Het verhaal begint in 2009, toen 2 jonge vrienden van slechts 23 jaar oud begonnen aan de ontwikkeling van hun eerste robotstofzuiger. In de garage van Gary Dauman (oprichter) en in samenwerking met een fabriek die is gespecialiseerd in elektronica zal geleidelijk een functionele en verkoopbare machine ontwikkeld worden. In een snelgroeiende markt met weinig spelers wordt Eziclean opgemerkt door de franse distributie en wordt het al snel een belangrijk merk in robotica, en in andere huishoudelijke apparaten.

Eziclean heeft zich vanaf het begin gepositioneerd als een Franse speler die gespecialiseerd is in het ontwerp en de ontwikkeling van slimme, gebruiksvriendelijke producten met een hoge technologische waarde en prestaties die voldoen aan de verwachtingen van de consument. Voortbouwend op dit succesverhaal rond robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu ook zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc. Een gedurfde uitdaging tegenover de reuzen van de sector. Maar na 10 jaar inspanningen, en ondersteund door een meer kanaals commerciële strategie, is het één van de meest populaire en best verkochte merken robotstofzuigers in Frankrijk. Het is wanneer één van de twee partners het bedrijf verlaat om zich te wijden aan nieuwe ondernemersactiviteiten, dat Gary Dauman in 2009 besluit om 3 jaar garantie te bieden op alle Eziclean producten.

Voortbouwend op dit succesverhaal rond robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu ook zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc.

Sinds 2019 zijn alle producten uitgerust met de nieuwste generatie motoren. De MagnetiKtechnologie moet de belofte bieden om het vermogen en de zuigkracht van zijn producten te veertienvoudigen.

In 2020 betreedt Eziclean het 2.0 universum met een reeks robotstofzuigers, waarin de nieuwste navigatie- en interieur cartografie technologieen zijn geintegreerd.

Met ervaren medewerkers in het team, ontwikkelt het merk Eziclean zich nu internationaal en belooft elk jaar steeds meer innovatieve en efficiente producten aan te bieden voor een schoon en perfect huis.

Het Eziclean assortiment:

Eziclean® Dweilstofzuiger Cyclowash Accessoires Pakket

Set van 2 speciale reinigingsborstels + 1 speciale zuigborstel + 1 HEPA-filter voor EZIclean® Cyclowash dweilstofzuigers

€ 79.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Dweilstofzuiger Cyclowash Borstel Pakket

Set van 2 speciale borstels voor EZIclean® Cyclowash  dweilstofzuigers

€ 49.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Dweilstofzuiger Cyclowash Filter Pakket

Een set van 2 filters voor de Cyclowash modellen.

€ 39.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Connect x1200 Dweildoeken Pakket

3 dweildoeken voor de EZIclean® Aqua Connect X1200 robotstofzuiger

€ 29.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Map iMap Accessoires Pakket

Dit accessoirespakket is compatibel met Eziclean® map, aqua map, aqua map ultimate, iMap, aqua iMap. Het omvat:2 zijborstels en een HEPA filterOm de continue reinigingsprestaties van uw toestel te garanderen, is het aanbevolen uw accessoires om de 6 maanden te vervangen.

€ 39.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Map iMap Dweildoeken Pakket

Dit accessoirespakket is compatibel met de EZIclean® aqua map, aqua map ultimate en aqua iMapHet omvat :3 wasbare en waterdichte dweildoeken. Deze gepatenteerde "Mechanically Enhanced Effect" mops zijn gemaakt van tri-composieten met een specifiek voordeel voor elk: De werking van het polypropyleen heeft een uniek vermogen om macrogronden af te schrapen. De polyester strips zorgen voor de verwijdering van deeltjes. Tenslotte absorbeert het polyamide vloeistoffen en vuil. Het resultaat is een uitstekende schoonmaakprestatie op alle vaste vloerbedekkingen.Om een ononderbroken schoonmaakprestatie van uw machine te garanderen, wordt aanbevolen uw mop te vervangen zodra deze te ruw wordt, d.w.z. om de 6 maanden.

€ 39.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Wave Accessoires Pakket

1 HEPA filter + 2 zijborstels voor de Wave robotstofzuiger

€ 14.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robot Ramenwasser Hobot Microvezel Doeken Pakket

De EZIclean® Hobot accessoires pakket bevat een set van 12 microvezel pads die in de machine wasbaar zijn en aan beide zijden kunnen worden gebruikt. De dikte en de kwaliteit van de vezels zijn bestudeerd om een streep loos resultaat te verkrijgen. Afhankelijk van het gebruik, een vervanging van uw verbruiksgoederen om de 6 maanden. 

€ 29.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robot Ramenwasser Hobot Reinigingsoplossing

Oplossing speciaal ontwikkeld voor het reinigen van ruiten met uw EZIclean® robot ramenwassers. Dankzij de gepatenteerde verstuiver en de unieke formule worden op het raam geprojecteerde microdruppeltjes aanzienlijk vermeden, voor een streep loos resultaat.Bovendien is het zo ontworpen dat het langzamer droogt dan andere schoonmaakmiddelen zodat de robot de hele glaswand kan reinigen voordat het opdroogt.Ingebouwde sproeier 500ml Compatibel met EZIclean® Hobot 368, Hobot square en Hobot square bluetooth robot ramenwassers.

