Winkelbeter.nl: het internet winkelcentrum waar je ontspannen en rustig kunt winkelen van thuis uit

Mexicaanse schaaltjes 3+1 gratis.

DGM outlet

Welkom bij DGM Outlet: Jouw Go-to Bestemming voor Voordelige Kwaliteitsproducten!
Sinds 2010 is DGM Outlet een bekend begrip, met zowel een bruisende webshop als een gezellige fysieke winkel. Ons enthousiaste team zet zich vol passie in om ervoor te zorgen dat klanten met een glimlach terugkomen. Na enkele verhuizingen en verbouwingen vinden we ons huidige thuis aan de Klompenmakerstraat 32, 3194 DE Hoogvliet. In onze tweeverdiepingen-tellende winkelruimte wacht een wereld vol diversiteit op bezoekers. Het ontdekken van onze gangpaden vol variatie kan uren plezier opleveren. Waarom komt u niet zelf eens langs? We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, 13:00 - 17:30 uur. 

Bij DGM Outlet draaien we om een uniek concept: dezelfde producten, maar dan voor minder. Elk - ja, elk! - product ondergaat een strenge controle voordat het op onze website verschijnt. Zo garanderen we kwaliteit en kunt u er zeker van zijn dat eventuele beschadigingen slechts aan de buitenkant zitten. We geloven in transparantie naar onze klanten toe. Als we tijdens de controle een defect, krasje of iets anders opmerken, melden we dat natuurlijk direct.

"Topkwaliteit voor een Vriendelijke Prijs!"

Wat maakt ons extra speciaal?

Levertijd: Bestel voor 23:59 uur en ontvang het morgen in huis binnen Nederland. Ook afhalen bij een servicepunt is mogelijk.

Belgiƫ: Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Duitsland: 2-3 werkdagen.

Prijs: Altijd voordeliger! We passen onze prijzen aan op basis van concurrenten en gaan altijd onder de marktprijs.

Duurzaamheid: Bij DGM Outlet dragen we ons steentje bij aan het milieu door oud verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Ook letten we op het milieu bij het gebruik van opvulmateriaal. Ons doel is om verspilling tot een minimum te beperken.

Onze toewijding aan compleet en duidelijke productinformatie, inclusief tekstuele en visuele details, helpt u beter te begrijpen wat u kunt verwachten. Hiermee verminderen we het aantal retourzendingen aanzienlijk.

Merken
Bij DGM Outlet vindt u producten van diverse merken, waaronder populaire namen zoals Sony, Philips, Caliber, GardenGrill en Samsung. Ons assortiment wordt dagelijks vernieuwd, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Kom langs en geniet van onze uitgebreide selectie!

Informatie Geen overeenkomende items gevonden