Winkelbeter.nl: het internet winkelcentrum waar je ontspannen en rustig kunt winkelen van thuis uit

Mexicaanse schaaltjes 3+1 gratis.

Gewoonstijl is er voor jou op het gebied van design meubelen, design verlichting en woonaccessoires.

Gewoonstijl

Gewoonstijl is er voor jou op het gebied van design meubelen, design verlichting en woonaccessoires.

Ontdek bij Gewoonstijl een uitgebreide collectie designmeubelen en woonaccessoires. Van bekende merken tot opkomende designers, wij bieden betaalbare stijl voor elk interieur. Bezoek onze showroom en webshop voor een unieke winkelervaring.

Gewoonstijl is er voor jou op het gebied van design meubelen, design verlichting en woonaccessoires. Met onze jarenlange kennis van architectuur, interieur en design hebben we in 2013 besloten dit met jou te gaan delen. Het is onze passie om samen van jouw huis een thuis te maken!

Bijzonder, attent en persoonlijk

Welkom bij Gewoonstijl, dé plek waar stijlvol wonen betaalbaar wordt gemaakt. 

In 2013 begonnen we met één doel voor ogen: designmeubelen voor iedereen toegankelijk maken. En raad eens? We hebben dat doel niet alleen bereikt, maar overtroffen! Ons assortiment is gegroeid tot meer dan 3000 geweldige producten die grotendeels op voorraad zijn. Dat betekent dat jouw nieuwe pronkstukken al binnen een dag bij je thuis kunnen zijn. Hoe tof is dat? 

Maar dat is niet alles. Elke maand voegen we nieuwe merken en producten toe aan onze collectie. Dat houdt de boel fris en spannend, en zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt op onze website. Of je nu op zoek bent naar designmeubels van bekende namen of juist wilt pronken met unieke stukken van opkomende ontwerpers, bij Gewoonstijl vind je het allemaal! 

Oh, en laten we onze eigen merklijnen niet vergeten! Deze worden dagelijks bijgevuld met de nieuwste trends, zodat jij altijd de hipste items kunt scoren. Met onze collecties kun je jouw inrichting omtoveren tot een interieur waar je trots op bent. 

We begrijpen dat online meubels kopen best een stap kan zijn. Daarom hebben we niet alleen een webshop, maar ook een te gekke showroom waar je onze producten in het echt kunt bewonderen. En het beste van alles? Onze showroom ligt naast ons magazijn, dus als je iets specifieks wilt zien, regelen we dat voor je! Neem rustig de tijd om te verkennen, en wie weet kom je zelfs een glimp opvangen van onze fotostudio, waar we onze producten tot leven laten komen. En hey, tijdens je bezoek trakteren we je graag op een lekker kopje koffie! 

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van stijlvol wonen bij Gewoonstijl. 

Het assortiment van GewoonStijl