€ 19.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Cycloboost R6 WASH

Eziclean® Cycloboost R6 WASH Stofzuigers, dweilen, emmers; we hebben een heleboel attributen nodig om onze kamers schoon te krijgen. Ga voor 2-in-1 gemak met de EZIclean® Cycloboost R6 WASH. Hiermee profiteer je niet alleen van het flexibele gemak van een draadloze stofzuiger, maar ook van de innovatieve dweilfunctie. Deze draadloze stofzuiger wordt gedreven door een krachtige motor met een zeer hoge zuigkracht, en bevat een speciale module die jouw vloeren blinkend schoon achterlaat. Makkelijker kan niet. Draadloos stofzuigen in een lichte, ergonomische behuizing Inclusief efficiënte dweilfunctie Krachtige motor met hoge zuigkracht van wel 17KpA Tot wel 45 minuten stofzuigen op één accu-lading HEPA 13-filter houdt tot wel 99,97% van (fijn)stof en allergenen tegen Herkent automatisch het soort vloer en past zich daarop aan HairRemover™-technologie voorkomt blokkades Inclusief dweilfunctie Bespaar ruimte en moeite. Stofzuigen en dweilen doe je vanaf nu met hetzelfde apparaat. Installeer simpelweg de innovatieve EZIWipe™ op de stofzuiger om deze om te toveren tot een efficiënte dweil. Vul vervolgens het reservoir met water en je bent direct klaar om te gaan. De microfibers zorgen er daarbij voor dat jouw vloeren vlekkeloos achterblijven zonder ze steeds opnieuw te hoeven dweilen. Zo simpel is het. Draadloos gemak Ervaar het gemak van een draadloze stofzuiger. Vanaf nu kun je in één keer je hele huis door, zonder ondertussen de kabel te verplaatsen. De ultralichte behuizing (1,7 kg) en ergonomisch handvat maken elke schoonmaakbeurt een makkelijk klusje. Met behulp van de AutoDetect™-functie kan de stofzuiger zelfs herkennen wat voor soort vloer er wordt gereinigd en past vervolgens zijn zuigkracht daarop aan. Jouw huis was nog nooit zo schoon. Krachtige prestaties Deze turbo-charged draadloze stofzuiger is een ware krachtpatser. De laatste generatie lithium-batterij is in staat de geavanceerde 250W MagnetiK™-motor aan te drijven tot een zuigkracht van maar liefst 17KpA waarmee je tot wel 45 minuten kunt stofzuigen. Dit zijn hoogstaande prestaties waarmee jouw vloeren gegarandeerd stofvrij zijn. Het drievoudige filtersysteem in het HEPA 13-filter zorgt er daarbij voor dat tot wel 99,97% van het stof, fijnstof en allergenen wordt tegengehouden. De enige stofzuiger én dweil die je nodig hebt. Heb je huisdieren, maar wil je ook profiteren van de dweilfunctie? Kijk dan naar de EZIclean® Cycloboost R8 WASH. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 399.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Aqua Connect x650 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x650 Met deze robotstofzuiger heb je absoluut geen omkijken meer naar je huishoudelijke taken. De x650 is enorm zelfstandig, zo raast die heel stil door je huis met een zeer krachtige zuigkracht. Hij legt per minuut 310.000 informatiepunten vast in een gedetailleerd diagram dankzij zijn navigatietechnologie, die toegankelijk is voor jou via de app. Stofzuigen en dweilen was nog nooit zo simpel geweest! CAMERASLAM™-navigatietechnologie Nieuwste generatie motor 2600mAh lithium-ion X6boost-batterij voor een uitzonderlijke levensduur Elektronische waterreservoir Keert automatisch terug naar oplaadstation Virtuele muren plaatsen via applicatie Erg stil: 55dB 16 Val en obstakelsensoren CAMERASLAM™-navigatietechnologie Deze robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste navigatietechnologie. Door de ingebouwde camera midden op de robot kan hij per seconde 310.000 punten vastleggen. Zo heeft de stofzuiger in een fractie van een seconde uw woning in kaart gebracht. Ook beschikt deze robotstofzuiger over 16 val en bots sensoren, hij detecteert trappen en gaat door met stofzuigen zonder vast te lopen door obstakels in zijn route. Voorzien van nieuwe technologieën  De robotstofzuiger beschikt over de allernieuwste motortechnologie, de MagnetiK-technologie. Deze biedt een bijzonder goede zuigkracht die gemiddeld 2.5 keer langer mee gaat dan andere robotstofzuigers op de markt. Daarnaast beschikt hij over de nieuwste 2600mAh Lithion-ion batterij, wat zorgt voor een uitzonderlijke levensduur. Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd De meegeleverde elektronische watertank zorgt voor grondige reiniging van uw vloeren. Deze regelt automatisch de waterstroom van de robot, waardoor er dus nooit plassen water op uw vloer zullen ontstaan.  Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 399.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclomax R420 Steelstofzuiger

Steelstofzuiger Eziclean® Cyclomax R420 Ken je dat gevoel? Heel snel door je huis heen met de stofzuiger omdat de batterij bijna leeg is? Dat is met deze krachtige steelstofzuiger nu verleden tijd. Deze steelstofzuiger beschikt over 3 standen die je gemakkelijk via de display kan bedienen. Elk stukje stof en vuil is zichtbaar dankzij de LED-Verlichting. Zo gaat de batterij 55 minuten lang mee en is deze stofzuiger zeer geluidsarm (78dB). Touchscreen Hepa 13-Filter Zeer stil: 78dB Nieuwste Motor Technologie Grote Stofbak Handige Oplaadstation Geschikt voor Dierenharen Steelstofzuiger gaat 55 minuten lang mee De batterij van de steelstofzuiger gaat 55 minuten lang mee. Gemiddeld gezien met andere steelstofzuigers gaat deze erg lang mee. Wel zo fijn om niet na iedere keer stofzuigen de stofzuiger aan de lader te zetten. Steelstofzuiger met Touchscreen Een handige touchscreen op de steelstofzuiger waar de batterijpercentage word weergegeven en waar je de mogelijkheid hebt om de 3 standen te regelen via de bediening. Ook ontvang je hierop een melding wanneer de stang of hoofdborstel schoongemaakt moet worden.  Steelstofzuiger met handige accessoires Maak van je steelstofzuiger een lichtgewichte kruimeldief. Er worden handige accessoires meegeleverd om in de meeste ontoegankelijke plekken van je huis te stofzuigen. Vensterbanken en plafonds, geen enkel probleem.

€ 199.99

Lees verder

Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Map Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Map Een krachtige robotstofzuiger die het stofzuigen lekker uit handen neemt. Zo kan jij ongestoord de dingen doen die je wel leuk vindt om te doen. Met een batterijduur van ander half uur weet je zeker dat je huis er straks weer goed bij ligt. Is de robot klaar dan zal die automatisch naar zijn oplaadstation gaan. Keert automatisch terug Geluidsarm: 60dB Grote waterreservoir Obstakel Detectie Sterke Zuigkracht Huisdier Vriendelijk 8 Infrarood sensoren Robotstofzuiger met handige navigatie Deze robotstofzuiger heeft slimme navigatietechnologie. Hierdoor kan het gedetailleerde diagrammen maken van het te reinigen gebied. De vloerwisser is ontworpen om zelfs het kleinste vuil op te zuigen. Robotstofzuiger met infraroodsensoren Deze robotstofzuiger is uitgerust met 8 infrarood sensoren. Zo is de stofzuiger volledig autonoom en zijn obstakels en trappen geen probleem. Dit wordt allemaal gedetecteerd en gaat tussen obstakels door zonder vast te lopen. Hygiënisch legen Een stofcontainer ontworpen voor snel en hygiënisch legen van de bovenkant zonder contact met stof en vuil. De stofafscheider bevat een Hepa-filter die ervoor zorgt dat 99,97% van alle bacteriën wordt opgevangen.

