Azzaro Chrome Eau de toilette 100 ml

Azzaro Chrome Eau de toilette 100 ml voor heren. Azzaro Chrome is gelanceerd in 1996 door Louis Azzaro. Het is een citrus aromatische geur voor mannen. Azzaro Chrome heeft topnoten van rozemarijn, ananas, neroli, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, jasmijn en eikenmos. De basis van Azzaro Chrome wordt gevormd door sandelhout, muskus, eikenmos, ceder, Braziliaans rozenhout en kardemom.

€ 36.79

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Elixir Eau de toilette 100 ml

Azzaro Elixir Eau de toilette 100 ml voor heren. Azzaro Elixir is een zoete, verfrissende en sensuele geur voor mannen, gelanceerd door het huis van Loris Azzaro. Deze mannelijke geur is ideaal voor de man die het allemaal voor elkaar heeft en het leven tegemoet gaat met een grijns. De Azzaro Elixir man weet dat hij alles aan kan. Noten van lavendel, bergamot, citroen en zwarte bes vormen de top van dit parfum. Middennoten zijn peer en geranium, en de basis is een mix van vanille, eikenmos en labdanum. De parfumeur van Azzaro Elixir is Michel Girard.

€ 38.39

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Pour homme Eau de toilette 200 ml

Azzaro Pour homme Eau de toilette 200 ml voor heren. Azzaro Pour Homme werd gelanceerd in 1978. De geur is ontworpen door G?rard Anthony, Martin Heiddenreich en Richard Wirtz. Azzaro staat bekend als een verfrissende, kruidige, lavendel, amber geur. Deze mannelijke geur bezit een mix van hout, muskus, lavendel, basilicum en sandelhout. Het is een ideale geur om op het werk of kantoor te dragen. Azzaro pour homme is eenvan de meest bekende geuren in Europa, een echte klassieker. De fles van Azzaro pour homme is ontworpen door de ontwerper Pierre Dinand.

€ 49.99

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro L'Eau Eau de toilette 100 ml

Azzaro L'Eau Eau de toilette 100 ml voor heren. Azzaro l'Eau is een aromatische fougere geur voor mannen. De geur begint met topnoten van grapefruit, Amalfi citroen en yuzu. Het hart wordt gevormd door lavendel en geranium, gevolgd door een basis van vetiver, muskus, sandelhout en patchoeli. Azzaro L'eau werd in 2011 gelanceerd.

€ 25.39

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Chrome Legend Eau de toilette 75 ml

Azzaro Chrome Legend Eau de toilette 75 ml voor heren. Azzaro Chrome Legend is een moderne en avontuurlijke geur en is heerlijk voor mannen van alle leeftijden. Het is ideaal om deze geur te delen met uw zonen. De geur werd gelanceerd in 2007 en gemaakt door Christophe Raynoud. De noten zijn onder andere appel, aquatische noten, tonkaboon, zoete muskus en bittere sinaasappel. Azzaro Chrome Legend kan gedragen worden in alle gelegenheden!

€ 24.79

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Chrome Eau de toilette 50 ml

Azzaro Chrome Eau de toilette 50 ml voor heren. Azzaro Chrome is gelanceerd in 1996 door Louis Azzaro. Het is een citrus aromatische geur voor mannen. Azzaro Chrome heeft topnoten van rozemarijn, ananas, neroli, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, jasmijn en eikenmos. De basis van Azzaro Chrome wordt gevormd door sandelhout, muskus, eikenmos, ceder, Braziliaans rozenhout en kardemom.

€ 23.89

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Chrome Legend Eau de toilette 125 ml

Azzaro Chrome Legend Eau de toilette 125 ml voor heren. Azzaro Chrome Legend is een moderne en avontuurlijke geur en is heerlijk voor mannen van alle leeftijden. Het is ideaal om deze geur te delen met uw zonen. De geur werd gelanceerd in 2007 en gemaakt door Christophe Raynoud. De noten zijn onder andere appel, aquatische noten, tonkaboon, zoete muskus en bittere sinaasappel. Azzaro Chrome Legend kan gedragen worden in alle gelegenheden!

