een Chinese webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.

 

Grandado is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice. 

Grandado is een Chinees bedrijf maar doet het in vele opzichte anders dan je van een Chinees bedrijf gewend bent. Naast een lokale look en feel van de website hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat een hoge service alleen geboden kan worden wanneer je lokaal aanwezig bent. Dit heeft er ons toe besluiten met een betrouwbare Nederlandse partner samen te werken waar oa de klantenservice en een gedeelte van de onpage en marketing plaatsvindt. Uiteraard doet wij in China ons uiterste best om een kwalitatief goed assortiment voor een mooie prijs samen te stellen. Zo heb jij als klant het beste van twee werelden!

Naar Grandado.com

 

 • maak kennis met de ultieme magnetische schroevendraaierset

  schroevendraaierset.png

  Een echte "do it yourself-er" maakt altijd zijn eigen dingen, zonder goede schroevendraaier gaat dit moeilijk toch? Nu met Corona is het de perfecte tijd om alles op te knappen.

  Maar er is nog wat: bitjes! Schroeven zijn er in alle soorten en maten, Het komt vaak genoeg voor dat je nét niet het juiste bitje hebt.

  KOOP SUPER SOUNDBAR

   

   

   

  Met deze Magnetische Schroevendraaierset ben je nooit meer jouw bitjes kwijt! Dankzij de hoge kwaliteits bitjes kan je jaren vooruit. De bitjes zijn gemaakt van staal en zijn speciaal behandeld om roest te voorkomen.

  De draagbare case opent al na één keer drukken. Super makkelijk wanneer je gaat klussen!

   

   

  bekijk kit.png

  Geschikt voor apparaten met bluetooth - De batterij gaat 5 uur mee tijdens het afspelen - 2- en 4 speaker opties beschikbaar -

   

  • EÉN KEER DRUKKEN EN DE DOOS VAN DE MAGNETISCHE KIT OPENT
  • ANTI-ROEST BITJES VAN HOGE KWALITEIT STAAL
  • DRAAGBARE MAGNETISCHE CASE WAAR JE ALLE BITJES IN KUNT BEWAREN
  • VEEL VERSCHILLENDE BITJES

  koopnu