€ 179.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Dweilstofzuiger Cyclowash Dweilborstel Pakket

Set van 2 speciale reinigingsborstels voor de Cyclowash dweilstofzuigers

€ 59.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Connect x1200 Accessoires Pakket

Hoofdborstel + zijborstel + filters voor EZIclean® Aqua Connect x1200 robotstofzuiger

€ 39.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Connect x1200 Stofzuiger Zakken

3 stofzakken voor de EZIclean® Aqua Connect X1200 robotstofzuiger

€ 19.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Connect x1200 Wegwerkdoeken Pakket

20 wegwerpdoeken voor de EZIclean® Aqua Connect x1200 robotstofzuiger

€ 19.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Wave Dweildoeken Pakket

Set van 3 dweildoeken voor robotstofzuiger Wave 120

€ 14.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Steelstofzuigers Xperience Filter Pakket

Accessoirepakket van 3 HEPA-filters, compatibel met alle EZIclean® Cyclomax Xperience modellen

€ 49.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Robotstofzuiger Xpert Animal Stofzuigerzak S450

Een pakket van 3 stofzuiger zakken voor de Xpert Animal S450

€ 29.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Cycloboost R8 WASH

EZIclean® Cycloboost R8 WASH Hoe krijg je een huis met rondrennende katten en honden schoon? Meestal betekent dit elke dag stofzuigen en dweilen, maar vaak niet met de gewenste resultaten. Ga voor 3-in-1 gemak met de EZIclean® Cycloboost R8 WASH. Hiermee profiteer je niet alleen van het flexibele gemak van een draadloze stofzuiger, maar ook van de innovatieve dweilfunctie én een speciale dierenharen-borstel die talloze malen efficiënter is dan traditionele stofzuigers. Schone vloeren gegarandeerd! Draadloos stofzuigen in een lichte, ergonomische behuizing Inclusief efficiënte dweilfunctie Krachtige motor met hoge zuigkracht van wel 20KpA Tot wel 60 minuten stofzuigen op één accu-lading HEPA 13-filter houdt tot wel 99,97% van (fijn)stof en allergenen tegen Herkent automatisch het soort vloer en past zich daarop aan HairRemover™-technologie voorkomt blokkades Het gemak van draadloos stofzuigen Geen gedoe meer met kabels. Gun jezelf het moderne gemak van een draadloze stofzuiger. Vanaf nu kun je in één keer je hele huis door, zonder dat er een kabel in de weg zit. Dankzij de ultralichte behuizing (1,7 kg) en ergonomisch handvat hoe je jezelf daarbij nooit meer in het zweet te werken. De handige, inbegrepen opzetstukken zorgen ervoor dat geen hoekje wordt overgeslagen en met het ingebouwde HEPA-filter wordt tot wel 99.97% van het (fijn)stof en allergenen tegengehouden. Met behulp van de AutoDetect™-functie, kan de stofzuiger zelfstandig herkennen wat voor soort vloer er wordt gereinigd en past vervolgens zijn zuigkracht daarop aan. Krachtig, schoon en hygiënisch. Geschikt voor huisdieren Dierenharen zitten overal en zijn vaak lastig om vanaf te komen. De EZIclean® Cycloboost R8 is jouw nieuwe beste vriend: een slimme stofzuiger die speciaal is ontwikkeld om dierenharen op te ruimen. De geavanceerde 250W MagnetiK™ motor heeft een zuigkracht van 20KpA, waarmee je gemakkelijk dierenharen opzuigt. Het apparaat wordt daarbij ondersteund door een mini electro-borstel: het unieke ontwerp veroorzaakt een complexe luchtstroom die de prestaties van de stofzuiger tienvoudig vergroot, zodat ook echt álle haren worden meegenomen. Dweilen en stofzuigen in één Voor het schoonste resultaat is dweilen een must. Maak het jezelf gemakkelijk met de EZIclean® Cycloboost R8 WASH: een stofzuiger en dweil in één. Installeer simpelweg de innovatieve EZIWipe™ op jouw Cycloboost stofzuiger om deze te transformeren tot een efficiënte dweil. Vul het reservoir simpelweg met water en je bent klaar om te gaan. Zeg dus maar gedag tegen grote emmers, dweilen en doekjes. De microfibers zorgen ervoor dat jouw vloeren elke keer weer schoon en haarloos achterblijven. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 499.99

Lees verder

Product
 

Eziclean® Aqua Connect x1200 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x1200 Lijkt het je niet geweldig om het stofzuigen, dweilen en het legen van de stofzuiger uit handen te geven? De Eziclean Aqua Connect x1200 is een zeer krachtige en stille stofzuigerrobot die letterlijk alles voor jou uit handen neemt. De allernieuwste technologie stelt de robotstofzuiger in staat om vlekken te detecteren en te bestrijden. Op deze manier zal de robotstofzuiger dweil bewegingen maken zoals een mens zou doen met een dweil.  App en spraakbediening Allernieuwste technologieën Zeer stil: 55dB Geïntegreerde waterreservoir Automatisch stofzuigen, dweilen en legen Sterke zuigkracht Huisdier vriendelijk 32 Val en obstakelsensoren Robotstofzuiger met app Deze robotstofzuiger is via de Nederlandse applicatie in te stellen. In zijn eerste rondje door het huis zal de robot dankzij de laser navigatie alles in kaart brengen, waardoor jij een mooie diagram van je huis krijgt in de app. Ook heb je de mogelijkheid via de app om gebieden af te bakenen voor bijvoorbeeld spelende kinderen of je huisdieren. Via de app heb je ook de mogelijkheid om de stofzuiger dicht langs de plinten te laten zuigen.  BREAKPOINT ™  technologie Is na 130 minuten de batterij leeg? Geen probleem, de robotstofzuiger keert dankzij de Breakpoint technologie automatisch terug naar zijn oplaadstation om zichzelf op te laden en vervolgens verder te gaan waar die was gebleven. Het enige wat jij af en toe hoeft te doen is de stof bak legen van het oplaadstation. Een zelfstandige robotstofzuiger Met 32 val en obstakelsensoren en zijn lasernavigatie is de x1200 perfect autonoom en gaat hij kleine obstakels zoals sokken en speelgoed uit de weg. Hij past daarnaast automatisch zijn zuigkracht aan de type ondervloer waar die zich bevindt.

