Duwrolstoel Days Escape Lite

Comfort Deze duwrolstoel is zeer stevig door het kruisframe. Dit frame zorgt ervoor dat de stoel trillingen van de ondergrond absorbeert. Beensteunen De beensteunen zijn in lengte verstelbaar en kunnen makkelijk zijwaarts worden geklapt of geheel worden verwijderd met vervoeren. Remmen Deze transportrolstoel beschikt over remhendels aan de achterzijde, zodat er altijd bij geremd kan worden bij een stoep of een helling. De rolstoel kan ook op de parkeerrem worden gezet. Dit waarborgt een veilige transfer in en uit de rolstoel. De gebruiker kan zelf ook de parkeerrem activeren door de hendels op de banden te gebruiken. Opvouwen De rolstoel kan eenvoudig worden opgevouwen door de lussen op de zitting omhoog te trekken. U kunt de rugleuning halveren door een simpele klik aan de achterkant. Als u dan ook nog de voetensteunen van de rolstoel haalt, wordt het formaat van de rolstoel zeer klein. Dit zorgt er voor dat de rolstoel vrijwel in iedere auto past en makkelijk te vervoeren is.

€ 269.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Rolstoel MultiMotion M9

Geschikt voor kortdurend gebruik De inklapbare transportrolstoel MultiMotion M9 is geschikt voor kort gebruik om personen met verminderde mobiliteit of onvoldoende uithoudingsvermogen te verplaatsen. Daarnaast is de rolstoel heel geschikt om mee te nemen op reis. Voetsteunen in hoogte verstelbaar De M9 is voorzien van een nylon, met 4 mm schuim gevulde rugzitting en heeft afneembare en in hoogte verstelbare voetsteunen.  In hoogte verstelbare handvaten Uniek van deze transportrolstoel is dat hij beschikt over in hoogte verstelbare handvaten. Keuze uit twee zitbreedtes U heeft de keuze uit twee verschillende zitbreedtes: 45 cm en 50 cm.

€ 159.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Rolstoel MultiMotion M6

Lichtgewicht rolstoel De MultiMotion M6 is een aluminium rolstoel die u eenvoudig mee kunt nemen. Het gewicht is namelijk slechts 13,7 kg.  De MultiMotion M6 betreft een “vereenvoudigde” uitvoering van de M5. Deze heeft géén handremmen, neerklapbare rugleuning en zitkussen. Zeer klein opvouwbaar Met zijn afneembare achterwielen is de aluminium M6 zeer klein te op te vouwen. Hierdoor kunt u de rolstoel eenvoudig vervoeren in uw auto. Keuze uit twee zitbreedtes U heeft de keuze uit twee verschillende zitbreedtes: 45 cm en 50 cm.

€ 209.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Rolstoel Excel G Lite Pro

Rolstoel Excel mobiel & wendbaar De rolstoel Excel G-Lite Pro rolstoel is lichtgewicht en zeer wendbaar. Met de handige trapdop gaat u eenvoudig over stoepjes en hobbels. Met deze rolstoel bent u dus zeer mobiel. Door de luchtkussentjes in de rugleuning en de verstelbare armsteunen is de Excel G-Lite Pro comfortabel in het gebruik. Excel Rolstoel is eenvoudig mee te nemen De Excel rolstoel is van aluminium en weegt maar 12 kilo. De rolstoel is eenvoudig op te vouwen. Klap de rugsteun in en haal de voetsteunen er af om de rolstoel nog gemakkelijker mee te nemen. Ideaal dus wanneer u slechts af en toe of bij bepaalde gelegenheden een rolstoel nodig heeft. Handige attributen De Excel G-Lite Pro komt standaard met verschillende handige eigenschappen. De rugmat, zitbekleding en voetsteunen kunnen eraf en de rugleuning kunt u voor de helft wegklappen. De hoek en diepte van de remmen en de hoogte van de armleuningen kunt u verstellen. Verder heeft de rolstoel een gordel en een trapdop. Gebruik de rolstoel als duwwagen of om uzelf voort te bewegen. Anti-tip wielen  Veilig op pad met uw G-Lite Pro rolstoel? Voorkom dat u met uw rolstoel achterover kiept en monteer één of twee anti-kiepwiel(en). Deze wielen verhogen uw veiligheid en beschermen u en uw rolstoel in situaties waarbij u uit balans raakt en dreigt achterover te kiepen. De anti-tip wielen worden standaard meegeleverd met deze rolstoel.

