de parfum 100 ml voor dames. Nina Ricci Premier Jour werd ge?ntroduceerd in 2001 door Nina Ricci. Premier Jour is een geur voor de moderne vrouw die zelfverzekerd en verfijnd is. De geur past perfect bij een vrouw die haar sensuele vrouwelijkheid wil onthullen. Het is een heldere, lichtgevende geur. Premier Jour combineert de frisheid van gele mandarijn metde schittering van gardenia. Nina Ricci Premier Jour is een echte sensuele bloemenharmonie.

€ 44.79

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Nina Bodylotion 200 ml

Nina Ricci Nina Bodylotion 200 ml voor dames. Nina Ricci Nina werd gelanceerd door het modehuis van Nina Ricci in 1987. De geur is ontworpen door Olivier Cresp en Jacques Cavallier. Nina Ricci Nina staat bekend als een scherpe, zachte en bloemige geur. De compositie begint dan ook sprankelend en spontaan met frisse citrus noten van citroen en limoen. De geur bevat een zoet gourmand hart dat erg sappig is vanwege de appel, praline noot, vanille en zoete pioenroos. De basis wordt gevormd uit zwoele muskus noten met appel en witte ceder. Nina Ricci is opnieuw uitgebracht in 2006.

€ 22.99

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Mademoiselle Ricci Eau de parfum 50 ml

Nina Ricci Mademoiselle Ricci Eau de parfum 50 ml voor dames. Mademoiselle Ricci werd in 2012 gelanceerd door het parfumhuis Nina Ricci. Deze bloemige, houtachtige en muskus geur voor vrouwen werd gecre?erd door Alberto Morillas. Het opent met rozenbottel en roze peper.Het hart is verpakt in oleander, rozenbotten en laurier. In de basis wordt muskus met hout vermengd. Mademoiselle Ricci zal je de hele dag lang prikkelen.

€ 36.89

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Premier Jour Eau de parfum 50 ml

Nina Ricci Premier Jour Eau de parfum 50 ml voor dames. Nina Ricci Premier Jour werd ge?ntroduceerd in 2001 door Nina Ricci. Premier Jour is een geur voor de moderne vrouw die zelfverzekerd en verfijnd is. De geur past perfect bij een vrouw die haar sensuele vrouwelijkheid wil onthullen. Het is een heldere, lichtgevende geur. Premier Jour combineert de frisheid van gele mandarijn metde schittering van gardenia. Nina Ricci Premier Jour is een echte sensuele bloemenharmonie.

€ 33.99

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Ricci Ricci Eau de parfum 50 ml

Nina Ricci Ricci Ricci Eau de parfum 50 ml voor dames. Ricci Ricci is in 2009 gelanceerd door Nina Ricci. Het is een geur voor glamoureuze en stedelijke heldinnen. De noten zijn rabarber, bergamot, moonflower, Indische tuberoos, centifolia roos, patchouli en sandelhout. Ricci Ricci werd gecre?erd door Aurelien Guichard en Jacques Huclier. In de campagne voor het parfum is het Canadese model Jessica Stam te zien.

€ 32.01

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Love In Paris Eau de parfum 30 ml

Nina Ricci Love In Paris Eau de parfum 30 ml voor dames. Nina Ricci Love in Paris werd uitgebracht in 2004. Het is een frisse, romantische geur voor vrouwen. De top van de geur bestaat uit noten van bergamot en anijs gevolgd door een bloemig hart van pioenroos en rozen dat een vrouwelijk tintje krijgt door de noten van abrikoos en jasmijn. De verfijnde basis van de geur bestaat uit musk, houtsoorten en vanille.

€ 23.29

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci L'Air Du Temps Eau de toilette 50 ml

Nina Ricci L'Air Du Temps Eau de toilette 50 ml voor dames. Nina Ricci l'Air Du Temps werd gelanceerd door het huis van Nina Ricci in 1948. L'Air du Temps staat bekend als een verfijnde en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van gardenia, muskus, roos, anjer en sandelhout. Nina Ricci L'Air Du Temps is een mooie en fijne geur om's avonds te dragen.