€ 799.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Connect x550 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x550 Stofzuigen en dweilen zijn niemands favoriete bezigheden. Geef deze tijdrovende  taken vanaf nu uit handen met de nieuwe Aqua Connect robotstofzuiger. Deze stofzuiger en dweil ineen beschikt over de allernieuwste technologieën en reinigt jouw vloeren nauwkeurig en zelfstandig. Zo kun je de dingen doen waar jij wél plezier en energie uit haalt. App en spraakbediening Allernieuwste technologieën Zeer stil: 55dB Batterij gaat 120 minuten lang mee Geïntegreerd waterreservoir Zeer sterke zuigkracht Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd Huisdier vriendelijk Innovatieve Navigatie-Technologie De Aqua Connect robotstofzuiger kent jouw huis al snel op z’n broekzak. Dankzij de slimme, innovatieve Navig+ technologie creëert de robot een nauwkeurige, ruimtelijke kaart om bewegingen te optimaliseren, ongeacht de inrichting van jouw huis. Dankzij de 16 obstakel- en bots-sensoren weet het smart-apparaat daarnaast allerlei obstakels en zelfs trappen te detecteren en ontwijken. Zo heb jij er geen omkijken naar. Wil jij nog meer gemak? Kijk dan ook zeker naar onze Aqua Connect x1200, een alles-in-1 robotstofzuiger die zichzelf leegt. Toegankelijke app voor optimale reiniging Met de EZIclean® Connect app begin jij met schoonmaken met slechts één druk op de knop. De app toont onder andere het gebied dat jouw robotstofzuiger bestrijkt, de verstreken tijd en het resterende batterijpercentage. Je kunt ook de zuigkracht en waterstroom van het apparaat aanpassen voor een optimale reiniging van jouw huis. Zo behoud jij de controle en doet de robotstofzuiger de rest. Heb je liever een afstandsbediening? Kijk dan naar onze Aqua Ultimate stofzuiger. Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd Dankzij de krachtige zuigkracht is deze robotstofzuiger een ster in het opruimen van stof en alledaags vuil. Maar dat niet alleen: deze innovatieve reiniger kan namelijk zelfstandig dweilen voor een optimaal en blinkend schoon resultaat. Met een geluidsproductie van 55dB kun jij daarbij ongestoord televisie kijken of ontspannen een boek lezen. De Aqua Connect x550 is bovendien prima te combineren met huisdieren. Meer weten? Lees onze blog. Profiteer van onze service! Heb je nog vragen? Uiteraard geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen.

€ 299.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Connect x850 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x850 Een ronde vorm, een zwart uiterlijk, een wolk van blauwe stippen en de allernieuwste technologieën, dat is de x850.  Met zijn 32 obstakelsensoren en anti-val en bots-sensoren is deze robotstofzuiger volledig zelfstandig en vermijdt hij trappen en obstakels. Zo kan hij ook op eigen kracht terugkeren naar zijn oplaadstation. Deze robotstofzuiger voert de 3 essentiële stappen van een grondige schoonmaak in één keer uit. Tijdens zijn route veegt hij het stof en ander alledaags vuil op, dat  wordt opgezogen dankzij zijn krachtige zuigmotor. Daarnaast laat hij je vloer gedweilt en schoon achter.  App en spraakbediening Allernieuwste technologieën Zeer stil: 55dB Dweilt uw vloer schoon Rubberen haakjes bij de hoofdborstel, ideaal voor dierenharen. Sterke zuigkracht Vangt de kleinste stofdeeltjes door de HEPA13-filter. 32 Val en obstakelsensoren Robotstofzuiger Aqua Connect met App bediening Waar je ook bent, via de EZIclean®-applicatie op je smartphone kun je je robotstofzuiger instellen en beheren. Of je nu thuis bent of onderweg. Dankzij de EZIclean® applicatie, start je met één klik het stofzuigen/dweilen vanaf je smartphone. Op de app kan je precies zien waar jouw robotstofzuiger is geweest, hoelang hij al bezig is en het resterende percentage van de batterij. Met deze app kan je ook de zuigkracht en waterstroom van jouw robotstofzuiger aanpassen, virtuele muren plaatsen en de ruimte kiezen waar die moet stofzuigen en dweilen. De app is gemakkelijk te koppelen aan Google Assistant en Alexa zodat je de robotstofzuiger ook met spraak kunt bedienen. EZIMOP ™  reinigingstechnologie Uitgerust met de nieuwste EZIMOP ™ -reinigingstechnologie die exact de bewegingen nabootst van een mens tijdens het dweilen. Door deze technologie beweegt jouw robot heen en weer om je vloeren te schrobben en alle vlekken te verwijderen. LASER-navigatietechnologie Deze uiterst nauwkeurige laser-navigatie technologie uit de luchtvaart- en auto-industrie is de meest geavanceerde technologie om het interieur betrouwbaar en snel te scannen. De technologie is in staat om tot op de millimeter nauwkeurig de details en contouren van de te reinigen omgeving te visualiseren. Hierdoor kan de robotstofzuiger automatisch de beste strategie bepalen voor een efficiënte en geoptimaliseerde schoonmaak in je huis of op kantoor. De robotstofzuiger beschikt over 32 infraroodsensoren, het detecteert trappen en manoeuvreert behendig tussen obstakels door. Zo worden ook de lastigste plekjes goed schoongemaakt.

€ 499.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Map Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Map Een krachtige robotstofzuiger die stofzuigt en dweilt tegelijk. Lekker vanaf je luie stoel genieten met de afstandsbediening en kijken hoe de stofzuiger je huis laat glanzen. De batterijduur van de robotstofzuiger is 90 minuten, dat is goed voor 120m2. Door zijn Corner™-technologie kan de stofzuiger dicht langs de plinten komen om ook daar goed zijn werk te doen. Keert automatisch terug Geluidsarm: 60dB Grote waterreservoir Obstakel Detectie Sterke Zuigkracht Huisdier Vriendelijk 8 Infrarood sensoren Robotstofzuiger met Navig+ Technologie Deze robotstofzuiger beschikt over een handige navigatie technologie. Hierdoor is die in staat om een gedetailleerd diagram te maken van de ruimte die moet worden gereinigd. De zuigmond is ontworpen om zelfs het kleinste vuil op te zuigen. Robotstofzuiger met infraroodsensoren Deze robotstofzuiger is uitgerust met 8 infraroodsensoren. Op deze manier is de stofzuiger perfect autonoom en zullen obstakels en trappen geen enkel probleem zijn. Dit word allemaal gedetecteerd en zal tussen obstakels doorgaan met zijn route zonder vast komen te zitten. Hygiënisch legen Een stof bak die ideaal is ontworpen om snel en hygiënisch van boven te legen zonder in contact de komen met stof en vuil. In de stof bak zit een Hepa filter die voor 99,97% zorgt dat alle bacteriën worden opgevangen. 

