BAHCO SE 15 30 Beugelzaag Beugelzaag

De professionele beugelzaag Bahco SE-15-30 is geschikt voor het gebruik in de bouw, tuin, agrarische sector en bosbouw. De beugelzaag heeft een rechte vertanding en is geschikt voor het zagen van droog hout. Deze takkenzaag heeft een roestwerend, gemoffeld stalen buisframe. De tandpunten zijn extra gehardd en blijven lang scherp. De handbeschermer werkt comfortabel en veilig. Het SE-15-30 heeft een puntvormige neus voor een goede toegang in nauwe ruimten. Het blad heeft een speciale vertanding voor snoei- en tuinwerkzaamheden van groen hout.

€ 16.99

Lees verder

Bahco
Product
 

Beaphar Parasita Luizenmiddel 50 ml

Beaphar Parasita is een spot-on oplossing als je luizen en mijten bij duiven en volièrevogels wilt tegen gaan. Je kunt deze vloeistof ook gebruiken om schurft bij parkieten te bestrijden. Beaphar Parasita is tot 4 weken na toediening werkzaam.

€ 10.27

Lees verder

Beaphar
Product
 

Welkoop Fruitplukker Fruitplukker

De Welkoop fruitplukker is voorzien van een metalen ring met een katoenen zakje om het fruit voorzichtig in op te vangen. Deze fruitplukker wordt zonder steel geleverd.

€ 6.99

Lees verder

Welkoop
Product
 

STIHL Hout Zaagbok

Schaarzaagbok op comfortabel haardhout te zagen en afkorten van stammen.

€ 50.00

Lees verder

Stihl
Product
 

Gardena Aansluitstuk

De GARDENA Mengkraan Set is een set voor het aansluiten van je kraan met bruiskop aan een tuinslang. Met deze set maak je snel en eenvoudig een verbinding tussen de kraan (in bijvoorbeeld je keuken of badkamer) en de slang. De set bevat een kraanstuk, een slangstuk en draadadapter.

€ 14.99

Lees verder

Gardena
Product
 

Supreme Bedding Russel Bodembedekker 2 kg

Supreme Russel Bedding is een 100% natuurlijk product. Het is een hoge kwaliteit gerstestro, ideaal voor kleine huisdieren.Alle Supreme bodembedekking is in de fabriek gecontroleerd op metaal en geschud om stenen en stof te verwijderen. Een handige, veilige en stofvrije bodembedekker.

€ 4.10

Lees verder

Supreme
Product
 

Welkoop Keukenbijl 800GR Bijlen Essen 38 cm

De Welkoop keukenbijl heeft een gewicht 800 gram. Deze bijl is voorzien van een essen steel van 38 cm. Het werkblad is vervaardigd van staal en heeft een breedte van 17 cm. De keukenbijl beschikt verder over een antisliphandvat voor extra grip en veiligheid. De keukenbijl wordt geleverd met een lederen beschermhoes.

€ 16.75

Lees verder

Welkoop
Product
 

STIHL 2 tact Mengolie 100 ml

STIHL Mengolie is een tweetaktolie voor STIHL motoren. Deze olie is half synthetisch en bevat enkel asarme additieven. Hierdoor vindt er een schone verbranding met vrijwel geen rookontwikkeling plaats.

€ 2.29

Lees verder

Stihl
Product
 

Gardena Ringen

De GARDENA Rubberringen 1/2 Set bevat een sluitring en drie O-ringen voor een 100 % waterdichte verbinding en geen waterverspilling. De rubberringen zijn geschikt voor GARDENA kraanstukken 902-50 en 2902-20.

€ 3.09

Lees verder

Gardena
Product
 

Altrad Fort 116 90 Kruiwagen Groen 90 liter 400x100 mm

De FORT 116-90 kruiwagen met een inhoud van 90 liter is een krachtpatser voor alle klussen op de werkvloer, in de tuin en om het huis. Deze universele alleskunner is met zijn maximale draagvermogen van 250 kg geschikt voor de zwaarste bouwmaterialen zoals stenen en tegels. De volledig gelast kruiwagenbak is van staal, evenals het buisframe. De maximale perslucht van het kruiwagenwiel bedraagt 2 bar.

€ 89.95

Lees verder

Altrad Fort
Product
 

Altrad Fort Kruiwagen Groen 100 liter 400x100 mm

De FORT TK-100 kruiwagen is ondanks zijn lichte frame een krachtpatser voor alle klussen op de werkvloer, in de tuin en om het huis. Deze universele alleskunner is met zijn maximale draagvermogen van 250 kg geschikt voor de zwaarste bouwmaterialen zoals stenen en tegels. De UV-bestendige bak is van polypropyleen, terwijl het buisframe van staal is. Deze kruiwagen met ronde neus heeft een inhoud van 100 liter. De maximale perslucht van het kruiwagenwiel bedraagt 2 bar.

