Laura Biagiotti Laura Eau de toilette 75 ml

Laura Biagiotti Laura Eau de toilette 75 ml voor dames. Laura van Laura Biagiotti werd gelanceerd door het modehuis in 1994. Laura van Laura Biagiotti wordt geclassificeerd als een verfrissende en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van zoete en luxe groensoorten en fruit met verse snijbloemen. Het is tevens een perfecte geur voor romantische gelegenheid. De fles van Laura is ontworpen door Joel Desgrippes en is geinspireerd door de Italiaanse meren. Volgens Laura Biagiotti zal de geur je inspireren om in je dromen te geloven.

€ 26.69

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Essenza Di Roma Uomo Eau de toilette 125 ml

Laura Biagiotti Essenza Di Roma Uomo Eau de toilette 125 ml voor heren. Essenza Di Roma Uomo viert het 25 jarige bestaan van Laura Biagiotti in 2013, samen met de vrouwelijke variant. Ontworpen voor de de moderne man die streeft naar plezier in het dagelijks leven. De geur Een verfijnde en elegante geur met houtachtige aromatische noten. Een opening van laurierblad, het hart van geranium en een diepte van vanille en cumarine. Essenza Di Roma Uomo van Laura Biagiotti is ge?nspireerd door de schoonheid van de stad Rome.

€ 47.29

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de toilette 75 ml

Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de toilette 75 ml voor heren. Laura Biagiotti Roma Uomo is gelanceerd door het modehuis van Laura Biagiotti in 1994. Laura Biagiotti Roma Uomo wordt geclassificeerd als een scherpe, oosterse en houtachtige geur. De mannelijke geur bezit een mix van frisse oosterse geuren vermengd met sandelhout en patchoeli. De geur is zeer geschikt om overdag te dragen. De fles is ontworpen in de Romeinse stijl zoals veel van de producten van Laura Biagiotti.

€ 24.39

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Laura Douchegel 150 ml

Laura Biagiotti Laura Douchegel 150 ml voor dames. Laura van Laura Biagiotti werd gelanceerd door het modehuis in 1994. Laura van Laura Biagiotti wordt geclassificeerd als een verfrissende en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van zoete en luxe groensoorten en fruit met verse snijbloemen. Het is tevens een perfecte geur voor romantische gelegenheid. De fles van Laura is ontworpen door Joel Desgrippes en is geinspireerd door de Italiaanse meren. Volgens Laura Biagiotti zal de geur je inspireren om in je dromen te geloven.

€ 8.89

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Roma Eau de toilette 50 ml

Laura Biagiotti Roma Eau de toilette 50 ml voor dames. Laura Biagiotti Roma werd gelanceerd door het parfumhuis van Laura Biagiotti in 1988. Laura Biagiotti Roma staat bekend als een scherpe en oosterse geur. Deze vrouwelijke geur bezit frisse en fruitige harsen, een bloemenmix met basisnoten van vanille en muskus. Het is een goede geur om lekker casual te dragen. De fles in de vorm van een Romeinse zuil is ontworpen door Peter Schmidt.

€ 25.09

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Roma Eau de toilette 100 ml

Laura Biagiotti Roma Eau de toilette 100 ml voor dames. Laura Biagiotti Roma werd gelanceerd door het parfumhuis van Laura Biagiotti in 1988. Laura Biagiotti Roma staat bekend als een scherpe en oosterse geur. Deze vrouwelijke geur bezit frisse en fruitige harsen, een bloemenmix met basisnoten van vanille en muskus. Het is een goede geur om lekker casual te dragen. De fles in de vorm van een Romeinse zuil is ontworpen door Peter Schmidt.

€ 37.49

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Roma Eau de toilette 25 ml

Laura Biagiotti Roma Eau de toilette 25 ml voor dames. Laura Biagiotti Roma werd gelanceerd door het parfumhuis van Laura Biagiotti in 1988. Laura Biagiotti Roma staat bekend als een scherpe en oosterse geur. Deze vrouwelijke geur bezit frisse en fruitige harsen, een bloemenmix met basisnoten van vanille en muskus. Het is een goede geur om lekker casual te dragen. De fles in de vorm van een Romeinse zuil is ontworpen door Peter Schmidt.

€ 20.69

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de toilette 40 ml

Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de toilette 40 ml voor heren. Laura Biagiotti Roma Uomo is gelanceerd door het modehuis van Laura Biagiotti in 1994. Laura Biagiotti Roma Uomo wordt geclassificeerd als een scherpe, oosterse en houtachtige geur. De mannelijke geur bezit een mix van frisse oosterse geuren vermengd met sandelhout en patchoeli. De geur is zeer geschikt om overdag te dragen. De fles is ontworpen in de Romeinse stijl zoals veel van de producten van Laura Biagiotti.

€ 19.39

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Laura Eau de toilette 25 ml

Laura Biagiotti Laura Eau de toilette 25 ml voor dames. Laura van Laura Biagiotti werd gelanceerd door het modehuis in 1994. Laura van Laura Biagiotti wordt geclassificeerd als een verfrissende en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van zoete en luxe groensoorten en fruit met verse snijbloemen. Het is tevens een perfecte geur voor romantische gelegenheid. De fles van Laura is ontworpen door Joel Desgrippes en is geinspireerd door de Italiaanse meren. Volgens Laura Biagiotti zal de geur je inspireren om in je dromen te geloven.

€ 16.69

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Laura Eau de toilette 50 ml

Laura Biagiotti Laura Eau de toilette 50 ml voor dames. Laura van Laura Biagiotti werd gelanceerd door het modehuis in 1994. Laura van Laura Biagiotti wordt geclassificeerd als een verfrissende en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van zoete en luxe groensoorten en fruit met verse snijbloemen. Het is tevens een perfecte geur voor romantische gelegenheid. De fles van Laura is ontworpen door Joel Desgrippes en is geinspireerd door de Italiaanse meren. Volgens Laura Biagiotti zal de geur je inspireren om in je dromen te geloven.

€ 22.49

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de toilette 125 ml

Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de toilette 125 ml voor heren. Laura Biagiotti Roma Uomo is gelanceerd door het modehuis van Laura Biagiotti in 1994. Laura Biagiotti Roma Uomo wordt geclassificeerd als een scherpe, oosterse en houtachtige geur. De mannelijke geur bezit een mix van frisse oosterse geuren vermengd met sandelhout en patchoeli. De geur is zeer geschikt om overdag te dragen. De fles is ontworpen in de Romeinse stijl zoals veel van de producten van Laura Biagiotti.

€ 36.69

Lees verder

Parfum Laura Biagiotti
Product
 

dyson

xenos