Britney Spears Fantasy Midnight Eau de parfum 30 ml

Britney Spears Fantasy Midnight Eau de parfum 30 ml voor dames. Britney Spears Midnight Fantasy heeft topnoten van zwarte kersen, framboos en pruimen. Een hart van's nachts bloeiende orchidee, iris en fresia. Een basis van amber, muskus en vanille. Britney Spears Midnight Fantasy is uitgebracht in 2007 en is ontworpen door parfumeur Caroline Sabas. De donkerblauwe fles is versierd met Swarowski kristallen en staan voor de sterren in de nacht.

€ 14.09

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Fantasy Eau de parfum 100 ml

Britney Spears Fantasy Eau de parfum 100 ml voor dames. Britney Spears Fantasy is de tweede geur in de parfumlijn van Britney Spears. Fantasy werd in 2005 gelanceerd als een leuke en verfrissende geur en bezit een mix van rode lychee, kiwi, cake, jasmijn, witte chocolade, muskus en lis wortel.

€ 21.19

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Fantasy Eau de parfum 30 ml

Britney Spears Fantasy Eau de parfum 30 ml voor dames. Britney Spears Fantasy is de tweede geur in de parfumlijn van Britney Spears. Fantasy werd in 2005 gelanceerd als een leuke en verfrissende geur en bezit een mix van rode lychee, kiwi, cake, jasmijn, witte chocolade, muskus en lis wortel.

€ 16.29

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Curious Eau de parfum 50 ml

Britney Spears Curious Eau de parfum 50 ml voor dames. Britney Spears Curious werd in 2004 ge?ntroduceerd als een sensuele en romantische geur voor jonge vrouwen. Het is een levendig, bruisend, bloemig en fruitig parfum. De topnoten zijn verse lotus, peer en magnolia. Het hart is bloemig met tuberoos, jasmijn en roze cyclamen. De basisnoten zijn muskus, vanille en kostbare houtsoorten. Deneus achter deze geur is Claude Dir. Curious is de eerste geur van Britney Spears in samenwerking met Coty.

€ 18.09

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Fantasy Midnight Eau de parfum 50 ml

Britney Spears Fantasy Midnight Eau de parfum 50 ml voor dames. Britney Spears Midnight Fantasy heeft topnoten van zwarte kersen, framboos en pruimen. Een hart van's nachts bloeiende orchidee, iris en fresia. Een basis van amber, muskus en vanille. Britney Spears Midnight Fantasy is uitgebracht in 2007 en is ontworpen door parfumeur Caroline Sabas. De donkerblauwe fles is versierd met Swarowski kristallen en staan voor de sterren in de nacht.

€ 16.89

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Curious Eau de parfum 30 ml

Britney Spears Curious Eau de parfum 30 ml voor dames. Britney Spears Curious werd in 2004 ge?ntroduceerd als een sensuele en romantische geur voor jonge vrouwen. Het is een levendig, bruisend, bloemig en fruitig parfum. De topnoten zijn verse lotus, peer en magnolia. Het hart is bloemig met tuberoos, jasmijn en roze cyclamen. De basisnoten zijn muskus, vanille en kostbare houtsoorten. Deneus achter deze geur is Claude Dir. Curious is de eerste geur van Britney Spears in samenwerking met Coty.

€ 12.99

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Hidden Fantasy Eau de parfum 100 ml

Britney Spears Hidden Fantasy Eau de parfum 100 ml voor dames. Ze is zeker een beroemdheid! Haar geuren breken records, net als haar muziek. Hidden Fantasy is een fruitige, bloemige geur voor vrouwen, samengesteld door parfumeur Rodrigo Floris Roux. De geur bevat noten van zoete sinaasappel, mandarijn, grapefruit bloesem, verbena, kruidnagel, Napolitano cake, lelie, Sambac jasmijn, vanille, hout, sandelhout en amber. Hidden Fantasy werd gelanceerd in 2008.

€ 15.59

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Fantasy Eau de parfum 50 ml

Britney Spears Fantasy Eau de parfum 50 ml voor dames. Britney Spears Fantasy is de tweede geur in de parfumlijn van Britney Spears. Fantasy werd in 2005 gelanceerd als een leuke en verfrissende geur en bezit een mix van rode lychee, kiwi, cake, jasmijn, witte chocolade, muskus en lis wortel.

€ 17.19

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Believe Eau de parfum 100 ml

Britney Spears Believe Eau de parfum 100 ml voor dames. Believe van Britney Spears werd gelanceerd in 2007 en is een frisse, sensuele geur. Dit parfum wordt gepromoot met de slagzin'In jezelf geloven is de grootste vrijheid'. Het is een jeugdige en speelse geur met topnoten van exotische guave en gouden mandarijn, middennoten van kamperfoelie en hints van lindebloesem. De basis is extreem vrouwelijk met een akkoord van patchouli, amber en zoete pralines. Britney Spears Believe wordt aanbevolen om zowel overdag als's avonds te worden gedragen.

€ 19.59

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Curious Eau de parfum 100 ml

Britney Spears Curious Eau de parfum 100 ml voor dames. Britney Spears Curious werd in 2004 ge?ntroduceerd als een sensuele en romantische geur voor jonge vrouwen. Het is een levendig, bruisend, bloemig en fruitig parfum. De topnoten zijn verse lotus, peer en magnolia. Het hart is bloemig met tuberoos, jasmijn en roze cyclamen. De basisnoten zijn muskus, vanille en kostbare houtsoorten. Deneus achter deze geur is Claude Dir. Curious is de eerste geur van Britney Spears in samenwerking met Coty.

€ 20.59

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Fantasy Midnight Eau de parfum 100 ml

Britney Spears Fantasy Midnight Eau de parfum 100 ml voor dames. Britney Spears Midnight Fantasy heeft topnoten van zwarte kersen, framboos en pruimen. Een hart van's nachts bloeiende orchidee, iris en fresia. Een basis van amber, muskus en vanille. Britney Spears Midnight Fantasy is uitgebracht in 2007 en is ontworpen door parfumeur Caroline Sabas. De donkerblauwe fles is versierd met Swarowski kristallen en staan voor de sterren in de nacht.

€ 19.99

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Believe Eau de parfum 50 ml

Britney Spears Believe Eau de parfum 50 ml voor dames. Believe van Britney Spears werd gelanceerd in 2007 en is een frisse, sensuele geur. Dit parfum wordt gepromoot met de slagzin'In jezelf geloven is de grootste vrijheid'. Het is een jeugdige en speelse geur met topnoten van exotische guave en gouden mandarijn, middennoten van kamperfoelie en hints van lindebloesem. De basis is extreem vrouwelijk met een akkoord van patchouli, amber en zoete pralines. Britney Spears Believe wordt aanbevolen om zowel overdag als's avonds te worden gedragen.

€ 14.89

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

Britney Spears Circus Fantasy Eau de parfum 100 ml

Britney Spears Circus Fantasy Eau de parfum 100 ml voor dames. Circus Fantasy kwam op de markt in augustus 2009. Het parfum is gemaakt in samenwerking met Elizabeth Arden en het introduceert noten van fruit, bedwelmende bloemen en romige muskus. De topnoten zijn zoete en sappige frambozen en abrikozenbloesem. Het hart voegt blauwe pioenroos toe, samen met lotus en orchidee. De basis van Circus Fantasy wordt gevormd door vanille, muskus en violet.

€ 17.79

Lees verder

Parfum Britney Spears
Product
 

dyson

xenos