Toiletverhoger met armleuning en deksel

Toiletverhoger met armleuning en deksel Vormt het zitten en opstaan bij een toiletbezoek vaak een probleem voor u? Door het verhogen van uw toilet zal dit een stuk gemakkelijker en veiliger gaan. De wc verhoger met armleuningen en deksel verhoogt de zitting. U kunt de hoogte die voor u prettig is zelf instellen doordat deze wc bril verhoger in hoogte verstelbaar is. U kunt de hoogte met 85 millimeter, 125 millimeter of 165 millimeter verhogen. Wat zijn de voordelen van de toiletverhoger? * De wc verhoger is erg gemakkelijk binnen een handomdraai te installeren. * De verhoger past op de meeste toiletpotten. * De toiletverhoger is voorzien van hygiëne openingen zowel voor als achter. * U kunt de armleggers omhoog klappen of verwijderen. * De toiletverhoger kan gebruikt worden met of zonder deksel. * Het product wordt inclusief geleverd met een standaard toiletbril en deksel. * Gemakkelijk schoon te maken en houden. Hoe monteer ik de wc verhoger? Volg de volgende instructie om de toiletverhoger zitting makkelijk te installeren: 1. Verwijder als eerst de bestaande toiletzitting. 2. Schroef de twee witte kunststof beveilingsmoeren los van de wc verhoger, deze zijn al bevestigd aan de twee draadeinden. 3. Plaats vervolgens de wc verhoger op het toilet en positioneer de draadeinden in de twee bestaande gaten van het toilet. Deze gaten zijn ontstaan door het verwijderen van de bestaande toiletzitting. 4. Draai de beveilingsmoeren in de bevestigingsgaten totdat ze volledig vastzitten. Hoe onderhoud ik de wc verhoger? Wij raden u aan om de verhoger regelmatig te reinigen met normale huishoudmiddelen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zodat u beschadigingen kunt voorkomen. De mogelijkheid tot wigverstelling Heeft u last van gewrichtsklachten? Of heeft u onlangs een heupoperatie ondergaan? Gebruik dan de mogelijkheid tot wigverstelling zodat de hoek in heupen en knieën groter dan 90 graden wordt. Dit kan prettig en handig zijn in bovenstaande gevallen.

€ 178.00

Lees verder

Toiletverhogers
Product
 

Toiletverhoger Hi Loo

Bijzonder stabiele wc-verhoger De afneembare Hi-Loo is een bijzonder stabiele toiletverhoger. U zit erg comfortabel dankzij het ergonomisch design. Met deze wc-verhoger kunt u makkelijker opstaan na een toiletbezoek. U heeft de keuze uit twee maten. Makkelijk te monteren Deze Hi-Loo toiletverhoger kunt u eenvoudig op de toiletpot aanbrengen. Zonder de montageklemmen los te maken, is de wc-verhoger afneembaar. Hierdoor kunt u de Hi-Loo goed reinigen. Optimale persoonlijke hygiëne De Hi-Loo is een toiletverhoger zonder deksel. Voor persoonlijke hygiëne is hij voorzien van uitsparingen aan de voor- en achterzijde. Deze toiletverhoger is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 6 en 10 cm. De gewenste hoogte kunt u aangeven bij uw bestelling.

€ 62.99

Lees verder

Toiletverhogers
Product
 

Toiletverhoger

Verhoog uw toilet Uw huidige toilet kunt u gewoon blijven gebruiken met deze verhoger. Hij maakt een wc-bezoek comfortabeler als u bijvoorbeeld heup- of rugklachten heeft. Met een verhoger kunt u makkelijker opstaan. Goed schoon te maken De verhoger past op elk toilet en is eenvoudig schoon te maken. De toiletverhoger is even simpel te plaatsen als te verwijderen. U kunt deze verhoger dus ook makkelijk meenemen op vakantie. De wc-verhoger is gemaakt van sterk kunststof en is geurbestendig.

€ 44.99

Lees verder

Toiletverhogers
Product
 

Klem tbv toiletverhoger Hi Loo (2sts)

Losse klemmen voor het vastzetten van de Hi Loo toiletverhoger (2 stuks).

€ 22.99

Lees verder

Toiletverhogers
Product
 

Toiletverhoger Etac My Loo

Toiletverhoger Etac My-Loo: comfort en design De Etac My-Loo toiletverhoger zet comfort en design voorop. Dankzij de zachte lijnen en uitstekende ergonomie bent u verzekerd van comfort. Bovendien past de toiletverhoger perfect in een moderne badkamer, dankzij het mooie design.  Functionele toiletverhoger Etac My-Loo is naast comfortabel ook functioneel. De Etac My-Loo is vormgegeven met zachte lijnen en een grote opening. Dit maakt het een geschikte toiletverhoger voor de meeste gebruikers. Ook kunt u zelf de best passende hoogte, met of zonder deksel kiezen.  Eenvoudig schoon te maken De My-Loo is gemaakt van duurzame materialen en eenvoudig schoon te maken en te houden. U kunt het product reinigen met oplosmiddelvrij schoonmaakmiddel (zuurgraad pH 5-9) of met een 70% desinfectant. Tevens kan de verhoger ontsmet worden op maximaal 85 graden gedurende drie minuten. Voor grondige reiniging raden wij u aan om de toiletverhoger eerst eenvoudig te demonteren.  Eenvoudige en snelle installatie Binnen enkele seconden heeft u de My-Loo al geïnstalleerd. Met behulp van klemmen bevestigt u de verhoger op het toilet. Deze klemmen zijn eenvoudig aan te passen aan de vorm van het toilet. Het flexibele, antislip materiaal van de klemmen zorgt voor een stevige bevestiging. Plaats de toiletverhoger op het toilet en druk de klemmen op hun plaats en de installatie is voltooid. IF design award 2019 Leuk feitje: met de Etac My-Loo haalt u een award-winning toiletverhoger in huis. De Etac My-Loo heeft namelijk de iF design award 2019 gewonnen, in de categorie medicine/health.

€ 47.99

Lees verder

Toiletverhogers
Product
 

Toiletverhoger met armsteunen Etac My Loo

Voor iedere badkamer en toilet De royale uitsparingen en een extra grote toiletopening zorgen voor ervoor dat het toilet uitstekend toegankelijk is voor iedereen. De armsteunen kunnen snel en eenvoudig in drie verschillende hoogtes open neer bewogen worden en geven geen beknellingsgevaar. Ruim en praktisch Royale uitsparingen en een extra grote toiletopening zorgen voor een uitstekende toegankelijkheid. De verhoogde toiletzitting, met ruimte rondom de zitting, biedt genoeg ruimte voor alle lichaamstypes. Veilig en comfortabel Met stabiele, gemakkelijk vast te pakken armsteunen en een goed ontworpen zitting, maakt de My-Loo elk toiletbezoek veilig en comfortabel. Voor extra comfort kan er een zachte zitting toegevoegd worden. Eenvoudige installatie De My-Loo kan snel en eenvoudig ge(de-)monteerd worden dankzij de innovatieve, nieuwe oplossing. Praktische moeren maken het mogelijk om de verhoogde toiletzitting (en armsteunen) van bovenaf te bevestigen en in de beugels te klikken. Onderhoud Reinig het product met een niet-schurend reinigingsmiddel met een pH tussen de 5 en 9 of met een desinfecterende oplossing van ten minste 70%. Het product kan veilig gereinigd worden in een wasruimte op 85°C gedurende 3 minuten.

€ 199.00

Lees verder

Toiletverhogers
Product
 

dyson

xenos