Elizabeth Arden Red Door Eau de toilette 100 ml

Elizabeth Arden Red Door Eau de toilette 100 ml voor dames. Elizabeth Arden Red Door werd gelanceerd door het parfumhuis van Elizabeth Arden in 1989. Red Door is geclassificeerd als een luxe, bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van rode roos, viooltjes, jasmijn, lelie van de vallei en orchidee. Vergezeld met een vleugje honing. Een mooie geur voor romantisch gelegenheid met uw partner. De geur is ontworpen door parfumeur Claire Cain. Elizabeth Arden Red Door is in 2012 geherformuleerd.

€ 26.79

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Splendor Eau de parfum 75 ml

Elizabeth Arden Splendor Eau de parfum 75 ml voor dames. Splendor werd gelanceerd door het parfumhuis van Elizabeth Arden in 1998. Vertaald uit het engels betekent het glorie, pracht. Het parfum wordt geclassificeerd als een verfijnde, oosterse, bloemige geur. Deze vrouwelijke geur opent met een mix van hyacint, pioenroos, freesia, ananas, bergamot, appel en zoete erwtjes. Deze gaan over in een bloemig hart met heerlijke lelie, jasmijn, magnolia en orchidee. Verschillende soorten rozen waaronder theeroos en klaproos maken het geheel nog romantischer. De basis is warm en sensueel met cederhout, muskus, sandelhout, Braziliaans rozenhout en amber. Het wordt aanbevolen om Elizabeth Arden Splendor's avonds te dragen.

€ 12.79

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Arden Beauty Eau de parfum 50 ml

Elizabeth Arden Arden Beauty Eau de parfum 50 ml voor dames. Elizabeth Arden Beauty is uitgebracht in 2002. Een frisse en bloemige kristallijn met een uitnodigende uitstraling. Zo veelzijdig als de vrouw die het parfum draagt. Elizabeth Arden Beauty bestaat uit de top noten rijstbloem, Italiaanse bergamot en groene noten. De midden noten zijn: blauwe lotus, gember, lelie en orchidee. De basis van de geur is sandelhout, witte amber en sensuele muskus.

€ 14.39

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Sunflowers Eau de toilette 30 ml

Elizabeth Arden Sunflowers Eau de toilette 30 ml voor dames. Elizabeth Arden Sunflowers werd gelanceerd door het parfumhuis van Elizabeth Arden in 1993. Elizabeth Arden Sunflowers wordt geclassificeerd als een verfijnde en aquatische geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van fruitige en frisse bloemen. De geur is ook zeer geschikt om in de avond te dragen.

€ 7.79

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Mediterranean Eau de parfum 100 ml

Elizabeth Arden Mediterranean Eau de parfum 100 ml voor dames. Mediterranean door Elizabeth Arden is een houtachtige bloemengeur voor vrouwen. Mediterranean werd gelanceerd in 2007 en de ontwerper is Claude Dir. Top noten zijn Siciliaanse mandarijn, pruim en perzik. De midden noten bevatten magnolia, orchidee en blauwe regen. De basis wordt gevormd door sandelhout, amber en muskus.

€ 21.59

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de parfum 125 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de parfum 125 ml voor dames. Elizabeth Arden 5th Avenue is een rijke, bloemige geur. Topnoten zijn Magnolia, Lindebloesem, Mandarijn, Sering, Lelietje-van-dalen en Bergamot; hartnoten zijn Nootmuskaat, Anjer, Tuberoos (Nachthyacint), Viooltje, Perzik, Jasmijn, Ylang-Ylang en Bulgaarse Roos; Basisnoten zijn Kruidnagelen, Iris, Amber, Sandelhout, Vanille en Muskus. Elizabeth Arden 5th Avenue is uitgebracht in 1996 en ontworpen door parfumeur Ann Gottlieb.

€ 21.69

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Arden Beauty Eau de parfum 100 ml

Elizabeth Arden Arden Beauty Eau de parfum 100 ml voor dames. Elizabeth Arden Beauty is uitgebracht in 2002. Een frisse en bloemige kristallijn met een uitnodigende uitstraling. Zo veelzijdig als de vrouw die het parfum draagt. Elizabeth Arden Beauty bestaat uit de top noten rijstbloem, Italiaanse bergamot en groene noten. De midden noten zijn: blauwe lotus, gember, lelie en orchidee. De basis van de geur is sandelhout, witte amber en sensuele muskus.

