Leenbakker.nl betekent mooi wonen voor lage prijzen. Leenbakker.nl staat voor gemak, kwaliteit, moderne interieurs en oog voor mens en milieu. De consument heeft de keuze uit een breed assortiment artikelen voor huis & tuin. Voor elke smaak, elke portemonnee, én steevast van topkwaliteit.
Voor de laatste trends en de leukste woonideeën zijn uw bezoekers bij Leenbakker.nl aan het juiste adres. Of zij nu alleen hun woonkamer fraai willen decoreren, een nieuwe look willen geven aan de slaapkamer of het gehele huis opnieuw inrichten. Het assortiment van Leenbakker.nl is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd en wordt continue uitgebreid met artikelen passende bij de laatste trends. Leen Bakker iedereen verdient een thuis!

Uit het Leenbakker assortiment

Pilaar Essex eikenkleur 30x30x89 cm Leen Bakker

Pilaar Essex is zeer decoratief. Zet er een mooie vaas of plant op. Deze kolom heeft ook nog opbergruimte achter het deurtje voor losse spullen.

€ 67.99

lees verder

Tafels Bureaus Bijzettafels
Product
 

Lucide hanglamp Thor grijs 120x13x155 cm Leen Bakker

Lucide hanglamp Thor is gemaakt van metaal en grijs van kleur. De lamp heeft een vintage look. Met vier lichtpunten, die geschikt zijn voor een led-lamp, biedt deze hanglamp voldoende licht voor elke ruimte in het huis.

€ 229.95

lees verder

Verlichting Hanglampen
Product
 

Vloerkleed Lilly grijs 160 cm Leen Bakker

Vloerkleed Lilly is een super zacht kleedje met een vrolijke ronde vorm. Het kleed is gemaakt van polyester en heeft een mooie grijze kleur.

€ 94.99

lees verder

Vloeren Vloerkleden
Product
 

Good Morning dekbedovertrek Demy zandkleur 140x200 220 cm Leen Bakker

Good Morning dekbedovertrek Demy is een 1-persoons dekbedovertrek (140x200/220 cm), gemaakt van 100% katoen.

€ 25.45

lees verder

Bed Toebehoren Beddengoed
Product
 

Het Leenbakker assortiment

Geen overeenkomende items gevonden