Het verhaal begint in 2009, toen 2 jonge vrienden van slechts 23 jaar oud begonnen aan de ontwikkeling van hun eerste robotstofzuiger. In de garage van Gary Dauman (oprichter) en in samenwerking met een fabriek die is gespecialiseerd in elektronica zal geleidelijk een functionele en verkoopbare machine ontwikkeld worden. In een snelgroeiende markt met weinig spelers wordt Eziclean opgemerkt door de franse distributie en wordt het al snel een belangrijk merk in robotica, en in andere huishoudelijke apparaten.

Eziclean heeft zich vanaf het begin gepositioneerd als een Franse speler die gespecialiseerd is in het ontwerp en de ontwikkeling van slimme, gebruiksvriendelijke producten met een hoge technologische waarde en prestaties die voldoen aan de verwachtingen van de consument. Voortbouwend op dit succesverhaal rond robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu ook zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc. Een gedurfde uitdaging tegenover de reuzen van de sector. Maar na 10 jaar inspanningen, en ondersteund door een meer kanaals commerciële strategie, is het één van de meest populaire en best verkochte merken robotstofzuigers in Frankrijk. Het is wanneer één van de twee partners het bedrijf verlaat om zich te wijden aan nieuwe ondernemersactiviteiten, dat Gary Dauman in 2009 besluit om 3 jaar garantie te bieden op alle Eziclean producten.

Voortbouwend op dit succesverhaal rond robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu ook zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc.

Sinds 2019 zijn alle producten uitgerust met de nieuwste generatie motoren. De MagnetiKtechnologie moet de belofte bieden om het vermogen en de zuigkracht van zijn producten te veertienvoudigen.

In 2020 betreedt Eziclean het 2.0 universum met een reeks robotstofzuigers, waarin de nieuwste navigatie- en interieur cartografie technologieen zijn geintegreerd.

Met ervaren medewerkers in het team, ontwikkelt het merk Eziclean zich nu internationaal en belooft elk jaar steeds meer innovatieve en efficiente producten aan te bieden voor een schoon en perfect huis.

Het Eziclean assortiment:

 • Nooit meer zelf stofzuigen en dweilen, de best geteste robotstofzuiger van 2022

  robotstofzuiger

  Nooit meer zelf stofzuigen en dweilen, de best geteste robotstofzuiger van 2022

  Robotstofzuiger Eziclean® Aqua Connect x650

  Met deze robotstofzuiger heb je absoluut geen omkijken meer naar je huishoudelijke taken. De x650 is enorm zelfstandig, zo raast die heel stil door je huis met een zeer krachtige zuigkracht.

  Hij legt per minuut 310.000 informatiepunten vast in een gedetailleerd diagram dankzij zijn navigatietechnologie, die toegankelijk is voor jou via de app. Stofzuigen en dweilen was nog nooit zo simpel geweest!

   • CAMERASLAM™-navigatietechnologie
   • Nieuwste generatie motor
   • 2600mAh lithium-ion X6boost-batterij voor een uitzonderlijke levensduur
   • Elektronische waterreservoir
   • Keert automatisch terug naar oplaadstation
   • Virtuele muren plaatsen via applicatie

   Erg stil: 55dB
  • 16 Val en obstakelsensoren

  CAMERASLAM™-navigatietechnologie

  eziclean-robotstofzuiger-achteraanzicht-brengt-dankzij-zijn-navigatie-alles-in-kaart-van-de-woning

  Deze robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste navigatietechnologie. Door de ingebouwde camera midden op de robot kan hij per seconde 310.000 punten vastleggen. Zo heeft de stofzuiger in een fractie van een seconde uw woning in kaart gebracht. Ook beschikt deze robotstofzuiger over 16 val en bots sensoren, hij detecteert trappen en gaat door met stofzuigen zonder vast te lopen door obstakels in zijn route.

  Voorzien van nieuwe technologieën

  robotstofzuiger-motor-binnenkant-in-sfeer-afbeelding-op-een-zwarte-achtergrond

  De robotstofzuiger beschikt over de allernieuwste motortechnologie, de MagnetiK-technologie. Deze biedt een bijzonder goede zuigkracht die gemiddeld 2.5 keer langer mee gaat dan andere robotstofzuigers op de markt. Daarnaast beschikt hij over de nieuwste 2600mAh Lithion-ion batterij, wat zorgt voor een uitzonderlijke levensduur.

  Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd

  achterkant-robotstofstuiger-met-dweilfunctie-in-sfeer-afbeelding-laten-zien-dat-de-watertank-aan-de-achterkant-zit

  De meegeleverde elektronische watertank zorgt voor grondige reiniging van uw vloeren. Deze regelt automatisch de waterstroom van de robot, waardoor er dus nooit plassen water op uw vloer zullen ontstaan.

  Over Eziclean


  Eziclean is een Franse speler die gespecialiseerd is in het ontwerp en de ontwikkeling van slimme, gebruiksvriendelijke producten met een hoge technologische waarde en prestaties die voldoet aan de verwachtingen van de consument. Voortbouwend op het succesverhaal rond robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu ook zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc. Een gedurfde uitdaging tegenover de reuzen van de sector. Maar na 10 jaar inspanningen, en ondersteund door een vindingrijke commerciële strategie, behoren de robotstofzuigers tot één van de meest populaire en best verkochte merken inFrankrijk.
  Voortbouwend op dit succesverhaal rond de robotstofzuigers, ontwikkelt Eziclean nu
  zijn kennis en innoveert het op een gebied van andere huishoudelijke apparaten voor het onderhoud van huizen met reeksen van robot ramenwassers, steelstofzuigers, zakloze stofzuigers etc.
  Meer over en van Eziclean

dyson

xenos