Bij Light Matters vind je de mooiste lampen, van betaalbare designlampen tot unieke en bijzondere designklassiekers van bekende merken. Eenvoudig te bestellen, meestal snel geleverd. Maar we snappen dat het kopen van design verlichting niet altijd makkelijk is. Geeft de lamp welke de goede lichtkleur?. Heb ik wel de juiste dimmer voor de hanglamp?. Zomaar vragen die bij je opkomen. Wij helpen je graag met uitleg over licht, lichtadvies en lichtplannen.

Uit het Lightmatters assortiment:

 

Louis Poulsen NJP Wall Wandlamp 3000K Grijs

De Louis Poulsen NJP Wall Wandlamp 3000K is een prachtig ontwerp van Nendo. De lamp is voorzien van een aan-uit schakelaar. De Louis Poulsen NJP Wall Wandlamp 3000K is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

€ 378.40

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Wandlampen Louis Poulsen
Product
 

Jielde Loft D2501CR Wandlamp Kaki

De Jielde Loft D2501CR Wandlamp - Kaki - is een prachtige industriele wandlamp, handig in de slaapkamer. De Jielde Loft D2501CR Wandlamp - Kaki - is ontworpen door Jielde. De Jielde Loft D2501CR Wandlamp - Kaki - is voorzien van een aan-uit schakelaar op het armatuur. De Jielde Loft D2501CR Wandlamp - Kaki - is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies de kleur die bij je past!.

€ 480.00

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Wandlampen Jielde
Product
 

Flos OK Hanglamp Chroom

De Flos OK hanglamp is een prachtig resultaat van wat er mogelijk is met LED technologie. Het ontwerp van Konstantin Grcic met de platte schijf is minimalistisch en op en top design. De platte schijf van de Flos OK hanglamp is voorzien van LED lampen, de schijf kun je alle kanten op laten schijnen. Hij is in hoogte verstelbaar, dus je kunt eenvoudig de OK instellen naar eigen wens.

€ 522.75

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Hanglampen Flos
Product
 

Artemide Pirce Mini LED Plafondlamp 2700K Wit

De Artemide Pirce Mini LED Plafondlamp 2700K is een prachtige plafondlamp van Maurizio Scutella. De Pirce Mini LED plafondlamp is voorzien van een geintegreerde LED module. De Pirce Mini LED plafondlamp is dimbaar als je hem aansluit op een wanddimmer. De Artemide Pirce Mini LED Plafondlamp 2700K lijkt rond maar is niet helemaal rond.

€ 792.00

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Plafondlampen Artemide
Product
 

Zero Hoop Hanglamp Wit

Front Design heeft in 2018 de prachtige Hoop hanglamp voor Zero ontworpen. De dunne metalen structuur is elegant en zorgen er voor dat de bol lijkt te zweven. Schitterend boven de eettafel, de hanglamp is voorzien van een LED module.

€ 1620.00

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Hanglampen Zero
Product
 

Lee Broom Crystal Bulb Wall Wandlamp Messing

De Lee Broom Crystal Bulb Wall wandlamp is een prachtige wandlamp. Hij heeft een E27 LED fitting, is dimbaar en geeft extra warmwit licht.

€ 339.00

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Wandlampen Lee Broom
Product
 

Tonone Bolt 1 arm Vloerlamp Blauw

De Tonone Bolt 1 arm Vloerlamp is een prachtig ontwerp van Anton de Groof. De lamp is voorzien van een aan-uit schakelaar op het snoer. De Tonone Bolt 1 arm Vloerlamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Echt een industriële lamp!.

€ 385.00

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Vloerlampen Tonone
Product
 

Flos Sawaru Vloerlamp Goud

De Flos Sawaru Vloerlamp - Goud - is een prachtige vloerlamp die schitterend het plafond of muur kan verlichten. De Flos Sawaru Vloerlamp - Goud - is ontworpen door Nendo. De Flos Sawaru Vloerlamp - Goud - is voorzien van een dimmer waarmee je ook de lichtkleur kunt veranderen. De Flos Sawaru Vloerlamp - Goud heeft een geintegreerde LED module. De musthave van Flos!.

€ 977.50

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Vloerlampen Flos
Product
 

Flos Kelvin Edge Wall Wandlamp Wit

Wat een prachtige wandlamp is dit, de Kelvin Edge wandlamp van Flos. Het stijlvolle ontwerp van de Kelvin Edge wandlamp is van Antonio Citterio. Wie wil deze lamp nou niet aan de muur?.

€ 327.25

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Wandlampen Flos
Product
 

Flos Kelvin LED Clamp Tafellamp Grijs

Wat een handige tafellamp is dit, de Kelvin LED Clamp tafellamp van Flos, met een klem om aan ieder bureau of tafel vast te maken. Het prachtige design van de Kelvin LED tafellamp is van Antonio Citterio. De Flos Kelvin LED Clamp bureaulamp is voorzien van een dimmer. Wie wil deze lamp nou niet op zijn bureau?.

