🥐☕ Voor een goede start van de dag!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 
Waschbär Eco-Shop
Voor een goede start van de dag!
Homewear & badjassen
 
De één is een vroege vogel, de ander heeft een ochtendhumeur. De één begint met een kop koffie, de ander drinkt liever thee. Iedereen is anders, maar we hebben allemaal onze eigen ochtendrituelen. Zelfgemaakte muesli, een verfrissende douche, een scheerbeurt, meditatie of een rondje joggen ... Hoe zorg jij voor een goede start van de dag?

Tover een heerlijk ontbijtje op tafel met een broodrooster of eierkoker, verwen je huid met natuurlijke gezichtsverzorging en breng je kapsel in model met haarstylingsproducten. Nog even voor een frisse adem zorgen en de dag kan beginnen met een lach!

Een goed ontbijt is het halve werk
Serviesset Vintage, 16-dlg.
Appelschiller en-snijder
Simpelweg een appel erop steken, aan de slinger draaien en het klokhuis wordt verwijderd en de appel in een spiraal gesneden en naar keuze geschild. Met instelbare messen voor verschillende functies en een zuigvoet voor veilige stand.
Nu bekijken
Mueslibeker met lepel to go
Muesli of een snack: in deze glazen beker met schroefdeksel kun je zelf toebereide gerechten veilig meenemen. Handig voor mee naar je werk, naar school of een picknick – de roestvrijstalen lepel is dankzij de silicone houder altijd binnen handbereik.
Nu bekijken
Thee & toebehoor
Koffie & toebehoor
Als je haar maar goed zit? Goed voor je haar!
Set haarelastiekjes
Ronde borstel
De natuurlijke everzwijn- borstelharen nemen overtollig huidvet op en verdelen het over de droge haarpunten. Met driekantige steel uit geolied olijfhout.
Nu bekijken
Schuimversteviger
De verzorgende schuimversteviger met bio-extracten brengt het haar optimaal in model. Plantaardige proteïnen bouwen de structuur van binnenuit op.
Nu bekijken
Haarspray
Langdurige versteviging, zonder dat je haar plakt!
Met kostbare bio-extracten uit kaasjeskruid en groene thee Zonder drijfgassen. Veganistisch zonder schellak.
Nu bekijken
Natuurlijke tandverzorging voor een stralende lach
Bamboe tandenborstel
Tandenpoetstabletten munt-citroen
Het verfrissend duurzame alternatief voor de tube tandpasta: een tandverzorging zonder fluoride, die effectief reinigt: Microfijne cellulosevezels en kiezelaarde (silica) zorgen er tijdens het poetsen voor dat de tanden mild gepolijst worden en dat zachte aanslag verwijderd wordt. Tijdens het kauwen komen er mineralen vrij, die het tandglazuur versterken. Vooral ideaal op reis.
Nu bekijken
Tandpasta Pure Mint
De tandpasta met pepermuntsmaak verzorgt het tandvlees en de mondflora, reinigt grondig en beschermt de tanden onder andere met fluoride. Ook het milieu wordt beschermd want de tube bestaat voor 95% uit hernieuwbare grondstoffen – een mengsel van fijne vijgenhoutvezels uit duurzame bosbouw en bio-kunststoffen op suikerbasis. Ook de deksel is van Europees vijgenhout.
Nu bekijken
Duurzame alternatieven om je haren te wassen
Haarzeep, vaste shampoo of gewoon helemaal niet wassen? Er zijn duurzame alternatieven om je haar te wassen. Wat zijn de verschillen tussen haarzeep en vaste shampoo en welke andere haarwasmethodes zijn er?
Meer lezen