€ 84.95

Lees verder

Altrad Fort
Product
 

Farm O San Kubilam Energie stimulans 20 gram

Farm-O-San Kubilam is een voeder en geschikt voor pasgeboren lammeren. Het is in water oplosbaar en dient binnen 6 uur na de geboorte te worden toegediend. Farm-O-San Kubilam kun je toepassen als vervanging van natuurlijke biest. Dankzij de hoge concentratie afweerstoffen verkleint de kans op ziektes aanzienlijk. Het lam zal door het gebruik van Farm-O-San Kubilam sterker en vitaler van start gaan en beter groeien.

€ 4.63

Lees verder

Farm O San
Product
 

STIHL Multivet Smeermiddel 80 gram

STIHL smeermiddel is een vet voor het smeren van alle aandrijfmechanismen van STIHL heggenscharen en elektrische zagen. Het middel zit in een handige tube.

€ 7.29

Lees verder

Stihl
Product
 

WOLF Garten Handschep

Het WOLF-Garten LU-2K bloemenschepje is ideaal voor het graven en planten in de tuin, zelfs in harde grond. De comfortzone op het handvat voorkomt blaren. De werkbreedte is 7 cm.

€ 7.99

Lees verder

WOLF Garten
Product
 

Welkoop Houthiep Bijlen Essen

De houthiep is uitgevoerd in een Gelders model. Dit gereedschap is voorzien van een geklonken, essenhouten heft en een stalen werkblad. Het werkblad van de houthiep heeft een breedte van 11 cm en een lengte van 35 cm. Dit tuingereedschap is onmisbaar bij het afhakken van takken en het kleinmaken van hout voor in de kachel of vuurkorf.

€ 25.29

Lees verder

Welkoop
Product
 

Felco Model 2 Snoeischaren Rood

Felco Model 2 is een lichte, stevige snoeischaar voor het knippen van takken met een dikte tot 25 millimeter. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn vervaardigd uit hoogwaardig, gehard staal. De messen maken een nauwkeurige en duidelijke snede. Het bovenmes is uitgerust met een geintegreerde draadsnijder waarmee bijvoorbeeld ook gegalvaniseerd binddraad geknipt kan worden zonder het mes te beschadigen. De comfortabele handgrepen zijn gemaakt van gesmeed aluminium. De antislipbekleding op de handgrepen en het stootblok beschermen je handen. De snede, de draadsnijder en de sapgoot zijn gemakkelijk en duurzaam ingesteld. Je hebt een levenslange garantie op de de aluminium handgrepen van de snoeischaar en alle onderdelen kunnen individueel vervangen worden.

€ 54.95

Lees verder

Felco
Product
 

Felco Model 8 Snoeischaren Rood

Felco Model 8 is een comfortabele snoeischaar voor het snoeien van takken met een dikte tot 25 millimeter. De stevige, lichte snoeischaar heeft comfortabele handgrepen van gesmeed aluminium. De antislipbekleding, de gebogen kop en de vorm van de handgrepen beschermen je handen en polsen. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn vervaardigd uit hoogwaardig, gehard staal. De messen maken een nauwkeurige en duidelijke snede door de takken. De snede, de draadsnijder en de sapgoot zijn gemakkelijk en duurzaam ingesteld. Je hebt een levenslange garantie op de de aluminium handgrepen van de snoeischaar en kunt alle onderdelen vervangen.

€ 59.95

Lees verder

Felco
Product
 

Sanicat Sanicat Ultra Kattenbakvulling Fijn 15 L

Een ultra klontvormende kattenbakvulling die uit een fijne, 100% natuurlijke Bentoniet bestaat, uitstekend samenklonterend vermogen, absorptievermogen 240%, laag stofgehalte, makkelijk in onderhoud en zeer zuinig in gebruik

€ 6.79

Lees verder

Sanicat
Product
 

STIHL Combikan Benz Jerrycan 3 L

Stihl Jerrycan is een oranje jerrycan met een dubbel reservoir. De jerrycan heeft een reservoir van 5 liter voor brandstoffen en een reservoir van 3 voor zaagkettingolie. Bij de jerrycan wordt een tuit geleverd.

€ 26.49

Lees verder

Stihl
Product
 

Welkoop Boombijl 1600GR Bijlen Essen 75 cm

De Welkoop boombijl is geschikt voor het hakken van bomen en wortel. Deze stalen bijl van 1,6 kilo is voorzien van een antisliphandvat voor goede grip . De gebogen essenhouten steel is 75 cm lang. De steel is in kokend water gebogen, waardoor de nerf van het hout met de bocht meeloopt. Dit geeft het hout extra sterkte en voorkomt dat de steel breekt bij grote krachtinspanning. De boombijl wordt geleverd met leren beschermhoes. De bijl is 22 cm breed en 82 cm lang.

€ 29.95

Lees verder

Welkoop
Product