leverancier van huishoudelijke producten

Als u uw dagelijks leven thuis zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk wilt maken, bent u in de online-shop van Leifheit aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een groot assortiment praktische producten van hoge kwaliteit aan, die het huishouden veel gemakkelijker maken. Dankzij de innovatieve huishoudelijke artikelen van Leifheit zijn handelingen zoals strijken, schoonmaken of koken in een handomdraai gedaan - zo blijft er meer tijd over voor de leukere dingen in het leven.

Bovendien biedt de onlineshop een ruime keuze aan producten van het merk Soehnle. Met het uitgebreide productassortiment aan personen- en keukenweegschalen, luchtreinigers, fitness trackers en bloeddrukmeters ondersteunt Soehnle een fit en bewust leven.

Uit het assortiment van Leifheit:

Vervangingsdoek Clean Twist M Combi M super soft

Geen krassen, geen waterstrepen en gegarandeerd geen vochtschade: de Leifheit vloerdoek Clean Twist M / Combi M extra soft past op vloerwisser CLEAN TWIST M en vloerwisser Combi M. De perfecte combinatie voor het dweilen van zeer kwetsbare vloeren zoals parket, laminaat en kurk. De vezels nemen slechts een minimale hoeveelheid water op, de lusjesdoek is zacht voor de vloer. Ook kostbare houten vloeren, die slecht tegen vocht kunnen, blijven mooi en zien er ook na jaren nog prima verzorgd uit. De vloerdoek is wasbaar op 60°C en behoudt zijn reinigingskracht ook na vele malen wassen. Simpel en snel te bevestigen met drukknopen. Wisbreedte: 33 cm

€ 12.99

Lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Vakuümzak 30 cm x 40 cm

De robuuste en scheurvaste vacuümzakken (30 x 40 cm) van Leifheit zijn perfect voor conserveren van levensmiddelen en sous-vide garen. Bovendien beschikken ze over een stabiele sealnaad, dus geen last van vervelend lekken! Ze zijn zowel geschikt voor de diepvries als voor koken tot 95°C. Natuurlijk mogen de zakken ook de in de magnetron, om gerechten te ontdooien of te verwarmen. De vacuümzakken zijn volledig BPA-vrij. Bovendien zijn ze heel flexibel inzetbaar, want ze zijn compatibel met andere vacuümapparaten. Inclusief 56 gratis etiketten, om de zakken eenvoudig van een opschrift te voorzien.

€ 24.99

Lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Droogrek Classic 180 Solid

Robuust, stabiel en veel ruimte voor je wasgoed – de Classic 180 Solid is het perfecte droogrek voor binnen en buiten. Het droogrek biedt een totale drooglengte van 18 meter. De uitklapbare vleugels zijn 100 cm hoog en daardoor ook geschikt voor het drogen van lange stukken wasgoed. Met 4 ophangogen voor kledinghangers.

€ 32.99

Lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Dweil Combi M micro duo

Leifheit vloerwisser Combi is de wisser die past bij pers Combi. De speciale vloerdoek met 2-vezels-systeem zorgt voor een bijzonder grondige vuilopname. De vloerdoek bedekt ook de randen van de wisser en maakt zo hoeken en randen meteen ook schoon. Met het flexibele draaigewricht kun je effectief zigzag schoonmaken. De 140 cm lange stalen steel biedt een optimale werkhoogte.

€ 21.99

Lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Clean Twist Disc Mop Ergo dweil set

Precies goed om alle soorten vloeren grondig schoon te maken. Deze CLEAN TWIST Disc Mop Ergo bestaat uit een telescoopsteel met gepatenteerd rotatiemechanisme, een 6-liter-emmer met centrifugeerpers en een micro-duo mop. Door de steel naar beneden te drukken gaat de centrifugeerpers van de emmer draaien, waarna het vuile water en het vuil effectief uit de mop gecentrifugeerd worden. Poetsen zonder grote krachtsinspanning en zonder vuil water aan je handen. De vochtigheidsgraad van de mop is gemakkelijk aan te passen dankzij de centrifugeer-stopfunctie. De geoptimaliseerde positie van de kogellagers garandeert rustig en stabiel centrifugeren. Dankzij het 360°-cardangewricht is zigzag wissen mogelijk en kom je met de mop ook op de moeilijk bereikbare plekjes onder lage meubels. De emmer heeft een handige gietrand, waardoor hij gemakkelijk leeg te gieten is. Met comfortabel hengsel met steelhouder – voor veilig en stabiel dragen en compact opbergen.

€ 49.99

Lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Raamzuiger Aquanta Click

Met accu-raamzuiger Aquanta Click van Leifheit maak je de ramen sneller en gemakkelijker stralend schoon. Want met de handige droogzuigfunctie ben je mooi van vervelend gedruppel en lelijke strepen af. Dankzij het 360°-gebruik werkt de raamzuiger ook op de kop en in diagonale positie. Ook de bijzonder lange acculooptijd van 30 minuten is een sterk punt. Goed voor 85 m² droogzuigen zonder onderbreking. De raamzuiger kan gecombineerd worden met alle stelen van het Leifheit Click System. Met de lange stelen kan de raamzuiger perfect ingezet worden voor het schoonmaken van hoge ramen, serres en dakramen. Het vuile water is gemakkelijk en snel weg te gieten door de tankopening aan de zijkant. Dankzij de grote tankopening is de tank gemakkelijk hygiënisch schoon te maken.

€ 59.99

Lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Digitale Keukenweegschaal Page Comfort 100

Een weegschaal waarmee koken en bakken nóg leuker wordt! Keukenweegschaal Page Comfort 100 van Soehnle geeft op het grote, zeer goed leesbare lcd-display het gewicht tot 5 kg bijzonder nauwkeurig aan in stappen van 1 gram. Met de handige bijweegfunctie kun je alle ingrediënten toevoegen in dezelfde schaal en ze toch afzonderlijk wegen. Bijzonder praktisch! Met gepatenteerde sensor-touch-technologie: even lichtjes de bedienvelden aanraken is voldoende. Met groot weegplateau: handig voor grote pannen en schalen met veel ingrediënten. Deze digitale keukenweegschaal is bijzonder gemakkelijk plaatsbesparend op te bergen, tussen de kookboeken, in een la, of hangend aan de wand. Met energiebesparende automatische uitschakelfunctie en inclusief batterijen.

€ 19.99

Lees verder

Huis en Tuin
Product
 

Het hele Leifheit assortiment