Plaswekkerbroekje Urifoon (meisjes)

Onderbroek met sensor De speciale broekjes van Urifoon zien er uit als normale onderbroekjes. Maar een speciale ingebouwde sensor detecteert vocht. U zet een draadloos zendertje op het broekje dat een signaal verstuurt naar een plaswekker. Die wekt uw dochter zodra ze een beetje urine verliest. Plaswekker met zender zijn apart te bestellen. Bedplassen afleren De plaswekker is verreweg de snelste methode om van het bedplassen af te komen. Uw kind leert wakker te worden als de blaas vol is. Als uw kind gewekt is, kan het verder plassen op het toilet. Een gemiddelde training duurt 2 à 3 maanden.  Eenvoudig te bevestigen Voor het vastzetten van het draadloze zendertje zijn aan de bovenrand van het broekje twee drukknoopjes bevestigd. ’s Nachts kunt u of uw dochter daardoor eenvoudig de plaswekkerbroekjes wisselen.  Let op het wasvoorschrift Alle sensorbroekjes hebben een speciaal wasvoorschrift. De maximale garantietermijn op de broekjes is 3 maanden. U kunt bij uw bestelling aangeven hoeveel exemplaren u wilt en in welke maat.

€ 19.99

Lees verder

Plasbroekjes
Product
 

Plaswekkerbroekje Rodger (jongens)

Stoppen met bedplassen Wist u dat stoppen met bedplassen geen probleem hoeft te zijn? 90% van de gebruikers is binnen 3 maanden van hun klachten af. Stickervel, kalender en app Bij het plaswekker broekje krijgt u ook een stickervel en een kalender meegeleverd. Dit is bedoeld als extra motivatie, voor zowel het kind als de ouders. U kunt gratis de Rodger App downloaden. Ook deze werkt met een badge-en beloningssysteem. Vaker gebruiken Wanneer het broekje gebruikt is wilt u het graag kunnen wassen. De broekjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Droog ze eenvoudig in de droger en ze zijn snel weer klaar voor gebruik. Maten en kleuren De plaswekker broekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maten lopen vanaf 104 t/m 188. Bestel hem in het rood, wit of blauw. Combineren Heeft u al een plaswekker gekocht? Geen probleem! De plaswekkerbroekjes Rodger zijn te gebruiken in combinatie met de Rodger plaswekker (https://www.medipoint.nl/producten/rodger-draadloze-plaswekker-28zender-en-ontvanger-29.html) of het Clippo dagalarm. (https://www.medipoint.nl/producten/dagalarm-clippo-rodger.html)

€ 19.99

Lees verder

Plasbroekjes
Product
 

Plaswekkerbroekje Rodger (meisjes)

Stoppen met bedplassen Wist u dat stoppen met bedplassen geen probleem hoeft te zijn? 90% van de gebruikers is binnen 3 maanden van hun klachten af. Stickervel, kalender en app Bij het plaswekker broekje krijgt u ook een stickervel en een kalender meegeleverd. Dit is bedoeld als extra motivatie, voor zowel het kind als de ouders. U kunt gratis de Rodger App downloaden. Ook deze werkt met een badge-en beloningssysteem. Vaker gebruiken Wanneer het broekje gebruikt is wilt u het graag kunnen wassen. De broekjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Droog ze eenvoudig in de droger en ze zijn snel weer klaar voor gebruik. Maten en kleuren De plaswekkerbroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maten lopen vanaf 104 t/m 188. Bestel hem in het groen, lila of wit. Combineren Heeft u al een plaswekker gekocht? Geen probleem! De plaswekkerbroekjes Rodger zijn te gebruiken in combinatie met de Rodger plaswekker (https://www.medipoint.nl/producten/rodger-draadloze-plaswekker-28zender-en-ontvanger-29.html) of het Clippo dagalarm. (https://www.medipoint.nl/producten/dagalarm-clippo-rodger.html)

€ 19.99

Lees verder

Plasbroekjes
Product
 

Plaswekkerbroekje Urifoon (jongens)

Onderbroek met sensor De speciale broekjes van Urifoon zien er uit als normale onderbroekjes. Maar een speciale ingebouwde sensor detecteert vocht. Je zet een draadloos zendertje op het broekje dat een signaal verstuurt naar een plaswekker. Die wekt je kind zodra het een beetje urine verliest. Plaswekker met zender zijn apart te verkrijgen. Bedplassen afleren De plaswekker is verreweg de snelste methode om van het bedplassen af te komen. Jouw kind leert wakker te worden als de blaas vol is. Als jouw kind gewekt is, kan het verder plassen op het toilet. Een gemiddelde training duurt 2 à 3 maanden. Eenvoudig te bevestigen Voor het vastzetten van het draadloze zendertje, zijn aan de bovenrand van het broekje twee drukknoopjes bevestigd. ’s Nachts kun jij of jouw zoon daardoor eenvoudig de plaswekkerbroekjes wisselen. Let op het wasvoorschrift Alle sensorbroekjes hebben een speciaal wasvoorschrift. De maximale garantietermijn op de broekjes is 3 maanden. Geef bij je bestelling aan hoeveel exemplaren je wil.

€ 19.99

Lees verder

Plasbroekjes
Product
 

dyson

xenos