Koffer weegschaal Travel

De Soehnle travel is een digitale kofferweegschaal die uw bagage tot 50 kg weegt. Ideaal om mee te nemen op reis. De kofferweegschaal weegt zowel in kg als ook in lb en heeft een goed leesbaar display.

€ 26.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Vloerwisser Profi XL cotton plus (Doos)

De ideale vloerwisser voor grote oppervlakken: de Leifheit Profi XL cotton plus kan comfortabel met de voet worden bediend. Het 360° draaibare scharnier zorgt voor bewegelijkheid en maakt effectieve reiniging mogelijk, het brede wisseroppervlak van 42 cm bespaart werk en tijd. Met het beweegbare schanier worden ook de moeilijke plekken bereikt. Apart verkrijgbaar: de Profi XL pers of de Profi Compact pers voor het eenvoudig uitwringen van de doek zonder handen in het vuile water. Met de meegeleverde Leifheit voerwisserovertrek Profi XL cotton plus worden stenen en tegelvloeren perfect schoon. De vloerwisserovertrek bestaat uit een mengsel van Supra- en katoenvezels. Terwijl de Supra-vezel het vuil diep in de poriën oplost, neemt de katoenvezel het opgeloste vuil op en slaat het water op. De Profi XL cotton plus vloerwisserovertrek is wasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen zijn reinigingskracht niet. Vooral op stenen vloeren en tegels zorgt het voor een schitterende glans, zelfs bij grof vuil. Het bijbehorende mopsysteem is de Leifheit Profi XL pers, die zonder bukken met een voetklik kan worden bediend.

€ 42.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Vloerwisser Profi XL super soft (Doos)

De ideale vloerwisser voor grote oppervlakken: de Leifheit Profi XL supersoft kan gemakkelijk met de voet worden bediend. Het 360° draaibare scharnier dat vrij worden bewogen maakt een effectieve reiniging in kronkelbewegingen mogelijk, het brede wisoppervlak van 42 cm bespaart werk en tijd. Met het beweegbare schanier worden ook de moeilijke plekken bereikt. Apart verkrijgbaar: de Profi XL pers of de Profi Compact pers voor het eenvoudig uitknijpen van het wisserovertrek zonder de handen vuil te maken. Geen krassen, geen strepen en zeker geen waterschade met de meegeleverde Leifheit wisserovertrek Profi XL super soft. Het is de perfecte reinigingsoplossing voor zeer gevoelige vloeren zoals parket, laminaat en kurk. De vezels absorberen slechts een minimale hoeveelheid water en de lusvorm is zacht voor de vloer. Zo blijven vochtgevoelige en waardevolle houten vloeren mooi en zien ze er ook na jaren nog verzorgd uit. De Profi XL superzachte vloerwisserovertrek is wasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen zijn reinigingskracht niet. Het bijbehorende systeem is de Leifheit Profi XL-vloerwisser, die zonder bukken met een voetklik kan worden bediend.

€ 42.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Strijkplank Air Board L Solid Shoulder

Met zijn handige schouderpasvorm is Leifheit strijkplank Air Board L Solid Shoulder je perfecte hulp in de huishouding voor snel en goed strijken. Een mooi strijkresultaat in minder tijd! De thermo-reflect-technologie van deze strijkplank zorgt voor een dubbelzijdig strijkeffect, voor snel en effectief strijken: de warmte en de stoom worden gereflecteerd, om kreukels heel eenvoudig te laten verdwijnen. Model Air Board L Solid Shoulder heeft een groot strijkvlak, maar is toch ultralicht. De strijkplank staat stevig en stabiel, kleine oneffenheidjes in de vloer zijn geen probleem. Je kunt rugvriendelijk strijken, want de strijkplank is in hoogte verstelbaar tot 100 cm. Inklappen en dragen van de Air Board L Solid Shoulder is heel gemakkelijk, en veilig dankzij de transportbeveiliging.