€ 33.29

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Pour homme Eau de toilette 50 ml

Azzaro Pour homme Eau de toilette 50 ml voor heren. Azzaro Pour Homme werd gelanceerd in 1978. De geur is ontworpen door G?rard Anthony, Martin Heiddenreich en Richard Wirtz. Azzaro staat bekend als een verfrissende, kruidige, lavendel, amber geur. Deze mannelijke geur bezit een mix van hout, muskus, lavendel, basilicum en sandelhout. Het is een ideale geur om op het werk of kantoor te dragen. Azzaro pour homme is eenvan de meest bekende geuren in Europa, een echte klassieker. De fles van Azzaro pour homme is ontworpen door de ontwerper Pierre Dinand.

€ 22.29

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Pour homme Eau de toilette 100 ml

Azzaro Pour homme Eau de toilette 100 ml voor heren. Azzaro Pour Homme werd gelanceerd in 1978. De geur is ontworpen door G?rard Anthony, Martin Heiddenreich en Richard Wirtz. Azzaro staat bekend als een verfrissende, kruidige, lavendel, amber geur. Deze mannelijke geur bezit een mix van hout, muskus, lavendel, basilicum en sandelhout. Het is een ideale geur om op het werk of kantoor te dragen. Azzaro pour homme is eenvan de meest bekende geuren in Europa, een echte klassieker. De fles van Azzaro pour homme is ontworpen door de ontwerper Pierre Dinand.

€ 37.49

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Chrome United Eau de toilette 100 ml

Azzaro Chrome United Eau de toilette 100 ml voor heren. Azzaro Chrome United is een kruidige houtachtige geur. Het parfum heeft topnoten van bergamot, koriander en Szechuan peper. Azzaro Chrome United bevat intense noten van Ceylon zwarte thee en violet blad. De basis is samengesteld uit houtachtige noten van cederhout en witte muskus. De geur is ontworpen door Richard Ibanez. Een perfecte geur voor de levensgenieters!

€ 25.29

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Night Time Eau de toilette 100 ml

Azzaro Night Time Eau de toilette 100 ml voor heren. Azzaro Night Time is gelanceerd in 2011 en ontworpen door Christophe Raynaud en Michel Girard. Het is een nieuwe versie van de originele uitgave Azzaro Pour Homme uit 1978. Azzaro Night Time is een intense en sterke geur. De top noten bestaan uit bittere sinaasappel en rabarber. Het hart is samengesteld van zwarte peper en nootmuskaat. De basis noten van Azzaro Night Time zijn bosrijk en verfijnd, ze bestaan uit vetiver en ceder.

€ 30.69

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Chrome Deodorant 150 ml

Azzaro Chrome Deodorant 150 ml voor heren. Azzaro Chrome is gelanceerd in 1996 door Louis Azzaro. Het is een citrus aromatische geur voor mannen. Azzaro Chrome heeft topnoten van rozemarijn, ananas, neroli, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, jasmijn en eikenmos. De basis van Azzaro Chrome wordt gevormd door sandelhout, muskus, eikenmos, ceder, Braziliaans rozenhout en kardemom.

€ 23.39

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Chrome Sport Eau de toilette 100 ml

Azzaro Chrome Sport Eau de toilette 100 ml voor heren. Azzaro Chrome Sport is gelanceerd in 2010. Het is de sporteditie van de originele geur, Azaaro Chrome. De geur is ontworpen door Michel Almairac. Azzaro Chrome Sport is speciaal voor de jongere man met een actieve levensstijl. Het is een energieke geur, die opent met noten van citroen, bergamot, grapefruit en zure sinaasappel. Middennoten bestaan uit aroma's van vers afgesneden gras, gember, zuurstof en water, die overlopen in een basis met noten van cederhout, amber en witte muskus.

€ 23.89

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

Azzaro Chrome Eau de toilette 200 ml

Azzaro Chrome Eau de toilette 200 ml voor heren. Azzaro Chrome is gelanceerd in 1996 door Louis Azzaro. Het is een citrus aromatische geur voor mannen. Azzaro Chrome heeft topnoten van rozemarijn, ananas, neroli, bergamot en citroen. Het hart bestaat uit koriander, jasmijn en eikenmos. De basis van Azzaro Chrome wordt gevormd door sandelhout, muskus, eikenmos, ceder, Braziliaans rozenhout en kardemom.

€ 47.39

Lees verder

Parfum Azzaro
Product
 

dyson

xenos