€ 16.59

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Green Tea Lavender Eau de toilette 100 ml

Elizabeth Arden Green Tea Lavender Eau de toilette 100 ml voor dames. Green Tea Lavender van Elizabeth Arden is een zorgeloze aromatische geur die ontspant en verfrist. Green Tea Lavender werd in 2010 gelanceerd. De topnoten zijn Amalfi citroen, mandarijn, kamille en munt, gevolgd door het hart van lavendel, thee en Caribische magnolia. De basisnoten van Green Tea lavender musk en ambrette.

€ 11.19

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Sunflowers Eau de toilette 100 ml

Elizabeth Arden Sunflowers Eau de toilette 100 ml voor dames. Elizabeth Arden Sunflowers werd gelanceerd door het parfumhuis van Elizabeth Arden in 1993. Elizabeth Arden Sunflowers wordt geclassificeerd als een verfijnde en aquatische geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van fruitige en frisse bloemen. De geur is ook zeer geschikt om in de avond te dragen.

€ 10.99

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Blue Grass Eau de parfum 100 ml

Elizabeth Arden Blue Grass Eau de parfum 100 ml voor dames. Blue Grass werd gelanceerd door het modehuis van Elizabeth Arden in 1934. Blue Grass staat bekend als een luxe en bloemige geur. Blue Grass in ontworpen door parfumeur Georges Fuchs. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van vers gesneden bloemen, hout en specerijen. Het is een mooie geur voor een romantische gelegenheid. Het parfum is in 1989 opnieuw uitgebracht door Elizabeth Arden.

€ 11.69

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Provocative Eau de parfum 100 ml

Elizabeth Arden Provocative Eau de parfum 100 ml voor dames. Elizabeth Arden Provocative is in 2004 gelanceerd door Elizabeth Arden. Provocative van Elizabeth Arden is een prachtige verfijnde geur voor vrouwen. Een schitterende mix bloemen met een oosters tintje. Deze vrouwelijke geur is een verleidelijke mix van lelies, prachtige lotus, mooie orchidee?n met subtiele ondertonen van amber en houtsoorten. De makers van deze sensuele geur zijn Jean-Marc Chaillan en Loc Dong. Elizabeth Arden Provocative wordt het beste gedragen in de avond.

€ 19.39

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Green Tea Summer Eau de toilette 100 ml

Elizabeth Arden Green Tea Summer Eau de toilette 100 ml voor dames. Green Tea Summer is gelanceerd in 2005 door Elizabeth Arden. Het is een fruitige bloemengeur voor vrouwen. Green Tea Summer is ontworpen door Rodrigo Flores-Roux en Claude Dir. De geur heeft topnoten van zwarte bes, bergamot, mandarijn en citroen. Het hart bestaat uit cyclamen, passievruchten, waterlelie, watermeloen en roos. De basis is een samenstelling van musk, eikenmos en amber.

€ 12.19

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Green Tea Exotic Eau de toilette 100 ml

Elizabeth Arden Green Tea Exotic Eau de toilette 100 ml voor dames. Elizabeth Arden Green Tea Exotic is een aromatische geur. Het begint met een introductie van bergamot, zwarte thee uit Ceylon en limoen. Het hart bestaat uit paarse wijnstok bloesem, lelie, jasmijn, orchidee en natuurlijk groene thee. De basis vult zich met houtachtige akkoorden, amber en witte narcis. Elizabeth Arden Green Tea Exotic werd in 2009 gelanceerd en bedacht door Rodrigo Flores-Roux.

€ 11.59

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de parfum 75 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de parfum 75 ml voor dames. Elizabeth Arden 5th Avenue is een rijke, bloemige geur. Topnoten zijn Magnolia, Lindebloesem, Mandarijn, Sering, Lelietje-van-dalen en Bergamot; hartnoten zijn Nootmuskaat, Anjer, Tuberoos (Nachthyacint), Viooltje, Perzik, Jasmijn, Ylang-Ylang en Bulgaarse Roos; Basisnoten zijn Kruidnagelen, Iris, Amber, Sandelhout, Vanille en Muskus. Elizabeth Arden 5th Avenue is uitgebracht in 1996 en ontworpen door parfumeur Ann Gottlieb.

€ 16.79

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Provocative Eau de parfum 30 ml

Elizabeth Arden Provocative Eau de parfum 30 ml voor dames. Elizabeth Arden Provocative is in 2004 gelanceerd door Elizabeth Arden. Provocative van Elizabeth Arden is een prachtige verfijnde geur voor vrouwen. Een schitterende mix bloemen met een oosters tintje. Deze vrouwelijke geur is een verleidelijke mix van lelies, prachtige lotus, mooie orchidee?n met subtiele ondertonen van amber en houtsoorten. De makers van deze sensuele geur zijn Jean-Marc Chaillan en Loc Dong. Elizabeth Arden Provocative wordt het beste gedragen in de avond.