€ 229.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Aqua Ultimate Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Ultimate Een krachtige robotstofzuiger die stofzuigt en dweilt tegelijk. Lekker vanaf je luie stoel genieten met de afstandsbediening en kijken hoe de stofzuiger je huis laat glanzen. De batterijduur van de robotstofzuiger is 90 minuten, dat is goed voor 120m2. Door zijn Corner™-technologie kan de stofzuiger dicht langs de plinten komen om ook daar goed zijn werk te doen. Keert automatisch terug Geluidsarm: 60dB Grote waterreservoir Obstakel Detectie Sterke Zuigkracht Huisdier Vriendelijk 8 Infrarood sensoren Robotstofzuiger met Navig+ Technologie Deze robotstofzuiger beschikt over een handige navigatie technologie. Hierdoor is die in staat om een gedetailleerd diagram te maken van de ruimte die moet worden gereinigd. De zuigmond is ontworpen om zelfs het kleinste vuil op te zuigen. Robotstofzuiger met infraroodsensoren Deze robotstofzuiger is uitgerust met 8 infraroodsensoren. Op deze manier is de stofzuiger perfect autonoom en zullen obstakels en trappen geen enkel probleem zijn. Dit word allemaal gedetecteerd en zal tussen obstakels doorgaan met zijn route zonder vast komen te zitten. Hygiënisch legen Een stof bak die ideaal is ontworpen om snel en hygiënisch van boven te legen zonder in contact de komen met stof en vuil. In de stof bak zit een Hepa filter die voor 99,97% zorgt dat alle bacteriën worden opgevangen. 

€ 399.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Blaster F130 Handstofzuiger

Handstofzuiger Eziclean® Blaster F130 Deze handstofzuiger van Eziclean is een zeer krachtige kruimeldief met 14kpa om de kleinste kruimels, vuil en stof op te vangen. Met een handige opbergstation en accessoires is stofzuigen nog nooit zo leuk geweest. Handige accessoires 2 zuigkracht standen 72dB Ultra Licht Handige opbergstation Sterke Zuigkracht Hepa13 Filter + metalen voorfilter Nieuwste MagnetiK motor Accu handstofzuiger die aan al je wensen voldoet Een slim ontwerp dat speciaal is doordacht om een laag geluidsniveau te bieden van 72dB. Met een gewicht van minder dan 1kg kan je de hand stofzuiger in elke hoek van de kamer gebruiken. Kruimeldief met handige accessoires Deze handstofzuiger is voorzien van vele accessoires, zodat je toegang hebt tot alle ontoegankelijke plekken in je huis. Stof, spinnenwebben aan je plafond is ook geen enkel probleem met de meegeleverde accessoires. Of deze kruimeldief dierenharen kan bestrijden? Ja zeker!  Uitzonderlijke filtratie Dankzij de Hepa 13 filter en de metalen voorfilter biedt deze handstofzuiger een uitzonderlijke filtratie. Zo worden alle microdeeltjes van grote delen gescheiden, wel zo fijn voor een gezond binnenklimaat.

€ 139.99

Lees verder

Handstofzuiger
Product
 

Eziclean® Connect x500 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Connect x500 Ben jij op zoek naar een intelligente en krachtige robotstofzuiger? Wil je meer tijd besteden aan de dingen die je echt leuk vindt? Dan is deze robotstofzuiger Eziclean Connect x500 zeker iets voor jou. Erger jij je wel eens aan het harde geluid van een stofzuiger, dat is dan nu verleden tijd! Het is niet alleen erg handig om een extra hulp in huis te hebben, maar deze robotstofzuiger is ook nog eens erg stil. Er is namelijk speciale aandacht besteed aan het ontwerp van deze robotstofzuigers om de stilste op de markt te zijn, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die vaak 75dB bereiken, kan jij met het lage geluidniveau van 55dB ongestoord andere dingen doen die wel leuk zijn. App en Spraakbediening Allernieuwste Technologieën Zeer stil: 55dB Nieuwste Lithion-Ion batterij (120min) Sterke Zuigkracht 16 Val en Obstakelsensoren Robotstofzuiger met app en spraakbediening Dankzij de EZIclean® app start je met één klik het opruimen vanaf je smartphone. Op de app kan je precies zien waar jouw robotstofzuiger is geweest. Ook hoelang die al bezig is en het resterende percentage van de batterij. Zo kan je ook de zuigkracht van jouw robotstofzuiger aanpassen. Ook kan je via de app de robot gemakkelijk koppelen aan Google Assistant en Alexa zodat je de deze ook met spraak kunt bedienen. Een grote capaciteit van 600 ml en perfecte filtratie De HEPA13-filter van deze robotstofzuiger houdt meer dan 99,97% van de microscopisch kleine bacteriën vast, vooral de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor luchtwegallergieën. Zo wordt de lucht thuis ook gezuiverd bij het schoonmaken van je interieur. Dit filter is wasbaar en herbruikbaar, dus zuinig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien biedt de grote stofbak van 600 ml een groot schoonmaakgebied zonder de bak vaak te hoeven legen. De stofbak legen is zo ontworpen om het zo eenvoudig mogelijk en hygiënisch te kunnen weggooien. Robotstofzuiger met slimme sensoren Uitgerust met 16 bots en val sensoren, is deze robotstofzuiger helemaal zelfstandig. De robotstofzuiger herkent trappen en blijft tussen obstakels door schoonmaken zonder vast te lopen. De robotstofzuiger is ook uitgerust met een nieuwe generatie motoren met MAGNETIK ™ PERFORMANCE-technologie die jouw stofzuiger een uitzonderlijke zuigkracht biedt die gemiddeld 2,5 keer krachtiger is dan andere robotstofzuigers op de markt. Met een uitzonderlijke levensduur door de nieuwste generatie X5boost lithium-ionbatterij van 2000mAh. Dus waar wacht je nog op, profiteer van onze service! 

