Winkelbeter.nl: het internet winkelcentrum waar je ontspannen en rustig kunt winkelen van thuis uit

Leenbakker.nl betekent mooi wonen voor lage prijzen.

Leenbakker

Leen Bakker is dé bestemming voor betaalbaar wonen en vernieuwing. Ontdek ons uitgebreide assortiment in wonen, slapen en raambekleding. Lees meer over ons bedrijf, onze missie, en hoe we mooi wonen toegankelijk maken voor iedereen.

Welkom bij Leen Bakker - de plek waar betaalbaar wonen en vernieuwing hand in hand gaan! Onze missie is simpel: zoveel mogelijk mensen laten genieten van een prachtige inrichting voor hun huis of tuin. Bij ons draait alles om het creëren van een thuis, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Wij geloven in mooi wonen voor iedereen. Daarom houden we onze prijzen laag, zonder ooit in te leveren op kwaliteit of trendy ontwerpen. We willen jou de mogelijkheid geven om van jouw huis een echt thuis te maken, een plek waar je je comfortabel en gelukkig voelt.

Ontmoet ons team van ruim 2500 toegewijde medewerkers, verspreid over 170 winkels, distributiecentra, transport en ons servicekantoor. Elke dag zetten zij zich in om jouw huis in een oase van gezelligheid te veranderen.

Ons servicekantoor en distributiecentra, centraal gelegen in Raamsdonksveer, sturen niet alleen onze winkels aan, maar ook onze online shop. We zijn trots op onze webshops leenbakker.nl en leenbakker.be, waar je 24/7 kunt winkelen en inspiratie kunt opdoen voor jouw ideale interieur.

Leen Bakker is onderdeel van Investeringsmaatschappij Gilde, een gerenommeerde participatiemaatschappij in Nederland en België. Met ruim 100 jaar ervaring bieden wij vernieuwing, kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Ons assortiment is uniek in de woninginrichtingssector, en we zijn met trots de grootste omnichannel value discounter in Nederland en België.

Ontdek onze 170 eigen winkels, waar je persoonlijk advies kunt krijgen van onze experts. Maar ook online zijn we altijd beschikbaar voor jou - maandelijks verwelkomen we bijna 2 miljoen bezoekers in onze winkels en meer dan 4 miljoen online bezoekers. Of je nu op zoek bent naar prachtige meubels, comfortabele bedden of stijlvolle raambekleding, bij Leen Bakker ben je aan het juiste adres.

Wacht niet langer - laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en maak van jouw huis een plek waar je écht thuis kunt komen!

Blader door het assortiment van Leenbakker