€ 279.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Travixx Comfort Lite Rolstoel

Rolstoel Travixx: brengt u verder De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo lang mogelijk van genieten, ook wanneer u minder mobiel wordt. Als het aan ons ligt staat er zo min mogelijk in de weg om die vrijheid te blijven ervaren. Alle mooie klantervaringen, samen met onze jarenlange ervaring, hebben de basis gevormd voor ons huismerk mobiliteitshulpmiddelen, waaronder deze Comfort Lite rolstoel. Stijlvol design Een rolstoel kopen met een stijlvol design? Dan is deze rolstoel een goede keuze dankzij het exclusieve design. Een stijlvol zwart frame en verkrijgbaar in twee kleuren bekleding: zwart-blauw of zwart-wit. Bovendien bent u verzekerd van een comfortabele en veilige rit. De rolstoel is onder andere voorzien van drie grote spaken. Extra veilig dus, aangezien er niks tussen de spaken kan komen. Gemakkelijk inklapbaar De Travixx Comfort Lite rolstoel heeft een sterk en gemakkelijk inklapbaar frame. De rolstoel is van aluminium gemaakt en weegt slechts 11,5 kilo. Klap de rugsteun in en haal de voetsteunen er af om de rolstoel nog gemakkelijker mee te nemen, in bijvoorbeeld de auto. Veilig op weg De rolstoel is uitgerust met twee anti-tip wielen inclusief trapdoppen. De anti-tip wielen voorkomen dat uw rolstoel achterover kiept tijdens het nemen van obstakels, zoals stoepranden. De soft wielen zorgen voor een goede demping en hebben een lange levensduur. De Comfort Lite rolstoel is voorzien van ergonomisch gevormde handvatten, voor een goede grip om de rolstoel comfortabel en veilig voort te duwen. Compleet geleverd Deze luxe rolstoel is standaard voorzien van alle accessoires. De rolstoel heeft in hoogte verstelbare armleuningen en voetplaten. De beensteunen zijn wegzwenkbaar naar de zijkant en afneembaar. De rolstoel is voorzien van 7" voorwielen en 24 inch CFL achterwielen. De achterwielen zijn eenvoudig afneembaar op basis van het Quick Release systeem. Daarnaast is de Travixx Comfort Lite rolstoel standaard voorzien van bekleding.

€ 449.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Rolstoel MultiMotion M5

Eenvoudig mee te nemen Zoekt u een rolstoel die u eenvoudig kunt vervoeren? Dan is de MultiMotion M5 een geschikte keuze voor u. De rolstoel weegt slechts 13,9 kg en dat maakt dit model een lichtgewicht. Standaard wordt de rolstoel geleverd in de kleur donkergrijs. MultiMotion M5 versus MultiMotion M6 Rolstoel MultiMotion M5 wordt altijd gevelerd inclusief voetsteunen, handremmen en een rolstoelkussen van 4 cm dik. De MultiMotion M6 betreft een “vereenvoudigde” uitvoering van de M5. Deze heeft géén handremmen, neerklapbare rugleuning en zitkussen. Zeer klein opvouwbaar Met zijn neerklapbare rugleuning en afneembare achterwielen is de aluminium M5 zeer klein op te vouwen. Hierdoor kunt u de rolstoel eenvoudig vervoeren in uw auto. Keuze uit twee zitbreedtes U heeft de keuze uit twee verschillende zitbreedtes: 45 cm en 50 cm.

€ 239.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Rolstoel Bobby Evo

Transportrolstoel Bobby Evo voor onderweg Deze rolstoel is eenvoudig op te vouwen. De rugbuizen buigen helemaal achteruit en de voetsteunen zijn in een handomdraai te demonteren. Zo ontstaat er een klein, licht pakketje dat overal mee naar toe kan. U tilt de transportrolstoel zó in de auto of taxi aan het daarvoor bedoelde handvat. Bekijk hier de handleiding. (https://vermeiren.be/product/manuals.nsf/O/DCFD230F79705286C12583B400254878/%24FILE/MANUAL_Bobby%20Evo_MULTI_W201966_2019-02_vA.pdf) De ideale zithouding De beensteunen van de rolstoel zijn af te stellen voor de gebruiker. Zo wordt er een goede zithouding gerealiseerd. De zachte armsteunen zorgen voor extra comfort.  Heuvelachtige gebieden De rolstoel beschikt over remmen op de achterwielen. Deze remmen zijn op een speciale manier gemonteerd. Dit is ideaal als u de rolstoel gebruikt in heuvelachtige omgevingen. Zo kunt u remmen tijdens het dalen en uw snelheid onder controle houden.

