120 puzzelboeken van sudokus, kruiswoordpuzzels tot cryptogrammen op ieder niveau.

soduko Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.
Bij denksport kun je  het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is denksport.nl een gewilde webwinkel voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen.
Behalve Denksport geeft Keesing nog andere puzzelmerken uit. Het gaat om 10 voor Taal (leuke puzzeluitgaven in quiz- en filippinevorm), Jan Meulendijks (de autoriteit op cryptogrammengebied) Win! (het leukste puzzel- en win magazine van Nederland) en populaire hobbyboeken, zoals Kleuren voor volwassenen en lijnpuzzels. 
Op de website van Denksport kan men hun gehele assortiment vinden; zowel de boekjes als de online puzzels. Daarnaast vindt men hier ook diverse puzzelweetjes, aanbiedingen, acties en puzzels. Denksport wenst iedereenveel puzzelplezier.
Uit het Denksport assortiment:

Cijfercode 3* vakantiekanjer Editie 39

Cijfercode 3* vakantiekanjer - Editie 39Een extra dik puzzelboek vol met uitdagende cijfercodes in leuke varianten, zoals de kruiswoordfilippine en cijfercode USA.

€ 4.60

Lees verder

Gemiddeld
Product
 

Zweeds 3* puzzelgigant Abonnement

Zweeds 3* puzzelgigant - AbonnementZweeds 3* puzzelgigant doet zijn naam eer aan. Het is een extra grote en extra dikke uitgave vol met uitdagende zweedse puzzels.

€ 32.90

Lees verder

Gemiddeld
Product
 

Varia 3* vakantieboek Editie 312

Varia 3* vakantieboek - Editie 312Deze uitgave is onmisbaar op iedere vakantie! Dit vakantieboek bevat een mix van de populairste puzzels.

€ 4.60

Lees verder

Gemiddeld
Product
 

10 voor Taal Varia beeldpuzzel special Editie 13

10 voor Taal - Varia beeldpuzzel special - Editie 13Een luxe en gevarieerd puzzelboek. Door onder andere quizvragen, cryptische beeldopgaven, rebusopgaven en fotoraadsels wordt jouw kennis op allerlei manieren getest.

€ 6.95

Lees verder

N.v.t.
Product
 

Doorloper 4* bundel Abonnement

Doorloper 4* bundel - AbonnementEen bundel vol doorlopers voor de doorloperliefhebber. Een lekker dikke bundel vol met uitdagende puzzels.

€ 15.30

Lees verder

Gemiddeld
Product
 

Kleurposter Vlinder

Kleurposter: VlinderWil jij jezelf een mega-kleuruitdaging geven of iemand cadeau doen? Dat kan met deze vlinder-kleurposter . Deze kleur-poster op mooi wit papier en groot formaat zorgt voor uren kleurplezier.

€ 2.95

Lees verder

Product
 

Legpuzzel 3* pocket Editie 166

Legpuzzel 3* pocket - Editie 166Altijd al gek geweest op legpuzzels? Probeer het dan eens met woorden en cijfers.

€ 4.20

Lees verder

Gemiddeld
Product
 
 
 

Ditverzinjeniet is een webwinkel met grappige hebbedingen, designartikelen en de nieuwste gadgets.

Ditverzinjeniet is een webwinkel met grappige hebbedingen, designartikelen en de nieuwste gadgets.

Ditverzinjeniet is een webwinkel met grappige hebbedingen, designartikelen en de nieuwste gadgets. De producten voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard en zij hebben veel mooie merken in hun assortiment.

De producten van Ditverzinjeniet zijn zeer geschikt als cadeau en het aanbod varieert dan ook van babyspullen tot radiobestuurbare auto’s. Er worden regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Ditverzinjeniet richt zich vooral op nuttige en vernieuwende gebruiksartikelen. De meeste producten zijn niet alleen leuk, maar hebben ook een functie in het dagelijkse leven.

Naar dit verzin je niet

Assortiment

De nieuwste gadgets en andere innovatieve producten

megagadgetsMegaGadgets.nl is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere innovatieve producten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar producten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven.

De online winkel maakt deze producten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de producten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, iDeal en achteraf betalen een geweldige vooruitgang. Daarnaast kunnen er bestellingen gedaan worden via de app, geschikt voor Android en iOS systemen.

De winkel is ingedeeld in 17 duidelijke categorieën, zoals: Wonen & Leven, Eten & Drinken, Drones, enz. Aan het bestellen van de producten en/of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn ook vaak leuke wedstrijden verbonden.

Naar MegaGadgets

Assortiment