Door de gestegen gasprijzen is een investering in elektrische verwarming een goede zet voor je portomonnee.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Door de gestegen gasprijzen is een investering in elektrische verwarming een goede zet voor je portomonnee.

Productomschrijving

Door de gestegen gasprijzen is een investering in elektrische verwarming een goede zet voor je portomonnee. Deze heerlijk zachte, elektrische bovendeken gemaakt van flanel verwarmt je lichaam of specifieke lichaamsdelen. Met zijn 180 bij 130 centimeter heeft hij een ruim formaat voor 1 persoon en knus tegen elkaar is hij zelfs groot genoeg voor 2 personen. De beige warmtedeken is zeer comfortabel om 's winters mee op de bank te kruipen of over je heen te leggen in bed. Met zijn vermogen van 180 Watt warmt hij snel op.

Afstandsbediening, 10 warmtestanden en tijdklok

Je bedient de elektrische deken met de bedrade afstandsbediening. Deze heeft een digitale display en 3 knoppen:

  1. een temperatuurknop
  2. een timerknop
  3. en een aan-/uitknop.

De deken werkt heel simpel. Doe de stekker in het stopcontact en zet hem vervolgens aan. Met de temperatuurknop stel je de gewenste warmte in op 1 van de 10 niveaus. De timerknop gebruik je voor de tijdschakelaar, die varieert van 1 tot 9 uur. Na de ingestelde tijd schakelt de warmtedeken zichzelf automatisch uit. Zo kun je dus bijvoorbeeld zorgen dat hij je de hele nacht verwarmt of alleen bij het inslapen. De tijdklok helpt je bij besparing van energie en geeft extra veiligheid. Stel je geen tijd in? Dan schakelt de deken zichzelf voor de zekerheid na 3 uur uit.

Verbetering van je bloedsomloop

De warmte die deze elektrische deken afgeeft, verwijdt je bloedvaten en ondersteunt je bloedsomloop. Dat geeft ontspanning aan gespannen spieren en het verhoogt je welzijn in algemene zin.

WasbaarFijn aan deze deken is dat je hem los kan koppelen van de afstandsbediening en vervolgens gewoon in je wasmachine mag wassen op 40 graden. Met de hand mag natuurlijk ook.

Details elektrische deken

  • Model: OB-006
  • Nominale spanning: 220-240V~, 50Hz
  • Nominaal vermogen: 180 Watt
  • Afmeting deken: 180 x 130 centimeter
  • Wasbaar in de wasmachine op 40 graden
  • Met timer, instelbaar van 1 tot 9 uur
  • 10 Warmtestanden

Reden tweedekans product?

Dit product is een keer uit de verpakking gehaald, maar is nog nooit gebruikt. Het product behoudt zijn garantie. Veel plezier met deze duurzame tweedekans koop!

 

Over 2dekansje.com 

maakt nieuwe producten betaalbaar én werkt naar een duurzamere wereld. Hun missie is om internetretouren en restvoorraad een tweedekans te geven door het aan het grote publiek te presenteren. Dit doen ze door consumenten beter bekend te maken met hergebruik van internetretouren, restvoorraad en tweedekans-producten en daarnaast help je het milieu en portemonnee. Zeg NEE tegen nieuw, en kies voor tweedekans-producten! Zo help je het milieu, bespaar je geld en voel je je goed! :-)

Meer over en van 2dekansje