Tweedekans Klimaatbeheersing kortingen tot 60%

Tweedekans Klimaatbeheersing

Is het in de ruimte waar je zit te warm, te koud, te vochtig of is de lucht te droog? Dan is het klimaat in huis waarschijnlijk niet optimaal geregeld. Op bij 2e kansje vind je tweedekans producten die bijdragen aan het verbeteren van het klimaat thuis.

Naar 2dekansje klimaatbeheersing 

2dekansje.com 

maakt nieuwe producten betaalbaar én werkt naar een duurzamere wereld. Hun missie is om internetretouren en restvoorraad een tweedekans te geven door het aan het grote publiek te presenteren. Dit doen ze door consumenten beter bekend te maken met hergebruik van internetretouren, restvoorraad en tweedekans-producten en daarnaast help je het milieu en portemonnee. Zeg NEE tegen nieuw, en kies voor tweedekans-producten! Zo help je het milieu, bespaar je geld en voel je je goed! :-)

Meer over en van 2dekansje

Ventilator Opruiming! ☀

 
 
Er komen bloedhete dagen aan. Wil jij lekker blijven slapen of zoek je verkoeling voor in de woonkamer? Bekijk ons aanbod ventilatoren voor echte bodemprijzen! Wees er snel bij want OP=OP
 
 
 
 

Gereedschap tijdelijk voor bodemprijzen.

conrad27 6

Nu het dagelijkse leven steeds duurder wordt en de inkoop van producten een steeds grotere uitdaging wordt, is het belangrijk om prijzen scherp in de gaten te houden. Wij begrijpen dat. Daarom hebben we voor u tientallen producten tijdelijk extra scherp geprijsd zodat u geld kunt besparen op goed gereedschap. Want goed gereedschap is het halve werk. Maar let wel op, want OP = OP.
 

 

 

 

Over Conrad

Conrad is er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Met een assortiment van vele honderdduizenden artikelen kunnen ze je alles leveren om je leven wat aangenamer te maken. Van de nieuwste 3D-printers tot de meest geavanceerde quadrocopters. Van een batterij tot het kabeltje dat je nergens anders kunt vinden. Ook voor een nieuwe stijltang kun je bij ze terecht. En het assortiment breidt zich nog altijd uit. Een groei die ze te danken hebben aan hun passie voor elektronica. Wat jij zoekt hebben zij al gevonden.

Meer over en van Conrad

Gereedschapswanden! 🔨

 
Stenda heeft gereedschapswanden voor elke situatie. Verander jouw garage, schuur, magazijn of hobbyruimte in no time om naar een opgeruimde werkplaats. Bekijk alle mogelijkheden!
 
 

De meest gebruikte gereedschappen altijd bij de hand

Gereedschapsset
89-delige gereedschapset van Brüder Mannesmann
1 reviews
€ 60,00   €  55,99

Gereedschap overzichtelijk en veilig in de koffer opgeborgen | Green Line kwaliteitsgereedschap | Gesorteerd en binnen handbereik

De meest gebruikte gereedschappen altijd bij de hand

Gereedschapsset
227-delige Makita gereedschapsset
1 review
€ 125,-   €  109,-

Gereedschap overzichtelijk en veilig in de koffer opgeborgen | Koffer van robuust kunststof met aluminium frame | Gesorteerd en binnen handbereik