Rugsteun verstelbaar

In bed zitten Met een rugsteun kunt u comfortabel zitten in bed. Handig als u bedlegerig bent of uw baby borstvoeding geeft. Heeft u ’s nachts last van opkomend maagzuur? Ook dan is deze rugsteun ideaal. Ook geschikt voor in stoel Deze rugsteun kunt u in ieder bed gebruiken. U zet de steun op uw matras, maar kunt hem er eventueel ook onder plaatsen. Dit hulpmiddel is verstelbaar in verschillende hoogtes. U kunt de rugsteun ook gebruiken in uw stoel. Makkelijk op te bergen Deze rugsteun heeft standaard een hoofdkussentje. De steun is opvouwbaar en compact. U kunt hem zowel makkelijk opbergen als mee op vakantie nemen.

€ 58.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Bed en stoelverhogers (olifantspoten)

Bed- en stoelverhogers Zit uw eigen stoel prima, maar heeft u moeite met opstaan? Deze stoelverhogers zijn een eenvoudige en goedkope oplossing. De olifantspoten kunt u ook gebruiken om uw bed te verhogen. Stabiel en veilig De olifantspoten hebben een ronde vorm, waardoor u zich er niet aan kunt bezeren. Door de extra brede bovenkant kunnen bijna alle stoelen en bedden hier stabiel op staan. De diameter is 9 cm. Voor de hoogte kunt u kiezen voor verhogers van 9 cm of 14 cm. Per set van vier Deze verhogers zijn gemaakt van hard plastic. U krijgt ze in een set van vier geleverd.

€ 38.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Knee support

Knee support bij rugklachten Met een knee support neemt uw wervelkolom haar natuurlijke stand aan. Heeft u  door het liggen last van lage rugklachten of van uw heup? De knee support neemt de druk weg van de lage rug en de heupen. Hierdoor kunt u beter slapen. Hoes uitwasbaar Het kussen maakt u boven de knie vast tussen uw benen. Door het klittenband blijft de knee support altijd op de juiste plaats zitten. De hoes is van fleece en katoen gemaakt en voelt prettig aan. Uiteraard is de hoes uitwasbaar.

€ 27.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Bedbeugel Home

Comfortabel uit bed stappen Met een bedbeugel kunt u gemakkelijker zelfstandig uit bed komen. De gebogen handvatten geven voldoende ondersteuning en comfort. U kunt de bedbeugel ook gebruiken bij het omdraaien in bed. Eenvoudig te plaatsen De bedbeugel van Home legt u onder het matras. U kunt de steun aan de linker- of aan de rechterkant plaatsen. De voet geeft extra ondersteuning. Dit hulpmiddel is voor bijna alle bedden geschikt, ook voor een boxspring. In hoogte verstelbaar Het frame is op twee plaatsen in hoogte verstelbaar. De hoogte van de handgreep aan de bovenzijde is verstelbaar van 78,5 tot 95 cm. De hoogte van de het frame, wat onder het matras geplaatst wordt, is verstelbaar van 42 tot 53 cm. De breedte bedraagt 50,8 cm.

€ 64.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Bedgreep universeel

2 in 1 Het verstelbare bedhek is de ideale valpreventie en sta-op-hulp. Wanneer u moeite heeft met het in en uit bed komen of als u wel eens uit bed valt, biedt een bedsteun of bedhek veiligheid in bed en hulp bij het opstaan. Dit verstelbare bedhek is op twee manieren te gebruiken; als handgreep om makkelijk in en uit bed te stappen en als bedhek, zodat u niet uit bed kunt vallen.  Verstelbaar Dit bedhek is uitschuifbaar in drie verschillende breedtes en kan zo op de persoonlijke behoefte worden afgestemd. De bedgreep kan aan beide kanten van het bed geplaatst worden. Het bedhek kan ook naar beneden geklapt worden om eenvoudiger in- en uit bed te stappen. Universeel Het verstelbare bedhek is eenvoudig te monteren op elke boxspring of bed. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek aan het bed te bevestigen. Bij het verstelbare bedhek wordt een handleiding meegeleverd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe deze bevestigd moet worden. Hiervoor is geen gereedschap nodig.

€ 139.00

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Synchroonkabel voor Timeless (Deluxe) bedden

De synchroon-kabel verbindt de twee motoren van de comfortflex  bodems met elkaar. Hierdoor verlopen de verstellingen van de hoofd- en voeteneind  verstelling tegelijk. Hierdoor kunt u een twee persoons matras op uw elektrische comfortflex bodems leggen en toch uw bodems verstellen.

