Intersteel Deurgrepen per paar T vorm 700x80x30 HoH 500mm RVS

Deze strakke deurgreep is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een hoogte van 700 mm, diameter van 30 mm en lengte van 80 mm. Bevestiging Wordt geleverd inclusief set met bevestigingsmateriaal voor paarsgewijze doorgaande montage. Geschikt voor houten, glas en aluminium deuren (dikte 10-65 mm.

€ 120.00

lees verder

Bouwmaterialen Afbouwmaterialen Deurbeslag
Product
 

Intersteel Deurgrepen per paar recht 90° 325x70x25 HoH 300mm RVS

Deze rechte deurgreep met een 90° hoek is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Deurgrepen zijn te gebruiken op zowel enkele als dubbele deuren en zijn ook steeds vaker te zien op voordeuren. Deze deurgreep wordt per paar geleverd en heeft een hoogte van 325 mm, diameter van 25 mm en lengte van 70 mm. Bevestiging Wordt geleverd inclusief set met bevestigingsmateriaal voor paarsgewijze doorgaande montage. Geschikt voor houten, glas en aluminium deuren (dikte 10-65 mm.

€ 59.00

lees verder

Bouwmaterialen Afbouwmaterialen Deurbeslag
Product
 

Intersteel Pictogram dames en herentoilet groot

Met deze vierkante roestvast stalen pictogram toont u aan waar de toiletten voor dames en heren zich bevinden. Door het gebruik van geborsteld rvs heeft dit product een lange levensduur. Dit pictogram heeft een afmeting van 128 mm x 128 mm en is opschroevend. Intersteel RVS pictogrammen Met de pictogrammen van Intersteel kunt u uw gasten wijzen op de functie van verschillende ruimtes. De pictogrammen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, zowel opschroevend als zelfklevend.

€ 14.95

lees verder

Bouwmaterialen Afbouwmaterialen Deurbeslag
Product
 

Hardbrass Deurkruk Samos Zwart op rond rozet 4mm dun

De massief RVS/zwarte deurkruk Samos heeft het traditionele van een L-model, maar dan een ovale vorm. Hierdoor ligt hij wat makkelijker in de hand en geeft hij veel grip. Deze zwarte deurkruk wordt geleverd op dun rond rozet (4 mm.).  Onderdeel van de Hardbrass Shuffle Serie: moderne deurkrukken in RVS met een mat zwarte poedercoating met geveerde rozetten, een prettige prijs en hoogwaardige kwaliteit.

€ 89.00

lees verder

Bouwmaterialen Afbouwmaterialen Deurbeslag Deurknoppen
Product
 

DX Kogellagerscharnier 76x76mm afgerond RVS zwart

Zwarte scharnier met afgeronde hoeken, 76x76 mm. Gemaakt van RVS en voorzien van een geborstelde zwarte finish. Kies voor levering zonder of met bijpassende zwarte schroeven. draagkracht bij 3 scharnier op één deur: 35 kg. draagkracht bij 4 scharnier op één deur: 40 kg.

€ 8.95

lees verder

Bouwmaterialen Bouwbeslag Scharnieren
Product
 

Intersteel Raamsluiting Ton messing gelakt ebbenhout rechts

Deze raamsluiting Ton met ebbenhouten greep is uitgevoerd in messing en is naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor hij een glanzend uiterlijk heeft. Deze sluiting in rechter uitvoering wordt geleverd inclusief sluitplaat en sluithaak, zodat u zelf de keuze kunt maken of u de sluiting in of op het kozijn wilt monteren. Deze raamsluiting met schroefgaten wordt per stuk geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor montage.

€ 15.45

lees verder

Bouwmaterialen Afbouwmaterialen Raambeslag
Product
 

Intersteel Rozet met sleutelgat verdekt 49x7mm messing gelakt

Deze ronde rozet met sleutelgat is uitgevoerd in messing en is naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzende uitstraling krijgt. Het voordeel van losse rozetten is dat u eindeloos kunt combineren met deurkrukken op rozet. Deze verdekte rozet met kunststof onderconstructie wordt per stuk geleverd.

€ 7.25

lees verder

Bouwmaterialen Afbouwmaterialen Deurbeslag
Product