€ 249.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Connect x600 Robotstofzuiger

Robotstofzuiger Eziclean® Connect x600 Een robotstofzuiger van pure klasse, met een zeer betrouwbare navigatietechnologie die in een mum van tijd 310.000 informatiepunten vastlegt van je huis. Ook obstakels zoals speelgoed en sokken worden ontweken. Is het erg rommelig in een kamer? Dan heb je de mogelijkheid om via de applicatie een virtuele muur te plaatsen waar de robotstofzuiger niet mag komen. App en Spraakbediening CAMERASLAM™-navigatietechnologie Zeer stil: 55dB Sterke Zuigkracht Hepa 13-filter 16 Val en Obstakelsensoren Robotstofzuiger met ingebouwde camera Uitgerust met onze nieuwste CAMERASLAM™-navigatietechnologie. Met deze geavanceerde technologie en ingebouwde camera kan uw robotstofzuiger meer dan 310.000 informatiepunten per seconde vastleggen. Hij zal in een mum van tijd een gedetailleerd diagram kunnen maken van het te reinigen oppervlak. Robotstofzuiger met een handige app Met de EZIclean® Connect app kun je beginnen met schoonmaken met slechts één aanraking van je smartphone. Het toont in realtime het gebied dat het bestrijkt, ook zichtbaar is de verstreken tijd en het resterende batterijpercentage. Je kan ook de zuigkracht van het apparaat aanpassen, virtuele muren plaatsen, specifieke te reinigen gebieden definiëren of Breakpoint™-technologie gebruiken. Robotstofzuiger met een geteste Hepa 13-Filter Last van astma of hooikoorts? Belangrijk om hier naar een goede filter te kijken. Deze robotstofzuiger beschikt over een Hepa 13 filter die 99,97% van de bacteriën in de lucht opvangen en in het bijzonder de bacteriën die de oorzaak zijn van luchtwegallergieën.

€ 349.99

Lees verder

Robotstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclomax R220 Steelstofzuiger

Steelstofzuiger Eziclean® Cyclomax R220 De Eziclean Cyclomax R220 is een krachtige steelstofzuiger met een vermogen van 250W. Met een grote stofbak van 0.8L weet je zeker dat je niet na elke keer stofzuigen de stofbak hoeft te legen. Het is zo ontworpen om de stofbak eenvoudig en hygienisch te legen. Handige Oplaadstation Batterij (35 Minuten) 82dB 19Kpa Hepa 13-Filter Sterke Zuigkracht LED-Verlichting Draadloze stofzuiger gaat 35 minuten mee Deze steelstofzuiger heeft een batterijduur van 35 minuten. Zo heb je de mogelijkheid om snel en grondig je huis te stofzuigen. ( Batterijduur is gemeten met de laagste stand en op een harde ondergrond ) Lichtgewicht Deze draadloze steelstofzuiger beschikt over een aantal handige accessoires. Zo kan de stofzuiger omgevormd worden tot kruimeldief en behoort deze met 1.3kg tot de lichtste op de markt. Zo kan je moeiteloos tot in de kleinste hoeken je huis schoonmaken. Een perfecte filtratie Deze steelstofzuiger is voorzien van een Hepa 13-Filter. Één van de beste filters die er bestaan. Deze bieden de mogelijkheid om meer dan 99,97% van de bacteriën die in de lucht aanwezig zijn op te vangen. Inclusief de bacteriën die luchtweg allergieën veroorzaken.

€ 179.99

Lees verder

Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclomax R520 Steelstofzuiger

Steelstofzuiger Eziclean® Cyclomax R520 Deze draadloze steelstofzuiger Cyclomax R520 beschikt over een krachtige zuigkracht van 250W. Met een batterijcapaciteit van 2500mAh heb je de mogelijkheid om 55 minuten lang je huis te stofzuigen in 3 verschillende snelheden. Voorzien van een flexibele stang die de stofzuiger in staat stelt om 180° te knikken. Zo voorkom je een kromme rug bij het stofzuigen van de meest lastige plekken van je huis. Touchscreen Hepa 13-filter Erg stil: 78dB Nieuwste motor technologie Grote stofbak Handig oplaadstation Geschikt voor dierenharen LED-verlichting Steelstofzuiger gaat 55 minuten lang mee Een zeer lange batterijduur van 55 minuten. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart heel je huis stof en vuil vrij krijgt, zonder je zorgen te maken dat de batterij snel leeg raakt. Steelstofzuiger met flexibele stang Een oeroud gezegde luidt: Gemak dient de mens. Door deze steelstofzuiger met flexibele buis zal je nooit meer met een kromme rug te hoeven stofzuigen. Met één klik kan de stang gebogen worden om onder banken, stoelen of kasten te stofzuigen. Steelstofzuiger makkelijk in gebruik Met deze steelstofzuiger beschik je over allerlei handige accessoires om op moeilijke plekken van je huis te stofzuigen. Zo kan je met één klik de stofzuiger omtoveren tot kruimeldief. En is deze zeer gebruiksvriendelijk door zijn gewicht (1.3kg)

€ 229.99

Lees verder

Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclomax Xperience Steelstofzuiger

Steelstofzuiger Eziclean® Cyclomax Xperience Beleef een unieke schoonmaak ervaring met deze krachtige 2-in-1 steelstofzuiger. met 22Kpa is deze zo krachtig dat die alle zakloze stofzuigers in huis kan vervangen. Met een nieuwe Lithion-Ion batterij kan je 35 minuten lang stofzuigen. 3 Snelheden Multicyclonisch Geluidsarm: 77dB Gecertificeerde Filter Handige Oplaadstation LED-Verlichting Gebruiksvriendelijk Steelstofzuiger met een handige oplaadstation De steelstofzuiger is voorzien van een alles-in-één oplaadstation. Zo kan de stofzuiger gemakkelijk via deze oplaadstation opgeladen worden en gelijk een opslag voor alle handige meegeleverde accessoires. Dit zonder gaten in de muur te boren. Gecertificeerde Filtratie Een steelstofzuiger met een tweetraps filtratie. Dankzij de Hepa 13-Filter in combinatie met een schuimfilter om alle bacteriën in de lucht op te vangen, en in het bijzonder de bacteriën die luchtweg allergieën veroorzaken. Verschillende ondergronden Een steelstofzuiger die uitgerust is om perfect te kunnen stofzuigen op allerlei soorten vloeren. Laminaat, tegels en tapijt alsof het niks is.