€ 327.25

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Tafellampen Flos
Product
 

Fritz Hansen Caravaggio Matt P3 Hanglamp 40 cm Lichtgrijs

De Fritz Hansen Caravaggio Matt P3 Hanglamp is een industriële hanglamp voor boven de eettafel. De simplistische Caravaggio Hanglamp is ontworpen door Cecilie Manz. De Fritz Hansen Caravaggio Matt P3 Hanglamp is geschikt voor een LED lichtbron en is dimbaar via een wanddimmer. Natuurlijk is de Caravaggio in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Wat dacht je van de kleur Archipelago Stone, Dark Sienna of Warm Silk? Andere kleuren zijn donkerblauw, wit, zwart, lichtgrijs en donkergrijs. Gaaf van Fritz Hansen!

€ 518.50

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Hanglampen Fritz Hansen
Product
 

Tala Pluto Lichtbron 2200K Transparant

Tala maakt prachtige LED lichtbronnen zoals de Tala Pluto Lichtbron 2200K. De lichtbronnen zijn dimbaar en zorgen voor een schitterend effect in de ruimte en boven de tafel.

€ 15.00

Lees verder

Verlichting Verlichtingsonderdelen Lichtbronnen Tala
Product
 

Tonone Bolt Wall Sidefit Wandlamp Mini Wit

De Tonone Bolt Wall Sidefit Wandlamp Mini is een prachtig ontwerp van Anton de Groof. De lamp is dimbaar als je hem aansluit op een wanddimmer. De Tonone Bolt Wall Sidefit Wandlamp Mini is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Echt een industriële lamp!.

€ 210.00

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Wandlampen Tonone
Product
 

Vibia Duo Plafondlamp 4874 4000K Wit

De Vibia Duo Plafondlamp 4874 - 4000K - Wit is een prachtige plafondlamp. De Vibia Duo Plafondlamp 4874 - 4000K - Wit is ontworpen door Ramos en Bassols. De Vibia Duo Plafondlamp 4874 - 4000K - Wit is dimbaar met een 1-10V of Dali dimmer. De Vibia Duo Plafondlamp 4874 - 4000K - Wit heeft een ingebouwde LED lichtmodule. Verkrijgbaar in verschillende maten. De houten binnenkant is schitterend!

€ 1050.30

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Plafondlampen Vibia
Product
 

Fritz Hansen Caravaggio Matt P2 Hanglamp 25,8 cm Wit

De Fritz Hansen Caravaggio Matt P2 Hanglamp is een industriële hanglamp voor boven de eettafel. De simplistische Caravaggio Hanglamp is ontworpen door Cecilie Manz. De Fritz Hansen Caravaggio Matt P2 Hanglamp is geschikt voor een LED lichtbron en is dimbaar via een wanddimmer. Natuurlijk is de Caravaggio in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Wat dacht je van de kleur Archipelago Stone, Dark Sienna of Warm Silk? Andere kleuren zijn donkerblauw, wit, zwart, lichtgrijs en donkergrijs. Gaaf van Fritz Hansen!

€ 285.60

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Hanglampen Fritz Hansen
Product
 

ClassiCon Selene Hanglamp 35 cm Messing

De ClassiCon Selene Hanglamp - 35 cm - Messing is een prachtig ontwerp van Sandra Lindner. De ClassiCon Selene Hanglamp - 35 cm - Messing is dimbaar via een wanddimmer. De ClassiCon Selene Hanglamp - 35 cm - Messing is voorzien van een LED lichtbron. Klassieker van ClassiCon!.

€ 817.00

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Hanglampen ClassiCon
Product
 

Louis Poulsen PH 3,5 3 Hanglamp Geel

De Louis Poulsen PH 3,5-3 Hanglamp is een prachtig ontwerp van Poul Henningsen. De lamp is dimbaar als je hem aansluit op een wanddimmer. De Louis Poulsen PH 3,5-3 Hanglamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De hanglamp zorgt voor een mooi effect boven de tafel.

€ 761.20

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Hanglampen Louis Poulsen
Product
 

Vibia Mayfair Vloerlamp 5515 Grafiet

De Vibia Mayfair Vloerlamp 5515 - Grafiet is een prachtige vloerlamp in de woonkamer of slaapkamer. De Mayfair vloerlamp is ontworpen door Diego Fortunato. De Mayfair vloerlamp is dimbaar met een sensor dimmer. De Vibia Mayfair Vloerlamp 5515 - Grafiet heeft een ingebouwde LED lichtmodule. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 789.30

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Vloerlampen Vibia
Product
 

Lumina Daphine Terra LED Vloerlamp 3000K Zwart

Een echte designklassieker van Lumina is de Daphine Terra vloerlamp die ontworpen is door Tommaso Cimini. De arm van de Daphine vloerlamp kun je alle kanten op doen, zo breng je licht waar jij het wilt hebben. De Lumina Daphine Terra LED vloerlamp is voorzien van een dimmer.

€ 509.40

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Vloerlampen Lumina
Product
 

Artemide Pirce Mini LED Plafondlamp 3000K Wit

De Artemide Pirce Mini LED Plafondlamp 3000K is een prachtige plafondlamp van Maurizio Scutella. De Pirce Mini LED plafondlamp is voorzien van een geintegreerde LED module. De Pirce Mini LED plafondlamp is dimbaar als je hem aansluit op een wanddimmer. De Artemide Pirce Mini LED Plafondlamp 3000K lijkt rond maar is niet helemaal rond.

€ 792.00

Lees verder

Verlichting Binnenverlichting Plafondlampen Artemide
Product
 

Het hele Lightmatters assortiment

Geen overeenkomende items gevonden