€ 109.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Vloerwisser Profi XL micro duo

De ideale vloerwisser voor grote oppervlakken: Leifheit Profi XL micro duo met zijn speciale microvezel vloerdoek met twee soorten vezels verwijdert tot 99% van de virussen en bacteriën*. Voor uitwringen klik je de vloerdoek gemakkelijk los met je voet. De microvezel vloerdoek heeft rijen met fijne, iets langere borstelhaartjes. Deze komen tot in de kleinste kiertjes en halen ook hardnekkig vuil weg zonder krachtsinspanning. Het rondom draaibare 360°-draaigewricht is bijzonder handig voor effectief zigzag wissen. De grote vloerdoek van 42 cm werkt lekker snel. De steel kan plat op de grond neergeklapt worden. Een handige aanvulling is de afzonderlijk verkrijgbare pers Profi XL of pers Profi Compact. Handig om de vloerdoek uit te wringen zonder vies water aan je handen. *Getest op het gemodificeerde Vaccinia-Ankara-virus en de Staphylococcus aureus-bacterie met de Micro Duo wisser en water (watertemperatuur 35° C)

€ 42.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Isoleerkan Harmonic 1,0 l donkerblauw

Optimale isoleerprestaties, klassiek design en lekdichte schroefsluiting – uitstekende eigenschappen van Leifheit isoleerkan Harmonic donkerblauw met inhoud van 1 liter. Deze kan houdt warme dranken zoals thee en koffie 24 uur warm en koude drankjes 36 uur koel. Dat kan door de optimaal isolerende dubbelwandige glazen binnenpot. Drankjes uitschenken gaat heel gemakkelijk, dankzij de ergonomische handgreep en de handige schenktuit. Uiteraard is deze kan BPA-vrij en absoluut zonder bezwaar te gebruiken. Met zijn klassieke design past deze kan eigenlijk altijd in huis. Ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerrood en wit.

€ 24.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Isoleerkan Harmonic 1,0 l donkerrood

Optimale isoleerprestaties, klassiek design en lekdichte schroefsluiting – uitstekende eigenschappen van Leifheit isoleerkan Harmonic donkerrood met inhoud van 1 liter. Deze kan houdt warme dranken zoals thee en koffie 24 uur warm en koude drankjes 36 uur koel. Dat kan door de optimaal isolerende dubbelwandige glazen binnenpot. Drankjes uitschenken gaat heel gemakkelijk, dankzij de ergonomische handgreep en de handige schenktuit. Uiteraard is deze kan BPA-vrij en absoluut zonder bezwaar te gebruiken. Met zijn klassieke design past deze kan eigenlijk altijd in huis. Ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerblauw en wit.

€ 24.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Isoleerkan Harmonic 1,0 l wit

Optimale isoleerprestaties, klassiek design en lekdichte schroefsluiting – uitstekende eigenschappen van Leifheit isoleerkan Harmonic wit met inhoud van 1 liter. Deze kan houdt warme dranken zoals thee en koffie 24 uur warm en koude drankjes 36 uur koel. Dat kan door de optimaal isolerende dubbelwandige glazen binnenpot. Drankjes uitschenken gaat heel gemakkelijk, dankzij de ergonomische handgreep en de handige schenktuit. Uiteraard is deze kan BPA-vrij en absoluut zonder bezwaar te gebruiken. Met zijn klassieke design past deze kan eigenlijk altijd in huis. Ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerrood en donkerblauw.

€ 24.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Isoleerkan Harmonic 1,0 l zwart

Optimale isoleerprestaties, klassiek design en lekdichte schroefsluiting – uitstekende eigenschappen van Leifheit isoleerkan Harmonic zwart met inhoud van 1 liter. Deze kan houdt warme dranken zoals thee en koffie 24 uur warm en koude drankjes 36 uur koel. Dat kan door de optimaal isolerende dubbelwandige glazen binnenpot. Drankjes uitschenken gaat heel gemakkelijk, dankzij de ergonomische handgreep en de handige schenktuit. Uiteraard is deze kan BPA-vrij en absoluut zonder bezwaar te gebruiken. Met zijn klassieke design past deze kan eigenlijk altijd in huis. Ook verkrijgbaar in de kleuren donkerrood, donkerblauw en wit.

€ 24.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Droogrek Pegasus 120 Solid Compact

Staand droogrek Pegasus 120 Solid Compact past moeiteloos in ieder gangbaar ligbad. Smalle U-poten met een breedte van slechts 44 cm. De afgeronde antislipdoppen zorgen voor stabiliteit en beschermen het bad. Dit is een bijzonder smal droogrek, maar het biedt toch het gebruiksgemak dat je van een Pegasus-droogrek mag verwachten. De uitklapbare 93 cm hoge vleugels zijn optimaal voor het drogen van langere stukken wasgoed. Met uitgeklapte vleugels biedt het droogrek 12 meter drooglengte. Dankzij de stabiele poten en de stevige droogstangen hangt het droogrek niet door, ook niet als het vol zware was hangt. Ingeklapt is droogrek Pegasus 120 Solid Compact gemakkelijk op te bergen. Alle onderdelen van het droogrek zijn roestvrij.