€ 299.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Rolstoel Bobby 12

Ideale partner voor op reis Het opvouwen van de rolstoel Bobby 12 is zeer gemakkelijk. In slechts enkele stappen wordt het een pakketje met een afmeting van 65x27x72 cm (lengte x breedte x hoogte). Door het handvat om de rolstoel aan op te tillen, kan deze gemakkelijk in de auto geplaatst worden. Klik hier voor de handleiding. (https://www.vermeiren.co.nl/product/manuals.nsf/O/011B2419AD2BC8A1C1257DE90051190F/%24FILE/MANUAL-Bobby-ALL-vA-w201461.pdf) Comfort voor de gebruiker De beensteunen zijn gemakkelijk te monteren en af te stellen. Zo wordt er een goede zitpositie voor de gebruiker gerealiseerd. De zachte armsteunen zorgen voor extra comfort. Tot slot wordt de rolstoel Bobby 12 standaard geleverd met een heupgordel, voor een extra veilig gevoel. Ergonomische duwhandvatten Naast het comfort voor de gebruiker, is de rolstoel Bobby 12 rolstoel ook erg comfortabel voor de persoon die de rolstoel voortduwt. De rolstoel is namelijk voorzien van ergonomische duwhandvatten met een vaste hoogte. Aan deze handvatten zijn remmen gemonteerd die op de 12,5 inch achterwielen remmen. Dit is ideaal als u de rolstoel gebruikt in heuvelachtige omgevingen, omdat u kunt remmen bij het dalen.

€ 189.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Duwrolstoel Days Escape Lite voordeelpakket

Het Duwrolstoel Days Escape Lite Voordeelpakket Deze rolstoel Escape Lite is een duwrolstoel met een zeer stevig kruisframe. Dit frame zorgt ervoor dat de stoel trillingen van de ondergrond absorbeert. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel op bijna iedere ondergrond lekker zit en rijdt. Door het rolstoelkussen uit dit voordeelpakket, kunt u ook voor langere afstanden comfortabel en zacht zitten. Transport De beensteunen zijn in lengte verstelbaar en kunnen makkelijk zijwaarts worden geklapt of geheel worden verwijderd met vervoeren. Dit maakt de rolstoel ideaal voor transport. De rolstoel Escape Lite kan opgevouwen worden tot een klein pakketje, zodat deze gemakkelijk meegaat in de auto of het openbaar vervoer. Remmen Deze transportrolstoel beschikt over remhendels aan de achterzijde, zodat er altijd bij geremd kan worden bij een stoep of een helling. De rolstoel kan ook op de parkeerrem worden gezet. Dit waarborgt een veilige transfer in en uit de rolstoel. De gebruiker kan zelf ook de parkeerrem activeren door de hendels op de banden te gebruiken. Wel zo veilig als u de rolstoel veel en vaak buiten de deur gebruikt! Opvouwen De rolstoel kan eenvoudig worden opgevouwen door de lussen op de zitting omhoog te trekken. U kunt de rugleuning halveren door een simpele klik aan de achterkant. Als u dan ook nog de voetensteunen van de rolstoel haalt, wordt het formaat van de rolstoel nog een stuk kleiner. Dit zorgt er voor dat de rolstoel vrijwel in iedere auto past en makkelijk te vervoeren is. Zit lekker in de rolstoel Escape Lite met het comfortabele kussen Het voordeelpakket bevat een rolstoelkussen. Dit zachte, comfortabele kussen voor de rolstoel maakt het zitten nóg aangenamer. Dat is prettig als u bijvoorbeeld wel eens pijn heeft aan uw botten of stuit wanneer u op harde stoelen zit. Met dit rolstoelkussen is zulk ongemak verleden tijd.  Een comfortabel foam maakt dit zitkussen erg zacht en fijn om op te zitten. Hij wordt geleverd met een waterafstotende hoes met rits. Bent u al in het bezit van een rolstoel? Dan kunt u hier het comfortabele kussen apart bestellen. (https://www.medipoint.nl/producten/rolstoel-zitkussen-standaard.html)

€ 294.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

Duwrolstoel Basic

Voetsteunen wegklapbaar en verwijderbaar De duwrolstoel is gemakkelijk inklapbaar en is voorzien van wegklapbare en verwijderbare voetsteunen waardoor de gebruiker tijdens het rijden zijn voeten kan laten rusten. Armsteunen vergemakkelijken het uitvoeren van transfer De armsteunen van de duwrolstoel Basic zijn opklapbaar waardoor het uitvoeren van transfers gemakkelijker wordt. De transportrolstoel heeft een zitbreedte van 46 cm en is hierdoor breed genoeg voor de gemiddelde gebruiker. De bovenzijde van de armsteunen zijn voor zien van comfortabele PU leren armsteunen. Deze bieden ondersteuning tijdens het zitten en het opstaan en het gaan zitten op de transportrolstoel. Een stevige transportrolstoel De duwrolstoel is gemaakt van metaal en is zwart met blauw van kleur. Door het gebruikte materiaal heeft de transportrolstoel een gewicht van 18 kilogram. Dankzij dit zwaardere materiaal is de transportrolstoel belastbaar tot een gewicht van 110 kilogram. Makkelijk opvouwen, compact opbergen De duwrolstoel Basic is gemakkelijk op te klappen door het middel van de zitting omhoog te trekken. Om deze nog compacter op te bergen is het mogelijk om de achterste wielen van de transportrolstoel te verwijderen.

€ 179.00

Lees verder

Duwrolstoel
Product
 

dyson

xenos