€ 249.99

Lees verder

Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclomax Xperience Infiny Steelstofzuiger

Steelstofzuiger Eziclean® Cyclomax Xperience Infiny De Eziclean Cyclomax Xperience Infiny is een multifunctionele draadloze steelstofzuiger. De meegeleverde borstels zorgen voor een reiniging van vloerkleden, gordijnen, jaloezieën, harde vloeren, gewone vloeren en zelfs het interieur van uw auto. De geïnnoveerde lichtgewicht steelstofzuiger kan door zijn stevige ABS aluminium buis zelfs de kleinste hoekjes aan. Bovendien geniet je van 70 minuten aan uitstekende zuigkracht door de twee verwisselbare batterijen. Een must have in ieder huishouden! Ergonomisch 70 Minuten Batterijduur Gebruiksvriendelijk Gecertificeerde Filter Handige Oplaadstation LED-Verlichting Lichtgewicht (1.6kg) Steelstofzuiger met een handige oplaadstation Dankzij het efficiënte alles-in-één oplaadstation kan je jouw draadloze steelstofzuiger zeer compact opbergen en tegelijkertijd opladen. Niet enkel het apparaat, maar ook het ruime assortiment aan meegeleverde accessoires kunnen zo eenvoudig opgeborgen worden. Alles dicht bij de hand, volledig opgeladen en klaar om de strijd tegen het vuil aan te gaan! Gecertificeerde Filtratie Het HEPA 13-filtersysteem zorgt voor tot wel 99,97% minder bacteriën en parasieten in huis. Door het gebruik van de Eziclean HEPA 13-filter is deze steelstofzuiger perfect voor mensen met astma en allergieën. Cyclonische Technologie De steelstofzuiger is uitgerust met een multi-cyclonische technologie. De 6 cyclonen zorgen voor snellere en efficiëntere luchtomwentelingen om een uitzonderlijke filtratievermogen te bekomen. Zelfs de kleinste microdeeltjes worden hierdoor opgezogen en opgevangen in het stofreservoir. Geniet hierdoor langer van een schoon en gezond interieur.

€ 299.99

Lees verder

Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclosteam P310 Stoom Steelstofzuiger

Stoomstofzuiger Eziclean® Cyclosteam P310 Een uiterst veelzijdige 3-in-1 stoomsteelstofzuiger. Die je vloeren stofzuigt, wast en desinfecteert. Met een 3 bar druk heb je de mogelijkheid om 30 minuten lang te stomen.  Met de afneembare handreiniger kunt u het hele interieur en exterieur van uw huis reinigen. Je oven, barbecue en autovelgen zijn nog nooit zo schoon geweest. Grote stofbak inhoud 30 Minuten Stomen Multi-Cyclonisch 1800W Stoomsteelstofzuiger met handige accessoires Met één klik verander je de accessoires. Een stoompijpje word meegeleverd die biedt je een eenvoudige en effectieve reiniging dankzij een geconcentreerde stoomstraal die alle hardnekkige vlekken verwijdert.Een nylon borstel, perfect voor het verwijderen van strepen en het grondig reinigen van alle oppervlakken. En een tegelborstel ideaal voor tegelvoegen en geeft je vloeren een nieuw leven. Grote capaciteit en grote autonomie De EZIclean® Cyclosteam P310 heeft een stofbak met een inhoud van 1L waarmee je door je hele huis kunt gaan zonder dat je tussentijds je afvalbak hoeft te legen. Profiteer bovendien van de stoom gedurende 30 minuten om tot 100 m² schoon te maken. Zeer gebruiksvriendelijk Dankzij de intensiteit van 3 graden reinig je elk hoekje en gaatje van je interieur. Kies het gewenste niveau en EZIclean® Cyclosteam P310 verwijdert vlekken van de meest hardnekkige tot de meest delicate oppervlakken.

€ 199.99

Lees verder

Stoom Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclosteam P320 Stoom Steelstofzuiger

Stoomstofzuiger Eziclean® Cyclosteam P320 Een multifunctioneel apparaat dat in één keer je interieur stofzuigt, wast en desinfecteert. Met de afneembare handreiniger kunt u het hele interieur en exterieur van uw huis reinigen. Grote stofbak inhoud 30 Minuten Stomen Multi-Cyclonisch 1800W Stoomsteelstofzuiger met handige accessoires Een stofzuiger dat ideaal is om je vloer, betegelde muren, je ramen en je autovelgen mee schoon te maken met 30 minuten continue stoom. Diepe reiniging Gezonde reiniging. Elimineert 99,99% van de ziektekiemen en bacteriën die aanwezig zijn in je huis zonder chemicaliën te gebruiken. Ben je klaar? Dan kan de stofzuiger in zijn parkeerstand worden gezet en kan je de stofzuiger opbergen waar je maar wilt. Zeer gebruiksvriendelijk Dankzij de intensiteit van 3 graden reinig je elk hoekje en gaatje van je interieur. Kies het gewenste niveau en de stofzuiger verwijdert vlekken van de meest hardnekkige plekken.

€ 249.99

Lees verder

Stoom Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclowash P410 Dweil Steelstofzuiger

Dweilstofzuiger Eziclean® Cyclowash P410 Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd, dat is mogelijkheid met deze krachtige 3-in-1 dweilstofzuiger Cyclowash P410. Met 2 verschillende tanks blijft het schone en vuile water gescheiden en kan je 35 minuten lang met een gerust hart stofzuigen. Met een spraak assistent die je vertelt wanneer je de vuil water tank moet schoonmaken, nieuw water moet toevoegen of de borstel moet reinigen. UV-Lamp 2 Watertanks Parkeerstand Reinigt Automatisch Spraak Assistent Sterke Zuigkracht Stofzuigen, Dweilen en Desinfecteren Touchscreen Steelstofzuiger met UV-Lamp Deze 3-in-1 stofzuiger kan niet alleen stofzuigen en dweilen maar heeft ook een desinfecterende functie dankzij de UV-lamp die de virussen, microben en ziektekiemen op je vloeren verwijderd. Zelf reiniging van de hoofdborstel Op het moment dat je de dweilstofzuiger weer in gebruik wil nemen, weet je zeker dat je met een nieuwe frisse start begint. Dit omdat de hoofborstel bij de vorige ronde automatisch is gereinigd bij het terugzetten. De borstel is altijd schoon en klaar voor gebruik. Batterijduur van 30 minuten De dweilstofzuiger heeft een lange batterijduur van 30 minuten, om al je vloeren in huis te laten glanzen.