€ 165.00

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Bedtouwladder

Gemakkelijk liggen of zitten Een bedtouwladder zorgt ervoor dat u gemakkelijker kan gaan liggen of zitten in bed. De ladder bestaat uit vier grepen die gemaakt zijn van onbuigbaar plastic. Aan het uiteinde van de bedtouwladder zit een lus die u aan het voeteneinde bevestigd.

€ 19.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Kruikenzak voor bedkruik

Kruikenzak voor aluminium bedkruik Deze kruikenzak is gemaakt van heerlijk zacht badstof. De kruikenzak kan eenvoudig en stevig worden dicht gestrikt door middel van de aangestikte band. Door de badstof wordt de warmte goed vastgehouden. Wasbaar op 40 graden en verkrijgbaar in wit.

€ 4.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Sloop donkergrijs voor Somnox Slaaprobot

Sloop donkergrijs voor Somnox Slaaprobot Deze sloop biedt bescherming tegen het vuil worden van uw slaaprobot. Verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en donkerblauw. Wasbaar De losse sloop is wasbaar op 60 graden. De hoes die om de robot zelf zit is alleen chemisch te reinigen en kunt u dus niet wassen in de wasmachine.

€ 49.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Sloop donkerblauw voor Somnox Slaaprobot

Sloop donkerblauw voor Somnox Slaaprobot Deze sloop biedt bescherming tegen het vuil worden van uw slaaprobot. Verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en donkergrijs. Wasbaar De losse sloop is wasbaar op 60 graden. De hoes die om de robot zelf zit is alleen chemisch te reinigen en kunt u dus niet wassen in de wasmachine.

€ 49.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Meubelverhoger set klein

Bed verhogen Door uw bed te verhogen met een meubelverhoger kunt u makkelijker in- en uit bed stappen. Uw bed wordt met behulp van de meubelverhogers 7 cm verhoogt. U plaatst ze gemakkelijk onder bedpoten van maximaal 10 x 10 cm. Per set van 4 De meubelverhogers worden per set van 4 geleverd. Ze zijn voorzien van een antislip oppervlak op het gedeelte waarop de poten van het bed geplaatst worden. De meubelverhogers hebben een maximaal draagvermogen van 115 kg per stuk. Afmeting gleuf De afmeting van de gleuf van de meubelverhoger is 3,5 cm.

€ 29.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Bedgreep compact

Compact De compacte bedgreep is een lichtgewicht bedbeugel die u helpt bij het in- en het uitstappen van het bed. De bedgreep is gemakkelijk in het bed te plaatsen tussen de matrassen van uw boxpring. Betrouwbaar  De bedgreep is erg flexibel. Het is voorzien van een gevormde beugel die het mogelijk maakt om het op verschillende manieren vast te pakken. De beugel is tevens voorzien van een antislip handvat. Dat geeft u extra grip tijdens het vastpakken. Opberghoes De bedgreep wordt geleverd inclusief opberghoes. Deze hoes plaatst u over de beugel en is voorzien van 4 afzonderlijke vakken. Deze vakken bieden ruimte voor bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie of voor een tijdschrift.

€ 133.00

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Bedgreep Eco

2 in 1 Deze bedsteun is te gebruiken bij het in- en uitstappen van uw bed. Ook dient deze als een bedhek, zodat u niet uit uw bed kunt vallen. Opbergen Het bedhek wordt geleverd met een handige opberghoes wat het meenemen van de bedgreep gemakkelijk maakt. Verder is deze gemakkelijk uit elkaar te halen en op te bergen. Veiligheid De bedgreep Eco bezit over een dubbele veiligheidsriem waarmee u de bedsteun aan het bed kunt monteren. Hiermee wordt de bedgreep extra goed bevestigd.

€ 89.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Basislaken en treklaken Set SatinSheet Immedia

Satijn Het middenstuk van het treklaken en het basislaken zijn gemaakt van satijn. Dit zorgt ervoor dat de wrijving gereduceerd wordt. De zijkanten van de lakens zijn bekleed met katoen. Dit zorgt ervoor dat u niet uit bed kunt vallen tijdens de draai en op de rand van het bed kunt zitten. Video

€ 289.00

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

Bedbeugel enkel

Enkele bedbeugel De enkele bedbeugel helpt de gebruiker om in en uit bed te komen. De in en uitstap hulp wordt eenvoudig aan één kant van het bed bevestigd. Tevens is het frame zo ontwikkeld dat deze onder elk matras past. De handgreep met groeve aan de bovenkant van de bedtransfer zorgt voor extra grip. Het basisframe is extra groot en dat zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat de gebruiker het bed verlaat en betreedt aan dezelfde kant van het bed waarop de bedbeugel is gemonteerd.

€ 49.99

Lees verder

Bedaccessoires
Product
 

dyson

xenos