€ 39.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 Vervangingsdoek CLEAN TWIST M Combi M static plus

Voor even snel droog schoonmaken tussendoor. Dat is immers wel zo hygiënisch! Leifheit vloerdoek static plus M voor CLEANTWIST en Combi bestaat uit polyester vezels, die zich tijdens het schoonmaken elektrostatisch opladen. Als een magneet trekken de vezels stof, vuil en zelfs dierenharen aan en houden ze stevig vast. Vloerdoek static plus is wasbaar op 40°C en behoudt zijn reinigingskracht ook na vele malen wassen. In combinatie met vloerwisser CLEAN TWIST M of Combi M van Leifheit de ideale schoonmaakoplossing voor parket, laminaat en alle andere harde vloeren. Simpel en snel te bevestigen met drukknopen. Wisbreedte: 33 cm

€ 23.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 Vervangingsdoek Clean Twist M Combi M super soft

Geen krassen, geen waterstrepen en gegarandeerd geen vochtschade: de Leifheit vloerdoek Clean Twist M / Combi M extra soft past op vloerwisser CLEAN TWIST M en vloerwisser Combi M. De perfecte combinatie voor het dweilen van zeer kwetsbare vloeren zoals parket, laminaat en kurk. De vezels nemen slechts een minimale hoeveelheid water op, de lusjesdoek is zacht voor de vloer. Ook kostbare houten vloeren, die slecht tegen vocht kunnen, blijven mooi en zien er ook na jaren nog prima verzorgd uit. De vloerdoek is wasbaar op 60°C en behoudt zijn reinigingskracht ook na vele malen wassen. Simpel en snel te bevestigen met drukknopen. Wisbreedte: 33 cm

€ 23.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 Vervangingsdoek CLEAN TWIST XL Combi XL super soft

De overtrek CLEAN TWIST XL / Combi XL super soft van Leifheit is in combinatie met het CLEAN TWIST Systeem XL ideaal voor het reinigen van kwetsbare parket-, laminaat- en kurkvloeren. De overtrek is extra zacht en neemt minimale hoeveelheid water op. Wasbaar tot 60°C. Breedte 42 cm.

€ 27.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 Clean Twist M vloerwisser Ergo vervangingsdoek klittenband Static Plus

Voor de hygiënische droge reiniging tussendoor: Leifheit vloerdoek CLEAN TWIST M Ergo static plus bestaat uit polyestervezels die bij het poetsen elektrostatische lading krijgen. Ze trekken stof, vuil en zelfs dierenharen aan als een magneet en houden ze goed vast. Dankzij de nieuwe insteekranden en het klittenband is bevestigen en losmaken van de vloerdoek heel eenvoudig. En ook tijdens het vloerwissen blijft de vloerdoek stevig vastzitten. Zo werkt het: ontgrendel de hendel op de vloerplaat, laat de beide zijkanten van de vloerplaat in de insteekranden van de vloerdoek glijden, vergrendel de vloerplaat. Klaar! Vloerdoek Static is wasbaar op 40°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen zijn schoonmaakpower niet. In combinatie met set CLEAN TWIST M Ergo ideaal voor het schoonmaken van alle gladde vloeren, parket en laminaat. De wisbreedte is 33 cm.

€ 24.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 Clean Twist M vloerwisser Ergo vervangingsdoek klittenband Micro Duo

Leifheit vloerdoek CLEAN TWIST M Ergo micro duo voor set CLEAN TWIST M Ergo. Met 2-vezels-systeem voor dubbele schoonmaakpower: de iets langere speciale borstelhaartjes halen het vuil uit alle naden en kieren en komen op gestructureerde oppervlakken ook bij de diepere gedeelten. De microvezels nemen in hun microscopisch kleine tussenruimten al het vuil en water op. Dankzij de nieuwe insteekranden en het klittenband is bevestigen en losmaken van de vloerdoek heel eenvoudig. En ook tijdens het uitwringen met de centrifugeerfunctie blijft de vloerdoek stevig vastzitten. Zo werkt het: ontgrendel de hendel op de vloerplaat, laat de beide zijkanten van de vloerplaat in de insteekranden van de vloerdoek glijden, vergrendel de vloerplaat en maak tot slot de vloerdoek met het klittenband aan de vloerplaat vast. Klaar! Vloerdoek micro duo is wasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen zijn schoonmaakpower niet. De wisbreedte is 33 cm.

