Joop! Homme Eau de toilette 75 ml

Joop! Homme Eau de toilette 75 ml voor heren. Joop! Homme werd gelanceerd door het modehuis van Joop! in 1989. Joop! Homme wordt gezien als een orientaalse, houtachtige geur voor mannen. Deze mannelijke geur bezit een mix van kaneel, jasmijn, honing, tabak en vetiver. De geur heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een echte klassieker is.

€ 19.79

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Homme Douchegel 150 ml

Joop! Homme Douchegel 150 ml voor heren. Joop! Homme werd gelanceerd door het modehuis van Joop! in 1989. Joop! Homme wordt gezien als een orientaalse, houtachtige geur voor mannen. Deze mannelijke geur bezit een mix van kaneel, jasmijn, honing, tabak en vetiver. De geur heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een echte klassieker is.

€ 9.29

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Homme Aftershave Splash 75 ml

Joop! Homme Aftershave Splash 75 ml voor heren. Joop! Homme werd gelanceerd door het modehuis van Joop! in 1989. Joop! Homme wordt gezien als een orientaalse, houtachtige geur voor mannen. Deze mannelijke geur bezit een mix van kaneel, jasmijn, honing, tabak en vetiver. De geur heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een echte klassieker is.

€ 15.89

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Go Homme Douchegel 150 ml

Joop! Go Homme Douchegel 150 ml voor heren. Joop! Go is een houtachtige aromatische geur voor mannen. De topnoten zijn rabarber, Spaanse peper en bloed sinaasappel. Het chypre hart bevat noten van violet en bourbon geranium. De basis maakt de geur af met muskus en balsemspar. De neus achter deze samenstelling is Sophie Labb?. De fles is van Joop! Go is ontworpen door Lutz Herrmann. Joop! Go werd in 2006 gelanceerd.

€ 8.19

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Le Bain Bodylotion 150 ml

Joop! Le Bain Bodylotion 150 ml voor dames. Joop Le Bain is gelanceerd in 1989. Het is een orientaalse bloemengeur voor vrouwen. Joop Le Bain heeft topnoten van aldehyden, oranjebloesem, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit sandelhout, jasmijn, lelietje-van-dalen, ceder en roos. De basis is een samenstelling van tonkaboon, amber, patchoeli, muskus en vanille.

€ 9.89

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Le Bain Crystal Douchegel 150 ml

Joop! Le Bain Crystal Douchegel 150 ml voor dames. Joop Le Bain is gelanceerd in 1989. Het is een orientaalse bloemengeur voor vrouwen. Joop Le Bain heeft topnoten van aldehyden, oranjebloesem, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit sandelhout, jasmijn, lelietje-van-dalen, ceder en roos. De basis is een samenstelling van tonkaboon, amber, patchoeli, muskus en vanille.

€ 8.69

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Homme Eau de toilette 125 ml

Joop! Homme Eau de toilette 125 ml voor heren. Joop! Homme werd gelanceerd door het modehuis van Joop! in 1989. Joop! Homme wordt gezien als een orientaalse, houtachtige geur voor mannen. Deze mannelijke geur bezit een mix van kaneel, jasmijn, honing, tabak en vetiver. De geur heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een echte klassieker is.

€ 18.99

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Jump Eau de toilette 200 ml

Joop! Jump Eau de toilette 200 ml voor heren. Joop! Jump is gelanceerd in 2005. Het is een aromatische fougere geur voor mannen. Joop! Jump is ontworpen door Sophie Labbe. De topnoten zijn rozemarijn, karwij en grapefruit. Het hart bestaat uit koriander en heliotroop. De basis is een samenstelling van tonkaboon, musk en vetiver.

€ 29.69

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Go Homme Eau de toilette 200 ml

Joop! Go Homme Eau de toilette 200 ml voor heren. Joop! Go is een houtachtige aromatische geur voor mannen. De topnoten zijn rabarber, Spaanse peper en bloed sinaasappel. Het chypre hart bevat noten van violet en bourbon geranium. De basis maakt de geur af met muskus en balsemspar. De neus achter deze samenstelling is Sophie Labb?. De fles is van Joop! Go is ontworpen door Lutz Herrmann. Joop! Go werd in 2006 gelanceerd.

€ 27.59

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! All About Eve Eau de parfum 40 ml

Joop! All About Eve Eau de parfum 40 ml voor dames. All About Eve is gelanceerd in 1996 door Joop! De geur is ontworpen door Creations Aromatiques. Het is een vrouwelijke ori?ntaalse geur. Het parfum heeft appel, perziek en groene noten in de top. Het hart bestaat uit bloemen en kruidige kaneel. De basis is een samenstelling van vanille, tonka en patchoeli. All About Eve is een warme en intieme geur.