€ 379.99

Lees verder

Dweil Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Cyclowash P420 Dweil Steelstofzuiger

Dweilstofzuiger Eziclean® Cyclowash P420 Na een lange dag thuis komen en dan ook nog moeten stofzuigen en dweilen, bah! Dit kan anders, want met deze multifunctionele dweilstofzuiger die niet alleen stofzuigt, maar ook dweilt, bespaar je gigantisch veel tijd. Ook beschikt deze stofzuiger over een UV-Lamp om je vloeren extra te desinfecteren. Met een zeer krachtige motor, en zijn nieuwste batterij is de Cyclowash P420 in staat om 45 minuten lang mee te gaan. UV-lamp 2 watertanks Parkeerstand Reinigt automatisch Spraak assistent Sterke zuigkracht Stofzuigen, dweilen en desinfecteren Touchscreen Tank voor vuil en schoon water Deze dweilstofzuiger beschikt over 2 verschillende watertanks. Dit is om het vuile water en het schone water van elkaar gescheiden te houden. Zo weet je zeker dat je vloer altijd schoon zal zijn. Ook reinigt de hoofdborstel zichzelf zodra je deze in de parkeerstand zet. Touchscreen met spraak assistent Met een spraak assistent die jou vertelt wanneer je het water moet verversen, nieuw water moet toevoegen of wanneer je de hoofdborstel moet laten reinigen.  Multifunctionele stofzuiger Met een draadloze dweilstofzuiger met een grote batterijduur van 45 minuten weet je zeker dat je alle tijd hebt om je vloeren weer als nieuw te krijgen. Wat er ook op je vloer ligt, een kapot ei of melk. Dat is allemaal geen probleem voor de Cyclowash P420.

€ 479.99

Lees verder

Dweil Steelstofzuiger
Product
 

Eziclean® Hobot 388 Robot Ramenwasser

Robotramenwasser Eziclean® Hobot 388 De zon schijnt weer even door de ramen, pas dan merk je weer hoe vies je ramen eigenlijk zijn. Hoe groot is de kans dat je ineens heel fanatiek de ramen gaat lappen? Hoe geweldig zou het daarom zijn als je dit ten alle tijden volledig kunt uitbesteden en via een geluidje te horen krijgt wanneer de robot ramenwasser klaar is. Zo kan jij de dingen doen die je echt leuk vindt om te doen en deze rot klusjes achter je laten. Automatische Spray Allernieuwste Technologieën Zeer stil: 58dB 5m Stroomkabel Back-Up Batterij (20min) Laat geen vlekken achter Slimme Navigatie Veiligheidskoort EZIvac Filtratie Technologie De glazenwasser robot kan altijd lekker zijn werk blijven doen. De microvezel pads zullen niet snel geabsorbeerd en verzadigd raken door al het vuil wat er op het raam zit. Dit door zijn gepatenteerde filtratietechniek. Al het stof en vuil wat in zijn pads zit, werpt die eruit dankzij deze geweldige techniek. Automatische spray Er zal geen spoor op de ramen achterblijven dankzij de geïntrigeerde waterreservoir met automatische spray. Deze kan makkelijk gevuld worden met water of met een reinigingsoplossing van Eziclean. De robot werkt op netstroom met een kabellengte van 5 meter. Mocht er om wat voor reden ook de stroom uitvallen, dan zal de robot nog 20 minuten blijven plakken aan je raam dankzij de back up batterij van 20 minuten. Robotramenwasser met handige navigatie De robot ramenwasser is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Ook kan je deze in een modus zetten zodat die lekker automatisch te werk gaat. Is de robot klaar dan word je gewaarschuwd met een piep. Als die klaar is zal die precies op de plek eindigen waar die is gestart.

€ 399.99

Lees verder

Robot Ramenwasser
Product
 
 • Nooit meer zelf stofzuigen en dweilen, de best geteste robotstofzuiger van 2022

  robotstofzuiger

  Nooit meer zelf stofzuigen en dweilen, de best geteste robotstofzuiger van 2022

  Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x650

  Met deze robotstofzuiger heb je absoluut geen omkijken meer naar je huishoudelijke taken. De x650 is enorm zelfstandig, zo raast die heel stil door je huis met een zeer krachtige zuigkracht.

  Hij legt per minuut 310.000 informatiepunten vast in een gedetailleerd diagram dankzij zijn navigatietechnologie, die toegankelijk is voor jou via de app. Stofzuigen en dweilen was nog nooit zo simpel geweest!

   • CAMERASLAM™-navigatietechnologie
   • Nieuwste generatie motor
   • 2600mAh lithium-ion X6boost-batterij voor een uitzonderlijke levensduur
   • Elektronische waterreservoir
   • Keert automatisch terug naar oplaadstation
   • Virtuele muren plaatsen via applicatie

   Erg stil: 55dB
  • 16 Val en obstakelsensoren

  CAMERASLAM™-navigatietechnologie

  eziclean-robotstofzuiger-achteraanzicht-brengt-dankzij-zijn-navigatie-alles-in-kaart-van-de-woning

  Deze robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste navigatietechnologie. Door de ingebouwde camera midden op de robot kan hij per seconde 310.000 punten vastleggen. Zo heeft de stofzuiger in een fractie van een seconde uw woning in kaart gebracht. Ook beschikt deze robotstofzuiger over 16 val en bots sensoren, hij detecteert trappen en gaat door met stofzuigen zonder vast te lopen door obstakels in zijn route.

  Voorzien van nieuwe technologieën

  robotstofzuiger-motor-binnenkant-in-sfeer-afbeelding-op-een-zwarte-achtergrond

  De robotstofzuiger beschikt over de allernieuwste motortechnologie, de MagnetiK-technologie. Deze biedt een bijzonder goede zuigkracht die gemiddeld 2.5 keer langer mee gaat dan andere robotstofzuigers op de markt. Daarnaast beschikt hij over de nieuwste 2600mAh Lithion-ion batterij, wat zorgt voor een uitzonderlijke levensduur.

  Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd

  achterkant-robotstofstuiger-met-dweilfunctie-in-sfeer-afbeelding-laten-zien-dat-de-watertank-aan-de-achterkant-zit

  De meegeleverde elektronische watertank zorgt voor grondige reiniging van uw vloeren. Deze regelt automatisch de waterstroom van de robot, waardoor er dus nooit plassen water op uw vloer zullen ontstaan.

  Over Eziclean


  Eziclean is een Franse speler die gespecialiseerd is in het ontwerp en de ontwikkeling van slimme, gebruiksvriendelijke producten met een hoge technologische waarde en prestaties die voldoet aan de verwachtingen van de consument. Voortbouwend op het succesverhaal rond robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu ook zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc. Een gedurfde uitdaging tegenover de reuzen van de sector. Maar na 10 jaar inspanningen, en ondersteund door een vindingrijke commerciële strategie, behoren de robotstofzuigers tot één van de meest populaire en best verkochte merken inFrankrijk.
  Voortbouwend op dit succesverhaal rond de robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu
  zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc.
  Meer over en van Eziclean