€ 24.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set 3 vloerdoeken Profi XL

Grondig vloerwissen en alle soorten vloeren goed onderhouden met de Profi XL vloerdoeken in een handige set van 3 van Leifheit. Drie verschillende vloerdoeken, alle drie Leifheit-kwaliteit: alle vloerdoeken van de set Profi XL zijn gemaakt van robuuste vezels. Met deze uitgekiende set van 3 voor nat en droog vloerwissen verwijder je vuil en stof supersnel. Bovendien kunnen de vloerdoeken van de set gewassen worden in de wasmachine, op 40°C tot 60°C. De breedte van 42 cm staat garant voor optimaal vloerwiscomfort. Tot de set behoren vloerdoek Profi XL static plus, super soft en micro duo. De praktische vloerdoekenset voor schoonmaken van kwetsbaar parket, maar ook voor zeer vuile stenen vloeren en tegels en voor optimaal droog vloerwissen met elektrostatische aantrekkingskracht.

€ 54.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 Clean Twist M vloerwisser Ergo vervangingsdoek klittenband Super Soft

Geen krassen, geen strepen en gegarandeerd geen waterschade: Leifheit vloerdoek CLEAN TWIST M Ergo super soft vormt samen met set CLEAN TWIST M Ergo de perfecte schoonmaakcombinatie voor zeer kwetsbare vloeren zoals parket, laminaat en kurk. De vezels nemen slechts een minimale hoeveelheid water op en de lusjesstof is zacht voor de vloer. Zo blijven je kostbare houten vloeren, die immers slecht tegen vocht kunnen, lang mooi en zien ze er ook na jaren nog goed uit. Dankzij de nieuwe insteekranden en het klittenband is bevestigen en losmaken van de vloerdoek heel eenvoudig. En ook tijdens het uitwringen met de centrifugeerfunctie blijft de vloerdoek stevig vastzitten. Zo werkt het: ontgrendel de klem op de vloerplaat, laat de beide zijkanten van de vloerplaat in de insteekranden van de vloerdoek glijden, vergrendel de vloerplaat en zet tot slot de vloerdoek met het klittenband aan de vloerplaat vast. Klaar! De vloerdoek is wasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen zijn schoonmaakpower niet. De wisbreedte is 33 cm.

€ 24.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 Vervangingsdoek Profi XL super soft

Geen krassen, geen strepen en helemaal geen waterschade: de Leifheit-mopdoek Profi extra soft is de perfecte reinigingsoplossing voor zeer kwetsbare vloeren, zoals parket, laminaat en kurk. De vezels nemen slechts een minimale waterhoeveelheid op, de slingervorm beschermt de vloer. Zo blijven waardevolle vloeren, die zeer kwetsbaar zijn, duurzaam schoon en zien er ook na jaren nog goed onderhouden uit. De mopdoek Profi extra soft is uitwasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen geen reinigingskracht. Het bijpassende mopsysteem is de vloermop Profi, die zonder bukken en met een voetklik bediend kan worden.

€ 35.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 mopovertrekken Profi XL outdoor actief

De specialist voor buiten: De strepen van de weerbestendige kunststof borstels verwijderen zelfs het hardnekkigste vuil. Of het nu om terrassen, balkons, buitentrappen of de garage gaat. De daartussen liggende microvezelstrepen nemen het verwijderde vuil op. Special clips maken de eenvoudige bevestiging aan de Leifheit-doekpers Profi mogelijk. Breedte 42 cm. Uitwasbaar op 60°C.

€ 35.99

Read More...

Huis en Tuin
Product
 

Set van 2 Vervangingsdoek CLEAN TWIST M Combi M micro duo

Leifheit vloerdoek micro duo M voor vloerwisser CLEAN TWIST M en vloerwisser Combi M. Dubbele schoonmaakpower dankzij 2-vezels-systeem. Deze vloerdoek heeft rijen microvezel borstelhaartjes die iets langer zijn dan de rest. Ze halen het vuil uit alle kieren en werken ook uitstekend bij gestructureerde oppervlakken. De microvezels nemen met hun vele microscopisch kleine tussenruimtes tussen de vezels al het vuil en water op. Vloerdoek micro duo is wasbaar op 60°C en behoudt zijn reinigingskracht ook na vele malen wassen. Simpel en snel te bevestigen met drukknopen. Wisbreedte: 33 cm

€ 23.99

Read More...

Huis en Tuin
Product