€ 13.39

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de parfum 30 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de parfum 30 ml voor dames. Elizabeth Arden 5th Avenue is een rijke, bloemige geur. Topnoten zijn Magnolia, Lindebloesem, Mandarijn, Sering, Lelietje-van-dalen en Bergamot; hartnoten zijn Nootmuskaat, Anjer, Tuberoos (Nachthyacint), Viooltje, Perzik, Jasmijn, Ylang-Ylang en Bulgaarse Roos; Basisnoten zijn Kruidnagelen, Iris, Amber, Sandelhout, Vanille en Muskus. Elizabeth Arden 5th Avenue is uitgebracht in 1996 en ontworpen door parfumeur Ann Gottlieb.

€ 11.19

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five Eau de parfum 125 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five Eau de parfum 125 ml voor dames. Elizabeth Arden 5th Avenue After Five werd in 1996 gelanceerd door Elizabeth Arden. Na vijven, de nacht is jong, er is muziek op de achtergrond en de beroemde New York Avenue leeft op, de lucht wordt gevuld met elektriciteit en romantische verwachtingen. Het belooft een avond vol passie en de avond is pas net begonnen! Dit gevoel van vrolijkheid, romantische stemming en opwinding maakte deze buitengewone geur. Het is een verfrissende bloemige geur. Elizabeth Arden 5th Avenue After Five bezit topnoten van kamperfoelie, koriander, pruim en bergamot. Het hart bestaat uit Indiase lotus, jasmijn, Saffraan en lelietje-van-dalen en de basis van Elizabeth Arden 5th Avenue After Five heeft berkehout, sandelhout, tonkaboon en muskus.

€ 16.79

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden 5th Avenue Style Eau de parfum 125 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue Style Eau de parfum 125 ml voor dames. Elizabeth Arden 5th Avenue Style is een fruitige, bloemige geur die de mode en glamour van New York's Fifth Avenue opschrijft. De geur werd gelanceerd in september 2009. De geur van Elizabeth Arden is gericht op de vrouw die erin slaagt om har stijl te behouden. Zij koopt unieke sieraden en kleding en kiest speciale geuren die haar gelukkig maakt. Topnoten zijn framboos, goudsbloem en Italiaanse bergamot en sexy, roze peper. Hartnoten zijn een boeket uit een New Yorkse bloemenwinkel van pioenroos, pruim en perzikbloesem, New Yorkse appelbloesem en witte chocoladetruffel. De basis van Elizabeth Arden 5th Avenue Style is een stijlvolle mix van vanille, mos en witte muskus noten.

€ 19.59

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden True Love Eau de toilette 100 ml

Elizabeth Arden True Love Eau de toilette 100 ml voor dames. Elizabeth Arden True Love is een verfrissende, oosterse en bloemige geur voor vrouwen. True Love werd gelanceerd in 1994. De neus achter dit parfum is Sophia Grojsman. De topnoten zijn abrikoos, groene noten, fresia en perzik. Het hart bestaat uit iris, lis wortel, jasmijn, heliotroop, lelietje-van-dalen en roos. De basis wordt gevormd door sandelhout, amber, vanille en ceder. Elizabeth Arden True Love is geen overheersende geur en daardoor ideaal om overdag te dragen.

€ 16.39

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

Elizabeth Arden Splendor Eau de parfum 30 ml

Elizabeth Arden Splendor Eau de parfum 30 ml voor dames. Splendor werd gelanceerd door het parfumhuis van Elizabeth Arden in 1998. Vertaald uit het engels betekent het glorie, pracht. Het parfum wordt geclassificeerd als een verfijnde, oosterse, bloemige geur. Deze vrouwelijke geur opent met een mix van hyacint, pioenroos, freesia, ananas, bergamot, appel en zoete erwtjes. Deze gaan over in een bloemig hart met heerlijke lelie, jasmijn, magnolia en orchidee. Verschillende soorten rozen waaronder theeroos en klaproos maken het geheel nog romantischer. De basis is warm en sensueel met cederhout, muskus, sandelhout, Braziliaans rozenhout en amber. Het wordt aanbevolen om Elizabeth Arden Splendor's avonds te dragen.

€ 10.29

Lees verder

Parfum Elizabeth Arden
Product
 

dyson

xenos