Bewegingstrainer MOTOmed Loop

Voordelig voor uw gezondheid De MOTOmed Loop is ontwikkeld om trainen voor personen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. De bewegingstrainer is uitermate geschikt voor mensen met een chronische beperking en voor tijdelijke revalidatie. Bewegen heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uw benen worden warm en minder pijnlijk, spieren worden soepeler en spasmen kunnen worden verminderd. Daarbij wordt de bloedcirculatie geactiveerd, waardoor de stofwisseling wordt gestimuleerd en het natuurlijke afweersysteem wordt versterkt. Eenvoudige bediening Trainen met de MOTOmed Loop is een therapie met enkel positieve bijwerkingen en kan zowel passief als actief gebruikt worden. Door de eenvoudige bediening is de MOTOmed Loop voor iedereen geschikt en biedt deze ondersteuning waar dit nodig is. Passieve training De MOTOmed beweegt u. Passieve beweging zonder spierkracht is essentieel in het voorkomen van gewrichtsstijfheid. Het helpt de spieren ontspannen en verminderd spasticiteit. Passieve training verbeterd de bloeddoorstroming en daarmee de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren. Training met ondersteuning De MOTOmed ondersteunt u. Train met minimale spierkracht, de motor in de MOTOmed ondersteunt de beweging. De belastbaarheid van de gebruiker wordt zo ondersteund, dat uithoudingsvermogen en spierkracht getraind kunnen blijven worden. Actieve training Trap zelf. De gebruiker traint actief tegen een nauwkeurig in te stellen weerstand, van licht tot zwaar. Wanneer de spierkracht afneemt zal de motor ondersteuning bieden en kunnen de spieren ontspannen. Actieve training met korte pauzes heeft een positieve invloed op de totale trainingstijd en voortgang van de therapie. German Design Award De MOTOmed Loop is winnaar van de German Design Award 2019 in de categorie ‘Special Mention’.

€ 4999.00

Lees verder

Bewegingstrainer
Product
 

Mobiliteitstrainer (elektrisch aangedreven)

Elektrische trapondersteuning Dit is een elektrisch aangedreven mini fiets voor het volautomatisch trainen van spieren in benen en armen. Door de elektrische trapondersteuning heeft u weinig kracht nodig voor het trainen. Op deze manier blijft u in beweging waardoor de spierkracht en bloedsomloop verbetert wordt. De Elektrisch aangedreven Mobiliteitstrainer kan ook achteruit trappen. Trainingsprogramma's De mobiliteitstrainer heeft 5 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's en een instelbare snelheidsregeling (12 standen). Daarnaast heeft de mini fiets een timer, instelbaar van 1 tot en met 15 minuten, weergave van snelheid, resterende tijd, afstand en verbruikte calorieën. Bij de mobiliteitstrainer zit een flexibel krulsnoer.

€ 149.00

Lees verder

Bewegingstrainer
Product
 

Armtrainer deurmontage

Oefening voor schouders en rug Dit pullysysteem wordt als hulpmiddel gebruikt voor het vergroten en onderhouden van de beweeglijkheid in de schouders en bovenrug. Leg het nylon koord met verdikking over de deur heen en sluit de deur. Volg de aanwijzingen van uw therapeut of maak gebruik van de oefenvoorbeelden in de verpakking.

€ 15.99

Lees verder

Bewegingstrainer
Product
 

Fietstrainer opvouwbaar

Armen en benen trainen De fietstrainer is geschikt voor personen die door een handicap of ziekte niet zelfstandig kunnen fietsen of op een hometrainer willen zitten. Met behulp van deze fietstrainer kunt u uw spierkracht, circulatie en coördinatie verbeteren. U kunt met de fietstrainer zowel uw armen als benen trainen. De weerstand stelt u gemakkelijk zelf handmatig in. Opvouwbaar Het stalen frame is voorzien van anti-slip doppen. De rubberen strips zorgen ervoor dat de voeten goed op de pedalen blijven.

€ 59.99

Lees verder

Bewegingstrainer
Product
 

Stoelfiets Mini Bike Tunturi

Tijdens het werken Trainen terwijl u werkt, ondertussen de nodige calorieën verbranden en aan uw conditie bouwen doet u nu allemaal tegelijk met deze stoelfiets.  Verschillende weerstanden De weerstand kan versteld worden met de knop in het midden van de stoelfiets. De ingebouwde computer toont trainingsdoelen en registreert uw afgelegde kilometers. Opbergen Omdat de stoelfiets opvouwbaar is, bergt u hem na gebruik gemakkelijk op. Ook voor de armen Naast het trainen van je beenspieren gebruikt u de stoelfiets Mini bike ook als armspiertrainer wanneer u hem op tafel zet.

€ 69.99

Lees verder

Bewegingstrainer
Product
 

dyson

xenos