€ 51.29

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Nina Eau de toilette 50 ml

Nina Ricci Nina Eau de toilette 50 ml voor dames. Nina Ricci Nina werd gelanceerd door het modehuis van Nina Ricci in 1987. De geur is ontworpen door Olivier Cresp en Jacques Cavallier. Nina Ricci Nina staat bekend als een scherpe, zachte en bloemige geur. De compositie begint dan ook sprankelend en spontaan met frisse citrus noten van citroen en limoen. De geur bevat een zoet gourmand hart dat erg sappig is vanwege de appel, praline noot, vanille en zoete pioenroos. De basis wordt gevormd uit zwoele muskus noten met appel en witte ceder. Nina Ricci is opnieuw uitgebracht in 2006.

€ 52.19

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Nina Eau de toilette 30 ml

Nina Ricci Nina Eau de toilette 30 ml voor dames. Nina Ricci Nina werd gelanceerd door het modehuis van Nina Ricci in 1987. De geur is ontworpen door Olivier Cresp en Jacques Cavallier. Nina Ricci Nina staat bekend als een scherpe, zachte en bloemige geur. De compositie begint dan ook sprankelend en spontaan met frisse citrus noten van citroen en limoen. De geur bevat een zoet gourmand hart dat erg sappig is vanwege de appel, praline noot, vanille en zoete pioenroos. De basis wordt gevormd uit zwoele muskus noten met appel en witte ceder. Nina Ricci is opnieuw uitgebracht in 2006.

€ 37.89

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Nina Eau de toilette 80 ml

Nina Ricci Nina Eau de toilette 80 ml voor dames. Nina Ricci Nina werd gelanceerd door het modehuis van Nina Ricci in 1987. De geur is ontworpen door Olivier Cresp en Jacques Cavallier. Nina Ricci Nina staat bekend als een scherpe, zachte en bloemige geur. De compositie begint dan ook sprankelend en spontaan met frisse citrus noten van citroen en limoen. De geur bevat een zoet gourmand hart dat erg sappig is vanwege de appel, praline noot, vanille en zoete pioenroos. De basis wordt gevormd uit zwoele muskus noten met appel en witte ceder. Nina Ricci is opnieuw uitgebracht in 2006.

€ 55.09

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Nina Deodorant 150 ml

Nina Ricci Nina Deodorant 150 ml voor dames. Nina Ricci Nina werd gelanceerd door het modehuis van Nina Ricci in 1987. De geur is ontworpen door Olivier Cresp en Jacques Cavallier. Nina Ricci Nina staat bekend als een scherpe, zachte en bloemige geur. De compositie begint dan ook sprankelend en spontaan met frisse citrus noten van citroen en limoen. De geur bevat een zoet gourmand hart dat erg sappig is vanwege de appel, praline noot, vanille en zoete pioenroos. De basis wordt gevormd uit zwoele muskus noten met appel en witte ceder. Nina Ricci is opnieuw uitgebracht in 2006.

€ 19.19

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci Nina Douchegel 200 ml

Nina Ricci Nina Douchegel 200 ml voor dames. Nina Ricci Nina werd gelanceerd door het modehuis van Nina Ricci in 1987. De geur is ontworpen door Olivier Cresp en Jacques Cavallier. Nina Ricci Nina staat bekend als een scherpe, zachte en bloemige geur. De compositie begint dan ook sprankelend en spontaan met frisse citrus noten van citroen en limoen. De geur bevat een zoet gourmand hart dat erg sappig is vanwege de appel, praline noot, vanille en zoete pioenroos. De basis wordt gevormd uit zwoele muskus noten met appel en witte ceder. Nina Ricci is opnieuw uitgebracht in 2006.

€ 23.49

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci L'Air Du Temps Eau de toilette 100 ml

Nina Ricci L'Air Du Temps Eau de toilette 100 ml voor dames. Nina Ricci l'Air Du Temps werd gelanceerd door het huis van Nina Ricci in 1948. L'Air du Temps staat bekend als een verfijnde en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van gardenia, muskus, roos, anjer en sandelhout. Nina Ricci L'Air Du Temps is een mooie en fijne geur om's avonds te dragen.

€ 49.19

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

Nina Ricci L'Air Du Temps Eau de parfum 50 ml

Nina Ricci L'Air Du Temps Eau de parfum 50 ml voor dames. Nina Ricci l'Air Du Temps werd gelanceerd door het huis van Nina Ricci in 1948. L'Air du Temps staat bekend als een verfijnde en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van gardenia, muskus, roos, anjer en sandelhout. Nina Ricci L'Air Du Temps is een mooie en fijne geur om's avonds te dragen.

€ 48.99

Lees verder

Parfum Nina Ricci
Product
 

dyson

xenos