€ 21.79

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Homme Eau de toilette 200 ml

Joop! Homme Eau de toilette 200 ml voor heren. Joop! Homme werd gelanceerd door het modehuis van Joop! in 1989. Joop! Homme wordt gezien als een orientaalse, houtachtige geur voor mannen. Deze mannelijke geur bezit een mix van kaneel, jasmijn, honing, tabak en vetiver. De geur heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een echte klassieker is.

€ 29.69

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Le Bain Eau de parfum 75 ml

Joop! Le Bain Eau de parfum 75 ml voor dames. Joop Le Bain is gelanceerd in 1989. Het is een orientaalse bloemengeur voor vrouwen. Joop Le Bain heeft topnoten van aldehyden, oranjebloesem, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit sandelhout, jasmijn, lelietje-van-dalen, ceder en roos. De basis is een samenstelling van tonkaboon, amber, patchoeli, muskus en vanille.

€ 21.79

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Le Bain Eau de parfum 40 ml

Joop! Le Bain Eau de parfum 40 ml voor dames. Joop Le Bain is gelanceerd in 1989. Het is een orientaalse bloemengeur voor vrouwen. Joop Le Bain heeft topnoten van aldehyden, oranjebloesem, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit sandelhout, jasmijn, lelietje-van-dalen, ceder en roos. De basis is een samenstelling van tonkaboon, amber, patchoeli, muskus en vanille.

€ 21.19

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Femme Eau de toilette 100 ml

Joop! Femme Eau de toilette 100 ml voor dames. Joop! Femme is gelanceerd in 1987. Joop Femme staat bekend als luxe, ori?ntaalse en houtachtige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van bergamot, roos, jasmijn, vanille en sandelhout. De geur is perfect voor een romantische aangelegenheid.

€ 23.89

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Go Homme Eau de toilette 100 ml

Joop! Go Homme Eau de toilette 100 ml voor heren. Joop! Go is een houtachtige aromatische geur voor mannen. De topnoten zijn rabarber, Spaanse peper en bloed sinaasappel. Het chypre hart bevat noten van violet en bourbon geranium. De basis maakt de geur af met muskus en balsemspar. De neus achter deze samenstelling is Sophie Labb?. De fles is van Joop! Go is ontworpen door Lutz Herrmann. Joop! Go werd in 2006 gelanceerd.

€ 21.19

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Jump Eau de toilette 100 ml

Joop! Jump Eau de toilette 100 ml voor heren. Joop! Jump is gelanceerd in 2005. Het is een aromatische fougere geur voor mannen. Joop! Jump is ontworpen door Sophie Labbe. De topnoten zijn rozemarijn, karwij en grapefruit. Het hart bestaat uit koriander en heliotroop. De basis is een samenstelling van tonkaboon, musk en vetiver.

€ 19.89

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Homme Eau de toilette 30 ml

Joop! Homme Eau de toilette 30 ml voor heren. Joop! Homme werd gelanceerd door het modehuis van Joop! in 1989. Joop! Homme wordt gezien als een orientaalse, houtachtige geur voor mannen. Deze mannelijke geur bezit een mix van kaneel, jasmijn, honing, tabak en vetiver. De geur heeft de afgelopen jaren bewezen dat het een echte klassieker is.

€ 17.19

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Jump Eau de toilette 50 ml

Joop! Jump Eau de toilette 50 ml voor heren. Joop! Jump is gelanceerd in 2005. Het is een aromatische fougere geur voor mannen. Joop! Jump is ontworpen door Sophie Labbe. De topnoten zijn rozemarijn, karwij en grapefruit. Het hart bestaat uit koriander en heliotroop. De basis is een samenstelling van tonkaboon, musk en vetiver.

€ 19.89

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Go Homme Eau de toilette 50 ml

Joop! Go Homme Eau de toilette 50 ml voor heren. Joop! Go is een houtachtige aromatische geur voor mannen. De topnoten zijn rabarber, Spaanse peper en bloed sinaasappel. Het chypre hart bevat noten van violet en bourbon geranium. De basis maakt de geur af met muskus en balsemspar. De neus achter deze samenstelling is Sophie Labb?. De fles is van Joop! Go is ontworpen door Lutz Herrmann. Joop! Go werd in 2006 gelanceerd.

€ 16.79

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

Joop! Wild Eau de toilette 125 ml

Joop! Wild Eau de toilette 125 ml voor heren. Joop! Wild is gelanceerd in 2012 en is een nieuwe versie van de beroemde geur Joop! Homme uit 1989. Deze geur is meer brutaler, verleidelijker en uitdagender en gericht op de'bad boys'. Joop! Wild is een ori?ntaalse fougere samenstelling ontworpen door Alienor Massenet. De geur is gebouwd op vele contrasten. De geur opent met roze peper dat leidt naar een rijke, intense rum in het hart. De basis is warm met houtachtige noten en blonde tabak.

€ 24.49

Lees verder

Parfum Joop!
Product
 

dyson

xenos